...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 13 august 2013

LAURENTIU REGHECAMPF VREI SA AJUNGI UN MASCARICI?

Buna seara, dragii mei!

Este deja miezul noptii, peste cateva ore o sa ma trezesc si ma voi indrepta catre serviciu, pentru ca, din pacate, concediul s-a terminat, insa.....chiar si in aceste conditii destul de modeste in ceea ce priveste entuziasmul personal, doresc sa scriu cateva randuri despre un personaj din fotbalul romanesc, care, pana azi (o sa intelegeti mai tarziu, de ce) pe langa faptul ca mi-a fost extrem de simpatic, imi castigase si increderea ca este un om ALTFEL decat majoritatea celor care populeaza "fenomenul".

Asadar....LAURENTIU REGHECAMPF.


Dupa cum aproape toata lumea, deja, cunoaste, domnul Reghe este de ceva mai mult de 1 an de antrenorul indragitei echipe STEAUA BUCURESTI. Inainte sa ajunga in vara anului 2012 la Steaua, acesta a antrenat o obscura echipa din campionatul Romaniei (Chiajna) cu care insa, in retur, a inregistrat niste rezultate absolut exceptionale, urmare carora a ajuns sa fie "alesul" lui Gigi Becali.

Ajuns la Steaua Bucuresti, domnul Reghe a continuat seria rezultatelor exceptionale, castigand detasat campionatul, iar pe plan international, avand un parcurs mai mult decat onorabil.

Bai, fratilor, va spun sincer ca n-am fost nici pe departe in tabara celor care l-au creditat cu prea mari sanse de reusita la Steaua, insa....spun eu, inteligent fiind, usor dar sigur, mai intai mi-a atras atentia iar ulterior am acceptat ca, domnul Reghe, aparut de nicaieri in breasla antrenorilor romani, nu numai ca nu a dezamagit insa a REUSIT SA FACA CEEA CE N-AU REUSIT MULTI ALTI ANTRENORI CE S-AU PERINDAT IN ULTIMII 10 ANI PE LA STEAUA BUCURESTI, ANUME S-O FACA SA ARATE CA O ECHIPA DE FOTBAL DE TALIE INTERNATIONALA.

Fara a intra in detalii (oricum nu sunt vreun specialist) opinez ca, oricine a privit jocul Stelei de cand REGHECAMPF este antrenor, n-a putut sa nu observe o schimbare totala pozitiva.

Dar, de departe, cel mai mult am apreciat la acest LAURENTIU REGHECAMP, faptul ca, desi era inconjurat de indivizi cu un comportament de MASCARICI (evit sa spun Spitalul 9 si....nu ma refer numai la Gigi Becali), a ramas tot timpul MODEST SI ECHILIBRAT IN DECLARATII, facandu-ma sa cred ca, dupa zeci de ani de seceta, in sfarsit a aparut si in Romania un antrenor cu COMPORTAMENT EUROPEAN.

Insa, am crezut acest lucru pana in aceasta seara, cand, am citit niste declaratii ale acestuia, imediat dupa meciul DINAMO - STEAUA, disputat duminica seara pe Arena Nationala si castigat de Steaua cu 2-1.

Asadar, ce declara domnul Reghe despre echipa Dinamo? (cine ma cunoaste stie ca nu sunt nici pe departe dinamovist)

a) NU CRED CA S-A PUS PROBLEMA CA DINAMO SA INTOARCA REZULTATUL. AM FACUT UN PAS IMPORTANT IN CASTIGAREA UNUI NOU TITLU.

Domnule Reghe, unde iti este modestia si echilibrul din declaratii cu care ne-ai obisnuit anul trecut? Aloooo, abia s-a jucat etapa a-4-a, dupa cum bine cunosti, mai sunt inca 30 de etape de disputat!!! Despre ce pas important vorbesti???

b) TREBUIA SA CASTIGAM CU 10-0. DINAMO IN MOMENTUL DE FATA NU POATE PUNE PROBLEME STELEI. AVEM ADVERSARI PUTERNICI IN CAMPIONAT, ASA CUM SUNT ASTRA, PANDURII, PETROLUL, CFR.

Aloooo, Domnule Reghe, ai auzit, desigur, de un mascarici numit CRISTI BORCEA, care de "n" ori a avut aceleasi declaratii arogante cat a fost in conducerea echipei Dinamo, viata pedepsindu-l ulterior, pe plan sportiv, desigur, cu varf si indesat.

In plus, din nou, desigur, iti aduci aminte de acelasi mascarici numit Cristi Borcea care spunea tot timpul ca Unirea Urziceni nu poate crea probleme lui Dinamo in castigarea titlului si...Dumnezeu i-a aratat unde duce aroganta si desconsiderarea adversarului. Sau, ulterior, propriului tau patron, la fel de mascarici, in cazul OTELULUI GALATI.

Mai, domnule Reghe (eram sa spun baiatule, pentru ca, pana la urma esti mai mic ca mine ca varsta), cu sinceritate iti spun ca, PANA IN SEARA ASTA, CHIAR AM CREZUT CA ESTI "ALTFEL" DECAT MAJORITATEA CELOR DIN BREASLA ANTRENORILOR ROMANI. Chiar am crezut pana in aceasta seara ca si in Romania, dupa zeci de ani, s-a nascut in sfarsit un antrenor pe cat de talentat, pe atat de modest si neimbatat de succesele reputate, ce mai, cu un COMPORTAMENT EUROPEAN.

Ai auzit de ALEX FERGUSON, mosuletul acela care s-a retras anul acesta de la carma lui Manchester United, dupa aproape 25 DE ANI NEINTRERUPTI ???

Domnule Reghe, acest Alex Ferguson, in momentul in care echipa sa trebuia sa joace cu OTELUL GALATI in Liga Campionilor, o "firimitura" de echipa referindu-ma la galateni, in declaratiile date inainte si mai ales dupa meci (castigat fara probleme de englezi) a avut aceeasi modestie si eleganta cu care ne-a obisnuit de atatia amar de ani.

Crezi ca el nu putea sa fie ironic si sarcastic in declaratii??? Oooooooo, daaaaaaa, cu siguranta ca putea si in plus, tonele de trofee castigate de-a lungul carierei il puteau califica catre o astfel de atitudine.

INSA, ASTA ESTE SI O SA FIE MEREU (din pacate) DIFERENTA INTRE UN ALEX FERGUSON SI UN LAURENTIU REGHECAMPF !!!

Daca ma intrebi pe mine, m-as incumeta sa pariez macar un leu pe faptul ca diferenta de talent nativ dintre voi in ceea ce priveste meseria de antrenor de fotbal, ar putea fi macar egala, insa.....PENTRU A FI UN MARE ANTRENOR, NU ESTE SUFICIENT SA FI DOAR TALENTAT.

In final, te intreb doar atat:

De ce ai inceput sa copiezi in comportament oameni ca MM STOICA, al carui UNIC MERIT in conducerea echipei Steaua, daca ma intrebi pe mine (fara doar si poate un profan dar ce am dreptul la o parere), nu este decat faptul ca, a reusit sa-i castige simpatia lui Gigi Becali (prin ce metode nu mai subliniez, s-au observat in timp), ceea ce il fac intangibil in structura de conducere a clubului. Ok, ok, ok, nu neg faptul ca MM Stoica n-ar fi un om inteligent, pentru ca este foarte inteligent, insa are un comportament de MASCARICI ABSOLUT, depate de eleganta conducatorilor din fotbalul european.

P.S. Domnule Reghe, cu toata simpatia (chiar sunt sincer), iti spun doar atat. Ai inceput foarte bine, insa SUCCESUL A INCEPUT SA TE IMBETE, iar dupa cum desigur cunosti, in fotbal, "balonul este rotund", si, chiar daca azi, esti pe "cai mari", este suficient, spre exemplu, sa le "intre" polonezilor (echipa cu care urmeaza sa te bati pentru accesul in Liga Campionilor) un singur gol norocos dublat de ratari incredibile ale atacantilor de la Steaua (oricum, vai de capul lor, singurul "compartiment" pe care nu ai reusit sa-l pui la punct) si....ADIO CELE 20 MILIOANE DE EURO pe care cel mai celebru detinut din Romania le asteapta cu nerabdare. Nu mai spun (desi jur ca nu cobesc) de un ghinion si in urmatoarele 2-3 meciuri din campionat si.....CREDE-MA CA, VEI FI, FOSTUL ANTRENOR AL STELEI.

CA TALENT, ESTI MAI MULT DECAT PROMITATOR, INSA NU COPIA COMPORTAMENTUL SI DECLARATIILE MASCARICILOR DIN JURUL TAU, PENTRU CA.....ITI FRANGI SINGUR "ARIPILE".

Bineinteles....DOAR O PARERE.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu