...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 4 septembrie 2013

CINE RASPUNDE PENTRU COPILASUL UCIS DE CAINI?

Buna ziua, dragii mei!

Voi continua si azi sa scriu despre imensa tragedie a copilasului de 4 anisori ucis de niste caini vagabonzi in jurul Parcului Tei din Bucuresti, desi....abia o fac, fiind puternic afectat de acest subiect.

Asadar, INCOMPETENTELE AUTORITATI LOCALE si-au pus fundul in miscare si dupa o sumara ancheta au identificat CAINELE UCIGAS precum si alti 5 caini care au participat la macelaritul copilului.

INSA A APARUT O MARE SURPRIZA.

Cainele ucigas, mai precis o catea in varsta de 8 ani, apartine unui ONG ce poarta titulatura de "CALEIDOSCOP", presedinta acestuia fiind o individa CARMEN SECAREANU.

Acum, dupa aceasta tragedie, se pune o intrebare:

Ce cauta un caine inregistrat si adoptat de ONG-ul "CALEIDOSCOP" sa fie liber pe strada???

Eu nu ma pricep si nici nu vreau sa spun prostii, insa flerul imi spune ca toate aceste ONG-uri nu sunt altceva decat niste gaselnite ale unor indivizi de a trai foarte bine din banii alocati de primarii pentru protejarea cainilor comunitari.

In presa de azi este prezentat un formular de adoptie prin care CAINELE UCIGAS a fost preluat in custodie de acest ONG "Caleidoscop", dar care, dupa cum bine s-a vazut, a fost lasat liber pe strazi. Cu alte cuvinte, situatia este exact cum o prezentam in comentariul anterior, anume.....o serie de inconstienti, zbiara si fac mare tam-tam cand vreun primar pune in discutie eutanasierea cainilor vagabonzi, insa.....desi se angajeaza si sunt sigur ca primesc si bani de la autoritatile locale pentru a avea grija de aceste fiare nenorocite, bineinteles ca o fac doar pe "hartie", in realitate acestea fiind libere pe strazi.

In opinia mea, lucrurile sunt simple, existand o unica intrebare:

CINE RASPUNDE PENTRU MOARTEA COPILASULUI???

Personal, desi este DOAR O PARERE, consider ca aceasta numita CARMEN SECAREANU, presedinta ONG-ului de care apartine cainele ucigas, ar trebui sa raspunda penal pentru moartea micutului. Si....desi poate parea o exagerare, consider ca aceasta individa CARMEN SECAREANU, daca se dovedeste a fi vinovata, ar trebui sa execute multi ani de puscarie, in asa fel incat, pe viitor, toti acesti inconstienti care s-au obisnuit sa traiasca bine de pe urma gadilarii sentimentale a norodului iubitor de animale (in esenta toate aceste ONG-uri care chipurile ingrijesc animalele strazii) sa se gandeasca foarte bine atunci cand se opun actiunii de eutanasiere a cainilor vagabonzi.

Nu putem accepta la infinit ca asemenea persoane sa aiba grija de cainii comunitari doar pe "hartie" (ei incasand probabil sume de bani frumoase de la primarii), iar in realitate, fiarele sa fie libere pe strazi, ucigandu-ne copiii.

Nu, scumpii mei, aceste persoane TREBUIE SA RASPUNDA PENAL pentru faptele savarsite de animalele pe care le-au inregistrat in ONG-urile lor si implicit......SA INTRE IN PUSCARIE, cum este in cazul de fata.

Ti se rupe sufletul cand privesti poza micutului ucis care implinise 4 anisori acum 2 saptamani. Pur si simplu simti cum iti pierzi mintile de nervi cand te gandesti la toti acesti inconstienti genul lui CARMEN SECAREANU, autorii morali a unor astfel de tragedii.

P.S. Daca citesti declaratia facuta de medicul legist care a facut autopsia copilasului, pur si simplu ramai fara aer. Copilul prezenta pe tot corpul SUTE DE MUSCATURI, numai talpile picioarelor reusind sa ramana neatinse. Copilul a fost pur si simplu scalpat iar atacul a fost foarte violent caracteristic haitelor de animale salbatice care ucid ca sa manance. Acesta este parerea unui profesionist in domeniu, cel care a facut autopsia cadavrului.

Cei mai naivi din fire si care poate ca sunt mirati ca atac cu atata virulenta ONG-urile pentru protectia animalelor si persoanele de genul acestei CARMEN SECAREANU, trebuie sa stie ca anual se aloca de la buget MILIOANE DE EURO de care toti acesti nemernici profita fara sa faca absolut nimic vis-a-vis de cainii comunitari, ultimul exemplu avand urmari tragice pentru o familie din Bucuresti.

In final, repet ceea ce am spus si in comentariu precedent:

NOI SUNTEM VINOVATI, PENTRU CA PRIN LIPSA NOASTRA DE REACTIE SI PRIN NEPASARE, PERMITEM ACESTOR INDIVIZI CU ONG-URI PENTRU PROTECTIA CAINILOR COMUNITARI SA NE EXPUNA VIETILE COPIILOR IN PARCURI SAU PE STRADA !!!

Azi, o familie din Bucuresti este distrusa de durere si isi plange copilasul mort, iar pe una precum CARMEN SECAREANU, nici in cot nu o doare de aceasta tragedie, fiind convins ca nu considera ca ar avea vreo vina.

4 comentarii:

  1. Stimate domn,
    ceea ce nu stiti dumneavoastra e ca asociatiile animaliste din strainatate se agita sa adune semnaturi ca sa evite eutanasierea maidanezilor. Si o fac foarte bine, sint uniti, bataiosi, foarte smecheri: pe site au decit poze de catelusi dragalasi care ar face mila oricui. Nicidecum poze de fiare cum sintem noi obisnuiti in Bucuresti.
    Cit despre legea cea noua dupa mine e degeaba. 14 zile sint prea multe, adaposturi sint prea putine si vom ramine cu maidanezii inca 50 de ani. Si in plus nu se va aplica. Vor umple babele nebune toate subsolurile blocurilor cu maidanezii lor iubiti, se vor gasi mereu persoane inconstiente care vor semna pentru eliberarea fiatelor si mai ales inmultirea maidanezilor va fi mai rapida decit ridicarea lor de pe teritoriu, asteptarea celor 14 zile, pe urma fac pariu ca o sa zica ca s-au terminat injectiile pentru eutanasiere.... Daca cineva ar fi vrut sa ne scape intr-adevar de maidanezi, atunci in Bucuresti ar fi fost eutanasiati un numar egal de maidanezi cu numarul persoanelor muscate. Nu era valabila legea eutanasierii maidanezilor agresivi ?
    De ce nu s-a aplicat ?
    Macar in ultimul an scapam de 16000 de maidanezi.
    Cu stima

    RăspundețiȘtergere
  2. De la incidentu cu copilu nu sa mai auzit nimic de CARMEN SECAREANU dar dupa cum bine stim statul este vinovat 50% si ONG-urile 50% deci nu va fi nimeni tras la raspundere ...ca doar e romania ce dracu .

    RăspundețiȘtergere




  3. SUNT de accord sa se stranga cainii de pe strada ,dupa ce a fost data legea sterilizarii obligatorie la sate si orase,(la inceput ajutati cei care au un venit mic sau deloc ,cei care au 3-4 caini sa aiva reducere),sa fie data o lege impotriva abandonului ,asta ce in prelabil s-au inregistrat si s=au monitorizat cainii cu stapan ,sa fie data o lege impotriva abuzurilor fata de animale ,sa se infiinteze scoli special ptr cei care doresc s alucreze la adaposturi sau ptr cei care doresc s afie hingheri,sa fie construite adaposturi adecvate cu un personal calificat si educat si program zilnic cu publicul,sa fie date legi ,ptr toti detinatorii de caini ,indifferent rasa sa ii tina in lesa pe strada,sa fie amenjate in parcuri locuri speciale ptr caini ,in parcuri intre orele 7-9Am/PM sa fie lasa ti liber cainii far alesa ,sa fie schimbat acest Bancescu ,deaorece nu are nici o pregatire in ceea ce priveste animalele ,sa fie schimbati ,sau educati acei hingheri si annual sa aiva un control la psihilog!NUMAI asa nu vor mai exista caini pe strada ,totul porneste de la legile date si aplicat e,acum ii strangeti ,ii omorati dar peste cativa ani ,vor fi alti pe strada din cauza omului iresponsabil care ii va cumpara ,inmulti si abandona!Cainii nu au ajuns pe strada parasutati de extraterestri!




    .
    ...




    RăspundețiȘtergere
  4. ce faceti cu copii strazii care ar putea si ei s afie muscati ,batranii care cersesc,copii de oameni saraci ..la ei nu va ganditi ca ar pute afi muscati de caini ?o ruda de e mea de la tara a fost muscata d eporcul ei din curte ,ajunsa la spital ,toti de fata ,medici ,politisti sustineau sus si tare sa scrie ca a fost msucata de un caine maidanez ..de ce?

    RăspundețiȘtergere