...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

UN "ADEVARAT" PROFESOR !!!

Buna seara, dragii mei!


Ce mai faceti scumpii mei? :):):)

Banuiesc ca bine sau macar imi place a crede ca bine. Este sambata, vremea este frumoasa pentru luna noiembrie, mai pe seara puteti iesi in oras, merge la un restaurant, club, samd, asa ca.....ar trebui sa fiti zambitori. :):)

Azi, am sa scriu cateva randuri despre un subiect nelipsit in aceste zile de pe "buzele" tuturor, anume: PROFESORUL DE LA LICEUL JEAN MONNET ACUZAT CA A INTRETINUT RELATII SEXUALE CU O ELEVA MINORA.

Scumpii mei, inca de acum 1 saptamana cand a izbucnit imensul scandal, numai privindu-i pozele tanarului profesor, am zambit gandind nu prea frumos despre el.

Ok, ok, ok, fara doar si poate: NU A FOST VIOL !!!

Mai mult, distinsa eleva, desi tatalui ei ii este greu sa accepte (si mie mi-ar fi ca parinte), nu este nici pe departe vreo "neprihanita" asa ca.....SUB NICIO FORMA N-O CONSIDER VICTIMA.

Insa, decizia de ieri a magistratilor care au dispus arestarea preventiva a profesorului pentru 29 de zile, imi pare cat se poate de justificata si salutara, iar in randurile de mai jos imi voi permite sa argumentez.

Mai intai, hai sa-l vedem pe invinuit.





Dragii mei, intr-una dintre multele emisiuni tv care au avut loc in aceasta perioada avandu-l ca subiect pe acest profesor, un ziarist mai in varsta, foarte simpatic, referindu-se la acesta dupa ce a vizionat fotografiile, a avut urmatoarea replica:

"Cine-i domnule PAPITOIUL ASTA???"

Scumpii mei, desi am facut muuuuulte la viata mea si nici pe departe nu am fost "usa de biserica", subscriu total celor spuse de respectabilul ziarist, intrebandu-ma cum naiba un astfel de individ a ajuns sa fie PROFESOR, fie si de sport??? :):):)

Nuuuu, nu sunt rau, nici vorba, insa privindu-i pozele acestui profesor, nu pot ajunge decat la concluzia ca este TIPUL CLASIC DE "PAPITOI" foarte raspandit in ziua de azi, care este obsedat de "trasul de fiare", isi priveste din 2 in 2 minute "bratele" usor incordate permanent indiferent ca merge pe strada sau sta pe un scaun, consuma un tub de gel in 3 zile si....bineinteles, merge cu camasa descheiata pana la buric.

De curiozitate, imediat cum a izbucnit scandalul, aflandu-i numele, am dat cautare pe Google si ceea ce presupuneam s-a adeverit: are profile pe aproape toate site-urile de socializare, incepand cu neogen, netlog, facebook, hi5, samd.

Firesc, o sa spuneti: "Si....care este problema"?

Bineinteles ca nu este absolut nicio problema, oricine poate si este bine sa aiba un cont pe un site de socializare, insa....tare imi este teama ca acest profesor a dezvoltat o obsesie fata de pustoaicele de pe siteurile de socializare, considerandu-se o maaaaaaare vedeta printre ele.

PROBLEMA ESTE UNICA: SA NU UITAM, VORBIM DE UN PROFESOR, fie si de sport, pe "mana" caruia mai devreme sau mai tarziu intra tineri elevi a caror discernamant nu este foarte bine pus la punct.

Pus in fata acuzatiilor, profesorul se apara spunand textual:

"AM FOST INSTIGAT, INCITAT SI PROVOCAT SA FAC ACESTE LUCRURI. A VENIT LA MINE IN CAMERA (eleva), SI-A DAT JOS HAINELE, M-A ARUNCAT IN PAT SI MI-A SPUS: Haide, fa-o, stiu ca si tu vrei"

Scumpii mei, analizand la "rece" situatia, tind sa-i dau crezare in cele declarate si sa accept ca asa au stat lucrurile, ca tanara eleva dupa ce s-a imbatat a intrat la el in camera si s-a dezbracat, propunandu-i sa faca sex, samd.

INSA....HAI SA N-O "ZGUDUIM" !!!!!!!!!!!!!!

Faptul ca o tanara de 17 ani si 11 luni da buzna peste tine in camera, se desbraca si iti propune sa faci sex cu ea, nu inseamna ca trebuie sa si accepti, mai cu seama cand esti cu 10 ani mai mare ca ea, iar pe deasupra ii mai esti si PROFESOR.

Un BARBAT ADEVARAT (nu-i cazul lui), fara s-o jigneasca, fara sa fie foarte dur, ar fi refuzat-o politicos, incercand sa-i explice, motivele pentru care nici daca-si doreste, nu poate face sex cu ea.

Insa, distinsul domn profesor (greu ii pot spune asa cand ii privesc moaca), UITA SA SPUNA CA INAINTE DE ACEST EPISOD, I-A FACUT "AVANSURI LA GREU" elevei, fara rusine fata de colegele acesteia care au asistat de multe ori la astfel de scene.

UNDE AM AJUNS "FRATILOR"???

Ne trimitem copiii la scoala si....chiar profesorii ii hartuiesc sexual si le propun intretinerea de relatii sexuale???

Nu vreau sa fiu inteles gresit, admit ca la varsa de 17 ani, o tanara este deplin pregatita sa aiba o relatie sexuala pentru ca lucrurile au evoluat de pe vremea tineretii noastre, insa....una este sa sti ca parinte ca fata ta traieste o relatie de iubire cu un COLEG DE ACEEASI VARSTA, care include si inceperea unei relatii sexuale si....cu totul altfel stau lucrurile cand te gandesti ca un PAPITOI DE GENUL ASTA, cu 10 ani mai mare decat fata ta, cu conturi pe toate siteurile de socializare, care-i mai este si profesor, ajunge s-o seduca si....sarind pasii normali al unui "inceput" de viata sexuala, o reguleaza ca pe orice alta "zdreanta" din zecile sau sutele cu care a fost.

Din nou, nu vreau sa fiu rau si nici dur, insa....il inteleg perfect pe tatal fetei care a depus imediat plangere la Politie, stiind prea bine ca acest lucru o sa insemne "puscaria" pentru respectivul barbat, chiar daca diferenta de timp intre varsta fetei sale si varsta "legala" in Romania de la care o relatie sexuala nu mai intra sub incidenta legii penale, nu era decat de 1 luna de zile. (eleva avea 17 ani si 11 luni)

Normal ca este frustrant ca TATA DE FATA, sa sti ca TOCMAI PROFESORUL EI a regulat-o, cel care intr-o societate normala (noi nu mai suntem demult), trebuie s-o protejeze.

Nu cred ca tatal tinerei este atat de naiv incat sa creada ca are la usa vreo "neprihanita", pentru ca, cel putin din pozele pe care le-am vazut la televizor cu tanara eleva si cu prietenele acesteia, nu-mi pare deloc asa, insa....ASTA NU-L SCUTESTE DE VINA CU NIMIC PE PROFESOR.

Asa ca, PROFESORUL TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU FAPTA SA !!!

Intr-o tara in care si asa tineretul este debusolat total, expus pornografiei furibunde si al drogurilor inca de la varste foarte fragede, daca ajungem sa admitem ca pana si PROFESORII sa-i expuna "dezmatului" si sexului, pai atunci....ne-a luat Dumnezeu mintile cu totul.

In final, atat mai spun, fara sa sustin ca am dreptate 100%.

Din punctul meu de vedere, un barbat apropiat de 30 de ani, nici nu mai spun mai in varsta, daca se simte atras de pustoaice de 17-18-20 ani, cu siguranta are mari probleme, iar argumentele ca in ziua de azi, pustoaicele sunt foarte voluptuoase, senzuale si apetisante, este o mare "gogorita".

Sa fim seriosi, un barbat adevarat, care isi cunoaste valoarea, niciodata n-o sa coboare stacheta in asa fel incat sa intretina relatii cu fetite care put inca a "lapte" si a caror exprimare este de genul "Hai, faaaaata, ce naiba faci?" :):):)

Ce satisfactie poti avea ca barbat sa fii "rege" printre pustoaice, cand atatatea SUPER BUNACIUNI de 30-32-36-37 de ani, stilate, rafinate, smecherite, samd, le intalnesti la tot pasul??? :):):)

Hai sa va mai spun ce a declarat distinsul profesor in fata jurnalistilor, referindu-se la eleva:

"Imi este mila de ea, sincer sa fiu. Stiu ca nu ea a vrut sa mearga la politie. Dupa acea noapte era foarte fericita. Chiar mi-a spus ca multe colege de-ale ei ma plac. EA OBTINUSE CE NU REUSISERA ALTELE".

Sa mori de ras, nu alta !!!! :):):)

Mai fratilor, curat....CIUMPALAC ! :):):)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu