...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 8 august 2011

SI LA "PROPRIU" SI LA..."FIGURAT".

Buna seara, dragii mei!


Scumpii mei, la naiba insa, in ultimele zile nu am reusit deloc sa-mi fac timp sa scriu.

Ieri, imi pusesem in cap in mod clar sa scriu, insa...am avut o zi plina de peripetii care m-a sleit de puteri.

De ce, o sa va povestesc imediat. :):):)

Asadar, vazand in ultima vreme ca baietelul meu a dezvoltat o imensa pasiune fata de volanul si schimbatorul de viteze al masinii mele, duminica dimineata, pe la ora 8,30, m-am urcat in masina cu Jungle Man si m-am indreptat spre "Dragonul Rosu", unde imi spusese cineva ca se gasesc masinute electrice pe care copiii le pot conduce singuri, la un pret undeva pe la 550-600 ron, fata de 900-1000 ron cat costa in Mall-uri sau magazinele din cetrul capitalei.

Insa, cum nu mai fusesem niciodata la Dragonul Rosu, ajuns acolo, am aflat ca duminica este inchis, asa ca am luat hotararea sa merg la Cora Pantelimon, unde, din pacate, n-am gasit ceea ce vroiam.

Astfel, m-am indreptat spre Magazinul Unirea, unde am gasit o masinuta foarte frumoasa, undeva pe la 850 ron, insa nu mi-a placut ca "termenul de garantie" oferit, era doar de 30 de zile, in loc de 2 ani cum ofera firmele serioase.

Vazand ca nu gasesc o masinuta electrica in conditiile in care vroiam, mi-am spus ca n-ar fi rau sa-i cumpar piciului o masina cu pedale, iar peste o vreme, sa-i cumpar si una electrica.

Asa ca, am intrat in magazinul Noriel, unde am pus ochii pe o masinuta cu pedale, dar cea expusa avea un defect. Intreband daca mai exista vreo alta masinuta in depozit, mi s-a raspuns afirmativ, cu precizarea ca nu este asamblata. Asa ca, m-am pus pe "treaba" si timp de 1 ora, am muncit la asamblarea acelei masinute. Cand am ajuns la final cu montajul, fiind transpirat tot, mi-am dat seama ca masinuta avea un defect, iar o alta masinuta nu mai exista in depozit. (tipic romaneste)

Am incercat sa nu ma enervez prea tare si am luat decizia sa mergem la Auchan in Titan, unde stiam ca este un alt magazin de jucarii destul de cunoscut "Biemme", unde spre norocul meu, am si gasit o masinuta electrica, care pe langa faptul ca mi-a placut si mie si lui Jungle Man, avea si un termen de garantie de 2 ani.

Pretul era destul de "piperat" (915 ron), insa l-am platit fara sa cracnesc si ulterior, plin de entuziasm, m-am indreptat spre casa, crezand ca-i fac o mare surpriza baietelului mei. :):):)

Ajuns acasa (se facuse deja ora 15,30 si eram rupt de oboseala), i-am dat masinuta baietelului meu, care spre surprinderea generala, nici macar nu o vrut sa se urce in ea, preferand-o pe cea veche, cu care se plimba prin casa cu ajutorul picioarelor cu care "impinge".

Am crezut ca visez, vazandu-l cum, nici in ruptul capului nu vroia sa se urce in masinuta electrica, iar daca insistam a-l urca in aceasta, se punea pe un plans si pe niste urlete, de spuneai ca-l "tai".

Dupa 30 de minute de incercari in a-l face sa accepte a sta in masina si sa incerce a merge cu ea, mi s-a pus "pata" si i-am spus lui Jungle Man ca mergem sa dam masina inapoi la magazin.

Vreau sa va spun ca, desi...m-a vazut ca iau masina si ma indrept spre usa, baietelul meu, n-a avut nicio "greata", incalecand vechea masinuta "verde" si zburdand cu ea prin casa, in timp ce mie nu-mi venea a crede ochilor. :):):)

Nu va mai spun ce nervi ma apucasera, asa ca, m-am dus la magazin si am dat inapoi masinuta. Noroc ca fiind vorba de o firma serioasa, n-a fost vreo problema sa-mi anuleze tranzactia de plata, pentru ca platisem cu cardul.

Insa, inainte de a pleca din casa, am reusit sa-i fac o poza piciului impreuna cu masinuta, fiind singurul moment in care s-a oprit din smiorcaiala, cred ca fascinat de aparatul de fotografiat pentru care a dezvoltat un fix, abia asteptand sa prinda momentul a-l dezmembra, asa cum face cu tot ce prinde. :):):)

In plus, i-am facut poza pentru ca....atunci cand nu peste multa vreme o sa smiorcaie ca vrea o masinuta electrica pe care s-o conduca prin parc, o sa-i arat poza si o sa-i spun ca a avut-o la picioarele lui candva, insa.....l-a durut in cur de ea. :):):)



Jungle Man asistand la toata "aventura", radea cu gura pana la urechi, spunandu-mi:

"Ha, ha, ha, fratioare, in sfarsit exista o persoana care sa-ti scoata peri albi. Asta mic, azi, a facut pipi pe tine, prostanacule".

Si...din nefericire pentru mine, sintagma "a facut pipi" nu a fost doar la figurat, pentru ca, cateva ore mai tarziu, in timp ce piciulica era cu mine in cada de baie si il spalam, stand in picioare pe burta mea, a inceput sa faca pipi direct pe mine. :):):)

I-am si spus:

"Tati, azi, ai facut pipi pe mine atat la propriu cat si la figurat."

Una peste alta, ieri, am invatat ca nu este bine sa exagerezi cu JUCARIILE, pentru ca.....nu intotdeauna copiii le apreciaza si au nevoie de ele.

Piciul meu, in mod clar, la cei 2 anisori pe care-i are, nu stie sa aprecieze a astfel de masinuta electrica pe care s-o conduca, mult mai interesat fiind de bricheta mea, pachetul de tigari, cheile de la masina, telefonul mobil, etc, etc. :):):)

Oricum, masinuta era "super", avea pana si o cheie de contact, care imita perfect zgomotul care-l face un motor real atunci cand este pornit. In plus, i se aprindeau si farurile, avea pana si mufa de MP4, ca piciulica sa asculte muzica. Asta ca sa nu mai spun ca, o putea conduce si piciulica, insa....o puteam conduce si eu prin "telecomanda". Masinuta, este drept, costa 915 ron insa era o "bijuterie". :):):)

Auziti voi, sa nu-i placa !!! CE TANTALAU ! :):):)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu