...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 12 iulie 2011

PE BLOGUL MEU, SCRIU DESPRE CE VREAU !

Buna seara, dragii mei !

Scumpii mei, sa fiu sincer asa cum am fost mereu, in seara asta mi-e lene sa ma bag in disecarea vreunui subiect prea complicat, asa ca....in randurile ce urmeaza, o sa scriu exact ce-mi vine prin cap in aceste momente.

Primul lucru de care-mi vine sa rad, este mesajul lasat de vesnica mea "admiratoare" la comentariul postat ieri, care....dupa ce ma anunta solemn ca-i este GREATA, se intreaba cum de am putut aborda un asemenea subiect (o cunoscuta sintagma), ma face in toate felurile ca de obicei, iar in final....bineinteles ca nu uita a-i improsca cu noroi pe ce-i care-mi citesc blogul.

Din nou am ras cu pofta, pentru ca intre timp, aceasta vesnica detractoare a mea, dar....cred ca, si una dintre cele mai fidele cititoare a blogului, MI-A DEVENIT SIMPATICA. :):):)

Una peste alta, asa cum am facut si pana acum, PE ACEST BLOG, PENTRU CA ESTE BLOGUL MEU (!!!!).....ATENTIE.....BLOGUL MEU (!!!), AM SA SCRIU DESPRE CE SUBIECTE AM CHEF, AM SA FOLOSESC LIMBAJUL PE CARE-L VOI CONSIDERA ADECVAT, SAMD.

De ce????

Pentru unicul si simplul motiv ca....ESTE BLOGUL MEU, iar in plus, nu trebuie pierdut din vedere ca, NIMENI, ABSOLUT NIMENI, nu este obligat sa dea click pe Google, tastand "Doar o parere" sau....sa acceseze link-ul care exista la profilul meu de pe acel site de socializare. :):):)

In plus, nici in cele mai optimiste visuri sa nu va imaginati ca, vreodata, o sa ma vedeti ca postez comentarii in care, spre exemplu, sa va explic:

Cum poti fi in acelasi timp, AMANTA FOCOASA SI SOTIE IUBITOARE.

Cum trebuie sa te alimentezi sanatos sau....sa va explic cum cineva a pus intr-un pahar cu Cola, o bucata de carne care dupa doua zile a DISPARUT.

Apropos de Coca-Cola. :):):) Rad cu lacrimi cand vad atatia oameni care pot crede asemenea aberatii, fara a lua in consideratie faptul ca, in ciuda uriasei campanii negative de care beneficiaza Coca Cola de zeci de ani, TOTUSI....PANA SI IN PREZENT, A RAMAS CEA MAI VANDUTA BAUTURA DIN LUME.

Asa, imi prostia mea, incerc sa-mi imaginez, ce vanzari ar fi inregistrat Coca Cola, daca nu era aceasta furibunda campanie impotriva ei??? :):):)

Iubitele mele, pentru ca femeile sunt in general foarte pornite impotriva acestei bauturi, hai sa facem un mic experiment:

ORICAND, LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE, HAI SA NE VEDEM FATA IN FATA SI....SA FACEM O COMPARATIE.

O comparatie, intre mine, care in ultimii 15 ani am baut TONE DE COLA (nu exagerez, TONE), am fumat cate 2 pachete de tigari pe zi si am pierdut MII DE NOPTI, si....oricare dintre dvs., care de ani buni, mancati si beti sanatos. :):)

Insa, sa nu uitam sa luam si o OGLINDA, care foarte usor ne poate arata...ADEVARUL.

Stiti ca niciodata nu vorbesc cu rautate, insa....deja ma simt penibil de cate ori aud sintagma "Cuuuuuuum, vrei sa spui ca tu ai 38 de ani???? Nu te cred.....imposibil".

Ba da, scumpii mei, peste doua saptamani, pe 1 august implinesc fix 38 de ani si....nimeni nu ma crede, in afara de cei care ma cunosc.

Pai, conform aberatiilor, dupa ATATEA TONE DE COCA COLA PE CARE LE-AM BAUT SI DUPA SUTELE DE MII DE TIGARI FUMATE, CA SA NU MAI SPUN SI DE MIILE DE NOPTI PIERDUTE, ar fi trebuit sa arat vai de steaua mea, sa am parul albit (n-am nici macar un fir de par alb), sa arat de vreo 45 de ani, asa cum arata multi sau multe care...culmea, sunt mai mici ca mine cu vreo 4-5 ani, samd.

NOTA: Corect...AM "BURTA". Daca consumarea a cel putin 1 litru de Coca Cola pe zi, impreuna cu pateuri, prajituri, ciocolata, samd, lasa vreo "urma" negativa, aceea este "BURTA". :):):)

Cum la fel de penibil ma simt cand, ma astept ca cineva, dupa infatisare, riduri, carnatie, samd, sa aiba in jur de 36-37 de ani si.....sa aflu ca are 29-30. :):):)

Auzi...ALIMENTATIE SANATOASA. :):):)

NOTA: In plus, mi-am facut multe analize, incepand cu inima, rinichii, ficatul, toate sunt perfecte. Cu exceptia tensiunii arteriale, care este "varza" insa....din cauza supararilor si nervilor de care am avut parte in 2008-2009.

Sau....sa scriu pe blog despre alte multe "clisee", pe care mi-e si sila sa le mai prezint acum???

Pai, CLISEE, sunt peste tot: in ziare, la televizor, in vocabularul colegilor de birou, sefilor, prietenilor, cunoscutilor, familiei, samd.

Asa ca, Slava Domnului, cine doreste sa auda "CLISEE", sa nu-mi spuna ca se impiedica de-un blog prapadit, cred ca UNIC in ceea ce priveste duritatea subiectelor, disecarea vietii personale a proprietarului, samd.

Cineva ma intreba "Cum de ai curajul sa recunosti atatea lucruri din viata personala?"

Pai, de ce, sa nu am????

Credeti cumva ca, daca o persoana incearca sa se prezinte altceva decat este, cei din jurul sau.....macar cei mai inteligenti si comprehensivi, nu afla adevarul???

In plus, mai exista un amanunt foarte important!

De cand am deschis acest blog, NICIODATA, N-AM URMARIT SA CASTIG AUDIENTA !!!

Insa, firesc ca m-am bucurat, spre exemplu, cand statisticile mi-au aratat ca am reusit sa ma instalez pe primul loc pe pagina de Google, bineinteles pe palierul de cautare "Doar o parere", pentru ca...atunci cand am deschis blogul, nici macar nu apaream pe Google.....am fost inexistent vreo 3 luni. :):):)

Da, m-am bucurat, insa.....NICIODATA N-AM ALERGAT DUPA AUDIENTA.

Cine vrea, intra pe blogul meu, cine nu....sa fie sanatos. :):)

Ma vedeti pe mine vreodata, postand la profilele tertilor de pe siteul de socializare, asa cum am vazut ca se practica, mesaje de genul "Te astept pe blogul meu sa ne cunoastem" sau......"Vrei sa fii frumoasa? Intra pe blogul meu si o sa afli metode, bla, bla, bla".

Iubitii mei, NICIODATA N-AM SA FAC ACEST LUCRU !!!!

Cine doreste sa intre pe blog, este binevenit,cine nu doreste...numai ganduri bune. :):):)

INSA, PE BLOGUL MEU, INTOTDEAUNA O SA SCRIU ASA CUM CRED EU, O SA POSTEZ SUBIECTELE PE CARE VREAU, O SA FOLOSESC LIMBAJUL PE CARE-L CONSIDER NECESAR, SAMD.

Nu v-ati saturat de "pretiosi" care va vorbesc ca din "carti", iar la un moment dat.....cand nu mai sunteti in planurile lor, va injura ca la usa cortului??? :):):)

Nuuuu, bineinteles, a patit vreo domnita o astfel de "faza"????

Bineinteles ca.....nu. :):):)

Hai, va pupicesc cu drag, iar de maine, vad eu despre ce o sa scriu. :):):)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu