...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 20 martie 2013

CINE ESTE MADALINA GHENEA?

Buna seara dragii mei!

In seara asta m-am hotarat sa scriu cateva randuri pe blog, pentru ca, din nou, a trecut ceva vreme de cand n-am mai facut-o. In rest, sper ca sunteti bine si sanatosi, asa cum sunt si eu, cu exceptia neplacutelor momente (si....nu rare), cand din cauza tensiunii arteriale care imi da extrem de multe batai de cap, ajung in spital la "urgente".

Am sa rostesc un nume....MADALINA GHENEA, intreband cine naiba este aceasta duduie??? In aceste zile, marea problema nationala expusa in toate ziarele si la toate buletinele de stiri este daca se desparte sau nu Madalina Ghenea de indragitul actor Gerard Butler.

Hai s-o mai vedem inca o data pe Madalina:





Sunt tentat sa intreb din nou, CINE NAIBA ESTE ACEASTA DUDUIE si....cati indivizi exista in lume care sa fi crezut fie si pentru un minut ca indragitul actor Gerard Butler o poate lua de nevasta pe Madalina Ghenea????

Fara doar si poate, Madalina este o femeie EXTREM DE FRUMOASA si care arata extrem de bine. Insa, daca elimini aceste aspecte, pana la urma, cine este ea???

De cate ori am vazut-o prin ziare sau pe la televizor, n-am vazut-o decat etalandu-si sanii sau....aproape goala.
Orice stire despre aceasta fatuca, are asociata sintagma "PICTORIAL SEXY".

Acum, cat de naivi pot fi unii oameni sa il creada pe Gerard Butler, mai prost decat Leonardo DiCaprio??? :):):)

Interesandu-ma de Madalina noastra, am aflat ca, atat timp cat inca mai locuia in Romania a fost iubita unui individ Dragos Savulescu, bineinteles milionar in euro, iar cand a ajuns in italia, a fost iubita unui fotbalist plin de tatuaje si mare iubitor de dezmaturi de la echipa Genoa. Ulterior, capatand notorietate, a trecut in patul lui Leonardo DiCaprio, iar apoi....in patul lui Gerard Butler.

Pai, acelasi lucru fac si zecile de pitipoance de pe Dorobanti sau mai nou, din emisiunile tv. :):):) Asadar, nimic nou sub soare, singura diferenta reprezentand-o....numele barbatilor. :):):)

Asadar, sunt tentat sa intreb din nou: CINE NAIBA ESTE ACEASTA MADALINA GHENEA, de toata media romaneasca dezbate problema daca se desparte sau nu de Gerald Butler???

NORMAL CA SE DESPARTE, pentru ca imi pun capul jos ca Gerard Butler nu poate fi mai prost decat...Leonardo DiCaprio. :):):)

Ca sa iei de nevasta o femeie (cel putin in cazul barbatilor inteligenti), este nevoie de mult mai mult decat FRUMUSETE SI ATUURI FIZICE. Aaaaaaa, daaaaa, fara doar si poate, pe Madalina noastra n-ar refuza-o niciun barbat, incepand cu ultimul aurolac din lume si pana la presedintele Statelor Unite.

INSA ATAT.....:):):)

Asadar, desi nu sunt ghicitor in "bobi", am sa ma risc si voi incerca sa pronostichez putin viitorul acestei MADALINA GHENEA: In viitori ani, ziarele din Romania o sa mai insire multe nume de barbati celebri in paturile carora o sa ajunga distinsa domnita, insa....de nevasta, am retineri mari ca o s-o ia cineva, cu exceptia vreunui bosorog plin de bani.

Ca te distrezi cateva luni, este ok, insa....s-o iei de nevasta pe aceasta duduie, este ca si cum intri intr-un hotel de lux si decizi sa te insori cu una din frumusetile omniprezente la ceas de seara prin receptie. :):):)

Dar, pana la urma este...DOAR O PARERE.

9 comentarii:

  1. Mădălina Ghenea este o,, opinie'' ? Adică opinia ta? Hai, să mori tu! Da , amarnic mai ești măi băiețașule ! Te-ai găsit să ponegrești o femeie care este după părerea multor străini o frumusețe fără cusur ...nu uita că înainte de Leo a Caprei și Butler fătuca a avut 10 ani de carieră în modelling internațional , făcând publicitate celor mai renumite branduri fashion. Dacă nu știai Leo a Caprei este un vânător de fotomodele, doar că cele dinaintea Mădălinei , cum ar fi Gisele Bundchen ,nu-i ajunge nici la degetul cel mic Mădălinei privitor la frumusețea feței și al corpului...n-o mai judeca pe Mădălina că nu orice tută ajunge în acele cercuri privilegiate, iar prestatul la pat în afară de alte calități remarcabile deja este o inepție desființată , și parțial rumegată de românașii marcați de bezna obscurității. Sunt zeci de mii de comentarii răutăcioase la adresa ei, dar cum se face că tocmai conaționalii ei aruncă mai abitir cu noroi în ea? Că e urâtă , țigancă , slăbănoagă , curvă, materialistă ...lasă-mă frate, că nu trăim în epoca de piatră ! Butler a avut iubite actrițe și fotomodele de la Hollywood ...ei și? De ce nu s-a însurat cu ele? Din multitudinea de frumuseți nu găsea una care să-l convingă să o ia de nevasta? Sau cumva toate sunt în genul Mădălinei? Înainte să arunci cu piatra judecă situația cât mai obiectiv , și nu te lovi așa grotesc de patosul subiectivismului. Cu toată sinceritatea cometariu acesta-i făcut după opinia mea și a celor care știu să gândească mai mult....în rest, fiecare cu treaba lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti tare dus cu pluta mai anonimule!

    RăspundețiȘtergere
  3. O țigancă jegoasa!O prefăcuta mai exact teatrala!Urâtă si pe interior si exterior!O curvă pe bani multi! Nu inteleg pt.ce atata importanta pt.O țigancă cu o gura scarbroasa, ochi bulbucati de broasca si mai rau de atât e foarte plină de ea.E părăsite f des ca lu se face scârba de mirosul ei de peste crud.Asa o pot asemăna mirosul ala de baltă de care scapi greu oricât te speli.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ușurel să nu-ți crape vreo arteră! Miroși a prostie și a invidie de la milioane de km distanță!Mădălina Ghenea nu o fi o femeie pe placul tuturor, dar de aici până la a insinua că este urâtă la interior și exterior, aberezi rău!În prumul rând nu toți românii au pielea albă de ariană, dacă trăiești în România și ești cât de cât ancorat în realitate, cam toți oltenii au pielea închisă la culoare.Femeia nu-i plină de ea, este chiar educată, modestă și cu bun simț, din acest punct de vedere poate să le dea o lecție divelor mioritice care au văzut Holywoodul doar din cinematografe, și se rup în fumuri de snoabe ce sunt. Mădălina Ghenea este printre singurii cetățenii români care trăiesc în afara țării despre care străinii au scris lucruri frumoase. Anonimule, poți să inventezi orice aberații despre Mădălina G., nu vei schimba nimic în rău din calitățile sau realizările ei, ai înțeles? Te-am intuit că ești același frustrat sau frustrată obsedată, care intră peste toate articolele despre ea ca s-o denigreze. Nu ai nimic de căștigat prin atitudinea aceasta de om nebun, locul ei este acolo unde este....o privește pe ea, ce face... nu îți datorează ție sau altora ca tine, nimic. Dacă ai ieși la interval să vadă lumea ce minunăție de om ești, ai risca să devii batjocura tuturor, așa că rămâi un nimeni ANONIM, fiindcă te caracterizează...

      Ștergere
  4. Si as putea sa mai adaug...cum bine stiti actorii isi doresc femei usoare ...Asa ca au profitat din plin si când a ridicat coada ca vrea ceva mai mult de la ei i au dat cu flit.Matei e prea fin si educat pt.ea.Eu sper sa scape de ea cât mai repede si isi vada de viata lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Duduie, Matei cel fin s-a ținut cu limba scoasă după Mădălina vreo trei ani de zile! Și tot Matei cel fin s-a ținut cu limba scoasă și cu mă-sa și tată-su după el, ca s-o împace pe Mădălina după ce aceasta i-a dat flit după ceartă. Mădălina nu-i genul de femeie care să suporte ifosele bărbaților, chiar dacă-i vorba despre un Gerald Butler, Philip Pleinn sau alții mai grozavi decât Matei.Este genul de femeie care își permite multe chestii. Și dacă este o femeie vânată de bărbați, nu-i vina ei, ea doar încearcă să profite...iar referitor la faptul că-i materialistă, este justificat, fiindcă și ea are bani destui să trăiască pe picior mare. A adunat din modă și filme câteva milioane de euro ca să aibă o asigurare finaciară de viață.În plus de asta relația cu Matei i-a afectat cariera, fiindcă în ultimul timp primise oferte bune de a juca în filme. Nu mai aruncați cu rahat în ea, că bărbații cu care a fost în relație, nu sunt niște sfinți, iar cei care o judecați, nici atât!

      Ștergere
    2. Este o curva si se pare ca si acest Matei si-a dat seama. Ce scrie presa sunt sigura ca este o mare minciuna

      Ștergere
  5. O tiganca borata imputita si plina de celulita

    RăspundețiȘtergere
  6. Mā mirā faptul ca bārbati seriosi, sā scrieti asa ceva despre O doamnā.

    RăspundețiȘtergere