...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 23 aprilie 2014

IN ACEASTA SEARA, DIALOGHEZ CU...GOGU!

Buna seara, dragii mei!

Cu scuzele de rigoare, va spun ca, in seara aceasta voi avea un dialog cu...GOGU. Dupa "apelativ" fara discutie este un barbat, dupa scris...opinez ca ar fi femeie, bucurandu-ma insa daca feeling-ul da gres! Ca sa intelegeti oarecum ce urmeaza, trebuie sa va spun ca, azi dimineata, pe blog, i-am raspuns lui Gogu la un comment lasat la postarea de ieri "DOAR PENTRU CA ESTI AMANTA, NU TREBUIE SA ACCEPTI ORICE", dupa cum urmeaza:

"Gogule, cumva...Steriade din "BD in actiune"? :) Lasand gluma, iti spun doar atat: N-AI PIERDUT NIMIC! Nu-ti dori femei "jucatoare". Despre intrebarea ta....raspunsul se gaseste pe blog. Unde?.....cauta-l." (nota: ma intrebase ceva)

Replica lui Gogu, din umilu-mi punct de vedere, este ABSOLUT EXCEPTIONALA si merita citita de toata lumea:

O sa caut eu in seara asta, desi nu stiu cat ma descurc, vad eu. UNIC ramane Bibanul, e bine ca mai vezi si clasicele filme romanesti. Bine si cu ele, fac si ele "ceva" educatie. Macar filme, daca nu carti."Ostilitatea" ta fata de carti, e dincolo de mine, caci vad graiul scris ca-ti place. O sa imi scuz postarile mele, vaz deja ca-s un personaj in plus, printre atatea flori frumoase. Numai ca, de cand te tot strofoci cu obsesia asta compulsiva cu "jocurile", parca s-a mai schimbat din formatul blogului. Micile analize pe subiectele/problemele zilei si ale fiecaruia, erau mult pe placul meu. Sau ce frumos mai povesteai cum te-ai intors la divin, cum mai plangeai impacat cand ai avut baiatul. Acum ai la taraba numai jocuri, joculete, jucatori, cartele, aplicatii, sms-uri, REPETATE in interminabile, banuitoare fraze. Si nelipsita prajiturica pentru lauda gurii: sunt jucatorul PERFECT, nu va jucati cu mine ca veti pierde.Daca povestetsti de jocuri si ca esti si seful lor, nu poate fi decat o momeala-invitatie pentru doritoare. Ai scris si ca nu esti casatorit, doar in concubinaj si ... gata: buchetele de flori frumoase pe blog ti-au animat postarile. Ca esti jucatorul perfect, nu-i bine s-o spui. E o sfidare. Sfidarea e pedepsita cel mai des de al de sus....Cu scatoalce zdravene, care lasa urme adanci. Rememorez Titanicul, sfidarea naturii care a adus-o, cum ziceau "vasul acesta nu se scufunda". Ala de sus n-a fost de aceeasi parere. A folosit slabiciunea umana si le-a demostrat-o tocmai contrariu. Te strofoci prea mult, ii dau dreptate lui JungleMan, si impresia e ca ajungi curand in pioneze cu sanatatea. Atacul cerebral si semipareza sunt dupa colt. Asculta-l pe el, decat pe mine. Gogu Chitzalau.

Gogule! Deschide-ti un blog! Voi fi primul tau cititor! (garantat) Esti facut sa scrii!

Acum iti voi raspunde amanuntit chiar aici, pe prima pagina, pentru ca meriti!

1) Seria de filme cu "BD" este preferata mea! Mari actori Gogule, chiar daca nu cei mai mari, avand in vedere ca in acei ani, cinematografia romaneasca "mustea" de actori absolut senzationali!

2) Cartile! Pffffff...sa mint? Nu pot...detest minciuna! Daca nu ai vazut, exact in partea dreapta a blogului (sub pozele in format mare, in dreptul titlului postarii principale) sta scris un citat, nu creatie propie ci gasit la profilul unei tipe (beton...cum altfel? chiar nu exagerez) pe site-ul de socializare si...dupa ce i-am cerut voie ca sa-l preiau, cu maxima viteza l-am "agatat" pe blogul meu. Citeste te rog!

3) Gogule, nu fii modest! Niciodata nu ai cum sa fii in plus, mai ales daca ne referim la "floricele"!

4) Ai dreptate! Asa este! Vorbele tale au actionat precum un "dus rece" asupra-mi! Dar te asigur ca formatul blogului nu se va schimba! Si mie imi este dor de micile analize pe subiectele/problemele zilei si ale fiecaruia sau...ce frumos mai povesteai cum te-ai intors la divin, cum mai plangeai impacat cand ai avut baiatul. Vor reveni! Te asigur!

Aici trebuie sa mai spun ceva! Asa este omul...PACATOS! Intreaba-ma de cate ori am fost la "deniile" din Saptamana Mare! Raspuns: la niciuna. Intreaba-ma de cate ori am fost sa aprind o lumanare la biserica in Saptamana Mare! Raspuns: niciodata. Intreaba-ma cat am stat la biserica in Noaptea de Inviere si...unde ma gandeam la ora 0;00! Raspuns: am stat 20 de minute si...NU ma gandeam la faptul ca sunt sanatos, la fel ca si baiatul mei, sau ca Dumnezeu a fost atat de bun cu mine incat m-a ridicat acum cativa ani, cand nu mai credeam s-o pot face. Intreaba-ma daca, macar in dimineata de Duminica a Pastelui am fost la biserica, sa cinstesc cum se cuvine INVIEREA DOMNULUI ISUS HRISTOS! Raspuns: in acea dimineata m-am culcat la ora 7, dupa ce mi-am pierdut noaptea facandu-mi nervi si scriind pe blog. Intreaba-ma daca in a doua sau a treia zi de Paste am fost la biserica! Raspuns: nu.

Ufffffff....stii cat de rau imi pare! Gogule, nu am putut! Si...a fost prima data cand nu am facut nimic din ceea ce trebuia sa fac in Saptamana Mare, de cand s-a nascut baietelul meu si pana in acest an!

DACA IMI ADUC AMINTE CAT AM PLANS IN ZIUA CAND S-A NASCUT BAIETELUL MEU??? Ooooo, Doamne Dumnezeule! Imi voi aduce aminte pana cand voi inceta sa mai exist pe acest pamant clipa in care privirea mi s-a INTERSECTAT cu cea a baietelului meu care era scos in incubator din sala de nasteri! Sa nu-mi aduc aminte cum, in acea zi, cateva ore mai tarziu, stateam pravalit in genunchi in fata altarului Catedralei Sfantul Ilie din cartierul meu si il imploram pe Dumnezeu sa nu ma lase si sa ma ajute sa ma ridic? Ooooo, Doamne Dumnezeule, cum crezi ca as putea uita??? SI ACUM, CAND SCRIU...AM OCHII PLINI DE LACRIMI! M-ai atins, Gogule! Dar ai facut-o bine! Iti multumesc!

Stii de ce plang acum cand scriu? Pentru ca asa este in viata! DUMNEZEU ITI DA, TE AJUTA SA TE RIDICI...SI UITI! Asa am uitat eu saptamana trecuta! Si....pentru ce? PENTRU CA AM AVUT UN SOC ATAT DE MARE INCAT...N-AM MAI PUTUT SA FAC NIMIC! Dumnezeu sa ma ierte! Daca poate...pentru ca m-a iertat de prea multe ori!

Stiu, Gogule, este greu sa intelegi si...nici nu pot avea o astfel de pretentie! Dar a fost vorba de INCREDERE (!!!)...acordata aiurea! Cine stie peste cati ani voi mai avea curajul sa mai acord INCREDERE cuiva? Din acest motiv am fost "praf" si....nici acum nu sunt mai bine! Deh, Gogule, fara INCREDERE, si nu oferita cu "portia sau lingurita" (poate voi scrie in viitor despre acest lucru) nu poti sa "construiesti" nimic! DAR O POTI ACORDA AIUREA...este un risc asumat!

5) Foarte corect ai spus ca: acum ai la taraba numai jocuri, joculete, jucatori, cartele, aplicatii, sms-uri, REPETATE in interminabile, banuitoare fraze.   Din pacate da! Ti-am explicat la punctul de mai sus: are legatura directa! Voi face curatenie! Promit!

6) Aici nu sunt de acord cu tine! Desi am spus ca sunt "JUCATORUL PERFECT", sub nicio forma nu am facut vreo "invitatie" sau lansat vreo "momeala", si nici vreo avertizare de genul...nu va jucati cu mine ca veti pierde. O va dovedi viitorul! Seara de seara ma vei regasi pe blog, precum in ultimii ani...te asigur! In plus, Gogule, ai uitat ca nu mai joc de 6 ani, asa ca, nu mai am cum sa castig pentru ca...axiomatic, CINEVA SA PIARDA.

7) Avand in vedere explicatiile de la punctul 6), consider ca nu mai este oportun sa comentez partea cu "SFIDAREA" si asocierea atat de interesanta cu "Titanic". Nu este cazul! (Doar o parere)

8) Pana acum putina vreme, erau 5 ani de cand nu ma mai strofocasem! De fapt, situatia era mult mai amorfa: IN AFARA DE FIUL MEU, NIMIC NU MA MAI FACEA SA MA "MISC". Corect! S-a intamplat! CREZI CA POTI PROGRAMA CEVA? A fost ca un fulger! Si pe mine m-a mirat, prinzandu-ma total nepregatit! NU SA ACORD INCREDEREA CI....S-O ACORD IAR AIUREA! Nu trebuie sa-ti mai explic cat de mare a fost dezamagirea si revolta...URIASA! Mi-a luat capul "foc"! Am vazut stele verzi!

STII CE MA INTREB CU INGRIJORARE? CAND IMI VA TRECE? Deja este o saptamana!

Asa ca, atat te rog...putina rabdare! Imi voi reveni! Si eu, si blogul meu!

De data aceasta, nu mai este DOAR O PARERE!

47 de comentarii:

  1. Cata dreptate avea: si eu ador sculele inteligente!!! Mirciulica nu vei scapa! Intr-o zi te voi "avea". Nu scapi..mi s-a pus pata pe tine. :))) Te las sa te linistesti, si voi da "atacul". :)) SUUUUUPERBA POSTAREA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi s-a pus pata pe tine!!!!Si mie, si mie!!!!:)))La rand fetelor, la rand, are tensiune, nu stiti?

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetelor, n-are cum sa nu-ti placa un astfel de barbat...pasare ocrotita de lege! Curioasa as fi s-o vad pe doamna Miau, nu de alta, dar prostia trebuie studiata bine :))) Cum sa-ti bati joc de un asemenea barbat???? Mona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zic io! D-na Miau a facut bine, oricum nu-l merita! Fostul meu iubit cand ne certam, imi intorcea spatele si pleca. Sms, mail, watsapp...vise taica, vise :) N-am acceptat pana acum ideea dar n-as sta sa ma gandesc a-i fi amanta lu' Mirciulica. Decat sa ai iubit un ticalos, mai bine sa fii amanta unui asemenea barbat. Dar, cum sa fac? :)))

      Ștergere
    2. Da-i un sms sau pe whatsapp. Eu m-as baga dar n-am curaj. Este prea destept :))) si.......spune-ne daca ti-a raspuns :))))))))

      Ștergere
    3. Buna idee :) Eu i-as scrie atat: vinooooooo te vreeeeeau :))))) daca ma mai gandesc mult, sper sa nu incep sa ma ating :))))))) Mona

      Ștergere
    4. Gastelor,lasati-o pe doamna Miau,si tu Mirciulica nu mai miauna dupa ea atata,ca poate se zvarcoleste acum in pat...pilita... cu altul:))) Betty cea urata:))

      Ștergere
    5. Aceeasi problema: POSTARILE ANONIME. Hai sa-ti spun ceva. In primul rand, eu nu miaun...niciodata, crede-ma. Apoi, sincer, nici nu stiu cum sa-ti raspund, avand in vedere ca...esti totusi "anonim". Voi alege decenta, asa cum am ales mereu, indiferent de feeling-urile mele (apropos de mesajele la care faceai referire in mesajul celalalt postat cu o ora in urma: TE ROG sa nu aruncam discutia in derizoriu si replici de "bodega"!! P.S. Am ales decenta, dar daca n-o faceam, "amendam" cele scrise de tine cu ..."doar zvarcolitul in PAT este muuuult prea BANAL".

      Ștergere
  4. Bună seara Mirciulica, stii ce cred eu? Cred că cel mai bine scrii despre orice altceva ca sa poti iesi din starea asta. Până nu vei înceta sa dezvoti subiectul despre care stii că nu-ti face bine sa vorbesti, nu vei reusi sa-l depasesti.
    P.S: Poate asa se vor linisti si doamnele infierbantate carora le-ai încins imaginatia..... :) Deh....atât au înteles unii din postarile tale....O seara liniștită iti doresc...
    Ah...era sa uit...apropo de mersul la biserică în ultima perioadă.... Niciodată nu e tarziu să mergi, important e să simti să fii acolo aproape de Dumnezeu...Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-a incins imaginatia????? Spune-mi ca tie nu-ti place! Oricum nu te cred :)))

      Ștergere
    2. Buna Maria. Stii prea bine ca nu poti sa spui "stop" si....gata. Ma enerveaza si ma obsedeaza ca am avut INCREDERE in cine nu trebuia. Sa nu te intrebi, de ce, i-am acordat incredere! Tocmai pentru ca stiam ca daca ceva nu este in regula....n-am cum sa nu observ. Si...am observat. Dar asta nu anuleaza durerea ca...primul om in care am ales sa am incredere, sa ma deschid si sa accept sa "construiesc" ceva....a expectorat doar SOFISME. De o saptamana numai la asta ma gandesc. Ma obsedeaza! Stii de ce? Vor trece alti ani pana voi mai incarca rezervorul in asa fel incat...sa mai pot lua decizia de a acorda INCREDERE. Stii ce tot spuneam pe blog acum ceva vreme...NU MAI AM INCREDERE IN NIMENI si....ca un facut, prima persoana in care am avut incredere (asa am simtit, nimeni hu ma poate judeda, si eu am fost surprins) mi-a "tras-o" de nu m-am vazut. Sincer....ma obsedeaza minut de minut. Asta-i viata! Bine ca am avut "antenele" pe receptie. Pe acest lucru ma si bazam! Dar nu-mi doream si...nici nu credeam sa se intample asa. Am ales prost! Ufffffff.....mor cand vreau sa "construiesc" ceva (foarte rar mi se intampla) si dau de astfel de persoane. Mai in gluma mai in serios, ma gandeam sa fie un "depou" in viata mea si...m-am trezit ca nu vrea sa fie decat o "statie". In fine....macar daca as fuma mai putin.

      Ștergere
  5. Daca imi permiti, doresc sa-mi expun si eu opinia mea. Iti va trece! Vei vedea, viata este ciclica! Daca vrei sa traiesti frumos si sa te bucuri la maximum de viata... iti va trece cu siguranta. Iti spun tot din.... experienta. Eu am o vorba mea, desi simt ca viata nu se termina aici, pe pamant, indiferent ca exista reincarnare sau viata vesnica... imi place sa spun ca traim doar o data! Si viata este un DIAMANT care trebuie pretuit cu adevarat.
    In alta ordine de idei... ma amuza teribil disperarea afisata de anumite doamne si domnisoare .....:) Mie imi dau impresia ca sunt in fata unei tarabe si se lupta sa achizitioneze ''ceva'' ce au auzit ele ca este pe cale de disparitie..:) Dar, in fond, fiecare stie cel mai bine ce li se potriveste, nu? Insa, ....relatiile solide si implicit pline de Dragoste trebuie sa porneasca de la cu totul altceva decat concurenta de a avea ... acadeaua! Numai bine! O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, of, of...cand am citit ce scrii, mi-am adus aminte de discutia de la telefon si....cat de frumos gandesti tu despre viata si oameni. Uite ca nu-mi mai amintesd daca la 27 de ani gandeam la fel de frumos ca tine. La 30, sigur nu....gandeam ca un pervers :) Cat mai multe si mai "bune" (nu la suflet) Nu esti doar frumoasa, gandesti si....frumos. Sper sa ai noroc in viata!

      Ștergere
  6. Calmati-va!!!!! Parca sunteti niste iepe in calduri. L-am cunoscut pe Mirciulica, spre deosebire de voi care doar sperati. Nu e ce credeti sau va imaginati voi. Este cu mult peste ce va imaginati ................:):) "A"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iapa in calduri esti tu fetito si proasta pe deasupra ca l-ai pierdut.plangeai dupa el acum cateva zile pe blog :))))uite unde era marea jokerita! vai de capul tau!!!!

      Ștergere
  7. NU POT SA CRED! FRATILOR, ATI INNEBUNIT??? Doamne fereste, voi chiar credeti ca ma arunc din pat in pat? Ati innebunit? Jenant! Atat pot spune. Sper ca doar glumiti, sincer. Altfel...nu-mi place!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorry Mirciulica, promit sa fiu cuminte. By the way: vreeeeeeau sa te cunoscccccccc!!!!! Nu mi-ai dat accept pe mess:(((

      Ștergere
  8. Draga Mirciulica,
    Viata e atat de afurisita si intotdeauna viitorul nu este asa cum ti-l imaginezi....de multe ori suntem responsabili de ceea ce se intpla cu viata nostra dar in egala masura ,viata,destinul,spune-i cum vrei ne"loveste" atat de inedit incat ne lasa cu gura cascata !
    Asa cum acum 5 ani ai trait o schimbare si ai luat-o pe alt drum,sunt sigura ca si aceasta experienta ti-a fost menita cu un scop...cat despre faptul ca intuiesti ca iti va lua ani iarasi sa iubesti....ceva imi spune ca iarasi viata te va surprinde,
    Cu simpatie,Elena


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, Elena. Nu stiu de ce vorbesti de iubire? Cat poti sa iubesti un om in 3 saptamani? Era un inceput de drum....spre iubire. Stiu, stiu, vei contra-argumenta spunandu-mi ca am rostit acele cuvinte....era un inceput, totul are un inceput. Altceva ma doare pe mine...INCREDEREA si...nu mai reiau. (vezi raspunsul dat Mariei) Hai sa-ti mai spun ceva: acum 5 ani cand am luat o hotarare, am fost perfect constient de ce va urma si....asa a fost, ba mai rau. La fel sunt si acum....ani multi vor mai trece pana voi mai putea (daca voi mai putea vreodata) sa acord INCREDEREA cuiva. Fara incredere sau....cu "lingurita" acordata, crede-ma ca bati pasul pe loc si nu poti "construi" nimic. Apropos...ce varsta ai, Elena?

      Ștergere
  9. Nu vreau sa ma repet insa de cele mai multe ori suntem si noi raspunzatori...Probabil can tu veinfi pregatit se va intampla,nu iti doresc decat sa fie o dragoste curata si frumoasa:)un "depou"daca vreo u.
    Am 31 de ani...deocamdata;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand ai timp, fii mai exacta te rog cu "de multe ori suntem responsabili"....mai clar, ce vrei sa spui? Doar nu degeaba ai repetat-o de 2 ori. In alta ordine de idei, vad ca toata lumea vb de iubire si dragoste, uitand ca inainte de toate, fundatia o reprezinta...INCREDEREA. Am mai spus-o desi...mi-am facut destui "prieteni si prietene"....sunt uns cu toate alifiile si...public declar ca, acum, maine, poimaine, peste o luna, an, zece ani....cea mai tare femeie din cate exista, nu are absolut nicio sansa sa ma "faca", cat ar fi de periculoasa si versata. Cine-o poate dovedi vreodata....ii dau ce vrea. Dar INCREDEREA oricum trebuie s-o acorzi...si apoi stai si observi "semnele" care daca apar si esti uns cu toate alifiile, este imposibil sa nu le observi. Dar...dezamagirea exista. Chiar daca esti la adapostul...experientei.Ștergere

