...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 4 aprilie 2013

FELICITARI DAN DIACONESCU....AI REUSIT !!!

Buna seara, dragii mei!

Azi, atentia mi-a fost atrasa de o stire: TELEVIZIUNEA OTV S-A INCHIS DEFINITIV. (a fost pierdut nu stiu ce apel in instanta si chiar daca ar mai exista o cale de atac a deciziei CNA prin care a fost inchisa, sansele de reusita sunt aproape zero)

Cand am citit stirea, pe langa faptul ca nu m-a surprins absolut deloc, am zambit amar.

De ce???

Pentru ca, dintotdeauna am stiut si m-am chinuit sa atrag si altora atentia ca DAN DIACONESCU, nu era nici pe departe vreun tanar care reusise in afaceri ci din contra, nu era decat un umil PION, racolat si format de catre "sistem" inca de pe acum vreo 20 de ani si a carei MISIUNE URMA SA IA SFARSIT CAT DE CURAND.

Normal, va puteti intreba, care MISIUNE??? :):):)

Nu voi intra prea mult in amanunte pentru ca ar trebui sa scriu vreo cateva zeci de pagini, asa ca voi incerca sa sintetizez.

Dan Diaconescu cu a sa televiziune au reprezentat PIONIERATUL DECADENTEI SI VULGULUI IN EMISIUNILE DE TELEVIZIUNE. Mai intai socant pentru opinia publica iar apoi odata cu trecerea anilor ceva mai mult decat normal, personaje reprezentand DECADENTA, PROMISCUITATEA, INFRACTIUNEA SI MAXIMUM DE PROSTIE au impanzit micul ecran.

Veti spune, ok, dar ce spui nou si noi nu stim???

Pai, hai sa vedem. In anul 2009, Dan Diaconescu stiut de toata tara ca moderatorul de emisiuni pe a carei masa danseaza din buric in caz ca nu se iau la paruiala toate prapaditele culese din speluncile tarii, decide sa schimbe formatul emisiunii si ZI DE ZI in urmatorii aproape 3 ani nu face decat politica in emisiunile sale.

Daca atunci, in 2009, ai fi intrebat pe cineva daca peste 3 ani, in 2012, Dan Diaconescu ar avea cea mai mica sansa sa reuseasca a intra in PARLAMENTUL ROMANIEI cu al sau partid, nimeni nu cred ca i-ar fi dat vreo sansa.

Insa, asa cum se intampla intotdeauna, PROSTIA SI ALE SALE LIMITE SUNT ABSOLUT INFINITE, asa ca, a fost suficient ca Dan Dioaconescu sa schimbe "foaia" si timp de 3 ani de zile SEARA DE SEARA sa "picure" promisiuni in urechile telespectatorilor si....in toamna anului 2012 a intrat in Parlament cu un scor incredibil 14%.

Din nou veti putea spune...ok, si ce vrei sa spui cu asta???

Pai, lucrurile sunt simple: CINE AVEA CEL MAI MARE INTERES CA TELEVIZIUNEA OTV SA SE INCHIDA???

Din punctul meu de vedere, prostimea o sa racneasca ca Ponta si Basescu, insa eu sustin si voi incerca sa argumentez ca daca cineva era cu adevarat interesat ca OTV SA SE INCHIDA DEFINITIV, acela era Dan Diaconescu in persoana.

De ce??? Ghici, ghicitoarea mea. :):):)

SIMPLU CA BUNA ZIUA. Dupa ce ai mintit 3 ani zi de zi promitand niste ineptii absolut cumplite, ce mai poti spune seara de seara cetatenilor care te-au ales dupa ce ai intrat in Parlament????

Inainte de alegeri, Dan Diaconescu in emisiunile sale le promitea imbecililor care-l sustineau ca imediat dupa alegeri o sa faca el nu stiu ce societate la al carei capital sa participe orice roman de pe acest mapamond iar impreuna vor cumpara hidrocentrale, fabrici, CFR Marfa, bla, bla, bla.

Dupa alegeri, ce mai putea spune PROSTIMII in emisiunile sale??? Firesc ca nimic, asta ca sa nu mai spun de disperatul ala de Barbu (cel cu ocheleari) care zi de zi inainte sa inceapa emisiunea lui Dan Diaconescu le facea mii de demonstratii pe plansa impecililor care-l sustineau.

Ce ati mai auzit de Barbu de la alegeri sau....ce le mai putea spune Barbu dupa alegeri, imbecililor care l-au ales????

Acum, pe buna dreptate veti spune cine a avut interesul ca Dan Diaconescu sa intre in Parlament????

Raspunsul meu, dupa ce am analizat pe toate partile problema este: NIMENI. Da, da, da, Diaconescu nu a fost nici omul lui Ponta si nici omul lui Basescu ci doar un PION al "sistemului" care a avut o singura misiune:

SA TESTEZE MAXIMUM DE MANIPULARE PE CARE O POTI OBTINE ATUNCI CAND SEARA DE SEARA, FARA OPRIRE ANI DE ZILE LA RAND, picuri in urechile telespectatorilor niste prostii absolut infinite desi initial esti cunoscut ca cel mai neserios moderator de emisiuni. (sa fim clari, cu acest statut a intrat Dan Diaconescu in politica in 2009)

Rezultatul??? Urias.....14% din electoratul prezent la vot.

Probabil stiti cum a ajuns OTV-ul sa fie inchis. Nu a platit niste amenzi in suma de vreo 40.000 de euro. Cica era firma in insolventa. Stiti ce inseamna 40.000 de euro pentru o televiziune ca OTV....o firimitura.

Dan Diaconescu poate fi acuzat de orice insa PROST NU ESTE. Stiind ca este in conflict direct cu CNA-ul, nu risca sa nu plateasca niste banale amenzi ca sa le dea motiv sa-i inchida televiziunea. :):):)

INSA EXACT ASTA ISI DOREA !!!! Totul a fost calculat la fix, exact pana la alegeri. :):):)

De cate ori l-ati auzit pe Dan Diaconescu spunand ca OTV-ul este viata lui??? Pai, risti sa pierzi o televiziune pentru ca nu vrei sa platesti 40.000 de euro, sustinand ca firma este in insolventa????

ESTE O GLUMA PROASTA, daca ne gandim numai la sacii cu milioane de euro pe care acelasi Dan Diaconescu ii vantura prin fata nu stiu carui minister.

Stiti ce m-a frapat mereu la Dan Diaconescu????

L-AM URMARIT DE MII DE ORI STUDIINDU-L CU MAXIMA ATENTIE SI MA INFIORA CA ATUNCI CAND VORBEA NU FACEA NICI CEL MAI MIC EFORT SA PARA SERIOS, AVAND MEREU UN ZAMBET IN COLTUL GURII SI MULT MISTO IN VOCABULAR.

Plecand de la acest fapt si luand in calcul cei 14% obtinuti in alegeri, MA CUTREMURA CATI IMBECILI ABSOLUT NOTORII POT FI IN ACEASTA TARA !!!

N-o sa ma feresc a spune. Cred ca si cei care au comandat "TESTUL" pe care l-a dus la bun sfarsit Dan Diaconescu, au fost socati de rezultat.

INCREDIBIL CAT DE USOR POT FI MANIPULATI MILIOANE DE OAMENI DIN ACEASTA TARA !!!!

DUMNEZEULE, SUNT ATAT DE PROSTI SI IMBECILI INCAT ORICE LIMITA ESTE SPULBERATA !!!

Ma gandesc acum la toti acei care s-au agitat pentru Dan Diaconescu sustinadu-l si votandu-l, cum elucrubreza fiind extrem de convinsi de faptul ca Ponta si Basescu i-au inchis gura lui Dan Diaconescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu