...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 29 aprilie 2012

UN OCEAN INFINIT DE....PROSTIE.

Buna seara, dragii mei!

Ce mai faceti scumpilor? :):):) Sper ca bine, pentru ca si eu fac un pic mai bine decat acum o saptamana. Intre timp, mi-a venit cea mai mare parte din analizele de sange si spre bucuria mea au iesit "ok" iar tensiunea arteriala dupa ce am schimbat tratamentul pare sa se fi stabilizat in limite destul de rezonabile. Un lucru ramane cert dupa acest nou test de analize de sange foarte amanuntite, ecografia cardiaca si testul de efort: sursa tensiunii arteriale foarte mari pe care o am este....SISTEMUL NERVOS PE CARE-L AM "VARZA".

In fine, hai sa trecem la lucruri serioase. :):):)

Scumpilor, n-am facut vreo data un secret din faptul ca INTELIGENTA pur si simplu ma fascineaza cum de altfel PROSTIA ma dezgusta profund. Voi ati auzit de o ziarista (cica)....MARA BANICA.


Bai, fratilor, desi pe doamna din imagine o mai vazusem pe la emisiunea "Un show pacatos" si....bineinteles, aproape de fiecare data ii priveam siderat demonstratia de vulgaritate si isterie extrema cu care se exprima, totusi....pana nu am urmarit un moment ABSOLUT INCREDIBIL (pe care am sa vi-l povestesc in randurile de mai jos), nu stiam ca o cheama MARA BANICA si este....ziarista. :):):)

Acum cateva zile, butonand telecomanda, ajung la emisiunea "Un show pacatos" unde distinsa doamna ziarista MARA BANICA, promitea ca o sa demonstreze cum o tipa (in fine, cumnata lui Pepe) este o DROGATA care consuma la greu stupefiante. Curios din fire, am inceput sa ma uit la emisiune si sa astept cumintel "DOVEZILE" ce ar fi incriminat-o pe acea cumnata a lui Pepe. (o domnisoara Loredana, daca nu ma insel, care mai nou, tot apare pe la diverse emisiuni tv).

Intrebata de Capatos cum a reusit sa afle ca respectiva domnisoara se DROGHEAZA, ziarista MARA BANICA isi incepe demonstratia prin uzitarea urmatoarei sintagme:

"Eeeeee, Capatos, ce sa-i faci, unii ZIARISTI mai si muncesc in tara asta". :):):)

Si...uite asa, a inceput MARA BANICA sa povesteasca cum cu o seara inainte a fost sunata de un fost coleg de scoala care....ATENTIE.....i-a spus ca este DEALER DE DROGURI si ca ii furnizeaza personal cumnatei lui Pepe, stupefiantele. Bai, nene, inteligent cum ma stiti (glumesc), nici nu mi-a mai trebuit a auzi si alte argumente sau dovezi, pentru ca ceea ce tocmai auzisem din gurita ziaristei MARA BANICA, m-a facut sa ma rusinez in ultimul hal si sa accept inca o data ca....gradina Domnului, nu are limite. :):):)

Cum Doamne Iarta-ma, poti sa apari la televizor, sa mai susti ca esti si O ZIARISTA CARE MUNCESTI, iar ca suprem argument in incercarea de a demonstra ca o domnisoara se drogheaza, sa spui ca te-a sunat un fost coleg de scoala care ti-a spus ca ESTE DEALER DE DROGURI ????

Sincer, ma gandesc cat de mare poate fi prostia in capul unora???? De fiecare data spun "Gata, mai mult de atat, nu se poate" si....ulterior, sunt nevoit sa accept ca se poate. :):):) Pai, presupunand ca ceea ce a povestit aceasta MARA BANICA este adevarat, cum isi poate inchipui cineva ca UN DEALER DE DROGURI, isi poate asuma riscul de a se vorbi de el pe un post national de televiziune, cand pedepsele pentru TRAFIC DE DROGURI, sunt de la 10-15 ani in sus???? :):):)

Ok, ok, ok, doamna ziarista nu i-a rostit pe post numele individului, ci a spus doar ca este un fost coleg de scoala care in prezent din asta isi castiga existenta, insa.....de aici si pana la a fi luata la intrebari sa spuna cine este respectivul individ de catre ORGANELE ABILITATE CUM AR FI BRIGADA ANTI-DROG, nu ar mai fi decat un pas.

Bineinteles ca a doua zi, respectiva domnisoara care era acuzata ca este o drogata, a facut in "direct" la o alta emisiune TESTUL DE DROG (ceva asemanator cu cel de sarcina) si....A IESIT NEGATIV. :):):)

Iar in vine sa spun ca "Prostie mai mare nu poate exista" si....sunt convins ca nu peste multa vreme o sa fiu din nou nevoit a accepta ca....se poate. :):):)

In final, ma intreb doar atat: Atat CAPATOS cat si STOIAN, cei doi realizatori ai emisiunii "Un show pacatos" care chiar sunt niste oameni inteligenti, cat timp o sa mai suporte ACEST OCEAN INFINIT DE PROSTIE SI MEDIOCRITATE ABSOLUT DEZGUSTATOARE cu care intra in contact aproape seara de seara??? :):):)

2 comentarii:

  1. Cu sistemul nervos nu te joci, indiferent ca e central (creierul si coloana) sau periferic (care are 2 componente: una somatica ce are rol motor si senzitiv si cealalta vegetativa - cu rol autonomo si anume - respiratia, pulsul inimii, controlul tensiunii, al vezicii biliare, stomacului, intestinului etc. (funcții care sunt inconștiente). Stiti care e perversiune ca desi dvs. nu aveti voie sa va enervati pt. ca aveti tensiune mare si anevrism cerebral (care se poate trata prin operatie, tocmai de acest gen de stari aveti parte adica tensiune si nervi, fix ce nu va trebuie si altii poate si prea moi si docili. Toate is pe dos cate o data. Sanatate va doresc si aveti un mare avantaj ca stiti de hipertensiune care e cel mai mare factor in declansarea accidentului vasular ischemic si hemoragic. Sangerarea in spatiul din jurul creierului poate fi cauzata de ruperea unui anevrism sau de tensiunea arteriala crescuta care nu a fost tinuta sub control. De aceea e bine sa mergeti la un neurochirurg si sa vedeti ce va recomanda in legatura cu anevrismul. Va spun toate astea pt. ca matusa mea de la Hipertensiunea arteriala nediagnostica (nu stia de ea - era asimptomatica) a facut un accident vascular hemoragic - avand sangerare in interiorul creierului si in spatiul din jurul creierului. Toate astea sau intamplat intr-o clipa. Ea munceste in Italia cu sotul ei. Cand sa intors de la munca el a vazut ca se comporta ciudat si e ametita. A dus-o la spital dar deja era inconstienta, cei de acolo au efectuat un CT si au hotarat imediat sa o opereze pt a reduce presiunea generata de hemoragie in creier. Dupa acest accident a ramas paralizata toata partea dreapta si face recuperare in Italia. Totul e foarte greu si acolo pt. ca toti iti spun ca recuperarea sistemului nervos central e impredictibila. Deci va rog aveti grija de dvs. daca tot va sti cu probleme si aveti marea sansa sa preveniti ca sa nu ajungeti sa depindeti de mila unor oameni. Atunci sa vedeti frustrare si nervi cand nu poti merge, nu te poti ingriji sau sa mergi la WC etc. Mare grija pt. ca e pacat si celulele nervoase nu se regenereaza ca un ficat ca sa mai ai sanse mari. In concluzie un neurochirurg bun va trebuie si un cardiolog bun pt. a mentine tensiunea normala. Sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara. Scuze pentru intarzierea cu care va raspund. In plus, va raspund de pe telefon, asa ca, voi fi destul de succint. Vreau sa va multumesc pentru sfaturi si sa va asigur ca am constientizat imensul pericol. Incerc usor dar sigur sa-mi schim cat mai mult modul de viata si de alimentatie care pana acum a continut excese uriase. Va doresc tot binele din lume.

    RăspundețiȘtergere