...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 11 iunie 2013

CASATORIA INTRE HOMOSEXUALI SI LESBIENE.

Buna seara, dragii mei!

Observ ca, in aceasta perioada, cea mai mare problema la nivelul Uniunii Europene, nu mai este nici pe departe criza financiara sau posibilul faliment ale unor tari precum Grecia sau Cipru ci......GARANTAREA PRIN CONSTITUTIILE TARILOR MEMBRE A CASATORIILOR INTRE HOMOSEXUALI SI LESBIENE.

NOTA: Ca de obicei, voi scrie exact ce gandesc despre acest subiect, asa ca, cine se considera mai PUDIC, ii recomand sa renunte la lecturarea randurilor ce urmeaza.

Asadar, din start, subliniez ca, NU AM NICI CEA MAI MICA PROBLEMA CU HOMOSEXUALII SI LESBIENELE, insa......asa cum v-ati obisnuit deja cu mine, am cateva amendamente la acceptarea acestui tip de comportament sexual.

IN CAZUL LESBIENELOR:

Noi, barbatii (in fine, majoritatea, nu vreau sa generalizez), MAI ALES IN TINERETE CAND SANGELE "ARDE", cine ar fi refuzat sau nu s-ar fi excitat la un SHOW LESBI sau.....cati barbati nu si-au dorit sa ajunga in pat cu doua femei???

Personal, recunosc ca pana acum cativa ani cand am ales sa parasesc drumul "desfraului", n-as fi spus "nu" unei astfel de provocari, insa....aveam si eu un fix: ori sa fie surori, ori sa fie bune prietene, in niciun caz doua prostituate la care nu am apelat oricum NICIODATA, din teama sa nu ma imbolnavesc si din scarba cand stiam ca, atat inainte cat si dupa mine, au fost si vin alti barbati pe "banda rulanta".

IN CAZUL HOMOSEXUALILOR:

Personal, n-am cunoscut niciun homosexual desi.....de-a lungul timpului am avut anumite banuieli despre unele persoane cu care am intrat in contact. Dar, prin intermediul televiziunilor, am avut ocazia sa cunosc diversi barbati homosexuali, iar ceea ce m-a frapat a fost ca in majoritate, sunt niste barbati cu mult peste media de inteligenta si civilizatie a multor dintre neghiobii si badaranii heterosexuali.

Apoi, daca ar fi sa mai adaug un PUNCT FORTE pentru aceste doua categorii sus mentionate, ar fi ca, cel putin in ziua de azi cand in randul heterosexualitatii aproape ca a disparut sentimentul de IUBIRE SI FIDELITATE, se pare ca, cei care au studiat cu adevarat comportamentul homosexualilor si lesbienelor, au acceptat faptul ca, in cuplu, au un comportament extrem de IUBITOR SI FIDEL.

Ok, eeeeeee, abia de aici incep problemele.

Tot ce am scris mai sus, ca individ, cu inclinatii 100% HETEROSEXUALE, pot accepta fara nicio problema EXISTENTA HOMOSEXUALITATII SI LESBIANISMULUI, insa.....daca se pune problema introducerii in COSNTITUTIA TARII, atunci cand este definita FAMILIA, dreptul homosexualilor si a lesbienelor de a se casatorii si a creste copii, atunci am o imensa problema.

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa....din punctul meu de vedere, ca barbat sa fi atras de un alt barbat si ca femeie sa fi atrasa de o alta femeie, este o problema PROFUND MEDICALA, care din pacate cel mai probabil isi are originea congenital sau....ATENTIE, in urma unor abuzuri din vremea copilariei. (nu ma refer la abuzuri prin vilolenta ci la acea CORUPERE din naivitate, mai ales cand esti copil).

Pai, stati putin, ca multi nu cred in Dumnezeu, este una, insa TOTUSI.....organele genitale ale barbatului si femeii au fost lasate de MAMA NATURA (evit sa spun de catre Dumnezeu, mai ales pentru cei atei) astfel incat sa existe PROCREAREA SPECIEI.

Sa fim clari, si cei mai inversunati homosexuali si lesbiene, trebuie sa accepte ca, daca exista azi, asta se datoreaza unei penetrari a "vulpoiului in vizuina" si in niciun caz a penetrarii "stiuletelui in....GHIVECI".

"GHIVECIUL" SAU "OCHIUL MARO" (dupa preferintele fiecaruia), a fost lasat de la MAMA NATURA, cu alte scopuri decat cele de a PROCREA SPECIA. In plus, faptul ca IMENSA MAJORITATE a barbatilor si femeilor, inca din copilarie se simt atrasi de SEXUL OPUS (!!!), inseamna fara doar si poate ca, MAMA NATURA, a stabilit in mod clar ceea ce inseamna normalitate, altfel....proportia ar fi fost invers.

Si...atunci, cum sa putem accepta ca in dreptul definitiei FAMILIEI, garantata de Constitutia tarii, sa existe si casatoria intre homosexuali si lesbiene???

Peste cativa ani, merg cu fiul meu pe strada si cand vede doi barbati care isi iau "limba in gura", ma intreaba: "TATI, DE CE SE SARUTA ACEI BARBATI?"

CE RASPUNS II DAU???

In plus, cum sa permiti ca o pereche de homosexuali sau lesbiene sa fie protejate de lege in a creste un COPIL???

Pai, acel copil este aproape condamnat sa devina dintr-un copil cu 95% sanse de normalitate sexuala, un copil cu deviatii homosexuale, numai si prin puterea exemplului.

Scumpii mei, daca voi credeti ca, pe cineva de la UNIUNEA EUROPEANA, il intereseaza legalizarea casatoriilor intre homosexuali si lesbiene ca o garantare a dreptului la familie si a preferintelor sexuale, va inselati amarnic. TOT CE II INTERESEAZA PE CEI DE LA UNIUNEA EUROPEANA CAT SI DIN CONDUCEREA STATELOR UNITE (de unde pleaca tot dezmatul), este impingerea cat mai puternic a populatiei catre DEZMAT SI DESFRAU si transformarea societatii in.....SODOMA SI GOMORA (foste cetati ale desfraului distruse de Dumnezeu).

De ce???

Simplu: cu cat omul este mai DESFRANAT, cu atat este mai indepartat de Dumnezeu si....ATENTIE, poate fi mai usor de condus si manipulat.

Acestor indivizi care CONCERTEAZA tot acest desfrau de pe mapamond, nu le-a ajuns faptul ca prin intermediul televiziunilor si a presei cu puternic accent pornografic, au facut ca tinerele adolescente, in loc sa simta primul fior al unei strangeri de mana la o plimbare in parc, le este spart "GHIVECIUL" (nu mai spun "vizuina") inca de la 13-14 ani, iar despre "cantatul la saxofon", nici nu mai trebuie sa fac vreo precizare.

Ok, ok, ok, o sa spuneti ca si noi am facut la fel in tinerete. Asa este, insa noi mai intai am trait acel fior si emotie a primei strageri de mana la o plimbare in parc, cand te gandeai daca respectiva tipa o sa te lase s-o iei de mana, nu mai spun de sarutat, si abia ulterior, am facut "altele".

Acum, acestor indivizi, le-a mai ramas un singur lucru de facut: ARUNCAREA IN DERIZORIU A SFINTEI DEFINITII A FAMILIEI (lasate de la Dumnezeu).

Vorbim de dreptul la dragoste si la intemeierea unei familii de catre homosexuali si lesbiene???

Ok, pai atunci, de ce, este condamnat penal....INCESTUL???

Pai, sa-i dam dreptul si unui tata care se culca cu propria fiica (valabil si viceversa) sau.....unor frati care ajung sa aiba relatii intime, sa isi poata trai PASIUNEA SI CHIAR SA INTEMEIEZE O FAMILIE, de ce nu???

Care este diferenta intre normalitatea unei relatii intre DOI BARBATI si......anormalitatea, pedepsita penal (!!!) a unei relatii incestuoase???

NU ESTE ABSOLUT NICIO DIFERENTA !!!

Din punctul meu de vedere, ambele cazuri nu ar trebui pedepsite penal ci.....TRATATE MEDICAL !!!

P.S. Sunt perfect de acord, sa se gaseasca o solutie legala pentru protectia relatiilor homosexuale (spre exemplu sa aiba dreptul la a mostenii averea partenerului decedat in caz ca se poate face dovada unei relatii de durata intre cei doi indivizi), insa.....A INTRODUCE IN SFANTA DEFINITIE A FAMILIEI, garantata de Constitutia tarii, casatoria intre homosexuali si lesbiene, imi pare una dintre ultimele si fatale greseli in fata li Dumnezeu, pe care candva, nu foarte departe, cei care acceptam o asemenea blasfemie, o s-o platim cu varf si indesat.

Asa au crezut si locuitorii SODOMEI SI GOMOREI, ca bunatatea si intelegerea lui Dumnezeu este.....fara limita.

Nu spun ca am dreptate in tot ceea ce am scris, insa este.....DOAR O PARERE.





6 comentarii:

  1. din intamplare am dat de postul tau. hai sa o iau pe rand, pe pasi ca o persoana civilizata ce sunt. Sunt atatea studii medicale despre homosexuali si lesbiene , care spun clar ca te nasti cu aceasta orientare , nu o alegi , nu te imbolnavesti cu ea . Ai spus mai sus ca intalnit persoane homosexuale .. gandeste logic , daca era o boala nu te molipseai ? dar nu te-ai molipsit .. bun . In al doilea rand , acest parteneriat civil de care vorbeste toata lumea stii macar in ce consta ? consta in a se acorda cateva drepturi pe care heterosexualii le au deja , adica : sa-ti poti lua impreuna cu partenera/partenerul un apartament, sa-ti poti vizita linistit/a partenerul/a la spital fara sa mai ceri acordul familiei , sa poti lua imprumut din banca etc . Adoptiile inca nu se vor legaliza , dar gandeste-te sunt mii si mii de copii abandonati pe strazi , in orfelinate de persoane heterosexuale , iresponsabile din punctul meu de vedere si intrebarea mea e: nu merita acel copil sa fie intr'o familie? sa primeasca ocrotire , iubire, siguranta ? ce conteaza daca sunt 2 mame sau 2 tati ? si stiu , vei gandi ca va "copia" ce vede in casa . Really ? orice om cu bun simt si educat stie ca este sensibil copilul si trebuie sa fie chiar imbecil/a sa faca dragoste cu usa deschisa sau in prezenta copilului. Si nu, nu ii va schimba orientarea sexuala , ori te nasti hetero, ori gay si nimeni nu poate schimba asta. Iti dau un exemplu , chiar din viata reala . Am un prieten gay, are job , plateste taxe etc . Nu conteaza viata lui , dar el a fost adoptat de cand avea 6 luni de catre o familie. Oamenii aceia i-au oferit de toate , oameni de nota 10 .. si cum iti explici ca el este gay? :) si apoi putine sunt cazurile in care copiii sunt abuzati sexuali :) eu din ce am intalnit, nimeni nu a suferit de un abuz sexual sau ca si-ar fi inceput viata sexuala la 15 ani asa cum vezi in ziua de azi. Acum sa-ti raspund la intrebarea"cum ii explic eu copilului meu daca vede 2 barbati sarutandu-se pe strada?" foarte simplu : ii spui ca cei 2 oameni se iubesc , ii spui ca exista persoane care se nasc cu orientarea aceasta sexuala . Si in ultimul rand de cuvinte insiruite in acest comentariu .. Sodoma si Gomora a fost pentru orgii .. adica sex cu multipli parteneri, nu pentru iubirea stricta intre doi oameni atrasi de acelasi sex . Si daca e sa judece cineva, doar Dumnezeu o poate face, nimeni nu e mai presus decat El.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu nu judeca el doar iubeste si ne iubeste pe toti la fel de egal. Ce drept avem noi sa judecam? Suntem curati incat sa ridicam piatra de jos?

      Ștergere
    2. pai si eu ce am spus ? am spus ca daca e sa ne judece cineva , ar fi El . Din ce stiu eu : exista 2 judecati . Una cea pamanteasca si aceea este cea de aici , in caz ca furi , omori , violezi , etc Right ? esti judecat si pedepsit/a de autoritati corect ? Apoi exista Judecata de Apoi . Dupa ce mori , te arati in fata Lui Dumnezeu si El iti cantaresti faptele pamantesti . Iti pune in balanta cele bune si cele rele si El decide daca esti demn de Rai sau nu . Corecteaza-ma daca gresesc . Si din ce am comentat mai sus , nu am judecat ci pur si simplu am relatat fapte , realitati. Nu cred ca am dat cu piatra. :)

      Ștergere
  2. si un update la ce am spus . Inchipuie-ti ce stres ar fi pentru o persoana homosexuala sa se ia cu o persoana heterosexuala pt ca asa dicteaza majoritatea . Cum i-ai explica unui copil , care ar suferi pe urma unei casatorii asa ? f hetero cu m homosexual .. formeaza o familie , au un copil , el pleaca pt ca nu se simte fericit si lasa sotia pt un barbat . Ce pare mai usor de explicat unui copil ? De ce se saruta un barbat cu un barbat pe strada sau de ce tatal a plecat de acasa pt un barbat? ce e mai traumatizant ? ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. In primul rand vreau sa te felicit pentru acuratetea si cursivitatea mesajului postat. A fost o placere sa-l citesc. Pentru ca scriu de pe telefon, n-am s-o lungesc mult. Am citit cu atentie ceea ce ai scris si in ceea ce priveste acel PARTENERIAT cu toate acele propuneri care imi par mai mult decat de bun simt, sunt 100% de acord. In ceea ce priveste posibilitatea adoptiei unui copil vis-a-vis de argumentatia adusa de tine, voi evita sa ma exprim acum pentru ca vreau sa "rumeg" un pic si sa nu vorbesc aiurea. Aici chiar este sensibil subiectul si trebuie analizate foarte bine toate aspectele, pro si contra unei posibile adoptii. Numai bine iti doresc. Inca o data felicitari pentru modul cum reusesti sa exprimi ceea ce gandesti.

      Ștergere
    2. am revenit cu un comentariu http://www.romanialibera.ro/cultura/oameni/crescut-de-doua-mame-orientarea-sexuala-a-parintilor-mei-nu-a-avut-nici-un-efect-asupra-caracterului-meu-275602.html ;))

      Ștergere