...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

CAND INTERZICETI DROGURILE "LEGALE"???

Buna seara, dragii mei!

Despre subiectul de care voi scrie cateva randuri in aceasta seara, anume DROGURILE LEGALE, daca nu ma inseala memoria, am mai scris cu ceva vreme in urma pe acest blog.

Si atunci, ca si acum, simt un sentiment de uriasa revolta.

Pentru inceput, imi voi permite sa va arat cateva figuri extrem de cunoscute si puternice in aceasta tara.





Asadar, ca ne place ca nu ne place, personajele de mai sus, cel putin in ultimii 4-5 ani, au fost cele mai importante din Romania avand in mana, pe rand, puterea legislativa.

Drogurile legale, au aparut in Romania acum 4-5 ani, iar de atunci sute si sute de tineri, consumandu-le, si-au gasit "sfarsitul" pe langa alte mii si mii de tineri care chiar daca nu au murit si-au nenorocit vietile si familiile.

In toti acesti ani, DESI MEDIA DIN ROMANIA A TRAS NENUMARATE SEMNALE DE ALARMA, niciunul dintre destoinicii barbati de mai sus, nu si-a facut o ambitie politica din a INTERZICE CU DESAVARSIRE COMERCIALIZAREA ACESTOR DROGURI CE IMPART MOARTE PRINTRE TINERI.

Toate aceste personaje politice prezentate mai sus, au avut cu randul puterea legislativa in ultimii ani. Ok, ok, ok, pana acum jumatate de an, prim-ministru a fost domnul Boc care dupa unii, era mult prea preocupat sa nu-i iasa din cuvant sefului statului, insa......de mai bine de jumatate de an, puterea legislativa este detinuta de cuplul "Ponta - Antonescu", care, la fel, nu au facut nimic sa scoata in afara legii comercializarea DROGURILOR LEGALE.

Cu totii, cei prezentati mai sus, ne vorbesc de grija ce-o poarta in suflet pentru bunastarea cetatenilor Romaniei, de la pruncul care abia se naste pana la batranul care isi strange bani de inmormantare. Domniile lor, nu pierd absolut nicio ocazie televizata sau nu, sa se bata cu pumnul in piept pe acesta tema.

Insa, in acelasi timp, ZILNIC MOR TINERI CARE CONSUMA DROGURI LEGALE, ce sunt comercializate pe langa scoli fara niciun fel de problema.

Ma intreb simplu:

CINE ARE INTERES CA ACESTE MAGAZINE DE COMERCIALIZARE A DROGURILOR SA NU FIE INCHISE???

Cine, fratilor, cine???

Pai, s-o luam logic. PROSTITUTIA, nu a fost legalizata nici la 23 de ani de la caderea comunismului, desi....este mai in floare ca oricand. Pana la urma, cei care se duc la prostituate, isi satisfac poftele carnale, fac un dus, se imbraca si se intorc linistiti la vietile lor.

Cei care insa apuca sa-si cumpere DROGURI LEGALE, in foarte scurt timp incep sa se distruga fizic, indreptandu-se cu pasi grabiti spre MOARTE.

Insa, in timp ce PROSTITUTIA nu a fost legalizata in Romania, nu la fel au stat lucrurile si in ceea ce priveste DROGURILE LEGALE.

Cine a avut interes sa legalizeze aceste droguri???

Pentru ca am incercat cat de cat sa ma documentez, am aflat ca de pe urma comercializarii DROGURILOR LEGALE se catiga absolut urias, pentru ca acele ierburi otravitoare sunt luate din afara tarii pe preturi de nimic si vandute aici de sute de ori mai scump.

Cine are interesul financiar ca aceste DROGURI sa se comercializeze legal????

Cine, domnilor, cei mai importanti politicieni din Romania???

Pai, cand parte dintre dvs. ati dorit sa taiati pensiile si salariile, indemnizatia mamelor si multe altele, desi multi au spus ca este total neconstitutional, n-am vazut sa existe o problema in a legaliza respectivul demers.

Apoi, cand alta parte dintre dvs., ati dorit sa schimati conducatorii anumitor institutii ale statului, sa modificati legi care priveau referendumul, desi multi sustineau ca este total anticonstitutional, nu am vazut sa existe vreo problema in a legaliza acel demers. (ma rog, pana la interventia greilor de la Uniunea Europeana)

Asadar, pentru AMBELE TABERE, atunci cand a existat VOINTA SI INTERS POLITIC (!!!), s-au putut emite legi clare, chiar daca unii spuneau ca sunt total anticonstitutionale.

Ma intrem:

De ce oare, niciuna dintre cele mai importante personaje din politica romaneasca prezentate mai sus, nu si-a facut un deziderat in a INTERZICE CU DESAVARSIRE COMERCIALIZAREA IN MOD LEGAL A ACESTOR DROGURI????

De ce??? De ce??? De ce???

Cumva, nu reprezinta o problema grava??? Cumva nu mor destui tineri??? Cumva, nu sunt destule familii distruse de pe urma acestor nenorociri???

Ba da, iar statisticile oficiale arata fara echivoc ca de la aparitia acestor DROGURI LEGALE, numarul celor care se drogheaza a crescut absolut urias.

INSA, SE PARE CA....NU VA PASA.

P.S. Stiu ca exista o lege votata in 2011 vis-a-vis de DROGURILE LEGALE, dar este facuta doar de ochii lumii si lasa o gramada de "portite", din moment ce aceste magazine inca functioneaza la vedere fara nicio frica, iar cei de la brigada anti-drog, nu au ce sa le faca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu