...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 8 ianuarie 2014

DUPA CASATORIE A VENIT DIVORTUL, LA FEL DE SCARBOS REGIZAT.

Buna seara, dragii mei!

Desi este aproape de miezul noptii si, in seara aceasta, chiar sunt obosit, totusi....doresc a scrie cateva randuri despre un subiect, dealtfel, INCREDIBIL DE PENIBIL, dar care in saptamanile ce vor urma o sa VANDA ENORM, datorita apetentei romanasilor pentru astfel de "can-can-uri".

Asadar, cum imposibil sa nu fi aflat orice roman, incepand de la baietelul meu pana la octogenara din satul cel mai indepartat al tarii, BIANCA DRAGUSANU SI VICTOR SLAV DIVORTEAZA.

Motivul???

Doamne Dumnezeule, spun acest lucru, gandindu-ma cat de mult sunt desconsiderati romanii de catre conducatorii acestei industrii de CAN-CAN, in asa fel incat, sa aiba tupeul a lansa teoria ca Bianca, exact de revelion sau....ma rog, imediat dupa, a plecat la Paris unde s-a intalnit cu fotbalistul Cristea, fostul ei iubit.

Bai, fratilor, desi....DOAR O PARERE, nu cu mult timp in urma, scriam un comentariu legat de nunta celor doi, in care, SUBLINIAM FAPTUL CA, totul este o regie absolut groteasca pusa la cale de conducatorii industriei de can-can, bineinteles, cu acceptul impricinatilor, iar pentru cei care se intrebau inca din ziua nuntii cat o sa dureze casnicia, le spuneam simplu: ATAT CAT ACEST SUBIECT O SA VANDA. Cand n-o sa mai "vanda" vor divorta imediat. Asta era parerea mea.

In seara asta, cand, fiind in masina, am auzit la radio ca Victoras Slav a confirmat divortul de Bianca, normal ca nu m-a mirat, avand in vedere ca de saptamani bune subiectul nu mai vindea, insa...am ramas pur si simplu mut cand am auzit MOTIVUL DIVORTULUI.

Bai, ok, faptul ca de dragul banilor unii oameni sunt in stare inclusiv sa faca o nunta cu tot dichisul, desi...greu, o pot intelege, insa sa ai nerusinarea de a subestima la minim inteligenta romanilor, asta chiar n-o mai pot intelege.

Cum sa spui ca Bianca a plecat de revelion la Paris sa se intalneasca cu Cristea???

Stiu, multi vor putea spune ca este normal la ce antecedente si "deprinderi" are Bianca, insa...STOP, sunteti intr-o mare eroare, din umilu-mi punct de vedere.

SA PRESUPUNEM, REPET...SA PRESUPUNEM (este cineva care intelege mai greu, se stie cine) ca Bianca Dragusanu ar fi cea mai mare....stiti voi ce vreau sa spun si, nu ar avea nicio jena sa-i faca acest lucru lui Victoras. Sa tineti minte de la mine, nici cea mai zdreanta femeie din lume, nu ar face asa ceva, mai ales, cand...ar mai fi si persoana publica, atat cat poate insemna in Romania acest statut.

De ce, sa-si expuna in acest fel imaginea? Daca presupunem ca totul este pe bune, nu putea sa-i spuna lui Victoras ca nu mai poate continua casnicia, sa depuna actele de divort, sa mai stea 1 saptamana si....abia apoi sa se intalneasca cu Cristea???

Fratilor, desi...DOAR O PARERE, totul a fost o regie inca de la inceput. Acest divort era programat inca inainte de nunta, singura necunoscuta fiind data la care urma sa aiba loc, strans legata de perioada cat se va vinde subiectul cu CASATORIA.

In prezent, cand nu se mai vindea subiectul cu casatoria, s-a lansat subiectul cu DIVORTUL, avand la baza un motiv "SOC" (infidelitatea de la Paris cu Cristea chiar de revelion) iar prin naivitatea multor dintre romani, DIVORTUL O SA VANDA SI MAI MULT DECAT CASATORIA.

Cine are de castigat?

Publicatiile si emisiunile de can-can, precum si...bineinteles, Victoras si Bianca.

Este atat de penibil, incat daca maine as vrea sa emigrez in SUA si m-ar intreba care este motivul, as spune raspicat: IMI ESTE RUSINE SA FIU CONCETATEAN CU ACESTI DOI INDIVIZI.

Bai, fratilor, s-a ajuns cu regia can-can-ului la niste cote absolut incredibile. Pentru publicitate, tiraj, rating si....fireste, bani, unii sunt in stare sa accepte absolut orice. Repet, ESTE DOAR O PARERE, insa de data aceasta n-am niciun dubiu ca am dreptate.

Nu ma asteptam sa se poata lansa o astfel de prostie, cum ca, Bianca a plecat de revelion la Paris si l-a inselat pe Victoras cu Cristea, nici daca ma picai cu ceara. Dumnezeule, pana unde s-a ajuns cu REGIA, este ceva de neimaginat pentru un om normal la cap.

Nu ma credeti? Hai s-o luam si logic.

Bianca, tocmai ce vroia acum o luna de zile sa devina prezentatoarea unei emisiuni in care, spunea ea, VROIA SA DEA UN EXEMPLU POZITIV TINERELOR FETE SI SA-SI RECUNOASCA GRESELILE TRECUTULUI, insa.....CNA-ul nu a aprobat difuzarea respectivei emisiuni, tocmai datorita "etichetei" pe care o avea impricinata.

Cum poate cineva normal la cap sa creada ca, Bianca, poate fi atat de tampita si oligofrena, incat sa plece de revelion la Paris si sa-si insele sotul cu fostul iubit, Cristea, spulberandu-si practic, definitiv, absolut orice sansa de a mai deveni vreo data prezentatoare a unei emisiuni serioase.

Dan Diaconescu, spre exemplu, cu REGIILE din emisiunile sale, este mic copil fata de ceea ce se intampla azi la toate televiziunile.

Incredibil in pare, modul in care conducatorii industriei de can-can pot subestima inteligenta romanilor. Dar, cine stie, poate se bazeaza pe date concrete care le arata ca.....desi, sfideaza stupidul, totusi aceste subiecte fac rating. :):):)

P.S. Stiti ca, Anda Adam, sustinea, nu demult, ca este iubita lui Botezatu (alt penibil). N-am crezut absolut nicio clipa si....sunt jenat sa explic de ce era imposibil. Cand a fost scandalul cu acel patron de club din Timisoara care sustinea la randu-i ca Anda Adam a avut o relatie cu el, omul a venit pe platoul unei televiziuni si a aratat mesajele prin care Anda il atentiona ca o sa apara la nu stiu ce spectacol pe scena impreuna cu Botezatu si se vor SARUTA, pentru ca....deh, trebuie sa para ca sunt impreuna. Credeti-ma, scria "negru pe alb" in acele mesaje pe care Anda i le trimisese acelui patron de la Timisoara.

TOTUL ESTE O REGIE !!!

NIMIC DIN CEEA CE APARE IN PUBLICATIILE SI EMISIUNILE DE CAN-CAN NU ESTE REAL !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu