...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 23 octombrie 2013

ESTE GIGI BECALI UN MARE FILANTROP?

Buna seara, dragii mei!

Scumpilor, desi nu-mi face absolut nicio placere, simt nevoia ca in seara asta sa scriu cateva randuri despre GIGI BECALI.

Asadar, tot auzim ca Gigi Becali este un mare filantrop si face puscarie absolut nevinovat dupa ce a facut atat bine oamenilor. In seara asta, chiar mama sa spunea la un post de televiziune ca ii este imposibil sa inteleaga cum de Gigi face puscarie absolut nevinovat cand a facut atata bine in tara asta.

Hai sa vedem in continuare cat este de filantrop Gigi Becali si cat de nevinovat face el puscarie in Romania.

Pentru inceput, imi permit sa va povestesc ceva absolut real, care din punctul meu de vedere, inseamna sa fi cu ADEVARAT FILANTROP.

Cunosc personal (!!!) pe cineva care si-a pierdut tatal intr-un accident pe trecerea de pietoni. In urma decesului tatalui sau, dupa cativa ani, a primit despagubiri de la asiguratorul celui care a facut accidentul, circa.....ATENTIE.....30.000 euro.

Acea persoana, credeti-ma pe cuvant ca nu are nici o casa a sa ci sta cu chirie. In momentul in care a primit acei 30.000 euro, a luat decizia ca TOATA SUMA sa o doneze unui copil bolnav de cancer pentru a incerca sa ii salveze viata. CEEA CE A SI FACUT !!!

A gasit un caz grav in provincie (nu dau numele orasului) si a mers personal acolo, cunoscand copilasul si dand cei 30.000 euro acelor parinti greu incercati de soarta !!!

Pai, voi vi-l puteti inchipui pe marele filantrop GIGI BECALI, sa stea cu chirie si sa doneze singurii 30.000 euro pe care ii are in buzunar pentru a salva viata unui copil bolnav de cancer???

Apoi, de unde are bani Gigi Becali?

Ok, am inteles ca familia sa intotdeauna a avut bani, insa sa ajungi sa ai o avere cotata prin 2008 la 2 miliarde de euro, nu cred ca poate avea explicatia in negotul, fie si de zeci de ani, pe care familia sa l-a facut cu iaurt si branza.

Nu, scumpilor, nici vorba de asa ceva. La inceputul anilor '90, Gigi Becali era un barbat cu apucaturi si comportament primitiv, insa din punct de vedere financiar era cu mult peste oamenii de rand si facand negot cu haine si aur adus din Turcia, a ajuns milionar in dolari.

INSA ADEVARATA LUI IMBOGATIRE A AVUT LOC ATUNCI CAND A FACUT SCHIMBUL DE TERENURI CU MINISTERUL APARARII NATIONALE !!!

Daca mai exista vreun semn de intrebare asupra acelei tranzactii mai mult decat ONEROASE, lucrurile pot fi lamurite printr-o explicatie logica.

Spre exemplu, cineva are acum in cont 1.000.000 de euro si maine merge si cumpara un teren in jurul Bucurestiului a carei valoare pe metrul patrat este de 50 euro. Asadar, conform matematicii, acea persoana cumpara cu 1 milion de euro un teren in suprafata de 20.000 metrii patrati.

Peste o saptamana, prin complicitatea unui grup de interese si a unui ministru corupt, se pune la cale un SCHIMB cu un teren care in acel moment este in propietatea statului.

PROBLEMA ESTE CA, ACEL TEREN AL STATULUI CARE I SE OFERA LA SCHIMB, NU ESTE TOT UN TEREN BANAL DIN JURUL BUCURESTIULUI A CAREI VALOARE SA FIE TOT UNDEVA LA 50 EURO METRUL PATRAT CI......INTR-UN LOC UNDE METRUL PATRAT ESTE DE VREO 10 ORI MAI SCUMP.

Exact acest lucru a facut Gigi Becali cu complicitatea unui grup de interese condus la acea vreme de ministrul apararii nationale.

Problema este mult mai grava si imbogatirea lui Gigi Becali a fost extrem de bine gandita. Dupa ce a facut schimbul de terenuri intre Stefanesti si Pipera, Gigi Becali a convins multe personalitati din lumea sportului sa-si faca vile in Pipera si.....axiomatic, A SPORIT ASTFEL DE 100 DE ORI VALOAREA TERENULUI DIN PIPERA.

BINEINTELES CA FOARTE REPEDE A AJUNS SA FIE PUTRED DE BOGAT, INSA.....PRINTR-UN PROCEDEU CARE A AVUT CA PUNCT DE PLECARE O EXCROCHIERIE LA CARE A PARTICPAT DUPA CUM VA SPUNEAM MAI SUS UN GRUP DE INTERESE CONDUS DE MINISTRUL APARARII DE LA ACEA VREME.

Bai, fratilor.....asa au stat lucrurile si cei care sustin contrariul ori sunt direct interesati sa nu se spuna adevarul (ceea ce pot intelege) ori sunt imbecili fara de scapare.

Eeeeee, pai, cand ajungi sa detii terenuri in valoare de SUTE DE MILIOANE DE EURO, care in doar cativa ani datorita nebuniei de pe piata imobiliara ajung sa te transforme in MILIARDAR, este foarte usor sa fi FILANTROP si sa donezi cateva zeci de milioane.

Cine n-ar face asa ceva???

Sa-mi dea mie cineva maine 300 milioane de euro (nu 2 miliarde) si promit ca 295 de milioane le donez numai in scopuri caritabile, ceea ce oricum nu a fost cazul lui Gigi Becali, pentru ca sumele donate, desi uriase pentru omul de rand, raportat la averea pe care a facut-o incepand cu acel schimb de terenuri absolut ilegal, este o firimitura.

STITI CARE ESTE LUCRUL CEL MAI GRAV???

Acele terenuri din Pipera pe care Ministerul Apararii le-a dat la schimb cu terenurile lui Gigi din Stefanesti, apartineau doar pe moment statului roman, pentru ca......ATENTIE.....acele terenuri fusesera confiscate de autoritatile comuniste prin anii 1950 de la oameni nevinovati care locuiau atunci in Pipera- Tunari.

Asadar, Ministerul Apararii a dat la schimb lui Gigi Becali niste terenuri care URMAU A FI RETROCEDATE CONFORM LEGII catre motenitorii celor deposedati abuziv de autoritatile comuniste in anii 1950, terenuri care, nu au mai putut sa ajunga la acei carora li se cuveneau de drept.

Va spuneam mai devreme ca in seara asta o ascultam pe mama lui Gigi Becali care plangea si spunea ca al sau copil FACE PUSCARIE ABSOLUT NEVINOVAT, CAND EL A FACUT ATATA BINE LA OAMENI !!!

Eu nu indraznesc sa sustin ca sunt atat de credincios ca Gigi Becali sau ca respectabila sa mama, insa pe mine m-au invatat parintii SA NU IAU CEEA CE NU MI SE CUVINE SI SA NU-MI CLADESC FERICIREA SI CONFORTUL PE SPATELE UNOR OAMENI NEVINOVATI.

EXACT ACEST LUCRU L-A FACUT GIGI BECALI !!!

S-a imbogatit printr-o excrochierie uriasa girata la acea vreme de un grup de interese cu putere de decizie, PAGUBIND SUTE DE OAMENI, CARORA LI SE CUVENEAU DE DREPT ACELE TERENURI DIN PIPERA, FIIND MOSTENITORII CELOR DEPOSEDATI ABUZIV DE COMUNISTI.

Hai sa nu ne mai cacam pe noi cu acest Gigi Becali, pentru ca el stie prea bine ceea ce a facut si mai ales faptul ca si-a cladit uriasa avere pe CEEA CE ERA DE DREPT AL ALTOR OAMENI.

Asadar, Gigi Becali este un filantrop??? Sa fim seriosi, ADEVARATII FILANTROPI, uite, sunt oameni de rand cu principii sanatoase si adevarata credinta in Dumnezeu, asa cum este aceasta cunostinta a mea, care, desi, nu are o casa a lui si sta cu chirie, a decis ca daca tot a murit tatal sau spulberat pe trecerea de pietoni, cu banii primiti de la asigurator, sa incerce a salva un copil muribund.

P.S. Credeti-ma ca am cunoscut multi oameni bogati si nici nu stiti cat de scarbosi si maxim de chitrosi devin atunci cand incepe sa le scada averea. Sa dea 30.000 euro (singurii bani) unui copil bolnav de cancer???

Ha, ha, ha......daca ar fi in aceasta situatie NICI MACAR UN EURO NU AR DONA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu