...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 6 iunie 2012

PROBLEME DE....CONSTIINTA.

Buna seara dragii mei !

Scumpii mei, pentru ca sunt destul de prost dispus, avand in vedere ca maine iar trebuie sa ma duc la Spitalul Medicover sa fac un CT cerebral si....bineinteles, iar o sa-mi fie injectata in vena o solutie de contrast, ocazie cu care doctorii vor sa vada cat de grav este acel anevrism pe care l-au descoperit atunci cand am facut RMN-ul, am hotarat sa mai scriu cateva randuri ca sa ma relaxez un picut.

Vedeti voi, stateam si ma gandeam intr-o zi ca daca exista cu adevarat o BOALA A SECOLULUI XXI, aceea este cu siguranta, dorinta incredibila a multor oameni de a crede ca sunt....EXACT CE NU SUNT.

Ma uitam zilele trecute la OANA ZAVORANU cum preciza din 5 in 5 minute in cadrul unei emisiuni tv ca este O PERSOANA SINCERA, CORECTA, JUSTITIARA SI CA NU MINTE.

Mai nou, dragii mei, distinsa OANA ZAVORANU a fost brusc lovita de niste probleme de constiinta care isi au izvorul din niste momente petrecute acum vreo 5-6 ani, mai precis atunci cand fostul sau sot, PEPE, a stalcit in bataie un avocat.

Pe acel avocat, Condoianis (daca-i retin numele exact), am avut ocazia sa-l vad de aproape in cateva randuri si pot sa va spun ca este un tip, caruia, nu te poti gandi nici macar sa-i dai o palma mai serioasa, cu atat mai putin sa-l calci in picioare, avand in vedere ca nu cred sa aiba mai mult de 55-60 kg.

Si...totusi, acum 5-6 ani, respectivul avocat a incasat o bataie crunta de la Pepe, care l-a adus intr-o stare jalnica la spital, cu un ochi aproape scos, cu capul spart si cateva coaste rupte care i-au perforat plamanii.



Acum, la peste 5-6 ani distanta de la acele dramatice evenimente pentru acel ghinionist avocat, DOAMNA OANA ZAVORANU a decis sa vorbeasca in cadrul unor emisiuni tv, aducandu-ne la cunostinta lucruri pe care oricum le stiam:

a) ca, desi a negat tot timpul, in fapt...Pepe a fost cel care l-a stalcit in bataie pe avocat;

b) ca, atunci cand a venit acasa, lui Pepe in loc sa-i para rau ca a fost la un pas sa-i ia viata avocatului, injura si spunea ca regreta ca nu L-A OMORAT.

c) ca, atunci cand a inceput ancheta, Pepe a tras multe sfori incercand sa mituiasca procurori ca sa scape "basma curata".

Si....lista poate continua. :):):)

Dupa cum spuneam, toate aceste lucruri de care vorbeste acum Oana Zavoranu, orice om cu un gram de minte in cap, le-a stiut inca de acum 5-6 ani, pentru ca este exact gandirea si comportamentul tipic oamenilor fara de Dumnezeu, care sunt in stare sa calce in picioare o persoana cazuta la pamant pana cand aceasta nu mai respira, iar ulterior sa faca tot ce le sta in putinta ca sa scape "basma curata".

Pepe, nu a fost decat una dintre miile si miile de persoane pe care regimul legislativ din Romania nu numai ca le protejeaza insa ii si "invita" sa faca astfel de oribilitati.

ALTCEVA IMI PARE DE NECREZUT !!!!

Circul pe care-l face acum OANA ZAVORANU, care lacrimeaza pe la televizor spunand ca are mari probleme de constiinta fata de acel amarat de avocat, omitand in totalitate ca acum 5-6 ani, l-a aparat cu indarjire pe Pepe, mintind cu o nonsalanta uluitoare.

Acum, cand s-a despartit de Pepe, A POCNIT-O BRUSC CONSTIINTA si....AUZITI, VOI, FRATILOR, i-a promis solemn avocatului Condoianis, ca o sa-l sustina moral si material ca sa redeschida procesul si sa-l bage la puscarie pe Pepe !!!

Azi, OANA ZAVORANU ne spune cu lacrimi in ochi, cat de greu i-a fost acum 5-6 ani sa fie nevoita sa ASCUNDA ADEVARUL si cat de mila i-a fost de acel avocat, insa.....asa cum o stiu telespectatorii, o persoana CINSTITA, ONESTA, JUSTITIARA SI CU FRICA DE DUMNEZEU, nu o sa se lase pana cand n-o sa-l vada pe Pepe in puscarie. :):):)

Ceea ce face acum OANA ZAVORANU, indiferent cat de vinovat este Pepe pentru acele evenimente petrecute cu ani in urma....NU SE FACE ABSOLUT NICIODATA !!!

Este absolut incalificabil ca dupa ce ai terminat o relatie cu o persoana (indiferent de sex), sa te apuci sa-l ataci cu lucruri pe care le cunosti despre el. Asa ceva nu se face, iar....numai si daca gandesti s-o faci, esti "zero" ca si caracter.

Culmea tupeului este ca distinsa domnita, nu numai ca face acest lucru, insa mai are si tupeul sa lacrimeze pe la televizor, aducandu-ne la cunostinta ce probleme imense de constiinta are fata de acel nefericit avocat care abia a scapat cu viata acum cativa ani din pumnii si picioarele fostului ei sot, Pepe. :):):)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu