...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 12 aprilie 2014

ESCROCHERIA "ACCIDENTUL MORTAL" SI...VICTIMELE SALE.

Buna seara, dragii mei!

Dupa cum este vremea afara, cred ca si in acest weekend ratez vizita la Gradina Zoologica pe care le-am promis-o baietelului si nepotelului meu. Macar dormim bine. :):)

In alta ordine de idei, vreau sa scriu cateva randuri despre modalitatea prin care o serie nesfarsita de escroci lasa in "fundul gol" diverse persoane, ce nu le pot numi doar credule ci...de-a dreptul CRETINE. Metoda este deja arhicunoscuta, si consta in acel apel telefonic prin care iti este adus la cunostinta faptul ca baiatul, fata, nepotul sau nepoata, a facut un accident mortal intr-o tara din Uniunea Europeana si, el, avocatul, daca te "misti" repede, trimitandu-i diverse sume de bani (insa, deloc neglijabile) va face tot posibilul ca sa-l salveze pe impricinat de puscarie.

Bai, fratilor...desi orice om de buna credinta simte o repulsie fata de lumea infractionala, in general, iar in cazul nostru, vis-a-vis de ESCROCI, totusi....dupa o mai mult decat sumara analiza, trebuie sa recunoastem ca, cel putin la fel de innebunitoare precum metoda de inselat, este PROSTIA ABSOLUT ABISALA A VICTIMELOR.

Daca acum ceva vreme gaseam cu greu o oarecare intelegere fata de IMBECILII ESCROCATI, acum, dupa ce metoda "accidentului mortal" a fost mai mult decat facuta publica tuturor "urechilor" prin intermediul intregului aparat "media", zau, daca mai pot avea vreo intelegere fata de victime. Chiar azi, in treacat, am auzit la buletinul de stiri, cum un alt cetatean a fost escrocat si, totodata, "usurat" de o suma de bani semnificativa.

Psihologii (draguti si...diplomati) bineinteles ca s-au grabit (ca de obicei) sa NUANTEZE PROSTIA ABISALA A VICTIMELOR, prin intermediul unor explicatii de toata jena. Cica ar fi vorba de "socul" vestii, iar din dorinta de a-i scapa pe impricinati de puscarie, acestia actioneza din "instinct", fara sa mai verifice informatia.

Pai...cat de SUBNUTRIT CEREBRAL trebuie sa fie un individ incat, pana sa ajunga a trimite banii in contul oferit de catre escroc, sa nu-i vina ideea banala de a pune mana pe telefon si a-si suna "ruda"???

Hai sa fim seriosi, daca pe moment, pot accepta explicatia "socului", ulterior, pana ajungi la banca sa trimiti banii, trece suficient timp pentru a avea "sclipirea" de inteligenta minimala care ti-ar salva "fundul" de la o mare "teapa". Dar, nu, toti acesti concetateni, posesori al unui grad de PROSTIE INFINIT, isi taie "pernele" devenite in timp "pusculite" si, dand dovada unei celeritati iesite din comun, multumiti nevoie mare ca isi salveaza "ruda", isi iau adio cu sufletul impacat de la buna parte sau, toata agoniseala de-o viata.

CAT DE PROST POATE FI UN INDIVID SA POATA PROCEDA ASTFEL???

Cum, bai, sa nu fii in stare sa dai un banal telefon? Daca nu impricinatului, macar unei alte rude...sa te sfatuiesti cu ea ce este de facut. Din punctul meu de vedere, acesti mandri purtatori de minti total amorfe, nu numai ca nu merita compasiunea noastra ci...dispretul nostru. Ganditi-va doar la faptul ca, regulile democratiei (ce ironie a sortii) le ofera acestor trepanati dreptul de a VOTA si, implicit, ca deh....sunt multi, de a ne decide, in buna parte...VIITORUL.

Apoi, abordand grimase cretinoide si, "udand" batiste, dau fuga la sectia de politie, afisandu-si indignarea ca au fost escrocati. Stiu, iar mi se va spune ca sunt CINIC SI SARCASTIC, insa sunt de parere ca...ISI MERITA SOARTA.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Misto comentariu, tare, gata, deja ma simt mai bine. Ma culc linistita. M-a amuzat teribil. Ai un stil destul de umoristic de a scrie, ceea ce pe mine ma decupleaza de la alte ganduri si griji.:D Acum, in alta ordine de idei, mie imi este sincr mila de acesti oameni pagubiti... toti acei bipezi (ca sa nu le spun altfel) numiti fiinte umane doar ca seaman fizic cu specia aleg mereu sa faca rau persoanelor vulnerabile, niciodata nu aleg unul cel putin de acelasi nivel...si ma opresc aici ca sa nu scriu nepotrivit. O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere