...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 24 ianuarie 2014

MOMENTUL CARE ITI POATE SCHIMBA DESTINUL.

Buna seara, dragii mei!

Toata ziua m-am gandit la DESTINUL pe care l-a avut pilotul Adrian Iovan. Din punctul meu de vedere (foarte posibil, gresit) atunci cand analizezi destinul acestui om, poti achiesa urmatoarelor teorii:

a) pur si simplu acesta a fost destinul pe care i l-a harazit Dumnezeu;

b) a fost un moment in care chiar Adrian Iovan si-a schimbat destinul (sigur, nu in bine);

Desi subliniez mai mult ca oricand ca, tot ce voi scrie in randurile ce urmeaza, reprezinta DOAR O PARERE (!!!), totusi, dupa indelungi chibzuinte si despicarea firului in "4", subscriu teoriei ca A EXISTAT UN MOMENT IN CARE CHIAR ADRIAN IOVAN SI-A SCHIMBAT DESTINUL si, din pacate, nu in bine.

Argumentatie:

Pana s-o cunosca pe doamna Romanita, celebra creatoare de moda, Adrian Iovan era un pilot foarte cunoscut si apreciat in bransa, insa...atat. Nu era o persoana publica, ziarele nu scriau despre el, televiziunile nu-l prezentau si, nimeni de pe strada nu-si dadea "coate" atunci cand trecea. In plus, analizand pozele acestuia desi, nu-i cunosc trecutul, cred ca tarie ca a fost un barbat extrem de sarmant si cuceritor. Nu mai punctez ca in bransa, pilotii de avioane sunt vazuti precum FAT FRUMOS. As mai puncta faptul ca, in momentul in care a cunoscut-o pe Romanita, Adrian Iovan era un barbat casatorit si avea un copil.

Nu am precizat toate aceste amanunte intamplator ci, cel putin din punctul de vedere al rationamentului meu, sunt extrem de importante. Imediat am sa explic,.

Asadar, in momentul in care Adrian Iovan a cunoscut-o pe Romanita, viata acestui barbat, era mai mult decat generoasa. Sa fim seriosi, multi barbati si-ar fi dorit sa fie piloti renumiti, sa aiba sarmul si "cuceririle" acestuia si, nu in ultimul rand, o familie inchegata.

Acum, hai sa vedem cum a cunoscut-o pe Romanita, pentru ca este extrem de interesant. O banala cursa Viena - Bucuresti, dar care...a avut a avut o intarziere de 20 de minute. Romanita, avand locul in primele randuri ale avionului, a avut tot timpul necesar studierii pilotului care incerca sa-i linisteasca pe calatori ca totul va degurge conform graficului. Studiindu-l cu atentie, l-a placut. Dupa ce a aterizat la Bucuresti, doamna Romanita s-a interesat la niste cunostinte si a reusit sa faca rost de NUMARUL DE TELEFON AL PILOTULUI ADRIAN IOVAN iar, ulterior, sunandu-l (sustine ca a fost singura data cand a sunat prima un barbat), l-a invitat la o cafea si, in acest fel s-au cunoscut.

Scumpii mei, nu voi arata cu degetul catre Adrian Iovan, care era casatorit in momentul in care a fost invitat la o cafea de Romanita. Nu voi arata nici spre Romanita, spunand ca, stia prea bine ca pilotul era casatorit si avea copil. Aceste lucruri se intampla mereu si, nu consider ca este ceva de stigmatizat.

Insa, ce s-a intamplat din acel moment (al intalnirii la o cafea) este extrem de important. Adrian Iovan sunt sigur ca a fost extrem de FLATAT de faptul ca a fost sunat si invitat la o cafea de catre celebra creatoare de moda Romanita. Va dati seama cat de bine s-a simtit si cat de mult i-a crescut increderea in "potentialul" sau de cuceritor, si asa cu mult peste medie. Din pacate, aceasta greseala o fac 99 dintre 100 de barbati. Cred ca daca o femeie (dar mai ales celebra) le face avansuri este numai pentru ca...sunt absolut irezistibili.

Bineinteles, intrand in lumea plina de lux a Romanitei si cunoscandu-i prietenii, Adrian Iovan a fost extrem de fascinat. Televiziunile si ziarele au inceput sa-i dea atentie si, instant, aproape fara sa realizeze, A DEVENIT O PERSOANA PUBLICA.

Pentru un barbat cu o viata simpla (chiar daca foarte valoros profesional), intrarea in acea lume a luxului, a interviurilor televizate, reportajelor ce-l aveau ca subiect, petrecerilor exclusiviste, masinilor scumpe si a vilelor luxoase, PUR SI SIMPLU I-AU LUAT MINTILE, asa ca...n-a mai stat pe ganduri, divortand de sotia sa si parasindu-si familia pentru Romanita.

NOTA: Atentie!!! Sub nicio forma nu condamn pe vreunul dintre ei, nici pomeneala. Vreau doar sa arat rationamentul (foarte posibil, gresit) pentru care cred ca Adrian Iovan si-a schimbat singur destinul, din pacate, in rau.

Scumpii mei, consider ca MOMENTUL IN CARE ADRIAN IOVAN si-a schimbat destinul, a fost acela in care, a luat decizia de a-si parasi familia pentru Romanita. Asa cred eu desi, poate gresesc.

Vreau sa va arat o poza. In plus, va cer s-o priviti cu atentie.


Privind imaginea celor doi, atat cat ma pricep la oameni, vad urmatoarele: o femeie frumoasa, eleganta si stilata, care emana multa forta si siguranta de sine dar...cel putin pentru mine, si o doza foarte mare de ENERGIE NEGATIVA. Apoi, vad un barbat care, parca ar sta intr-un coltisor sa nu cumva sa deranjeze (desi au spatiu egal in poza), deloc sigur pe el, as spune chiar stingher de ceea ce i se intampla.

Poate gresesc, insa din ceea ce-mi transmite aceasta poza, consider cu tarie ca cele doua personaje degaja energii total diferite. Alaturarea lui Adrian Iovan de aceasta femeie care, din punctul meu de vedere, pe langa faptul ca este frumoasa, bogata si celebra, are o aura foarte clara de energie negativa adunata in ani si ani de zile, a facut ca DESTINUL LUI ADRIAN IOVAN SA SE SCHIMBE TOTAL.

Stiu, stiu, stiu, o sa spuneti ca sunt nebun. Cititi totusi pana la capat. Nu mai am mult.

Ce a urmat acestei catastrofale asocieri de energie?? (bineinteles, catastrofala pentru Adrian Iovan)

A urmat un episod care, cel putin din punctul meu de vedere, i-a distrus acestuia TOTAL AURA DE ENERGIE POZITIVA pe care o avea ca si individ, incarcandu-l la MAXIM de energie negativa. Firesc, ma refer la episodul cu acel tanar hot, impuscat mortal in vila din Primaverii. Fara doar si poate, JUSTITIA A HOTARAT ca a fost legitima aparare si, indiferent cate lucruri mi-au parut atunci ca nu se "pupa" (nu numai mie), nu am de gand sa contest acest verdict.

Insa, din umilu-mi punct de vedere (repet, poate foarte gresit), in acea clipa in care Adrian Iovan s-a aflat in situatia TOTAL LEGITIMA sau...mai mult sau mai putin legitima de a-i lua viata acelui tanar hot (sa nu intelegeti ca nu sunt de acord sa te aperi cu arma in mana cand ti se incalca propietatea), explozia de energie negativa care i-a cuprins fiinta a fost incredibil de mare.

Repet, JUSTITIA a decis intr-un fel si, nu-mi permit sa contest verdictul. Dar, inca de atunci, ceva in mine mi-a spus ca tot ce s-a intamplat in acea noapte in vila din Primaverii a lasat multe semne de intrebare.

Din acel moment, pentru Adrian Iovan totul a mers din prost in mai prost. A urmat episodul cu "sarutul dintre Romanita si tanarul ziarist Radu Popa", apoi divortul de Romanita, taierea pensiei de pilot de la 15.000 ron la 1.900 ron, fapt ce i-a cauzat imense probleme financiare (o decizie nedreapta, pentru ca un fost pilot care a avut grija zeci de ani de vietile oamenilor, merita din plin o pensie foarte mare), iar ulterior, sentimentul de singuratate care pusese stapanire pe el, mai ales in ultima vreme.

In schimb, pentru Romanita, din momentul in care l-a cunoscut pe Adrian Iovan, TOTUL A MERS DIN PLIN. A facut un copil frumos si sanatos si, desi a divortat, ulterior...foarte repede si-a refacut viata langa un tanar avocat, averea i-a ramas intacta pentru ca a stiut sa si-o protejeze, custodia copilului a avut-o, afacerile i-au mers bine, samd.

Poate ma credeti nebun insa, cred cu tarie, dupa ce am studiat cu atentie pozele in care apar impreuna, ca...in momentul in care s-au cunoscut dar, mai ales, cand pilotul a luat decizia sa-si paraseasca familia si viata banala dar frumoasa pe care o traise pana atunci, intrand intr-o lume a luxului, bogatiei, zambetelor false si a instabilitatii familiale ce guverneaza aceasta dimensiune in care nu se regasea sub nicio forma spiritual, S-A FACUT UN SCHIMB URIAS DE ENERGIE INTRE EI, IAR DIN PACATE...ADRIAN IOVAN A PIERDUT-O PE CEA POZITIVA, INCASAND-O PE CEA NEGATIVA.

Tocmai de aceea cred ca ADRIAN IOVAN SI-A SCHIMBAT SINGUR DESTINUL.

P.S. Sub nicio forma n-as vrea sa se inteleaga ca am condamnat pe cineva. Nu, nici pomeneala. Pentru mine este doar un caz extrem de interesant, in care consider ca, doi oameni cu energii TOTAL DIFERITE si-au unit vietile si, implicit, dupa transferul de energie, si-au schimbat si destinele. Unul in bine, altul in rau.

Insa, mai mult ca oricand, subliniez: DOAR O PARERE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu