...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 6 decembrie 2011

UN INGER DE FATA: ANA MARIA NISTOR.

Buna seara, dragii mei!

Scumpii mei, in aceasta seara, o stire "proaspata" m-a facut sa simt nevoia a scrie cateva randuri.

Despre ce este vorba???

Va mai aduceti aminte de acel tanar beat "pulbere" care acum 1 luna de zile dupa ce a plecat dintr-un club bucurestean, urcat la volanul unui bolid BMW, a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor si ruland nebuneste pe Calea Floreasca a intrat in coliziune cu un taxi, UCIGAND pe loc soferul si o tanara pasagera???

Hai sa ne aducem aminte de tanara ucisa in accident, pentru ca din pacate, n-am gasit nicio poza cu taximetristul care a fost cea de-a doua victima.



O chema Ana Maria Nistor si avea doar 21 de ani si o viata inainte. Acum, este in....pamant.

Eeeee, scumpii mei, tanarul care i-a ucis pe cei doi, dupa ce a fost retinut pentru 29 de zile, AZI, INSTANTA A DECIS SA FIE ELIBERAT (!!!!), decizia fiind irevocabila si pusa in aplicare.

Sa spun REVOLTATOR SAU HALUCINANT, este deja axiomatic. Sa ma apuc a rosti sintagma cu "beizadeaua" unui tata destul de cunoscut si potent financiar care indiferent ce fapta reprobabila comite, scapa de puscarie, imi pare o naivitate.

Da, personal, ca multi altii, simt o revolta de nedescris atunci cand ma gandesc ca inca nici nu s-au ofilit florile de pe mormantul celor 2 tineri ucisi acum o luna de zile, iar faptuitorul este liber sa mearga din nou in club si sa se distreze.

Insa, daca nu vrem sa cadem in PENIBIL, trebuie sa admitem faptul ca, sub nicio forma, ceea ce s-a intamplat azi, nu are legatura cu faptul ca respectivul tanar este "beizadeauna" unui tata destul de cunoscut, cu o situatie buna materiala, cu relatii, etc, etc.

Da, da, da, nu va mirati ca spun acest lucru, pentru ca in randurile ce urmeaza, o sa incerc a sustine prin argumente ceea ce am declarat.

Asadar, ce importanta are faptul ca tatal tanarului are o notorietate???

Sau, ce importanta are faptul ca, se presupune ca distindul domn, ar detine suficiente resurse "materiale" pentru a-si scoate fiul din puscarie???

Sa fim seriosi, notorii sau nu, bogati sau saraci, oricare dintre noi am avea ghinionul ca parinti, sa fim pusi in fata unei asemenea situatii, cu siguranta ca am face tot ce este posibil in a incerca eliberarea "odraslei" din puscarie, chiar daca stim ca este vinovat.

Asadar, nu vad nimic condamnabil in ceea ce priveste presupusele incercari ale tatalui de a-si scoate copilul din puscarie.

INSA, CONSIDER CA ESTE EXTREM DE CONDAMNABIL SI RUSINOS, REACTIA JUDECATORILOR CARE AU DECIS ELIBERAREA RESPECTIVULUI TANAR DIN PUSCARIE !!!

Subliniez ca, personal, Doamne Fereste, nu am nimic cu acel baiat, insa, imi este absolut imposibil sa uit ce reactie zeflemitoare si plina de cruzime si cinism a avut dupa ce a facut accidentul si dupa ce a aflat ca a omorat 2 tineri.

Imediat dupa accident, cu maxima zeflemea, le-a spus politistilor ca NU-L INTERESEAZA DE ACCIDENTUL TRAGIC PE CARE L-A PRODUS, PENTRU CA EL TREBUIE SA PLECE IN ELVETIA.

Ceea ce a declarat ulterior, in fata judecatorilor, cand cerea sa fie eliberat, anume faptul ca REGRETA ENORM ceea ce a facut, alea sunt baliverne pe care l-au invatat avocatii sa le spuna. Reactia 100% adevarata dupa tragedia pe care a produs-o, a fost reprezentata de acea atitudine zeflemitoare, cruda si cinica pe care a avut-o imediat dupa accident.

Desi nu sunt bautor, va asigur din ce am vorbit cu altii, ca indiferent de cat de beat esti la un moment dat, dupa ce produci a astfel de tragedie, TE "TREZESTI" INSTANT, de vrei sau nu vrei.

Nu, scumpii mei, acel tanar, chiar nu i-a pasat ca a ucis 2 tineri, pentru ca, din nefericire, probabil ca niciodata in viata nu si-a facut probleme existentiale, a beneficiat de totul pus pe "tava" si este sigur ca INDIFERENT CE FACE, vine "taticul" si rezolva cazul.

Ok, orice "tatic" din lume, daca are posibilitatea, incearca sa-si scoata "odrasla" din belea, insa....ROLUL CU ADEVARAT IMPORTANT IL ARE JUDECATORUL SAU DUPA CAZ, JUDECATORII.

Cand decizi ca judecator sa eliberezi un astfel de tanar din "arestul preventiv", CONSTIENT fiind ca dupa ce a produs tragedia a dat dovada de MAXIM DE CINISM, declarand ca nu-l intereseaza si ca el oricum trebuie sa plece in Elvetia, PRODUCI UN DEZASTRU IN CEEA CE PRIVESTE "PUTEREA EXEMPLULUI".

Tineri, plini de bani, teribilisti, cinici, cruzi si fara pic de constiinta, sunt cu zecile de mii, iar in aceasta seara, JUSTITIA DIN ROMANIA, i-a asigurat inca o data, ca indiferent daca beau si se drogheaza, iar ulterior se urca in masina si omora oameni, NU VOR STA MAI MULT DE 29 DE ZILE IN PUSCARIE, iar acest minim "deranj", intamplandu-se doar din cauza blestematilor din presa si televiziune care mediatizeaza cazul.

In aceasta seara, cand acel tanar a parasit "arestul", zeci de mii de alti tineri cu acelasi comportament ca si el, cel mai probabil ca au rostit usurati:

"Vezi frate, pana la urma a scapat. Da-i in..., de gusteri, ceeeee, i-a pus el sa stea in drumul bolidului cand rula beat pulbere cu viteza nebuneasca prin Bucuresti??? Asta este, GHINION, au murit si ei un pic, acum ce vor??? SA FACA PUSCARIE??? Oricum, ei nu mai invie".

Spuneam la inceputul comentariului ca a rosti REVOLTATOR SAU HALUCINANT, este deja axiomatic. Da, scumpii mei, asa cum la fel de axiomatic este si faptul ca avem o JUSTITIE CARE FACE ORICE, INSA MAI PUTIN IN A IMPARTI "DREPTATEA".

Aaaaaaa, inca ceva. Uitasem. Cred ca, acum vreo 3 zile, un imbecil s-a rasturnat cu un TIR. Cand i-au facut testul de alcool in sange, s-a constatat cu supoare ca omul avea o alcoolemie de peste 1/1000.

VA DATI SEAMA CE S-AR FI INTAMPLAT DACA IMBECILUL NU SE RASTURNA IN SANT CAND A SCAPAT TIR-UL DE SUB CONTROL, CI AR FI INTRAT PE CONTRASENS????

Din fericire, s-a rasturnat in sant si nu au fost victime.

Credeti cumva ca a fost ARESTAT, fie si pentru 29 de zile, pentru ca a condus un TIR cu o alcoolemie "granita" cu coma alcoolica???

Nu, scumpii mei, i-a fost retinut doar permisul, atat si nimic mai mult.

Sa mai amintesc de un altul din Contanta, care acum o saptamana, tot la fel, mort de beat dar in plus si...DROGAT, a plecat din club cu un bolid, spulberand o statie de autobuz si ucigand pe loc un batranel care astepta autobuzul, deja este o imensa naivitate.

Momentan, respectivul isi ispaseste cele 29 de zile de "arest preventiv", iar acest micut "deranj" datorandu-se bineinteles, blestematilor din presa si televiziune care au facut public cazul, insa peste 3 saptamani, cu siguranta o sa fie liber.

BRAVO JUSTITIE ROMANA, BRAVO DRAGI JUDECATORI !!!

Sa nu-mi spuneti de textul legii cu "pericolul social" care trebuie sa existe in cazul arestului preventiv, ca imi vine sa rad.

Mai "pericol social" decat un tanar care dupa ce ucide 2 oameni, in loc sa-si puna mainile in cap si sa-si smulga parul, declara cu un cinism incredibil ca pe el nu-l intereseaza pentru ca oricum trebuie sa plece in Elvetia, nu cred ca exista.

Deja este mai mult decat clar:

TRAIM INTR-O TARA IN CARE JUSTITIA PRIN JUDECATORII SAI, NE ARATA IN FIECARE ZI CA ESTE MULT MAI BINE SA DEVENIM HOTI, TALHARI, VIOLATORI SAU CRIMINALI, DECAT A FI OAMENI CINSTITI SI ONESTI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu