...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 15 iunie 2013

MIRCIULICA, CUM MAI STAI CU AMANTELE?

Buna ziua dragii mei.

Ideea de a scrie acest comentariu mi-a venit dupa ce, ieri, un amic m-a intrebat cum mai stau cu.....amantele. Raspunzandu-i ca sunt deja niste ani buni de cand n-am mai dezvoltat o relatie "extra", respectivul a belit niste ochi cat "cepele" si mi-a spus razand: Hai, bai, ca nu te cred, du-te de aici, ca minti".

Bai fratilor, NICIODATA PE ACEST BLOG NU AM POZAT IN LUPUL MORALIST SAU IN DOMNISORUL INGENUU, FAMILIST CONVINS, SAMD, insa.....cel putin din punctul meu de vedere, pentru a dezvolta o relatie cu o AMANTA, trebuie sa existe un lucru foarte important:

SA INTALNESTI O FEMEIE CARE PUR SI SIMPLU SA TE FASCINEZE PRIN STIL, ATITUDINE, SENZUALITATE SI DIALOG !!!

Da, da, da, sa fim clari, daca vrei doar sa "prestezi", atunci nu este necesar sa dezvolti o relatie "extra" sau sa ai o amanta. Sunt suficiente "distruse", mai cu seama din randul pustoaicelor care pentru o bluzita de la "Zara" sau un pantofior de la "Musette" se culca cu tine ori de cate ori vrei si ai chef.

UNA ESTE SA AI O "DISTRUSA" CAREIA SA-I VIZITEZI "VIZUINA" DE CATE ORI INTRI IN ERECTIE SI CU TOTUL ALTCEVA ESTE SA AI O AMANTA SAU SA DEZVOLTI O RELATIE (!!!) EXTRA.

Si cum....cel putin mie, si nu mint, PUSTOAICELE nu mi-au placut absolut niciodata, dar mai ales acum, cand majoritatea dintre ele sunt un amalgam absolut de vulgaritate, topenie si prost gust, fiind foarte atente sa li se vada cat mai bine sanii sau vreun tatuaj oribil insa uitand aproape total de MANICHIURA SAU PARUL DE PE MAINI (sa dau doar doua exemple), de ani de zile nu m-am gandit sa am nici macar o astfel de "distrusa" pe care foarte usor puteam s-o finantez si sa-i vizitez "vizuina" de cate ori aveam chef.

Intotdeauna am considerat ca, in cazul in care vrei sa ai o amanta si sa dezvolti o relatie "extra" trebuie sa te indrepti catre femei de la 30 de ani in sus, insa.....in prezent, nici macar pe acest palier nu mai exista normalitatea pe care o gaseai extrem de usor si natural acum vreo 5,6,7 ani.

Zilnic, intru in contact vizual cu sute si sute de femei, pe strada, la piata, in mall-uri, restaurante, baruri, etc, insa in ultimii ani, o spun cu mana pe inima, nu stiu daca mi-au atras atentia 5-6 femei.

Primul lucru pe care l-am vazut din pacate si la acest segment de "peste 30 de ani", este intrarea in concurenta cu moda pustoaicelor. Au inceput si ele sa-si faca tatuaje, sa se imbrace precum "sorcovele", sa fie vulgare in dialog, sa rada ca proastele cu gura pana la urechi pentru a atrage atentia asupra lor, samd.

Stilul, eleganta, rafinamentul, senzualitatea.....acel buchet ABSOLUT IREZISTIBIL, extrem de greu il mai intalnesti azi chiar si la segmentul femeilor de peste 30 de ani.

Hai sa va dau doar un exemplu. Acum vreo 3 saptamani eram la restaurantul Potcoava din Giulesti, impreuna cu consoarta si baietelul meu. La un moment dat, apare un individ, in jur de 30-32 de ani, genul acela modern, plin de tatuaje, fistichiu imbracat si in timp ce se uita pe sub masa la care am presupus ca statuse inainte sa ajungem noi la restaurant, ii intreaba pe ospatari:

"Auziti, n-ati gasit cumva un JOINT pe masa cand ati debarasat?"

Saracii ospatari, s-au uitat unii la altii mirati si dupa moaca lor mi-am dat seama ca habar nu aveau ce este JOINT-ul, spunandu-i respectivului ca nu au gasit nimic. Ulterior, unul dintre ospatari ma intreaba pe mine: "Ce spunea individul ala ca a pierdut?".

Am zambit si i-am spus ca JOINT-ul este o tigara cu droguri, daca nu ma insel cu canabis. Saracii ospatari (niste tipi pe la 35-40 de ani, genul acela serios si elegant, pentru ca de aceea merg din Titan pana in Giulesti sa mananc la Potcoava), au ramas cu gura cascata, spunandu-mi ca habar nu aveau ce este acela un JOINT.

Altceva m-a frapat! Cand acel individ cauta febril pe sub masa, fara sa vreau am observat ca mai era cu cineva. Era cu o femeie, undeva pe la 30 de ani, aparent draguta si fina, iar in plus....ATENTIE....era si gravida. Aproape sigur era sotia acelui individ care isi cauta cu febrilitate JOINT-ul pierdut.

Stateam si ma gandeam. Cum sa fi atat de proasta sau....cat de usor ti-a putut fi alterat MENTALUL de toata aceasta mizerie comportamentala cu care suntem bombardati zi de zi in presa si la televizor, incat sa ajungi a te combina cu un individ plin de tatuaje si drogangiu???

Nu numai ca te-ai combinat, insa ai mai ramas si gravida cu un astfel de individ care isi cauta JOINT-ul pierdut pe sub mese. :):):)

V-am spus, nu acel individ m-a frapat, ci EA....tipa, care parea cel putin aparent, o femeie fina si eleganta.

Astfel de individe gaseti azi la tot pasul. Multe, extrem de multe, carora le-a fost imprimat in MENTAL, ca nu esti cool daca nu esti combinata cu un individ plin de tatuaje, imbracat fistichiu, care sa traga putin si dintr-un JOINT sau chiar pe nas, etc, etc.

Firesc, cand traiesti langa un asemenea individ, indiferent cat de finuta si eleganta esti, incepi usor, usor, sa te schimbi, devenind ca el. Iti adaugi un tatuaj, inlocuiesti tinutele elegante cu imbracamintea de "aurolac al anilor '90.....da, da, da, prin anii '90, aurolacii se imbracau precum multe dintre vedetele de azi), iti spui ca n-ar fi rau sa gusti si tu dintr-un JOINT, chiar sa tragi si putin pe nas, samd.

Am dat doar un exemplu, dar sunt mii si mii de astfel de cazuri. Insa, anii trec, iar pentru femei, cei ce urmeaza varstei de 30 de ani, trec extrem de repede, iar pe la 40 de ani, nu numai ca arati ca o epava (sunt socat cand privesc multe dintre femeile care au varsta mea si CHIAR MAI MICI si vad cat de imbatranite pot sa arate de le dai cel putin 50 de ani), insa ai si viata aproape ruinata, dupa casatorii ratate, copii parasiti de tati, samd.

Revenind la subiectul acestui comentariu, pot spune doar atat:

Azi, extrem de rar mai gasesti acel buchet ABSOLUT IREZISTIBIL: stil, rafinament, eleganta si senzualitate. Iar ca sa mai vrei sa ai o AMANTA in conditiile astea, este absolut absurd, mai bine stai la o terasa cu niste amici, cu laptopu-rile si tabletele in fata si pariezi online pe meciuri de fotbal, joci un rummy, table, samd.

P.S. Amicul care m-a intrebat ieri cum mai stau cu AMANTELE, este greu sa priceapa ce am scris aici, pentru ca, in ceea ce-l priveste, prin AMNATA el intelege o femeie la care sa "presteze", atat si nimic mai mult. :):):)

7 comentarii:

  1. te asigur ca mai exista inca femei care sa te captiveze cu felul lor de a fi ...femei inteligente care au destule de spus si de oferit(si cand spun asta nu ma refer doar la o partida de sex prin asternuturi)...femei care stiu sa-ti ofere un pic de liniste ...sa te asculte si sa-ti povesteasca fara sa-ti dai seama cum a trecut timpul...femei care stiu sa rada ...femei.Dar pentru tine se pare ca este mai important sa stai la o terasa si sa-ti pierzi timpul in fata laptopu-lui navigand pe cine stie ce site-uri...facand glume proaste cu prietenii tai si gandindu-te ca toate femeile sunt niste ..."distruse"

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu tine Anonim.....excat asta am gandit si eu cand am citit postarea. Asta este. Cand ai sufletul facut praf din cauza nimanui decat din cauza ta atunci asa simti si gandesti. Trist........
    Draga Mircea am sa-ti las aici ceva scris de Coelho
    Paulo Coelho : „Nu contează frumuseţea exterioară, ci frumuseţea interioară“.
    Dar nimic nu e mai fals decât cuvintele astea. Dacă ar fi aşa, de ce s-ar strădui florile atâta ca să atragă albinele? Şi de ce s-ar transforma picăturile de ploaie într-un curcubeu când întâlnesc soarele? Pentru că natura jinduieşte după frumuseţe. Şi nu este mulţumită decât atunci când ea poate fi preamărită. Frumuseţea exterioară este partea vizibilă a frumuseţii interioare. Şi ea se manifestă prin lumina care iese din ochii fiecăruia. Nu are a face dacă persoana e prost îmbrăcată, dacă nu respectă canoanele eleganţei sau dacă nici măcar nu se sinchiseşte de părerea celor care îi stau în preajmă. Ochii sunt oglinda sufletului şi reflectă tot ce pare a fi ascuns. Dar, dincolo de puterea de a străluci, ochii mai au o virtute: sunt o oglindă. Şi reflectă pe cine îi admiră. Astfel, dacă sufletul celui care observă este întunecat, el îşi va vedea întotdeauna propria urâţenie. Deoarece, ca orice oglindă, ochii înapoiază fiecăruia dintre noi imaginea propriului nostru chip. Frumuseţea este prezentă în tot ce a fost
    creat. Dar primejdia constă în faptul că noi, oamenii, fiinţe adeseori foarte îndepărtate de Energia Divină, ne lăsăm înrâuriţi de judecata străină. Tăgăduim propria frumuseţe pentru că ceilalţi nu pot sau nu vor să o recunoască. În loc să acceptăm cine suntem, căutăm să imităm ce vedem în jur. Căutăm să fim ca aceia despre care toţi spun: „Ce drăguţ!“ Treptat sufletul nostru se istoveşte, voinţa ni se slăbeşte şi puterea de a împodobi lumea dispare. Uităm că lumea este ceea ce ne închipuim că este. Încetăm să mai fim strălucirea lunii şi devenim băltoaca de apă care o reflectă. A doua zi, soarele va face să se evapore apa, şi nu va rămâne nimic. Totul pentru că într-o zi cineva a spus:„Eşti urât“. Sau altul a comentat:„E frumoasă“. Cu doar două cuvinte, au reuşit să ne răpească toată încrederea pe care o aveam în noi înşine. Şi asta ne face urâţi. Şi ne umple de amărăciune. În acea clipă găsim alinare în ceea ce se cheamă „înţelepciune“: o seamă de idei rostite de oameni care caută să definească lumea, în loc să respecte misterul vieţii. Toate fiinţele de sub soare, de la păsări până la munţi, de la flori până la râuri, reflectă miracolul creaţiei. Dacă nu îi vom lăsa pe alţii să definească cine suntem, atunci încetul cu încetul vom fi în stare să facem să strălucească soarele care se află în sufletul nostru. Iubirea trece prin preajmă şi spune: „Nu te văzusem până azi“. Iar sufletul nostru răspunde: „Fii mai atentă, pentru că sunt aici. Frumos nu înseamnă la fel, ci deosebit. Dacă mâna omului ar încerca să le dea tuturor aceeaşi formă, nu ar mai trezi respect. Ceea ce pare imperfect este tocmai ce ne surprinde şi ne atrage. Vai de cei care gândesc: „Nu sunt frumos,pentru că Iubirea nu a bătut la uşa mea“. De fapt, Iubirea a bătut – dar ei nu au deschis, fiindcă nu erau pregătiţi s-o primească. Încercau să se gătească, când de fapt erau deja gata. Încercau să-i imite pe ceilalţi, când Iubirea căuta ceva fără pereche.Încercau să reflecte ce venea de afară şi au uitat de Lumina mai puternică ce venea din interior. ” Asta referitor la oameni si la frumusetea lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamnelor, am expus doar un punct de vedere asa cum, ulterior, ati facut si voi. Cu respect.

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))))))))))) lucram in acea zi la rest potcoava,imi aduc aminte de dvs...eu v-am intampinat,mi-ati spus ca veniti pentru mancarea buna,si a fost senzational momentul cu dementul!!!!!!!!!!!!am lesinat de ras:)))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :):):)....si acum tot in restaurant m-ai "prins"....la Buzau, la o petrecere :) deh....imi cam plac rau...restaurantele :)

      Ștergere
  5. Sint de acord cu tot ce spune Mircea,chiar daca unele persoane s-au simtit vizate.să nu uităm că întotdeauna adevarul supără.

    RăspundețiȘtergere