...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 29 martie 2014

PE CINE A DESCOPERIT DUMNEZEU, IAR NOI, MURITORII, HABAR NU AVEAM.

Buna dimineata, dragii mei!

De data aceasta nu ma voi lungi prea mult, pentru ca este ora 2 noaptea (deh, acum mi-am facut timp sa scriu) insa, trebuie neaparat sa va povestesc ceva. Bai, voi ati auzit de INGRID VLASOV? Personal, vag, foarte vag, parca auzisem de surorile Vlasov (cred ca sunt doua) care "cochetau" cu moda, prietene bineinteles cu Catalin Botezatu (cum altfel?), samd. Dar de "localizat" ca si figura, sa ma fi picat cu ceara ca, si daca erau in fata mea la coada la merdenele (lucru absolut imposibil....deh, provenim din lumi total diferite) nu as fi reusit.

Cum dealtfel, in cumplita-mi ignoranta, n-am stiut pana in aceste zile ca, tatal celebrelor surori, este nimeni altul decat Mihai Vlasov, Presedintele Camerei de Comert a Romaniei, arestat curand pentru luare de "mita". Si, cum arestarea l-a "propulsat" in prim-planul oricarui buletin de stiri, azi dimineata, cand inca abia imi "dezlipeam" fata de perna si cu mare greutate incepeam sa accept faptul ca trebuie sa ma ridic din pat, am vizionat o stire la televizor:

INGRID VLASOV (fiica "arestatului") a declarat in cadrul unui interviu oferit unei televiziuni din Romania ca, dupa o analiza profunda, a ajuns la concluzia ca...NU EA L-A DESCOPERIT PE DUMNEZEU CI DUMNEZEU A DESCOPERIT-O PE EA !!!


Scumpii mei, in ultimii multi ani, ajungandu-mi la urechi tot soiul de "profunzimi" ale celebrelor "dive" de pe plaiurile mioritice, in dese randuri am fost tentat sa spun ca, MAI MULT DE ATAT NU SE POATE si, tot de atatea ori mi-a fost demonstrat ca, in Romania, ignoranta nu este doar abisala ci, pur si simplu nu are limite! Firesc, ascultandu-i "perla" doamnei Ingrid Vlasov, si de data aceasta sunt tentat sa declar ca, MAI MULT DE ATAT, PUR SI SIMPLU NU SE POATE!

Auziti, bai, fratilor: DUMNEZEU A DESCOPERIT-O PE EA si, nu invers !!!

Oare, acei ochelari de soare cat casca de protectie a unui sudor din vremurile ceausiste o fi fost de vina pentru "profunzimea" expectorata? Sau banii lu' "taticu" care, erau atat de multi incat, daca dam crezare buletinelor de stiri, pierderi de genul sutelor de mii de euro intr-o singura seara in casino, erau niste "banalitati"?

Cat de ignoranta poate deveni o astfel de domnita incat sa ajunga a declara public ca, nu ea l-a descoperit pe Dumnezeu ci...DUMNEZEU A DESCOPERIT-O PE EA? Chiar ma gandeam, ce s-ar fi facut Dumnezeu daca n-o descoperea pe Ingrid Vlasov?

Suntem in data de 29.03.2014 ora 2:33 si, din nou, sunt tentat a spune:

MAI MULT DE ATAT NU SE POATE!

Bineinteles, DOAR O PARERE!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu