...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 22 octombrie 2013

IN ROMANIA, PROSTIA SI CRETINISMUL SUNT INFINITE.

Buna seara, dragii mei!

Scumpilor, nu o data, m-ati auzit spunand pe acest blog ca PROSTIE MAI MARE CA LA POPORUL ROMAN nu cred sa mai existe undeva in lume.

Bineinteles ca, NICIODATA NU GENERALIZEZ insa acest fapt nu schimba cu nimic datele problemei. Fratilor, prostia in Romania este absolut infinita, zacamintele de prostie nu cred ca se vor epuiza vreo data ci din contra se vor mari din ce in ce mai mult!!!

Inainte de a ma injura, lasati-ma sa aduc si argumentatia fireasca unei astfel de declaratii usturatoare. :):)

Voi stiti ca nu fac politica si martor imi este Dumnezeu ca nici vreun interes politic nu am, insa in seara asta, ca sa pot argumenta, sunt nevoit sa disec un subiect cu tenta politica.

Desigur, cu totii va amintiti ca la alegerile parlamentare care s-au desfasurat nu demult, partidul lui Dan Diaconescu a obtinut un scor incredibil pentru multi, undeva pe la 18%, dar nu si pentru mine, care, sincer, ma asteptam sa fie mult mai mare, avand in vedere gradul imens de imbecilitate cu care este inzestrata buna parte din populatia Romaniei.

La fel, sunt sigur ca, si daca nu ati urmarit postul OTV, este aproape imposibil sa nu va fie cunoscute cele doua personaje pe care le voi prezenta mai jos:

Senatorul Tudor Barbu, fost angajat a lui Dan Diaconescu la OTV unde realiza zilnic o emisiune politica.


Deputatul Radu Popa, deasemenea colaborator a lui Dan Diaconescu la OTV, participant in sute si sute de emisiuni.


Bai fratilor, ce va voi relata acum este de domeniul INCREDIBILULUI, cel putin pentru o tara ce se doreste a fi europeana.

Senatorul Barbu, pana sa ajunga prin intermediul PPDD-ului in Senatul Romaniei, realiza zilnic o emisiune la OTV, in care negresit, agitandu-se precum un nebun scapat de la balamuc (asta pentru prosti, pentru ca tipul este incredibil de inteligent), INFIERA CU MANIE PROLETARA, TOATE JAFURILE FACUTE DE PSD SI PC, avand o fixatie contra lui Voiculescu, patronul "Antenelor" si seful Partidului Conservator.

Numai eu, l-am auzit in sute si sute de zile la rand, stand in fata tablei si scriind de mii de furturi facute de PSD SI PC, alaturi de promisiunea ferma ca, odata ce vor ajunge in Parlamentul Romaniei, vor face tot ce pot pentru a opri jafurile si a ajuta amaratii din aceasta tara.

Mai mult.....ATENTIE MARE, imediat dupa alegeri, cand, a existat primul caz al unui parlamentar care chipurile negociase cu Partidul Conservator ca sa dezerteze de la PPDD, acest domn Barbu, la televiziunea OTV, il infiera cu aceeasi manie proletara pe impricinat, intrebandu-se retoric, cum este posibil ca cineva, care, dupa ce a candidat pe listele unui partid care le promisese alegatorilor sai ca o sa lupte contra banditilor din Partidul Conservator, imediat dupa alegeri, sa dezerteze si sa se inscrie exact la.....PARTIDUL CONSERVATOR.

Eeeeeee, la foarte putina vreme dupa ce spunea aceste lucruri, ce credeti ca a facut distinsul domn Barbu???

Da, sunt sigur ca ati ghicit: A DEZERTAT SI EL DIN PPDD SI S-A INSCRIS EXACT IN......PARTIDUL CONSERVATOR. :):):)

Mai mult, stiti ce a declarat cand a dezerat din PPDD???

A declarat ca, decizia de a parasi PPDD-ul si de a se inscrie in Partidul Conservator, a fost o decizie foarte grea dar inteleapta, mai ales pentru el, un om "casnic" si linistit care foarte greu isi schimba opiniile si locul de munca. Insa a ales Partidul Conservator pentru ca....ATENTIE.....ESTE UN PARTID SERIOS SI CORECT UNDE POTI SA PROMOVEZI PROIECTE !!!

Acum, sa vorbim un pic despre cel de-al doilea personaj, deputatul Radu Popa, un tanar la fel de inteligent ca si distinsul domn Barbu, care, inainte sa ajunga prin intermediul PPDD-ului in Parlamentul Romaniei, realiza alaturi de Dan Diaconescu sute de emisiuni in care erau infierate furtisagurile pe care le facusera PSD-ul si PC-ul.

Ce credeti ca a facut domnul Popa dupa ce a ajuns in Parlamentul Romaniei?

Daaaaa, din nou, ati ghicit: A DEZERTAT DIN PPDD SI S-A INSCRIS IN......PSD.

Ceea ce este absolut incredibil, este faptul ca, seful PSD-ului, care este si prim-ministrul tarii, dupa ce a fost injurat ani de zile de acest Radu Popa, L-A LUAT CONSILIER PERSONAL !!!

Bai, fratilor, voi ati mai auzit asa ceva???

Sincer, ma gandesc si la prim-ministrul tarii. Cum sa il coptezi ca si consilier personal pe un personaj care ANI DE ZILE LA RAND, in fiecare seara, la OTV, impreuna cu Dan Diaconescu, te-a injurat permanent si te-a acuzat de toate faradelegile???

Maximum de ipocrizie de care mi-a parut ca a dat dovada acest domn Radu Popa, a fost aseara, cand, intrat in direct la un post de televiziune, spunea despre Dan Diaconescu ca ii pare absolut incredibila minciuna cu "Vaticanul" (in fine, Dan Diaconescu sustine de ceva vreme ca a inceput sa emita cu OTV-ul de la Vatican), asta in timp ce, ani de zile la rand, a stat la pupitru langa Dan Diaconescu si A GIRAT CU PREZENTA SI PLEDOARIA SA, toate minciunile impricinatului, cu nimic mai mici decat aceasta cu "VATICANUL".

Scumpilor, va spun sincer, atat pe senatorul Barbu cat si pe deputatul Popa, nu pot decat SA-I FELICIT SINCER!

De cand i-am vazut la televizor, desi, mai ales domnul Barbu facea impresia unui nebun scapat de la ospiciu, n-am avut absolut nicio indoiala ca am in fata NISTE TIPI MAI MULT DECAT INTELIGENTI care nu fac altceva decat sa profite la maxim de IMBECILITATEA ABSOLUT CRUNTA A UNEI PARTI INSEMNATE DIN ELECTORATUL ROMANESC.

Acum, cand scriu aceste randuri, ma intreb ce spun oare sutele de mii de trepanati care au votat partidul lui Dan Diaconescu sau zecile de mii de imbecili notorii care participau la mitingurile PPDD-ului, cand vad ca aceste personaje precum distinsii domni Barbu si Popa, vaslesc exact in barcile celor pe care ii infierau si contra carora le promisesera ca vor lupta???

Bai, fratilor, martor imi este Dumnezeu ca n-am absolut niciun interes politic, nefacand parte din nicio tabara, insa......PROSTIE SI IMBECILITATE CA IN ROMANIA, NU CRED SA MAI EXISTE UNDEVA IN LUME!!!

Scumpilor, multi, extrem de multi dintre romani, chiar isi merita soarta. Sunt atat de prosti, incat nici macar Dumnezeu cu puterile sale nemarginite nu le mai poate da macar o raza de speranta!!!

Insa, ma uit la piciul meu si ma gandesc ca.....viitorul sau, alaturi de al altor copii nevinovati le este dictat de acest urias val de PROSTIE SI IMBECILITATE CRONICA.

Sa fim clari. Ii inteleg perfect pe cei care sunt angrenati politic, personal sau prin familiile lor si VOTEAZA asa cum le dicteaza interesul. Insa nu ii voi intelege niciodata pe acesti IMBECILI NOTORII, cu minti absolut amorfe, care si dupa 25 de ani de democratie (in fine, spuneti-i cum vreti), pot sa dea girul unui partid impanzit aparent de SALTIMBANCI, precum PPDD-ul, pentru ca in realitate, toti colaboratorii lui Dan Diaconescu au fost niste indivizi mai mult decat inteligenti si cu o putere de manipulare absolut uriasa, ca sa nu mai spun de tenacitatea cu care ani de zile, seara de seara, au picurat intr-un mod CHINEZESC, promisiuni desarte limita cu maximum de absurd.

Dumnezeule....PROSTIA SI DOBITOCENIA IN ROMANIA NU ARE LIMITE, ESTE ABSOLUT INFINITA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu