...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 17 decembrie 2013

AMANTA SI...BARBATUL CU FAMILIE.

Buna seara, dragii mei!

In seara asta voi aborda un subiect extrem de sensibil: ROLUL UNEI AMANTE IN VIATA UNUI BARBAT CARE ARE O FAMILIE.

Daca va intrebati de unde naiba mi-a venit aceasta idee, trebuie sa va spun ca, de vreo 6 luni de zile, am deschis un cont pe un site de socializare (Twoo), unde, desi....foarte putini ma cred, in toate zilele in care am intrat, sub nicio forma nu am cautat vreo aventura. Inclusiv "comunicarea" n-a fost cu mai mult de 5 persoane, in rest, vizionez foarte multe profile, mai dau un vot la o poza, citesc descrieri (desi.....aproape ca nu mai exista), samd.

Cine ma crede, bine, cine nu ma crede....iarasi bine. Chiar pe acest blog, nu o data am recunoscut ca, de-a lungul vietii, am avut zeci si zeci de amante, iar daca acum, mi-as mai dori inca una, nu cred ca ar fi o problema s-o recunosc.

Bun. Aseara, intrand in vorba cu o doamna la vreo 35 de ani si.....cred ca si casatorita (n-am inteles prea exact), am schimbat cateva impresii despre ingratul si durerosul ROL DE AMANTA. Din nou, daca am inteles exact, respectiva, traia in prezent o dezamagire din pozitia de amanta si....totodata, era extrem de decisa sa ia taurul de corne si sa-i spuna sotului sau ca pentru ea relatia s-a consumat total si nu mai poate continua.

Discutia a durat vreo ora, desi....comunicarea era destul de greoaie, avand in vedere ca pe "chat" este greu sa porti discutii profunde, asa ca, i-am promis ca voi scrie un comentariu cu aceasta tema.

Asadar, in randurile ce urmeaza, voi etala punctul meu de vedere vis-a-vis de ROLUL DE AMANTA SI.....IMPORTANTA UNEI FAMILII. (pentru ca lucrurile nu trebuiesc amestecate). Subliniez ca tot ce voi scrie, reprezinta DOAR O PARERE, neavand pretentia ca ar reprezenta vreun adevar absolut, asa ca, trebuie tratata ca atare.

Spun unele femei ca rolul de amanta este extrem de ingrat si dureros.

Din punctul meu de vedere....NIMIC MAI FALS, insa, cu anumite conditii ce trebuiesc indeplinite.

Spre exemplu, eu, daca, azi, as simti nevoia sa-mi fac o amanta, cu siguranta as alege o femeie din urmatoarele categorii:

- o pustoaica de 22-25 de ani care nu se afla in situatia de a dori o relatie serioasa ci pur si simplu n-o deranjeaza sa se intalneasca cu mine;

- o femeie intre 30-45 de ani, dar insa (atentie mare!!!).....DOAR PROASPAT DESPARTITA SAU DIVORTATA si care nu are chef de nimic serios, fiind inca prinsa sentimental de trecut;

NICIODATA DAR ABSOLUT NICIODATA, nu as accepta ca amanta o femeie care este intr-o perioada a vietii in care isi doreste cu ardoare o relatie serioasa si cu puternica implicare emotionala !!!

Daca as accepta asa ceva, inseamna ca as fi un MARE PORC, pentru ca, avand copil si familie, stiu 100% sigur ca nu voi renunta la familie pentru amanta !!!

Vedeti voi, dragii mei, toate situatiile neplacute care au loc intr-o relatie "extra" se datoreaza unei INCORECTITUDINI a cel putin uneia dintre parti:

a) femeia/barbatul cu familie si copii, desi....constienti fiind ca niciodata nu vor renunta la acestea, atunci cand incep o relatie cu AMANT/AMANTA, nu au puterea sa fie corecti si sa avertizeze asupra acestui lucru, iar mai tarziu....creaza VICTIME COLATERALE.

b) femeia/ barbatul care accepta rolul de AMANT/AMANTA, desi.....constientizeaza clar ca este foarte putin probabil ca DESPATIND O FAMILIE MAI ALES CU COPII, sa ramana pe viata cu respectivul/respectiva, nu au puterea sa avertizeze asupra acestui lucru, acceptand sa se rupa o familie, iar ulterior, in peste 95% din cazuri, sa-l paraseasca pe cel care tocmai ce si-a distrus familia.

Scumpilor, n-as deschide gura daca m-as baza doar pe presupuneri! Eu, am trait toate variantele, cu precizarea ca mereu, dar absolut mereu, AM FOST CORECT SI CINSTIT IN RELATIILE CU AMANTELE PE CARE LE-AM AVUT.

Rolul de amanta, nu este nici pe departe INGRAT SI DUREROS, atunci cand, ai norocul sa dai de un om care sa fie cinstit cu tine iar tu, la randu-ti sa fi cinstit cu el. Daca regulile sunt instituite inca de la inceput si se joaca cu cartile pe fata, niciodata n-ai cum sa ajungi in situatia sa te simti folosita sau umilita.

Pentru simplul motiv ca, CHIAR TU CA FEMEIE simti ca ai nevoie de o relatie lejera care sa te faca sa depasesti o perioada mai grea din viata ta (o despartire, un divort, etc), iar daca la un moment dat, realizezi ca ai depasit momentul si vrei ceva serios, vei comunica acest lucru amantului, care, avand familie si copil, nu poate decat sa accepte si.....daca este un om de calitate, sa se roage pentru norocul de a-ti gasi un partener ce iti poate oferi exact ceea ce el nu a putut.

Din nou, nu vorbesc precum toti cretinii de psihologi ce se bazeaza doar pe "carti" scrise tot de niste cretini ca ei, ce n-au trait "live" aproape niciuna dintre situatiile despre care dau sfaturi ci.....AM TRAIT ASA CEVA !!! Am avut o amanta, care, inca de la inceput a acceptat situatia mea, iar....peste o vreme, cand a intalnit un barbat cu care s-a potrivit si care putea sa-i ofere ceea ce eu nu puteam, ne-am strans mainile si ne-am urat succes in viata! Asa este frumos si corect. Nu a suferit nimeni, pentru ca, amandoi stiam inca de la inceput care sunt regulile.

Spun femeile ca, foarte putini barbati isi lasa familiile pentru AMANTE, convenindu-le sa-si pastreze si familia si "relatia extra".

Din punctul meu de vedere.....NIMIC MAI FALS.

Am explicat mai sus, cu lux de amanunte, cum o relatie "extra" poate decurge frumos daca ambii implicati sunt CORECTI si nu vand iluzii. Acum, bineinteles ca, accept ca exista si situatii ca cele pe care femeile le sustin, insa.....din start, acolo, ceva nu a fost in regula. Mai precis, sunt femei care inca de la inceputul relatiei cu un barbat cu obligatii, au fost MINTITE SI AMAGITE ca o sa urmeze o despartire sau un divort iar realitatea nu era deloc asa.

Uite, din nou, ceva cat se poate de real si pe care am sa vi-l povestesc.

Avand zeci de amante, indiferent cat de corect am fost ca si pozitie atunci cand incepeam respectivele relatii, tot era sa mi-o fur, ba chiar...mi-am furat-o rau de tot, multumind lui Dumnezeu si acum ca am mai avut puterea sa ma ridic, desi, nu mai credeam.

Din toate zecile de amante pe care le-am avut, asa a vrut Dumnezeu, sa ma indragostesc iremediabil si ulterior sa iubesc cu toata suflarea mea, o femeie de cea mai joasa speta vis-a-vis de caracter si comportament. In aproximativ un an de zile cat a durat relatia, m-a tocat marunt, marunt, incercand sa ma convinga ca sunt SUFLETUL EI PERECHE, IUBIREA VIETII EI, INIMA EI, CA SE SINUCIDE DACA NE DESPARTIM, CA NU POATE VEDEA VIATA FARA MINE,cerandu-mi, bineinteles, sa ma despart de consoarta mea.

Ca ma credeti sau nu, faceam eforturi absolut uriase ca sa nu simta ca am o relatie. Ne vedeam aproape zilnic, petreceam weekendurile impreuna, ajungand sa dorm cate 3 ore pe noapte timp de un an de zile. Desi iubeam cu disperare si stiti ca in acele momente esti extrem de vulnerabil, totusi.....fiind un tip trecut prin viata si destul de inteligent, nu am avut incredere in acea femeie si nu m-am despartit de consoarta mea.

La final, dupa ce ne-am despartit (la amanta ma refer), pentru ca, pur si simplu bataia de joc, jignirile, injuraturile ce-mi erau adresate, devenisera absolut insuportabile, EU.....M-AM TARAT CA UN CAINE TIMP DE VREO 2 ANI DE ZILE, AJUNGAND INCLUSIV LA PSIHIATRU, iar amanta, pe langa faptul ca imediat (la mai putin de cateva saptamani) s-a aruncat in patul altui barbat cules de pe un site de socializare, ulterior.....la vreo 4-5 luni de zile, a inceput o relatie serioasa cu un alt barbat, ce a durat vreun an si jumatate. (stiu aceste lucruri, pentru ca, dupa ce a terminat relatia cu acel babat, mi-a scris vreo cateva mailuri)

Asadar, ATENTIE MARE (!!!), daca dorim sa fim corecti, trebuie sa acceptam ca, este nefiresc ca barbat sa-ti distrugi o relatie sau mai ales o familie, doar pentru ca.....o femeie cu care ai o relatie "extra" iti spune ca TE IUBESTE SI CA ESTI SUFLETUL EI PERECHE, precum si alte sute si sute de cuvinte de iubire.

Cel mai bun exemplu a fost ceea ce am trait eu. Personal, dupa despartire, am ajuns la psihiatru si m-am tarat ca un caine suferind absolut urias, iar ea....sa zicem amanta, la nici cateva saptamani isi rupea "p---a" cu alt barbat agatat pe internet. Ulterior, la 4-5 luni de zile, cand eu eram in plin tratament si inca sufeream enorm, ea...sa zicem, amanta, incepea o relatie serioasa cu un alt barbat, care.....pana s-au despartit, a durat mult mai mult decat durase relatia cu mine, SUFLETUL EI PERECHE.

Acum, dupa ani de zile de la acele momente, cand sunt recuperat 100%, pot realiza ca, dintre toate zecile de amante, m-am indragostit si ulterior am iubit cu disperare, PE CEA MAI MINCINOASA, IPOCRITA, LIPSITA DE CARACTER SI INSTABILA EMOTIONAL (din eleganta evit sa spun "scapata la maciuca").

Cand intalnesti o astfel de femeie si ajungi s-o iubesti, CREDETI-MA CA ESTI INTR-UN IMENS PERICOL SA-TI DISTRUGI TOATA VIATA SI SA MAI AJUNGI SI PE LA SPITALUL DE NEBUNI.

Insa, repet, cand se intalnesc 2 oameni corecti si civilizati, o relatie extra poate fi extrem de tonica si folositoare pentru ambele parti, iar statutul de AMANTA/AMANT, nu are cum sa para injositor sau dureros.

Toate problemele care apar intr-o relatie extra, au cauza INCORECTITUDINEA cel putin a uneia dintre partile implicate, care nu joaca cu cartile pe fata si.....VINDE ILUZII. Cel mai grav este ca, din astfel de jocuri, se destrama familii si raman copii pe drumuri.

ASA CEVA NU TREBUIE SA ADMITEM ABSOLUT NICIODATA !!!

46 de comentarii:

  1. „de-a lungul vietii, am avut zeci si zeci de amante...” ... hai lasa-ma! cred ca vrei sa spui ca ai avut „zeci de femei cu care ti-ai tras-o”. Potrivit dex-ului, „amant/amanta” reprezinta „concubin/a, iubit/a, prieten/a”.... nu stiu cati ani ai (recunosc ca nu ti-am citit tot blogul), dar presupun ca pana-n 40 (sau maxim 40!); scuza-ma, dar cand aveai timp de „zeci si zeci”?!?!
    Iar povestea aia in care spui ca ai suferit, citez, „ca un caine”... nu te contrazic, sunt convinsa ca a existat femeia aia in viata ta, dar 2 ani?!?! Sunt 2 ani, cum naiba sa suferi atat dupa cineva? Mai ales ca ai mers si la psihiatru....

    In rest, nu prea am argumente, nu cunosc, dar cred ca exista cazuri din cele enumerate de tine. Nu consider umilitor rolul de amant/a, ci doar indecent (eu, personal, consider ca merit barbatul meu si tatal copiilor mei, nu unul care deja a trait o viata si, mai ales, are o viata acasa....adica ce dq ii lipseste?!)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Roxana si....LA MULTI ANI. Ai dreptate, au fost zeci de femei cu care....cum spuneai tu. Corect....nu au fost amante. In ceea ce priveste cei 2 ani, crede-ma.....te inseli, se poate si mai mult. Cunosc cazuri...atunci cand este iubire, nu acel "nimic" pe care tinerii de azi il asociaza cu....IUBIREA. Numai bine iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eh, probabil ca ai dreptate, noi, astia mici, nu prea stim ce-i dragostea :).

    Iti doresc un An Nou fericit, cu tot ce-i mai frumos! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. Perfect pertinent ce ai scris mai sus. Tentatia e mare cand te indragostesti in afara casatoriei.. si mai e si dublata de confuzia in care te aflii, de mintea obosita de noptile de nesomn, de solicitarile din ce in ce mai mari din partea amantei care vrea si ea atentie si sa se simta iubita si implinita... Da cartile trebuie puse pe masa inca de la inceput si mai mult decat atat, trebuie permanent reamintite conditiile de la care s-a plecat, pentru ca indiferent de caracterul celor doi, e uman ca unul sa vrea mai mult si sa uite de unde a plecat. Iubiti-va frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Desi nu fac un titlu de glorie din acest aspect (pentru ca nu este), trebuie sa recunosc ca stiu prea bine cum stau lucrurile. Daca iti facio amanta pe care o respecti si in care, cu timpul, investesti i sentimente (nu mai spun a ajunge s-o iubesti cu disperare) situatia este destul de grea si obositoare pentru tine, ca barbat. Insa....daca consideti ca merita, de ce nu? Iubiti-va frumos. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce parere ai de un barbat care ii zice amantei ca o iubeste pe sotie si ca tine la ea. Ce parere ai cand ii spune ca el are iubiri multiple si ca ea, amanta, este cea pe care o iubeste acum, mai exact in aceasta clipa? El si amanta se intalnesc zilnic. Zice: sotia este o femeie pentru care am avut o mare pasiune si o iubesc si acum, dar lasa ma sa te iubesc si pe tine.
    Te rog spune-mi tu ca barbat ce se intelege de aici... ce intelege el, cum vede barbatul asta...de ce asa, de ce:(:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara a dori sa supar pe nimeni, sincer..in acest caz, vina nu ii apartine barbatului ci...celei care accepta o astfel de aborare. Iubiri multiple? Imi vine sa rad. Despre ce naiba discutam? Astea sunt copilarii si, nu au nimic de-a face cu o relatie "extra" in care sa existe macar respect. Bineinteles, DOAR O PARERE.

      Ștergere
  7. O adaugare la ce am zis mai sus este ca amanta il iubea din tot sufletul ei ... De ce a trebuit sa o intampine asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu este o lipsa de maturitate, mai poate fi o explicatie. Tocmai pentru ca EA il iubea din tot sufletul...EL a avertizat-o din timp ca este un tip care IUBESTE MULTIPLU (real nu poate sa existe acest sentiment) tocmai pentru a nu-i da sperante. Cu alte cuvinte, vezi ca...eu acum te iubesc insa...peste o vreme, pot iubi pe altcineva. :):)

      Ștergere
  8. Culmea e ca el zice ca o respecta! De trei ani s-au intalnit aproape zilnic, mai putin concediile si wkendurile si spera ca relatia sa dureze la nesfarsit. Ce zice el o fi si din modul cum a perceput el femeile in relatiile anterioare? Poate chiar nevasta cum si-o percepe ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai sa-ti spun ceva pentru ca, spun eu, de-a lungul vremii am avut cateva amante, ca sa nu mai spun de zeci de aventuri. In momentul in care, ca barbat, ai amanta....TREBUIE S-O RESPECTI. Sa fim clari, amanta nu este locul unde vii...prestezi si, pleci. Amantei trb sa-i oferi macar O PARTICICA DIN WEEKENDURI, cate o mica vacanta, samd. Restul comentariilor cred ca sunt de prisos. Oricine poate spune ca respecta. P.S. Repet....toata vina este a respectivei care a acceptat asa ceva. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Scrie, abia astept sa citesc :).
    Si iubirea se indeparteaza pana la urma daca cineva stie cum sa o loveasca. Asta e... exista si iubire si nu e data dupa merite... dar din lipsa lor, se poate sa plece,
    E fantastic blogul tau si mai ales ca am putut sa vorbesc cu cineva.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Mircea
    Nu cred in respectul dintre un barbat insurat si o femeie, dar cred in iubirea dintre ei...O iubire suficient de puternica atfel incat el sa divorteze(chiar daca are copii) si sa se insoare cu ea.Abia acum intervine si respectul.Altfel,nu merita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Nu contest ceea ce spui. Este un subiect interesant, ce merita discutat si...disecat. Promit ca, in viitor, acestui subiect ii voi dedica un comentariu. Cu respect.

      Ștergere
  12. Cred ca de la un punct incolo, aventurile pe care le traiesti nu-ti mai sunt de ajuns. Le prinzi, te sprijini de ele, dar te impiedici.
    CAZI.
    Si nu te mai ridici din zapada, praf sau noroi.
    Te complaci in mizerie.
    Esti un egoist.
    Un egoist nemernic si arogant. Si-o arzi in cercuri restranse si crezi ca impui respect prin asta.
    Nu realizezi ca-ti pierzi sufletul.
    Dar ce mai e un suflet in ziua de azi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cuvant ca imi place cum scrii. In alta ordine de idei, trec peste faptul ca ma faci NEMERNIC SI AROGANT (sunt cel mai putin arogant tip din cati cunosti, desi nu am cum sa-ti demonstrez) insa...ma voi opri asupra sintagmei "si-o arzi in cercuri restranse si crezi ca impui respect prin asta". Nu neg faptul ca am oarece acces la anumite cercuri restranse insa, nu atat de importante pe cat ai putea crede, insa....te intreb ceva: CATI OAMENI AI VAZUT TU CA FRECVENTEAZA ACEL CEN DE "CERCURI" SI.....IN SECUNDAR, ISI CONSUMA TIMPUL DISCUTANT CU OAMENII CE NU AU ACCES IN RESPECTIVELE "CERCURI" ???(cum esti tu, spre exemplu, cel putin asa mi-a parut ca vrei sa subliniezi) Nu te cunosc insa...te asigur de un lucru: habar nu ai ceea ce inseamna AROGANTA SI NEMERNICIA. Dintre cei la care faci referire cand vorbesti de cercuri "restranse", NICI MACAR O SINGURA PERSOANA, nu ti-ar adresa fie si o banala privire, nu mai spun de un raspuns detaliat si respectos, ca cel pe care ti-l adresez acum. Numai bine iti doresc.

      Ștergere
  13. Ai fi placut surprins sa descoperi ca in lumea mea exista oameni de la tv, teatru si film,actori celebri, vedete internationale cu care lucrez. Dar in primul rand sunt OAMENI (nu anonimi ca...tine).Faptul ca tu faci un titlu de glorie recunoscand “cinstit” ca minti si iti inseli sotia nu te face cel mai bun familist.Iar complexele tale de superioritate ma amuza.Incerci sa bravezi prin slabiciunile si minusurile pe care le ai, nu ai cum sa salvezi situatia,dimpotriva...creezi o impresie neplacuta.Incerci sa iesi in evidenta si prin faptul ca ai o familie perfecta(atat de perfecta incat nu te poti abtine sa n-o inseli) iar esti zero! Iti bati joc de ea, iti bati joc si de tine. “iubeste-ma sau uraste-ma” e motto-ul tau.Iubirea si ura sunt sentimente extrem de puternice pe care crezi ca le-ai experimentat, dar in realitate “nu te tine p…”sa te joci cu ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer....n-ai inteles nimic din ceea ce poate...ai citit pe acest blog. Ok, cum crezi tu....n-am nici timpul si nici energia sa-ti explic ceea ce orice om bine intentionat ar fi inteles inca de la prima "rasfoire" a blogului. In plus, trebuie sa-ti atrag atentia ca, cel putin prin uzitarea sintagmei "SUNT OAMENI....nu anonimi ca tine", ai aratat fara sa-ti dai seama ca....pentru tine, doar "vedetele" aflate in lumina reflectoarelor pot fi...OAMENI. O vanzatoare la mall, electrician, coafeza sau agent vanzari, pentru ca este ANONIM....bineinteles ca nu poate avea calitatea de OM. Ca sa nu mai spun ca...din punct de vedere a exprimarii logice, aceasta singtagma este cea mai mare aberatie pe care am auzit-o. Ok, am inteles....eu reprezint tot ce este mai rau la un barbat. Numai bine.

      Ștergere
  14. Inca ceva....uitasem. TE AVERTIZEZ FOARTE SERIOS asupra faptului ca, daca o singura data, in cadrul dejectiilor postate la adresa-mi, mai folosesti cuvinte triviale (ex: p--) iti voi sterge comentariu. Stii ce imi pare mai trist? FAPTUL CA, DUPA SCRIS, SUNT SIGUR CA ESTI FEMEIE !!! N-ar trebui sa folosesti astfel de obscenitati cand te exprimi, chiar si sub forma anonima. O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  15. Salut Mircea!
    Evident,daca tie nu-ti convine adevarul,spui ca celalalt n-a inteles:)
    Tu n-ai inteles ca pana si vedetele sunt oameni.
    Cu atat mai mult pretentiile si complexe de superioritate sunt nejustificate:
    " Nu neg faptul ca am oarece acces la anumite cercuri restranse (...): CATI OAMENI AI VAZUT TU CA FRECVENTEAZA ACEL CEN DE "CERCURI" SI.....IN SECUNDAR, ISI CONSUMA TIMPUL DISCUTAND CU OAMENII CE NU AU ACCES IN RESPECTIVELE "CERCURI" ???
    Oricat ai vrea pe ora,nu meriti.
    Si inca ceva:un barbat adevarat, daca e gentleman si nu bou,nu se lauda cu numarul cuceririlor.Din decenta si bun simt.Te salut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Ovidiu. Mai, daca exista un bou, crede-ma ca acela esti tu. Sintagma era textual " Dar in primul rand sunt OAMENI (nu anonimi ca....tine)". Numai un neinstruit poate sa scrie o asemenea aberatie. Dar, pentru ca acum, chiar imi dau seama ca esti un bou, am sa ma apuc a-ti explica. Daca vroiai sa ma jignesti si sa scoti in evidenta ca acele vedete au ceva in plus fata de mine, corect si logic era sa scrii "Dar aceia sunt niste VALORI (nu nulitati ca....tine)". Macar ar fi avut logica. Acum ai inteles? Si....pentru ca tot esti un BOU, am sa-ti mai explic ceva: Cand am recunoscut sincer ca am avut atatea aventuri, am facut-o pentru ca....nu vreau sa par ca fiind imaculat cand stiu prea bine ca nu sunt. Insa, la cat de BOU esti....trebuie sa-ti desenez ca pustiului meu. Detest sa jignesc pe cineva insa.....MARE BOU ESTI, IAR PE DEASUPRA SI RAU INTENTIONAT. In final, BOULE, nu m-am laudat niciodata cu acele "cercuri" pe care tot tu le-ai adus in discutie ci....doar am incercat sa subliniex ca, numai si prin faptul ca raspund politicos unor persoane anonime care ma jignesc, arata clar ca nu sunt un AROGANT. Ma intreb, cat poti sa fi de BOU si...cat de frustrat in ceea ce priveste femeile. Nu mai intra pe acest blog, pentru ca frustrarea te face sa nu intelegi absolut nimic din ceea ce vreau sa transmit. Din respect si bun simt....TE SALUT.

      Ștergere
  16. Inca ceva. Ma indoiesc ca un anume "Ovidiu" a scris comentariu de mai sus. Cred mai degraba ca l-ai scris tot tu, stimata doamna, singura care ma jignesti de ani de zile pe blog. Acum cred ca stiu cine esti, pentru ca te-ai dat de gol cand ai scris ca lucrezi cu vedete. Esti acea doamna care cu ani in urma cineva te-a comparat cu Marilyn Manson. Poate gresesc insa....si eu pot sa postez acum 5 mesaje pe acest blog, ca fiind de la Maria, Sofia, Alina, Monica si Laura. Da, pentru ca, am considerat democratic sa las liber acces tuturor, inclusiv prin conturi neverificate.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dupa cum vedeti ma cheama Sofia desi....nu sunt Sofia ci chiar MIRCIULICA, cel care detine acest blog. Consider jalnice incercarile singurei demente care ma jigneste de ani de zile, cand sub postari anonime cand sub nume false. Jenant.

    RăspundețiȘtergere
  18. Am si eu o mare nedumerire si intrebare: daca un barbat duce amanta la restaurant, cel putin 1 data pe saptamana, se intalneste zilnic cu ea, mai putin wknd, si vacante, inseamna ca o iubeste ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi pot permite a indrazni sa pronostichez daca o iubeste sau nu. Vis-a-vis de iesirile la restaurant, weekend-urile si vacantele...iti sugerez sa citesti comentariul intitulat "AMANTA NU ESTE O FEMEIE FARA NICIUN "DREPT". (il gasesti in arhiva blogului...26 februarie 2014)

      Ștergere
    2. parca de acolo ar reiesi ca astea sunt compensarile?

      Ștergere
    3. Nu, insa...dpmdv, acest subiect este atat de sensibil incat se pot spune foarte multe pe seama lui. Din pacate nu se pot da definitii, important este sa existe RESPECT SI SENTIMENTE.

      Ștergere
  19. Salut Mircea,
    1.Probabil blogul tau (aparent controversat) pe care zici ca-l ai de ani de zile iti atrage si critici...pe deplin meritate.E un risc pe care trebuia sa ti-l asumi din start.
    2.Eu abia in weekend am descoperit,din pacate, blogul tau.
    3.Lumea e plina de exemple negative.Pe blog ar trebui sa pui accent pe calitatile tale (orice om are calitati si defecte) nu sa accentuezi defectele (aventurile).Ar trebui sa fi un exemplu pt. baiatul tau, un model de educatie.
    4.Concluzia mea dupa ce ti-am citit blogul:Lume multa, oameni putini!
    Sanatate si virtute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Ovidiu. Desi nu cred (am dreptul la o optiune) ca ai descoperit blogul meu in weekendul trecut, totusi....cu ceva bunavointa, daca-l vei "rasfoi" sunt convins ca vei gasi foarte multe comentarii ce nu au ca subiect, aventurile mele....pentru care ai facut o fixatie (tocmai de aceea nu prea cred ca esti Ovidiu, pentru ca barbatii nu prea arunca cu "piatra" pe acest subiect) si pe care, observ, indiferent de eforturile facute, tot nu te-am facut sa observi ca nici pe departe nu am incercat sa le scot in evidenta. In fine, fiecare are dreptul la DOAR O PARERE. Apropos, uitasem: vis-a-vis de sintagma "DIN PACATE", cred ca rezolvarea este pe cat de simpla, pe atat de eleganta....NU MAI INTRA PE BLOGUL MEU. O seara frumoasa iti doresc.

      Ștergere
  20. Dar totusi amanta la ce se poate astepta de la viitor? Poate si ea ar vrea sa faca un copil si poate si ea vrea un barbat care sa fie al ei, chiar daca s-a indragostit de barbatul alteia. Daca vrea neaparat o familie .... nu ii ramane decat sa caute pe altul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din umilu-mi punct de vedere, o femeie care accepta rolul de amanta, ar trebui sa se afle musai intr-o perioada in care nu are nevoie de o relatie cu obligatii si doar ceva lejer si tonic. Altfel, nu are ce sa caute in rolul de amanta, facand ceea ce ai spus in finalul comentariului tau. Dar tot nu-i garanteaza nimeni ca posibilul partener oficial ii va darui mai multe. Chiar dimpotriva....sunt mii si mii de cazuri.

      Ștergere
  21. Deci e doar ceva lejer si tonic. Deci iubirea poate exista dar cu limite? Si daca el ajunge sa o iubeasca? Asta e ca un fel de accident :) ? Si atunci nu cumva el va suferi, caci iata, si el poate suferi? Mie totusi mi se pare ca exista niste idei fixe. Parca ar fi la armata.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bună! O părere...din punctul meu de vedere, din postura de amantă, sunt de acord cu ce susții. De la începutul relației am stabilit că el nu își va părăsi nevasta, și eu nu îi voi cere asta... Niciodată. Eu sunt despărțită de tatăl copilului meu, și nu vreau, cel puțin pentru moment, să introduc în viața celui mic un alt bărbat. Ne bucurăm de timpul petrecut împreună, cam puțin ce-i drept, fiind foarte ocupaţi cu serviciul, și atât. Motivele lui...sunt ale lui. La fel și ale mele. Scurt și la obiect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect. Aveti o relatie corecta unul fata de altul, iar asta ma face sa presupun ca sunteti doi oameni inteligenti si maturi.

      Ștergere
  23. Dar ce te faci cand sunteti amandoi maturi, acceptati constrangerile si in timp ea isi doreste mai mult si doar ii sugereaza timid ca sa nu-l "incarce"suplimentar pe el iar el, in timp, ajunge sa-i reproseze ei ca de ce nu a lupat mai mult pt el si sa-l determine sa se desparta de familie? Ce faci daca au trecut 7ani de relatie peste ei, relatie soldata si cu un copil iar tu, barbat, ramai agatat de familia ta desi sustii ca esti nemultumit, neapreciat si in plus copilul din casnicie este infiat?

    RăspundețiȘtergere
  24. De aproape 5 ani sunt amanta,cateva despartiri(spuneam eu atunci definitive...pentru ca eu puneam punct de fiecare data)cea mai lunga despartire una de 6 luni...dupa 2 ani de relatie(a noastra,4 de casatorie a lui)sotia era insarcinata.Iubire intre noi,de la pamant pana la cer si inapoi,traita si simtita profund.Tin sa mentinez ca eu eram atunci intr-o relatie de 7 ani dar necasatorita(acum de 12,casatorita si cu o fetita de 1 an).Fetita nu stiu a cui e,a sotului sau amantului,nici macar nu conteaza,imi seamana mie,dinainte sa o am mi-am dorit-o pentru mine,egoista probabil sau constienta ca la un momentdat mi-ar putea doar ea ramane cu-adevarat.Atunci eram confuzi amandoi,nu stiam cum sa facem sa iesim din relatiile stabile si sa fim impreuna...intre timp amandoi ne-am dat seama ca ceilalti ne iubesc,ca ne vor,ca am facut case si familii cu ei si ca e greu sa-i parasim...amarnic de greu.Asadar iata-ne azi dupa 5 ani tot impreuna noi si tot impreuna fiecare cu cel de langa noi.Dragoste si dor...presarate cu multe clipe de fericire si extaz dar si cu lacrimi.Da,lacrimi de dor ! Concediile separati,fara telefon...doar mail-uri.Dar ne iubim frumos si-mi doresc sa mai tina,sa ne mai tina iubirea si dorul.Azi nu stiu ce-mi rezerva viata stiu doar ca daca ar fi sa nu ne mai iubim mi-as dori doar sa nu mai plece niciodata departe(de fiecare data cand pleaca in concediu din preajma mea ma doare...)mi-as dori sa-l stiu pe-aici,pe undeva aproape,sa ne mai intalnim din cand in cand,sa ne mai privim,sa ne mai zambim,sa ne mai punem intrebari(de fiecare data cand ne desparteam cautam sa ne vedem,sa vorbim)Nu vreau sa plece niciodata prea departe,e singurul lucru pe care mi-l doresc daca ar fi sa se termine vreodata !

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna, ai spus ca pe una dintre aceste amante ai iubito.. Cand o iubeai pe ea iti mai iubeai si sotia?

    RăspundețiȘtergere
  26. Daca un barbat si-a inselat sotia in mod constant de cand s-au casatorit se mai poate spune ca o iubeste?

    RăspundețiȘtergere
  27. Daca sotia a descoperit aventurile sotului ce e de facut? daca s-a "complacut " in aceasta situatie mai poate fi considerata o casatorie in adevaratul sens al cuvantului sau doar un parteneriat bazat pe alte interese?

    RăspundețiȘtergere
  28. Numele meu este LISA și sunt din SUA, vreau să profit de această ocazie să-i mulțumesc marii mele Agadaga care mi-a făcut într-adevăr viața plăcută astăzi. Acest mare om, Dr. Agadaga mi-a adus înapoi soțul meu minunat, am avut doi copii minunați de la soțul meu, acum patru ani și eu și soțul meu au fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă mi-a părăsit o tânără doamnă. Am simțit că viața mea sa terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternică doar pentru copii, dar nu puteam controla durerile care mâncau inima mea, inima mea era plină de durere și durere pentru că eram cu adevărat îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și mereu doresc să se întoarcă la mine, până când într-o zi m-am întâlnit cu un bun prieten de-al meu care era și într-o situație ca mine, dar problema ei era fostul ei iubit care avea o sarcină nedorită pentru că a refuzat să-și asume responsabilitatea și să o arunce. ea mi-a spus că a mea a fost un caz mic și că nu ar trebui să-mi fac griji deloc, așa că am întrebat-o care a fost soluția la problema mea și mi-a dat adresa de e-mail a acestui mare om. Mă îndoiesc dacă acest om a fost soluția, i-am contactat pe acest mare om și mi-a spus ce să fac și am făcut-o pe toate, mi-a spus să aștept doar 72 de ore și că soțul meu va veni să se târască pe genunchii doar pentru iertare așa că am făcut cu fidelitate ceea ce ma întrebat acest mare om și după 72 de ore sa întors la mine din nou, contactați-l pe Dr. Agadaga pentru ajutor astăzi pe agadagaspiritualhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lisa, initial, am dorit sa-ti sterg comentariul, insa in final, am renuntat. Stii, de ce? Pentru ca mizez pe INTELIGENTA cititorilor blogului meu, fiind sigur ca nu vor pune "botul" la vrajeala de 2 lei cu "intorsul acasa in 72 de ore", asa cum a prorocit respectiva persoana careia ii faci reclama pe blogul meu! Penibil si patetic!

      Ștergere
  29. Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atât de multe vrăji ca,
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei să vindeci bolile mortale
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) vrei o soție / soț

    RăspundețiȘtergere
  30. Dacă ai nevoie de ex prietenul sau prietena sau soţul sau soţia înapoi de contact (greatmutaba@ gmail.com) el poate ajuta vă este o rolă vraja mare dragoste, care poate aduce înapoi ex-vă iubitor în 24 oră

    RăspundețiȘtergere
  31. Je m'appelle LISA et je viens des Etats-Unis, je veux profiter de cette occasion pour remercier mon grand Agadaga qui a vraiment rendu ma vie agréable aujourd'hui. Ce grand homme, le Docteur Agadaga, m'a ramené mon beau mari, j'avais deux adorables enfants de mon mari, il y a quatre ans environ, et mon mari a été dans une querelle ou l'autre jusqu'à ce qu'il me quitte pour une jeune femme. Je sentais que ma vie était finie et mes enfants pensaient qu'ils ne reverraient jamais leur père. J'ai essayé d'être fort juste pour les enfants mais je ne pouvais pas contrôler les douleurs qui tourmentent mon cœur, mon cœur était rempli de peines et de douleurs parce que j'étais vraiment amoureux de mon mari. Chaque jour et chaque nuit, je pense à lui et souhaite toujours qu'il revienne vers moi, jusqu'à ce qu'un jour je rencontre un de mes bons amis qui était aussi dans une situation comme moi mais son problème était son ex-petit ami qui avait une grossesse non désirée pour et il a refusé de prendre la responsabilité et l'a abandonnée. Elle m'a dit que le mien était un petit cas et que je ne devais pas m'inquiéter à ce sujet, alors je lui ai demandé quelle était la solution à mon problème et elle m'a donné l'adresse e-mail de ce grand homme. Je doutais si cet homme était la solution, j'ai contacté ce grand homme et il m'a dit quoi faire et je les ai tous fait, il m'a dit d'attendre seulement 72 heures et que mon mari viendrait à quatre pattes à genoux juste pour le pardon donc j'ai fidèlement fait ce que ce grand homme m'a demandé de faire et à coup sûr, après 72 heures, il était de retour à moi de nouveau contacter le Dr Agadaga pour l'aide aujourd'hui sur agadagaspiritualhome@gmail.com...

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  33. Salutare,
    Foarte interesant blogg-ul tau!

    Sunt Andrei, am 33 de ani si am o situatie mai delicata unde despre care as vrea sa-ti povestesc in cateva randuri!
    Cum putem sa luam legatura?

    RăspundețiȘtergere