      Ștergere
    2. Stai, Elena...m-am gandit mai bine. Pentru ca scrii de pe telefon (deh...multe greseli) iar in plus, as face pariu ca ai manichiura cu "gel" aplicat (ar fi pacat s-o strici) nu te mai chinui sa formulezi raspunsul la "clarificarile" pe care ti le-am solicitat ci...transmite doar un mesaj, langa tine sau...spune-l cu voce tare: "A CASTIGAT! DAR A JUCAT...SINGURA" Eu nu am "jucat", asadar....victoria de acum care aduce veselie, peste 1-2 saptamani (garantat) va aduce tristete (cazul fericit) Da, da, da, mi-am dat seama demult....de la variantele 1) 2) si 3)...ca sa nu mai spun ca...luni seara te-ai cam lungit peste 2 noaptea la discutii cu mine. Hai, mai, Elena....AM GLUMIT, sau poate...nu. O seara frumoasa si...sa nu bei mult :)

      Ștergere
  10. "voi avea un dialog cu...GOGU. Dupa "apelativ" fara discutie este un barbat, dupa scris...opinez ca ar fi femeie, bucurandu-ma insa daca feeling-ul da gres! "

    Nu te indoi! M-a facut mama cu o putza. Sanatoasa, buna de facut pipi si dragoste.
    Daca ti-o arat te va banui lumea de perversiuni.

    Si Mircea, imparate si presedinte de blog, merci de articol, dar nu sunt eu spuma/crema de prima pagina.
    Daca ce-am scris te-a umplut de lacrimi bune, a fost fara intentie.
    Si daca nimeresc gesturi bune, le fac fara memorie/osanale.

    Ti-ai construit o misiune buna, cu blogul-parere, continu-o sanatos si SCAPA DE GHINIOANE SI BETZEGARII!

    Si daca tot m-am lipit la comentarii, atunci Gogu are o PARERE: ca buna ar fi o melodie s-o postezi, la saptamana.
    Nu stiu de altii, dar mie imi place sa ascult ceva cand citesc.
    Muzica calmeaza si nufarul..

    Gogu Chitzalau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gogule, avem o problema...nu ma pricep la muzica! Nici la muzica, mai corect :):)

      Ștergere
  11. Increderea e fundamentul-adevarat.
    Vorbesc despre iubire pentru ca in primele mele comentarii tot despre iubire am vorbit cand mi-am spus parerea fata de ceea ce traiai...ti-am spus atunci sa vezi partea buna a lucrurilor si sa realizezi ca poti iubi,dupa 5 ani si ca nu trebuie sa mai astepti sau sa i-ti mai impui inca un prag de alti 5,7,n ani ca sa iubesti....apropos de faptul ca erai stupefiat ca dupa atata timp cand si spus cuvintele sacre ti s-a intamplat ...experienta
    Am revenit la aceasi iubire -si in seara asta pt ca dipa ce am citit comentariile de mai sus am avut aceasi impresie ca saptamana trecuta...ca ai sa te inchizi ,poate de data asta si mai mult...de aceea am mentionat de 2 ori ca suntem responsabili in mare parte pentru tot ce traim.
    Imi cer scuze pt intarziere dar tastez dupa un Ipod mizerabil :)cu care ma lupt practic sa scriu fiecare cuvant.
    Cu simpatie,
    Elena



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elena, scumpa mea....de inchis ma voi inchide cu siguranta. Deja am facut-o! Simt clar, din nou, acea carapace impenetrabila. Nu are sens sa ma mint singur. A fost o exceptie inexplicabila. S-a intamplat, pur si simplu. P.S. Vezi ca ti-am mai trimis un mesaj. Dupa cel in care iti ceream lamuriri.

      Ștergere
  12. Draga Mirciulica,
    Din pacate ipod-ul si-a facut treaba pana la urma...si am incercat sa fiu mai clara.1,2 si 3 au fost lansate pentru a vedea cum gandesti...din curiozitatea unei cotitoare...faptul ca au fost cumva omise sau ignorate m-a pus pe ganduri... Si de aceea am insistat.
    "jocul"masii si "jucatoarele"masii...te supuinla prea multe ganduri si indoieli.
    Eu decat imi spuneam parerea sincera...
    Cu simpatie,
    Aceasi Elena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noapte buna, Elena. Iti trimit acelasi gand bun. PS. Apropos, ai uitat sa-mi spui cum ai manichiura.

      Ștergere
  13. Multumesc la fel,
    Nu port gel,daca doar asta era curiozitatea...:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Hai,mai,MIRCIULICA,asa rau ai ajuns? E grav(si nu are treaba cu tensiunea!) sa-ti scrii singur comentarii ca fiind din partea "admiratoarelor in calduri" si sa "le" si raspunzi!:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eterna problema...poatarile anonime! Probabil ca in ziua in care voi stabili setarile blogului in asa fel incat sa primeasca numai opinii autentificate macar de un CONT GOOGLE, aceste mizerii se vor diminua, cel putin. Trebuie sa te dezamagesc...N-AM FOST EU. Dar, nu-ti ascund ca m-am gandit cine poate fi. Cercul este destul de restrans pentru ca, in afara de opiniile unei domnite care imi par a fi autentice (am motive sa cred acest lucru) restul...aparute din senin, sunt clar la misto. Cine poate fi? Incepand cu a mea CONSOARTA si...pana la ultimul cititor al acestui blog...oricine! Nu-i bai, nu demult, aceleasi opinii venite la foc automat MA INJURAU, de data aceasta a fost altfel. Vor reveni si injuraturile. Asta-i riscul cand lasi pareri anonime pe blog si...nici macar nu ai setata o aprobare prealabila pana sa fie postate. O zi frumoasa...desi afara nu este.

      Ștergere
  15. Eu chiar te admir sincer, si nu am facut misto de tine. Chiar imi placi!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mirciulica, mi se pare tare buna ideea lui Gogu.Si pentru ca tot te ''laudai'' ca esti semn de foc, ca si mine, de altfel, postez eu o melodie numa' buna pentru prevenirea si stingerea ''incendiilor''! https://www.youtube.com/watch?v=xwmDe0OhhPs Aceeasi Filofteie, de data asta transmitand de la IGSU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Filofteia, cumva iti pare ca melodia care mi-ai trimis-o si pe care am ascultat-o in timp ce priveam imaginile derulate, este buna la STINGEREA INCENDIILOR? :):) Pai, dupa juma' de melodie, cautam cutter-ul pe birou sa-mi tai venele! :):):) Ok, daca chiar vrei, sa vad cum naiba o postez pe blog....ca nu stiu cum. Nu promit nimic. M-ai spart...Filofteioooo

      Ștergere
  17. Am inteles.Deci tu stingi ''incendiile'' nu cu...aqua, ci cu gaz!Daca te-am ''spart'', e de bine, pentru ca, zice-se, cioburile aduc noroc!!! https://www.youtube.com/watch?v=IOrd8Lv0GtU Filofteia, cine alta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oficial Filofteia, neoficial, cine stie cine, cu "anonimii" de pe blog :) Am ascultat-o si pe a doua...mi-a placut mai putin ca prima. Stiu, sunt un idiot lipsit de gusturi muzicale. In fapt, atunci cand ma aflu intr-un INCENDIU (si...cat m-am ferit de ele in ultimii ani) crede-ma ca niciun "lichid" (alcoolic sau nu) nu poate stinge valvataia...doar timpul o sterge, atat. Azi, am zambit prima data dupa o saptamana. Parca merg si altfel pe strada, si tocmai ce am realizat ca in ultm vreme, atat de suparat si necajit eram incat....aveam alt mers pe strada. (capul in jos, umerii aplecati si...cand treceam pe langa oameni, parca imi venea sa duspar, sa intru in asfalt) Unii/unele, pe aici, pe blog...au ras si au facut misto. Nu-i bai, nu m-am suparat! Cine rade la urma, rade mai bine...spune o vorba veche din batrani. Asa ca, scumpa mea Filofteia, daca azi ma simt mai bine, se datoreaza numai singurei "variabile" decidente...TIMPUL. Usor, dar sigur, imi voi reveni! De data aceasta nu este DOAR O PARERE.

      Ștergere
  18. Mirciulica, observ ca tie iti place mult sa fii lingusit.Daca cineva are alta parere, nu-ti convine mai deloc.Daca tie iti pare ca am facut misto de situatia ta, nu mai postez deloc.Evident ca timpul le rezolva pe toate.Fereste-te de cocote ca am vazut destule pe aici.Filofteia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pffffffff....si am vrut sa ma deschid o "paranteza" in care sa SUBLINIEZ ca....sub nicio forma (!!!) nu am facut referire la tine, Doamne fereste! Tu, contrar asteptarilor (m-ai "sapunit" in trecut) AI FOST ALATURI DE SUPARAREA MEA, iar pentru acest lucru....iti multumesc! Se stiu ei cei care au jubilat! :):)Ștergere

      Ștergere
  19. N-ai pentru ce sa-mi multumesti, Mirciulica.Am inteles.Seara linistita!Filofteia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prima, Filofteia...prima seara intr-adevar putin mai linistita! Ba, da, am pentru ce sa-ti multumesc...oricine ai fi sub acest pseudonim!

      Ștergere
    2. Sa inteleg ca asta seara nu mai scrii nimic?...ca sa stiu daca ma culc sau nu.:):)Orice-ai face, da, sa fie o seara linistita pentru tine, pentru noi!

      Ștergere
    3. Vezi ce inseamna noua tehnologie? Prin alarma de la telefon sunt anuntat ca mi-ai scris si...imediat iti pot raspunde. Daca esti cititor fidel, stii ca am un bar in cartier de care am tot scris pe blog ca il vizitez aproape zilnic. Vezi tu, de o saptamana n-am mai avut niciun chef sa ma duc. Acum beau o "suta" de Finlandia...desi nu prea am voie (deh, tensiunea....) Ieri a fost Sfantul Gheorghe si....asa de "praf" am fost in ultima saptamana incat....am uitat total sa felicit cateva persoane al caror nume s-a sarbatorit ieri. Gafa enorma....cumnata mea (sora consoartei mele, un amic f bun, samd) In seara asta....prima in care simt ca am inceput sa ma calmez, repar gafa de ieri, cu un "pahar" cu o discutie, o atmosfera placuta, samd. Pe la miezul noptii poate voi scrie....nu promit. Oseara linistita si tie. Voi asculta melodia trimisa. Sa vad daca merge pe telefon.

      Ștergere
  20. Am uitat melodia pentru o seara linistita: http://www.youtube.com/watch?v=sl0oHvYlOCg
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Indila- Derniere Danse....nu ma pricep la muzica, insa cunosc o singura persoana care fredona aceasta melodie. Stiu cine esti "Nu conteaza"....acum stiu sigur. Cat timp este de cand ai desfiintat whatsapp-ul si ai lasat cartela descarcata? Cred ca fix o saptamana.....de groaza pentru mine. In fine..Ștergere

      Ștergere
    2. Nuuuuuuu, gresesti...uffff:((...mda, in fine, nici vorba, ce-ti veni!Pur si simplu este cea mai ascultata si linistitoare melodie a ultimelor saptamani. Uffff...nu pot sa cred ca ma duc la culcare trista:( Macar sa bei si pentru mine un pahar plin de Moet!!!!

      Ștergere
    3. Posibil sa fie doar o coincidenta. In alta ordine de idei, as achiesa cu placere spiritului tau de gluma insa....crede-ma, cu ceea ce am trait eu in ultima saptamana NU SE GLUMESTE! Indiferent daca este vorba de mine sau...oricare, altcineva. O seara frumoasa. P.S. Intr-adevar, superba melodia. Si mie imi place mult.

      Ștergere
  21. Multumesc frumos!Acum pot sa dorm linistita:))Ma bucur ca esti bine si ai chef si de o votca, inseamna ca ai depasit "statia" si nici in "depou" nu ai ramas!Seara cat mai relaxanta!:)

    RăspundețiȘtergere