...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 15 ianuarie 2014

FERITI-VA CAT PUTETI DE....VAMPIRUL ENERGETIC.

Buna seara, dragii mei!

In randurile ce urmeaza, cu prudenta, voi aborda un subiect care, cel putin pentru inceput, poate starni zambete ironice acompaniate de remarci de genul "V-am spus eu ca tipul este dus cu pluta. Saracutul...".

Asadar, voi vorbi despre VAMPIRUL ENERGETIC.

Acum ceva vreme, habar nu aveam ce poate insemna un vampir energetic si, cu atat mai mult, n-as fi crezut ca exista. Hai sa va povestesc.

Dintre sutele de persoane pe care le-am cunoscut in viata mea si, pe care cu timpul, datorita experientei de viata acumulata, am reusit sa le CLASIFIC in diverse categorii, O SINGURA PERSOANA, desi....studiata ani si ani la rand, nu reusisem s-o ancorez niciuneia dintre categorii. Bai, fratilor, desi nu par, atunci cand imi pun mintea la contributie (este drept, se intampla rar), devin o persoana extrem de analitica si despic firul nu in "4" ci.....in "40". Cu toate acestea, dupa ani si ani la rand in care am intors pe toate fetele comportamentul absolut bizar al acelei persoane, dupa ce am facut apel la LOGICA sub toate formele in care poate fi gasita, dupa ce am considerat-o inclusiv NEBUNA, aproape ca sfarsisem prin a ma da batut.

Insa, exact pe ultima suta de metri, ceva mi-a atras atentia. Cand respectiva persoana se afla oarecum in imediata apropiere a mea, DESI....ATENTIE....NU NEAPARAT INTRAM IN CONTACT VERBAL, totusi....ceva nedetectabil imi crea un disconfort total si, cel mai bizar, pur si simplu ma sugea de ENERGIE.

Eeeee, scumpii mei, tocmai ajungand sa realizez acea stare in care simteam cum nu mai am ENERGIE, dupa ani si ani de zile in care nu gasisem absolut nicio explicatie logica a comportamentului bizar pe care il avea respectiva persoana, apeland la Google si documentandu-ma serios, am gasit raspunsul:

RESPECTIVA PERSOANA ESTE CEA MAI GRAVA FORMA DE VAMPIR ENERGETIC !!!

Specialistii in acest domeniu, clasifica vampirii energetici intre 7 si 10 categorii, insa....la unison, declara ca, cel mai periculos dintre acestia, este VAMPIRUL CONFLICTULUI.

Revenind cu discutia la persoana despre care va vorbeam, subliniez faptul ca, in acei multi ani in care o studiasem cu maxima atentie, observasem ca nu exista zi de la Dumnezeu in care sa nu caute a genera conflicte intre oameni sau sa intre personal in conflicte cu oameni. Intotdeauna, o banala problema ce putea fi rezolvata chiar si in cateva minute, trebuia sa fie restalmasita si transformata intr-o foarte complicata problema, a carei rezolvare nu se putea realiza decat dupa tipete, urlete, tot soiul de conflicte generate, samd.

Mai mult decat atat, nu o data, realizasem ca, respectiva persoana, printr-un procedeu extrem de discret, generase un conflict intre doi oameni sau doua grupuri, insa.....atunci, nu reuseam sa inteleg, de ce, ulterior, parea ca, PE RAND, ia partea fiecarei persoane sau grup aflat in acel conflict, lasand impresia ca nu a aderat la nicio parte a baricadei. Firesc, ma intrebam, de ce?

Alteori, chiar pe pielea mea, am simtit cum mi-a facut un RAU, lucrandu-ma pe la spate si, punandu-ma intr-o lumina proasta fata de un tert, timp in care, tot persoana respectiva venea si imi soptea ca altcineva mi-a facut acel rau iar ca respectivul "tert" este diabolic si impreuna cu acel "cineva" care chipurile ma lucrase pe la spate, complotau impotriva mea. Cel mai important era ca, exact in acelasi timp, le spunea celor care chipurile vroiau sa-mi faca rau, exact invers despre mine.

Bai, fratilor, era ceva ce greu poate fi explicat in cuvinte, iar ceea ce mereu ma punea pe ganduri, era faptul ca, atunci cand una dintre partile aflate in conflict parea ca a pierdut batalia, EXACT EA, isi oferea ajutorul si, facea ca lupta sa continue

Stiu, stiu, stiu, probabil ca, acum, multi pot zambi ironic spunand "Ce prost, pai...ce facea acea persoana este DEZBINA SI CONDUCE", insa....va asigur ca, in prima faza si eu m-am gandit la aceasta varianta insa nu se pupa cu realitatea, pentru ca, in urma acelor conflicte generate, respectiva persoana nu castiga absolut nimic !!!

Ajunsesem sa cred ca o face din NEBUNIE. Insa, nu era deloc asa. :):):)

Bineinteles ca, tot ce mi se parea mie lipsit total de LOGICA la acel comportament, in realitate nu era asa.

Documentandu-ma si, punand cap la cap informatiile aflate despre comportamentul VAMPIRULUI CONFLICTULUI cu...comportamentul acelei persoane, am descoperit ceea ce nu reusisem ani si ani la rand, in ciuda tuturor eforturilor facute.

Respectiva persoana, avea nevoie ca de aer de acele conflicte generate sau cele in care intra personal. Cand, dupa ce facea ca conflictul sa izbucneasca intre doua parti si, pe rand (!!!), discret, lua partea fiecareia, n-o facea conform devizei "DEZBINA SI CONDUCE", altfel, i-ar fi lasat sa se bata intre ei. Mai mult, cand, ulterior, una dintre parti parea ca pierde si, acea persoana, intervenea si nu lasa se sa intample deznodamantul, o facea pentru ca, avea nevoie ca de aer ca acel conflict sa CONTINUE.

Apoi, dupa ce partile combatante erau stoarse de energie, respectiva persoana intervenea si cu o mare maiestrie facea ca lucrurile sa revina pe fagasul normal ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Niciodata nu exista un castigator sau un vinovat, iar ea....mereu iesea ca persoana care a reusit sa faca "pace".

Apoi, de multe ori, chiar in aceeasi zi, genera un alt conflict sau chiar persoana respectiva intra in conflict cu cineva si....din nou, culmea, cand batalia parea ca o castiga, tot ea, dadea inapoi si....il ridica de jos, pe combatant.

Nu stiu daca ati inteles prea multe din ce am scris pana acum, este ceva extrem de greu de explicat. Important este ca, acea persoana mereu genera conflice sau, intra in conflicte, desi...NICIODATA NU URMAREA SA EXISTE UN DEZNODAMANT !!!

Pana sa am norocul de a-i da de cap, normal ca din punct de vedere LOGIC, acelui straniu comportament, nu-i gaseam vreo explicatie.

In concluzie, apreciez urmatoarele:

Exista persoane ca cea descrisa mai sus, care prin comportament, nu face altceva decat sa genereze conflicte, HRANINDU-SE CU ELE. Niciodata sa nu va mirati ca acea stare conflictuala pe care o genereaza sau, in care intra, nu o deranjeaza si nu o vlaguieste de energie, pentru ca....in realitate, respectiva persoana are nevoie ca de aer de acel conflict, EA, HRANINDU-SE CU ENERGIA PE CARE O PIERDE ADVERSARUL SAU, DUPA CAZ, CEI PE CARE I-A ADUS IN STARE DE CONFLICT.

Tocmai de aceea, niciodata nu isi doreste sa duca lupta pana la capat si, desi....ar putea, se fereste sa CASTIGE LUPTA. Nu are nevoie de o victorie ci de continuarea starii conflictuale. Iar atunci cand nu este parte dintr-un conflict ci doar cea care a generat conflictul intre doua parti, PE RAND, intervine discret, ajutand pe fiecare in parte, exact din acelasi motiv.

Fratilor, desi poate sunteti tentati sa radeti de ceea ce am scris in acest comentariu, priviti bine in jurul vostru si, cine stie, s-ar putea sa va inghete zambetul pe buze, realizand ca poate...cunoasteti si voi asemenea persoane.

FERITI-VA DE ACESTE PERSOANE CAT PUTETI, PENTRU CA, SUNT CEI MAI MARI INAMICI AI PROPIEI VOSTRE ENERGII POZITIVE !!!

Cu acea persoana, in toti anii in care am stat prin preajma ei, fara sa-mi dau seama, am pierdut energie pozitiva cat pentru zece vieti, energie care, A HRANIT-O DIN BELSUG.

P.S. Extrem de important. Dupa ce am inteles fenomenul, am gasit si explicatia pentru care, atunci cand, dupa ce statea singura acasa cateva zile, fara sa intre in contact cu oameni, respectiva persoana aparea extrem de obosita, abatuta si lipsita de energie (anormal, pentru ca, trebuia sa fie exact invers), iar....cum reaparea in public si, automat, genera sau intra in conflicte, PUR SI SIMPLU "INFLOREA".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu