...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 6 ianuarie 2014

OK, SA VORBIM UN PIC DESPRE...FIDELITATE.

Buna seara, dragii mei!

In seara aceasta, o domnisoara sau doamna, dupa ce, probabil, a citit pe blogul meu postarea "RASPUNS PENTRU VIOLETA", a considerat ca este oportun a ma gratula printr-un sms, dupa cum urmeaza:

"Porc ordinar, cum mai ai tupeul sa ne vorbesti despre fidelitate cand te-ai culcat cu toate curvele care ti-au iesit in cale? Sunt si eu femeie si imi este scarba de astfel de barbati. Esti o scursura de barbat!"

Nu, nu m-am suparat, fiecare dintre cei ce-mi citesc blogul au dreptul sa opineze cu privire la persoana mea sau la ceea ce scriu. Unii, stiu s-o faca cu eleganta, altii.....se considera usurati cand ma jignesc.

Sa-i raspund doamnei/domnisoarei pe acelasi limbaj (oricum, mult mai ingenios) mi-ar fi foarte usor, iar, cititorii vechi ai blogului, stiu ca, de-a lungul timpului, am mai facut-o de cateva ori si, cu siguranta, mi-a iesit bine de tot, dar......tot cu timpul, am invatat sa-mi franez pornirile instinctuale si, cel putin, in prima faza, sa incerc a explica cat se poate de civilizat anumite lucruri.

Asa am sa fac si in randurile ce urmeaza. :):)

Asadar, domnisoara/doamna ANONIMA (deh, era sub demnitatea ta sa te recomanzi la sfarsitul sms-ului), in primul rand, in postarea prin intermediul careia am incercat sa-i dau un sfat sau....macar sa-mi exprim o parere despre situatia doamnei Violeta care imi scrisese pe blog, NU AM VORBIT DE FIDELITATE, altfel decat...in treacat, sa fi mentionat ca, inainte de a avea zeci de aventuri si.....nu cu curve, cum ai spus tu, AM FOST FIDEL CONSOARTEI MELE TIMP DE 9 ANI DE ZILE din cei 22 cat are relatia noastra in prezent.

Si....desi, nu am "pedalat" pe acea perioada de 9 ani de zile cat i-am fost fidel 100% consoartei mele, TOTUSI, acum, ca ai adus in discutie acest subiect, nu cred ca ma insel daca spun ca, as fi mai in masura decat alti muuuuuulti barbati din prezent, sa vorbesc despre ceea ce inseamna a IUBI SI A FI FIDEL 100% unei femei.

Scumpa domnisoara/doamna, eu am reusit sa fiu FIDEL 100% unei femei doar...9 ani si, nu cred ca as avea vreun interes a minti, avand in vedere ca, tot eu, AM RECUNOSCUT SINCER ca dupa ce am muscat din marul "otravit" au urmat zeci si zeci de aventuri.

Nu stiu ce varsta ai, insa, daca ai avea, pret de un minut, LUCIDITATE SI CORECTITUDINE in gandire, ai realiza ca, in ziua de azi, majoritatea relatiilor nu se intind pe mai mult de 2-5 ani de zile si aceia preserati cu multa INFIDELITATE.

Macar eu, asa, PORC ORDINAR SI SCURSURA DE BARBAT cum ma numesti, am trait si am stiut din plin ceea ce inseamna sa IUBESTI CU ADEVARAT SI MAI ALES SA FI FIDEL 100% UNEI FEMEI, fie si pentru doar....9 ani. Deasemenea, desi anii au trecut si putini poate sunt tentati a-mi da credit cand spun ca, pe la 22-25-27 de ani, de multe ori eram "agatat" pe strada sau in statia de metrou, nu mai spun de baruri sau discoteci, de catre diverse doamne si domnisoare care intrau cu mine in vorba si imi lasau numarul de telefon, DUMNEZEU IMI ESTE MARTOR ca le refuzam politicos, spunandu-le ca....ATENTIE MARE (!!!) am o iubita si nu pot sa onorez propunerea lor.

Multe dintre domnite, chiar si in acei ani cand dezmatul si infidelitatea nu erau nici pe departe la nivelul la care se gaseste in ziua de azi, se uitau la mine precum la un extraterestru, nevenindu-le sa creada ca pot sa le spun asa ceva. Asta este realitatea si.....acum, cand am ajuns la 40 de ani si sunt un mic elefant cu burta, nu cred ca m-ar mai incalzi sa mint cand vorbesc de astfel de lucruri ce tin de perioada tineretii mele.

Din nou, poate nu as fi crezut daca as pune ca, perioada de 9 ani de zile cat i-am fost fidel consoartei mele ar fi tinut mult mai mult, daca.....aceasta, ar fi avut eleganta si intelepciunea sa nu se comporte asa cum o sfatuiau niste colege "binevoitoare", adica....din ce in ce mai urat cu mine, bazandu-se pe faptul ca era o tanara frumoasa, care arata bine si era curtata de multi barbati la acea vreme. Deh, cand esti tanara si curtata, ti-o mai iei in cap si, daca mai apleci urechea si la "otravurile" pe care ti le picura "binevoitoarele" poti distruge o relatie.

Apropos, stii cum am ajuns prima data sa o insel pe consoarta mea???

Normal ca nu stii. Sau...cel mai probabil te gandesti ca am vrut sa duc "broscoiul" in vizita la alta "laguna". Nu, scumpa mea ANONIMA. Am ajuns sa-mi insel prima data consoarta pentru....COMUNICARE. Am intalnit o femeie mai mare ca mine cu ceva ani, foarte desteapta pe langa faptul ca arata foarte bine si......vrajit de comunicarea incredibila pe care o aveam cu aceasta, am ajuns si in "pat".

Daca m-as apuca sa povestesc cate mizerii imi facea consoarta mea si cat de urat ajunsese sa se comporte cu mine inainte de a junge sa o insel, probabil ca, acum, dupa ce port stigmatul de NENOROCIT CARE A AVUT ZECI DE AVENTURI, nimeni nu m-ar crede. :):):)

Voi da doar doua exemple. Primul: eram la Poiana Brasov si impreuna cu un alt cuplu intrasem intr-un magazin. Consoarta mea impreuna cu acel cuplu se uitau la ceva, moment in care, fara sa ma vada, m-am dus si am cumparat un ursulet foarte frumos din ce imi aduc aminte. Cand m-am dus si i l-am oferit consoartei mele, aceasta, s-a uitat cu scarba la el si mi-a spus: "Pleaca cu mizeria asta de aici. Nu-mi trebuie asa ceva". Am ramas perplex si eu si cuplul care ne insotea. Degeaba am insistat secondat de acel cuplu, pentru ca, a mea consoarta, nu si-a schimbat atitudinea si....implicit, a refuzat sa primeasca ursuletul.

Al doilea exemplu. Dupa ce ieseam de la serviciu (in jur de ora 16), aproape zilnic, stateam 4 ore prin oras, aiurea, ca s-o astept pe consoarta mea cand iesea de la facultate (in jur de ora 20). Cand, dadea cu ochii de mine si ii spuneam ca vreau sa mergem in Militari, la parintii mei (locuiam separat atunci), imi spunea textual, de fata cu colegele de facultate: "De ce naiba ai venit sa ma iei? Nu merg in niciun Militari, ma duc acasa, pentru ca....nu pot sa merg maine la serviciu imbracata cu aceleasi haine".

Exemple? Doamne Dumnezule, as putea scrie pana maine dimineata. Cel mai grav era ca, de cate ori o imploram sa stam serios de vorba, pentru ca, simteam ca relatia noatra se duce de rapa, stii ce imi spunea??? Imi intorcea spatele si imi spunea ca daca vreau sa ne despartim nu are nimic impotriva si ca poate anunta de maine toti cunoscutii ca ne-am despartit.

Chiar nu am de ce sa mint. Sunt destule persoane care stiu ca nu mint. Asa am ajuns sa-mi insel consoarta si...abia cand a realizat ca am facut-o si, cel mai grav, zilnic, vedea cum se iveau alte si alte oportunitati pentru mine, A REALIZAT CA O SA MA PIARDA.

Insa, la naiba, muscasem deja din marul "otravit" si....exact cum mi-a spus prima tipa cu care am inselat-o, ani si ani la rand nu m-am mai putut opri. Ar mai fi ceva, stimata domnisoara/doamna anonima care m-ai facut PORC NENOROCIT.

Desi, n-am cum s-o dovedesc, as face cu tine pariu oricand, ca...in cazul a 2-3 dintre amante, am avut relatii mai lungi decat ai avut tu cu barbati liberi de obligatii (am avut o relatie si de 3 ani). Si...cel mai important, le-am fost fidel acelor amante. Daca o tipa era amanta mea, pai....nu mai imi trebuia sa ma uit dupa alte femei. Din nou, nu mint, sunt persoane care stiu prea bine acest lucru. In acelasi timp, este drept, majorittea aventurilor tineau 1-2 saptamani.

In final, desi, este DOAR O PARERE, indraznesc a spune ca, cel putin, in raport cu majoritatea barbatilor din ziua de azi, care, indiferent cat de frumoasa si desteapta este femeia pe care o au langa ei, cu proxima ocazie, o inseala cu orice lepadatura (multe dintre ele cloncanese cu branza la "stafida"), EU, PORCUL ORDINAR, sunt infinit mai indreptatit cu...argumente, sa vorbesc despre ceea ce inseamna sa IUBESTI CU ADEVARAT SI SA FI FIDEL 100% UNEI FEMEI.

Vezi tu, distinsa domnisoara/doamna ANONIMA, care ma numesti PORC NENOROCIT SI SCURSURA DE BARBAT, poate tu, n-ai fost in stare sa fii fidela unui barbat nici macar un sfert din cat am fost eu unei femei, sau...din nou, POATE, de-a lungul timpului, de pe internet sau...nu, puteai sa ai cel putin la fel de multe aventuri ca mine, diferenta dintre noi fiind ca, EU, am recunoscut si voi recunoaste toata viata fara nicio problema si perioada de dezmat a existentei mele, in timp ce TU, precum multe alte domnisoare/doamne, veti poza in intruchiparea "albului imaculat", chiar daca, din nou, POATE, nici in lobul URECHII sau la subtiori nu mai va este locul...VIRGIN. :):):)

P.S. Stiu, stiu, stiu...deh, mi-a scapat la final. Gandeste-te ca, exact cum am facut-o in ultimul paragraf, la fel putea sa arate tot raspunsul catre tine. Insa, am facut eforturi sa-ti vorbesc frumos si sa-ti explic ca...a arunca cu INVECTIVE la adresa-mi, fara sa ma cunosti sau macar sa citesti mai multe pe blogul meu, te poate pune intr-o postura ridicola, macar in fata propriei priviri in cazul in care ai puterea de a "accesa" o oglinda.

In rest, Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toti.

10 comentarii:

  1. Deci fara sa o cunosti pe cea care ti-a trimis SMS-ul, tu faci presupuneri legate de viata ei, sexuala si nu numai, care demonstreaza inca o data cat de bolnav mintal esti.Intr-o buna zi, vei plati pentru tot.Cat despre consoarta ta, tanara nu neg ca o fi fost, dar frumoasa nici pe departe!!!.Plus ca are o privire de toanta.Si cu siguranta e, din moment ce poate accepta un asemenea specimen de barbat.Dar nu are incotro.Mi-e mila.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ma gandeam cand vei aparea din nou cu "dejectiile" cunoscute. De scris, intr-un final, ai invatat oarecum. Desi....inca incepi fraza cu "DECI", precum o incep toti invitatii de la emisiunea "Un show pacatos", totusi....ai facut progrese vizibile in exprimarea scrisa. Un mic sfat: incearca sa folosesti "asadar" in loc de "deci"! In alta ordine de idei (sper ca nu te-am pierdut pana acum desi....foarte posibil sa fie asa), ma intreb sincer, exact ca data trecuta, daca inteligenta ta, fie si minima, te poate face a intelege ca atunci cand FACI O PRESUPUNERE DESPRE CINEVA, te exprimi ceva de genul "Eu cred ca tipul este un hot" si....in niciun caz cum m-am exprimat eu in paragraful la care ai facut referire. Desi, pentru minti amorfe precum cea care iti atarna greu pe umeri, am facut de trei ori precizarea "POATE", adica....exista si aceasta posibilitate, macar matematic, tu.....intelegi ca am facut presupuneri fara sa cunosc respectiva persoana. Ar mai fi o varianta, in caz ca mintea nu-ti este total amorfa. Anume, URA FATA DE PERSOANA MEA ITI ESTE ATAT DE MARE, incat.....pur si simplu iti anuleaza COMPREHENSIVITATEA (stiu, te-am bagat in ceata cu acest termen, adica....capacitatea de a intelege usor). Spui ca iti este mila de mine? Multumesc frumos, insa.....dupa ce, din nou, te-ai facut de rahat cu ceea ce ai inteles citindu-mi blogul, desi scriu extrem de clar si nu fac economie la "sublinieri" si "paranteze", POATE (vezi ca nu are acelasi sens cu "poate" la care am facut referire anterior) ar fi oportun sa te gandesti fata de cine ar trebui sa-ti fie mila. In rest, iti doresc tot binele din lume, mult noroc si sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca ceva, uitasem: Ma acuzai ca fac PRESUPUNERI FARA SA CUNOSC PERSOANA, insa...imediat, dupa, desi....n-ai cunoscut-o acum 15-20 de ani pe consoarta mea, spui ca sigur nu a fost frumoasa. In plus, referindu-te la prezent, spui desprea ea ca sigur este toanta, desi...repet, n-o cunosti. Pe mine doar ma amuza copios lupta dintre prostia ancestrala si incalceala de labirint care se bat in capsorul tau pentru suprematie, insa....cu asemenea postari lipsite de orice logica, te faci de cacat in fata sutelor si sutelor de persoane care-mi citesc blogul. Daca te intrebi, firesc, de ce, printr-un singur "click" nu-ti sterg comentariile, afla ca....ma excita teribil amalgamul de prostie si rautate ce-ti guverneaza reactiile. Deh...fiecare cu fetishurile sale :)

    RăspundețiȘtergere
  4. In concluzie, ai ramas la fel de bou.

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca ceva, uitasem.Deci, asadar si prin urmare, cand accepti sa faci copil unuia care te insala cu toate rapandulele, denota lipsa de consideratie fata de propria persoana.Sau ca esti mare toanta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aici este cam relativa treaba. Daca nu l-ai prins , nu inseamna ca n-a facut , iar a ierta este un act care tine de caracterul fiecaruia. Sunt femeie , iar in jurul meu numai cupluri longevive care s-au despartit de curand , culmea majoritatea din cauza femeilor care au inselat.... femei care nu si-au trait copilaria...Poti arunca cu piatra? Nu!! Au avut motivele lor , iar asta este direct proportionala si cu barbatii care inseala. Cum noi femeile avem nevoie de atentie , de iubire , tandrete si nu numai ,pot enumera la nesfarsit nemultumirile si nevoile noastre , la fel si barbatii au nemultumiri si nevoi ca si noi....Exact cum a exemplificat Mirciulica , si nu numai, a si argumentat de ce a ajuns in situatia asta.
    Eu una apreciez cuplurile care pot trece peste astfel de episoade, deoarece consider ca asta este cea mai mare dovada de dragoste. Este usor sa intalnesti pe cineva , dar foarte greu gasesti acea persoana cu care sa poti construi si inchega o relatie cu atat mai mult o familie. Si DA Mircea ai dreptate , daca se intampla in primii ani de relatie , atunci chiar n-are rost sa continui .
    Eu una am ales sa nu continui dupa 4 ani de relatie si merg pe premiza ca langa mine am nevoie de un barbat destept pe care sa-l respect si de la care sa am ce invata. Nu am stat sa-l spionez , sa-i caut in telefoane, etc... pur si simplu am simtit si am mers pe intuitie , iar pana la urma am aflat (pentru ca am vrut , de fel nu caut ce nu vreau sa aflu)...Acum , dupa un an de la despartire stau si realizez ca dragostea nu a fost asa mare incat sa pot trece peste si sa-l iert....Inca odata sustin ca iubind mult cred ca mai poti da o sansa , mai ales atunci cand este vorba de un copil..
    Cat despre cuvintele acestei anonime nu pot spune altceva decat ca este imatura in gandire! Urat !!!! Ar fi putut sa te "certe" fara sa jigneasca , dar iti trebuie inteligenta si vocabular sa ajungi la astfel de performante :)

    P.S. Felicitari pentru Blog !

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Florentina. Am citit ceea ce ai scris si, am realizat ca, pe langa faptul ca ai prins perfect ceea ce am vrut sa spun, in plus, AI PUS PUNCTUL PE "I". O relatie de lunga durata (10-15-20 ani) nu este deloc usoara, putini oameni ajungand sa cunoasca acest lucru. Insa, daca exista INFIDELITATE inca din primii ani ai relatiei, atunci....este timp pierdut de pomana. Cand iubesti, nu poti insela. Pur si simplu....nu poti. Te culci si te trezesti in minte cu persoana iubita. Ai nevoie sau, mai bine spus, esti total dependent de atingerea sa. Eu, am iubit doar de 2 ori in viata. Pe consoarta mea si, vreo 16 ani mai tarziu, o femeie cu care am avut o relatie "extra", insa....in ambele cazuri n-as fi putut sa ma uit la alte femei desi, ocazii erau destule. Pur si simplu nu puteam. P.S. Multumesc pentru aprecieri.

    RăspundețiȘtergere
  8. ......Si totusi cum sa UITI vreodata ca cel pe care-l iubesti cu toata fiinta ta te-a inselat, si sa-l accepti din nou in viata ta? Iar tu, cel care inseli pentru ca nu mai iubesti persoana de langa tine, de ce sa te intorci din nou la ea? Nu inteleg si sincer nu stiu daca as putea vreodata sa inteleg.....Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai cum sa uiti. Am spus-o mereu, foarte important imi pare ca partenerii sa aiba grija de relatia lor precum ochii din cap. Nu trebuie alimentate certurile, folosite cuvinte ce au ca subiect despartirea sau...sa ajungi sa inseli. Din acel moment, daca se intampla, continuarea relatiei este doar un COMPROMIS. Iar "compromisul" il gasesti azi, cred eu, in cel putin 80% dintre relatii. Stiu...este incredibil pentru cineva care nu l-a trait.

      Ștergere
  9. Foarte bine punctat Maria! Compromis este un cuvant frumos pentru ceea ce urmeaza in relatiile care au ajuns la infidelitate. Lasitate pentru femei, comoditate pentru barbati.Ar putea fi gasite si alte nume dar iubire niciodata nu mai poate fi.

    RăspundețiȘtergere