...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 3 iulie 2011

CU CINE??? CU ASTFEL DE OAMENI ???

Buna seara, dragii mei !


Scumpii mei, abia m-am intors acasa, este ora 2 noaptea, sunt cam obosit insa, mi-am spus ca n-ar fi rau sa mai scriu cateva randuri. :):)

Pe scurt, foarte pe scurt, asa cum nu-mi este in obicei.

Ma gandeam, asa...in treacat. Peste 1 an de zile, deja o sa fim la inceputul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Mai multi sau mai putini romani, dezamagiti de ceea ce a fost de la "revolutie" si pana acum, si-au pus deja toate sperantele in NOUL PARTID al unui patron de televiziune.

Personal, desi....ca inteligenta il apreciez mult pe distinsul patron de televiziune (stiti ca intotdeauna dau Cezarului ce-i al Cezarului), nu cred nici macar 1% in promisiunile pe care le tot face de peste 1 an de zile, care mai de care mai fanteziste.

Insa, prea putin important este ce CRED EU, mult mai important fiind ce cred acei oameni care ajunsi in culmea disperarii privesc spre acest NOU PARTID si spre liderul sau ca spre un.....SALVATOR DE NATIUNE.

Dupa cum stiti, in nenumarate seri, distinsul domn si-a prezentat la televizor "ECHIPA" cu care vrea sa porneasca la drum, daca o sa castige alegerile.

Nu stiu daca acest NOU PARTID o sa castige alegerile (aproape imposibil), insa....cu siguranta o sa intre in Parlament, de acest lucru fiind sigur 100%.

Vorbeam de "ECHIPA". Din aceasta echipa, bineinteles ca fac parte si foarte multi dintre colaboratorii patronului televiziunii, cu care lucreaza zilnic.

Dintre acestia, bineinteles ca nu putea lipsi....DORU IUGA.

Nu ma intrebati prea multe amanunte despre acest personaj, pentru ca l-am retinut in treacat, vazandu-l de-a lungul timpului pe la televizor si prin ziare. Candva, stiu ca era foarte gras si se spunea despre el ca este HOMOSEXUAL.

Zilele trecute, a fost arestat impreuna cu alti indivizi, fiind acuzat ca face parte dintr-o organizatie de PROSTITUTIE si ca a intretinut relatii homosexuale cu BAIETI MINORI.

Faptul ca este HOMOSEXUAL, nu ma intereseaza catusi de putin, fiind de parere ca fiecare este liber sa-si aleaga inclinatia sexuala, insa....MA SCARBESTE PANA LA VOMA, faptul ca un individ care intretinea relatii sexuale cu baieti minori, racolati de pe strada si ademeniti cu bani, avea sansa sa apara pe la televizor si prin ziare, spunandu-si adesea parerea despre diverse "subiecte" si erijandu-se intr-un vector social.

Candva, din ce spun unii oameni care urmaresc seara de seara emisiunile Televiziunii Poporului, seful partidului, nimeni altul decat patronul televiziunii, anunta plin de euforie ca in caz de castigare a alegerilor, distinsul domn DORU IUGA, o sa ocupe nu stiu ce post de MINISTRU !!!!

Pentru mine, tot acest proiect politic, nu este decat o GLUMA PROASTA, insa.....va spun 100% ca deja acest partid si-a asigurat locul in Parlament la urmatoarele alegeri.

Insa, azi, ma gandeam la altceva. Sa presupunem ca printr-un miracol, acest partid ar castiga alegerile din 2012 si i-ar reveni dreptul sa alcatuiasca noul guvern.

Milioane de oameni care au votat acest partid, ar astepta cu nerabdare ca tot ce le-a fost promis de marele om de televiziune, sa devina realitate.

Cu cine, scumpii mei???

Cu indivizi care intretin relatii sexuale cu BAIETI MINORI RACOLATI DE PRIN CANALE SAU GARA DE NORD????

Bineinteles ca, indivizi ca DORU IUGA, nu sunt numai in partidul condus de patronul Televiziunii Poporului. Dupa cum ati vazut de curand, alti tineri viitori politicieni, se MASTURBEAZA PE WEB, intre 2 plecari la Bruxelles, samd.

De cand am auzit ca acest individ DORU IUGA, a fost arestat pentru PROXENETISM SI INTRETINERE DE RELATII HOMOSEXUALE CU MINORI, ma tot gandesc la sutele de mii de romani din toata tara, care in ultimul an si-au pus toate sperantele in acest nou partid al patronului Televiziunii Poporului si....in disperarea lor, cred cu toata fiinta ca odata ce ar castiga alegerile, problema saraciei ar fi rezolvata.

VA DATI SEAMA, IN CE "GOGOSI" POT CREDE UNII??? ESTE DREPT, OAMENI PE CARE SARACIA SI LIPSURILE I-AU ADUS LA DISPERARE.

Acest DORU IUGA, facea parte atat din "ECHIPA" de la televiziune cat si din "ECHIPA" de la partid.

Vreti sa-mi spuneti ca patronul televiziunii si totodata seful partidului, NU STIA CARE-I SUNT INDELETNICIRILE ACESTUI DORU IUGA????

Personal, sunt sigur 100% ca stia ca acest individ facea parte dintr-o retea de prostitutie si intretinea relatii homosexuale cu BAIETI MINORI, racolati de pe strada sau Gara de Nord.

Mai mult, distinsul patron de televiziune si sef de partid, se mai batea si cu pumnul in piept in emisiuni ca....daca o fi sa castige alegerile, DORU IUGA O SA FIE NUMIT NU STIU CE MINISTRU. :):):)

Mie mila de acesti sarmani, multi, multi, multi, pe care disperarea si saracia i-au impins sa creada intr-un asemenea PROIECT POLITIC si....se roaga zilnic la Dumnezeu ca in anul 2012, partidul marelui om de televiziune sa castige alegerile.

Sincer, mi-e tare mila de ei !!!

Un comentariu:

  1. Imi place mult acest blog.La multi ani cu intarziere copilasului!Sa va bucurati de el!

    RăspundețiȘtergere