...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 6 februarie 2014

DAN NISTOR, REZULTATUL UNEI "COMBINATII" MONSTRUOASE.

Buna seara, dragii mei!

Intotdeauna am "asternut" pe acest blog exact asa cum mi-au venit gandurile sau trairile. Implicit, limbajul uneori mi-a fost mai "colorat". Dar in ultima vreme mi-am facut promisiunea ca voi incerca cat de mult pot a evita utilizarea chiar si a unor "franturi" dintr-un astfel de limbaj.

Credeti ca este usor?

Cu maxima sinceritate va marturisesc ca...NU. Mai ales cand scrii, referindu-te la contopirea PROSTIEI CU PARVENIREA si, bineinteles, la rezultatul absolut monstruos al unei astfel de combinatii:


Firesc, va intrebati cine Doamne Iarta-ma mai este si acest individ?

Se numeste DAN NISTOR. Daca aleg a avea o exprimare eleganta, precizez ca este un tanar fotbalist roman proaspat revenit in tara dupa un esec la o echipa franceza "EVIAN". Daca insa aleg a nu fi elegant, precizez ca....este un TARANOI PLIN DE FITZE CA ORICE PARVENIT CARE SE RESPECTA, iar ca fotbalist este o "petarda".

De ce am simtit nevoia de a scrie despre un astfel de personaj? Veti intelege perfect, citind in continuare.

Foarte pe scurt, lucrurile stau cam asa. Prima data cand am auzit de acest TARANOI, a fost prin vara anului trecut cand, tot citeam in ziarele sportive despre interesul echipe Steaua Bucuresti de a-l achizitiona pe unul DAN NISTOR. In acelasi timp, impresarul fotbalistului incerca sa-i gaseasca un angajament prin occident, ceea ce pana la urma s-a si intamplat.

Exact in ziua cand TARANOIUL se afla in Aeroportul Otopeni pregatit sa se imbarce intr-un avion cu destinatia "FRANTA" (deja se transferase la echipa EVIAN) reporterii romani i-au luat un mic interviu, in cadrul caruia, una dintre intrebari a fost daca regreta ca nu s-a transferat la echipa Steaua Bucuresti ce tocmai avea sanse mari sa se califice in Champions League, alegand sa se transfere la modesta echipa franceza EVIAN.

Ce reactie credeti ca a avut???

NOTA: Inainte de a va spune, subliniez in mod expres ca nu sunt sub nicio forma un suporter al echipei Steaua Bucuresti!!!

Asadar, afisandu-si o "morga" plina de superioritate, ironie si dispret, ii raspunde reporterului, dupa cum urmeaza:

"Pai, tu ce crezi? O fi mai bine sa joci la Steaua Bucuresti decat in campionatul Frantei?"

Bai, melteanule, hai sa te lamuresc un picut. Apropos, nu stiu de ce naiba producatorii serialului LAS FIERBINTI nu te-or fi remarcat, pentru ca.....jur ca te potrivesti absolut perfect "peisajului". Puteau sa faca o mare economie financiara daca alegeau sa te distribuie in toate rolurile din serial. Revenind la subiect, trebuie sa-ti spun ca, ABSOLUT NICIODATA, nu vei putea s-o compari pe Steaua Bucuresti cu obscura echipa EVIAN, fie ea si din campionatul francez de fotbal.

In ansamblul sau, corect, campionatul francez este peste campionatul romanesc din punct de vedere valoric, insa.....melteanule parvenit, sa ajungi a juca la Steaua Bucuresti cu 50.000 de spectatori in tribuna si, nu oriunde, ci in Champions League, este infinit mai avantajos decat a juca la o obscura echipa dintr-un campionat occidental care se "bate" pentru evitarea retrogradarii.

Eeeee, ce credeti voi ca s-a intamplat?

Dupa 6 luni de cand foarte plin de el a decolat spre taramul francez, TARANOIUL s-a intors cu codita intre picioare in campionatul romanesc. La revenire, intrebat fiind de aceeasi reporteri, care a fost motivul pentru care nu a jucat decat de doua ori pentru echipa franceza, ce credeti ca a raspuns???

CA NU I S-A DAT ABSOLUT NICIO SANSA, DEOARECE ESTE.....ROMAN !!!

Cu alte cuvinte, isi scuza penibilul esec, acuzandu-l pe antrenorul echipei Evian de....RASISM.

Hai sa te lamuresc din nou, melteanule ce esti. Numai in odiosul capsor ce iti atarna grotesc pe umeri, se poate naste o asemenea idee absolut aiuristica. Adica, crezi ca francezii au platit pe tine 800.000 euro (cand ma gandesc imi vine sa-mi trag palme) iar daca mai adaugam si cheltuielile cu salariul, usor ajungem la peste 1 MILION DE EURO, iar cand ai ajuns in ograda lor, i-a coplesit RASISMUL si nu ti-au acordat nicio sansa???

Bai, "LAS FIERBINTI", faptul ca ai un coeficient de inteligenta minuscul, nu reprezinta o noutate. Pentru oricine, este suficient sa-ti priveasca pozele. Insa in cazul in care, totusi, te intrebi de ce nu ai jucat decat de doua ori in sase luni la echipa franceza, raspunsul este unic:

PENTRU CA ESTI O "PETARDA" DE JUCATOR CU CARE S-AU PACALIT!!!

Ca o mica paranteza as preciza faptul ca, de data aceasta, norocul a fost de partea lui Gigi Becali care, n-a mai apucat sa-si mai ia inca o "teapa" de proportii cu TARANOI DE GENUL TAU, plini de fitze si parvenire.

Ca o concluzie as preciza ca, intr-adevar...FOTBALUL DIN ZIUA DE AZI, prin natura sa, naste nenumarate momente de MAGIE insa, in acelasi timp, scoate din mocirla societatii niste indivizi care, in alte vremuri, cand FOTBALUL ROMANESC ERA CU ADEVARAT PERFORMANT, toata viata lor ar fi lucrat la CAP-ul din comuna iar serile le-ar fi petrecut morti de beti prin vreo sinistra bodega.

Din umilu-mi punct de vedere, acest individ numit DAN NISTOR, reprezinta absolut perfect "rezultatul" monstruos al contopirii PROSTIEI CU PARVENIREA. Ganditi-va ca un astfel de individ, printr-o incredibila "gluma" macabra a vietii, ajunge sa fie remunerat pe an cu cateva SUTE DE MII DE EURO, in timp ce, ca sa dau doar un exemplu, un medic care salveaza vieti, nu castiga nici intr-o viata cat castiga un astfel de TREPANAT intr-un singur sezon.

Bineinteles, DOAR O PARERE.

2 comentarii: