...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 3 ianuarie 2012

LINISTE !!! POLITISTUL GARCEA....PROPUNE !

Buna seara, dragii mei!


Scumpii mei, in seara asta voi vorbi despre DOMNUL GARCEA. Da, da, da, desigur ca va mai aduceti aminte de simpaticul personaj care in imaginea tuturor este politistul prostut, aproape analfabet, fara pic de logica si ratiune insa PLIN DE EL, CA DEH....prostul pana nu-i fudul parca nu e prost destul.

Credeti oare ca pe Garcea il intalnim doar in postura de simplu politist de post intr-o comuna uitata de lume sau ca agent de circulatie????

Din pacate....nu. Mai nou, pe Garcea il gasim in forurile decizionale ale unor structuri politienesti si cel mai grav este ca are dreptul sa propuna modificari ale unor regulamente cum ar fi CODUL RUTIER, asta ca sa dau doar un exemplu, despre care am sa si vorbesc in randurile ce urmeaza.

Asadar, recent am auzit la stiri ca exista o propunere din partea POLITIEI RUTIERE cu privire la posibilitatea ca pe viitor, tinerii care implinesc 17 ani sa poata sa conduca un autoturism pe drumurile publice daca sunt insotiti de UN ADULT.

Domnul Garcea, ramane tot....Garcea. Initiativa, din start pare venita din partea unui SADIC care poate ca se simte excitat cand vede cum atatia tineri isi gasesc "sfarsitul" in accidente rutiere, insa....nu este totul.

In respectiva propunere care o sa fie prezentata daca nu ma insel Camerei Deputatilor, nici macar nu se face vreo precizare asupra sintagmei "insotit de un ADULT".

Domnul Garcea care a avut aceasta initiativa, ori are creierasul mai neevoluat decat prevad vechile bancuri cu simpaticul personaj ori habar nu are de varsta precizata in legislatia romaneasca de la care un individ este considerat ADULT.

Conform legii romanesti, un individ care a implinit 18 ANI este considerat....ADULT.

Asadar domnule Garcea, sa intelegem ca pe viitor, daca propunerea dvs o sa fie adoptata de forul decizional, un tanar care a implinit 17 ANI o sa poata sa conduca un autoturism pe drumurile publice insotit de un ADULT, cum ar fi prietenul sau care are 18 ani si 2 zile???

BRAVO DOMNULE GARCEA !!!!

Sa fiu sincer, avand in vedere aceasta propunere, tind sa cred ca esti vreun SADIC care te distrezi si razi in fata micului ecran cand sunt prezentate mormane de fiare contorsionate, adica foste masini devenite "CAVOURI" pentru atatia si atatia tineri teribilisti.

Si....ce ti-ai spus??? Probabil ca mor prea putini tineri asa ca n-ar fi rau sa propunem un amendament la CODUL RUTIER care sa mai scada cu un an varsta de la care un tanar poate sa-si gaseasca "sfarsitul".

Bai, domnule Garcea, sa-ti mai aduc amainte ca doar acum 2 seri, un tanar teribilist in varsta de 24 de ani, UNICUL FIU al unui milionar cu afaceri pe litoral, la ora 4 dimineata, AVAND O ALCOOLEMIE DE 1,7 a apasat pedala de acceleratie a unui bolid de 500 cai putere pana la viteza de 240 km/ora, iar asta pe un bulevard din Mamaia, gasindu-si "sfarsitul" dupa ce a scos un copac din radacini si a rupt un stalp de inalta tensiune?

Sau sa-ti mai aduc aminte de cazul celor 3 frati cu varste cuprinse intre 18 si 26 de ani care imediat dupa Craciun au plecat de la casa parinteasca si tot datorita vitezei si-au gasit cu totii sfarsitul sub un autocar???

Ti-am spus, domnule Garcea, daca as sti cu siguranta ca esti un SADIC care te distreaza asemenea nenorociri, atunci prinde un oarecare contur logic propunerea ta.

Insa, daca este valabila cealalta varianta, anume ca esti mai prost decat prevad vechile bancuri cu simpaticul personaj, atunci este grav ca oameni ca tine, au parasit perimetrul banalului politist de post dintr-o comuna uitata de lume si a ajuns intr-un cadru ce-i poate permite sa propuna asemenea AMENDAMENTE CRIMINALE !!!

Iubitii mei, ma gandesc cat de prost sau rau intentionat poate fi acest Garcea, care a propus o asemenea aberatie in conditiile in care in ultimii ani, mai mult ca oricand, tinerii beau din ce in ce mai mult si se urca la volan gasindu-si "sfarsitul" sau provocandu-l altor persoane absolut nevinovate????

Nu stiu daca ati observat, insa nu exista saptamana in care sa nu fie facute publice cel putin 2-3 astfel de tragedii.

In aceste conditii, cum sa alegi a modifica CODUL RUTIER astfel incat sa permita unor tineri de 17 ani sa conduca un autoturism pe drumurile publice, acoperindu-te de penibila sintagma "insotiti de un ADULT", care conform legii poate avea 18 ani si 2 zile???

INCREDIBIL....ABSOLUT INCREDIBIL !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu