...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 2 iulie 2011

CE SE INTAMPLA IN SPATELE PERDELEI DE FUM???

Buna seara, dragii mei!

Scumpii mei, frigut mai este afara. Nici n-ai spune ca este vara. In seara asta, pe la ora 23, la rugamintea lui Jungle Man am iesit in oras sa mancam ceva si sa bem un suc. Am ales "Zvon-cafe" de pe B-dul Decebal, unde am stat la terasa, este drept, cam zgribuliti de frig, asta pana ce am decis sa intram in local, unde era cald si bine. :):):)

Daca tot este 2 noaptea si beneficiez de LINISTE, mi-am adus aminte ca aseara, pe blog, am avut un scurt schimb de cuvinte cu mama acelui elev care acum 1 luna, a fost in mijlocul scandalului iscat la un liceu din capitala.

Respectiva doamna, pe care o apreciez foarte mult (se simte de la o posta ca este o femeie inteligenta si educata), a tinut sa-mi spuna "La multi ani" pentru ziua baietelului meu si sa-mi multumeasca inca o data pentru faptul ca am fost alaturi de familia sa in scandalul de acum 1 luna.

Ocazie cu care, mi-am adus aminte de acel pusti, mi-am adus aminte de inversunarea cu care era pus la zid de catre o parte din dascalii sai, seful de clasa, samd.

Bai, fratilor, daca ar fi sa se repete "istoria", credeti-ma ca aceeasi pozitie as adopta, pentru ca.... :):):)

Stiti, de ce, acum 1 luna de zile, am simtit nevoia sa-i iau apararea acelui tanar, pe care nu-l cunosteam si pe care-l vedeam la televizor pentru prima data in viata???

Pentru ca, VIATA, mi-a demonstrat in nenumarate cazuri, cat de rele pot fi unele persoane, culmea....ajunse demult la o maturitate care ar trebui sa-i relaxeze si sa-i faca mai ingaduitori, si....totodata, cat de usor poate fi pus in "scena" un MIZERABIL SCENARIU din care un "tert" sa iasa extrem de sifonat.

Credeti-ma, nu o data, mi-a fost dovedit acest lucru si tocmai de aceea, am invatat sa detectez imediat daca intr-un eventual scandal, cei care arata cu "degetul" catre cineva, nu cumva....sunt INFINIT mai rai prin comportament, decat incriminatul.

Candva, mi s-a intamplat ca CINEVA, sa bata "moneda" si sa ma desconsidere, catalogandu-ma in fata altor persoane ca fiind un CARTOFOR, asta pentru ca, anterior, intr-o discutie am recunoscut sincer ca de-a lungul vietii, mi-au placut jocurile de noroc (loto, pariuri sportive, slot-machine, bingo).

Nici nu mai trebuie a preciza, ca respectiva persoana care ma arata cu "degetul" pe mine, ERA UN DROGAT, CARE FUMA "HALUCINOGENE", IAR ORGIILE BAHICE ERAU MAI MULT DECAT PREZENTE IN VIATA SA.

Ar mai fi si altele de spus, INFINIT MAI GRAVE, vis-a-vis de comportamentul acelei persoane, insa....avand in vedere ca niciodata nu discut de ceva care are legatura cu un copil, prefer sa ma abtin.

Alteori, am fost aratat cu degetul ca sunt un AFEMEIAT plin de imoralitate, asta in conditiile in care, RESPECTIVELE PERSOANE care aratau acuzator spre mine, erau infinit mai imorale ca mine, iar nivelul la care "bifau", coincidea cu "centura" Bucurestiului.

Eu, macar, daca de-a lungul anilor, am avut relatii "extra" sau....asa cum le place multora sa puncteze "AMANTE", pai....sa fiti convinsi ca m-am implicat sentimental si emotional, am fost serios si am oferit de multe ori, infinit mai mult decat ofereau barbati care erau singuri, fara "obligatii".

In plus, NICIODATA NU MI-AM NEGAT TRECUTUL, insa....sa nu va spun de cate ori vedeam cu ma arata cu "degetul", cate un barbat care "poza" in seriozitatea intruchipata, insa in realitate, era in stare sa se milogeasca si de musca care zboara prin camera, sa-l lase sa....

As putea sa va mai dau zeci si zeci de exemple, insa...esential de retinut ar fi ca, IN 99% DIN CAZURI, CEI CARE ARATAU CU "DEGETUL" SPRE MINE, INFIERANDU-MA SI CATALOGANDU-MA IN FEL SI CHIP, ERAU INFINIT MAI RAI CA MINE CA SI COMPORTAMENT SI MORALITATE.

Cel mai usor este sa acuzi !!!

Ok, foarte bine, insa EXTREM DE IMPORTANT ESTE CA ATUNCI CAND ACUZI PE CINEVA, sa poti pune seara linistit capul pe perna, neavand vreun dubiu ca ai fost nedrept.

Eu, atat in comentariile mele cat si in general in viata de zi cu zi, AM ACUZAT DE MULTE ORI, insa....incepand de la prietenul meu Jungle Man si pana la ultimul dusman, de cele mai multe ori, chiar si dupa ani, s-a recunoscut ca AM AVUT DREPTATE.

Stiti, de ce???

Pentru ca nimic nu urasc mai mult decat sa ACUZ FARA DOVEZI, PE NEDREPT SI NEINTEMEIAT.

Putini stiu ca, atunci cand arat cu degetul, atunci cand acuz, am luni de zile in spate de "monitorizare" a cauzei, iar dovezile au un pronuntat caracter de irefutabil.

Da, da, da, sunt persoane care au ramas socate cand le-am povestit multe despre ele, lucruri pe care niciodata nu mi le-au spus, pentru ca....ATUNCI CAND CHIAR VREAU, POT AFLA MULTE DESPRE CINEVA.

Faptul ca nu fac circ si las impresia ca pot fi prostit, asta nu inseamna ca nu stiu sa scormonesc acolo unde trebuie cand vreau sa aflu ceva.

Bine, voi stiti prea bine ca in Romania, obrazul multora dintre oameni s-a ingrosat in asemenea hal incat, POTI SA ADUCI 1 MILIOAN DE DOVEZI ABSOLUT IREFUTABILE, ca.....negarea este la ea "acasa". :):):)

Insa, sa fiti convinsi ca atunci cand am deschis gura si am acuzat, AM AVUT SI DOVEZI, fiind 100% sigur ca nu sunt nedrept.

Sa va mai povestesc de "MASCARADE" ORDINARE puse la cale de persoane care si-au pierdut orice urma de credinta in Dumnezeu, de respect fata de ei insasi, de constiinta si onoare???

As putea sa va povestesc multe, extrem de multe, insa....prefer sa ma abtin. :):):)

Important este SA RETINETI ca, atunci cand cineva este aratat cu "degetul", este imperios necesar a avea capacitatea de a vedea dupa "perdeaua" de fum, unde....s-ar putea sa descoperiti ca DETRACTORII ACELEI PERSOANE, ca si comportament si imoralitate, sunt infinit mai rai decat incriminatul.

Credeti-ma pe cuvant: este mai mult decat verificat. :):):)

8 comentarii:

  1. Te credem, bre, te credem...pe cuvant, bre...deci esti cel mai curat dintre cei mai murdari.Mai zi-ne...ca ne place...sa nu murim dracu prosti...de cand iti citesc blogul...imi dau seama ca nu traiesc degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ,Mircea!(sper ca nu e nevoie sa-mi cer scuze pentru ca m-am adresat in felul acesta ,mai putin ,,formal",si nu m-am adresat cu ,,Domnule Mircea"- dar, faptul ca ai fost atat de mult alaturi de noi- a facut sa te privesc ca pe un prieten,ceea ce implica trecerea de la un mod de adresare mai ,,scortos"(!) la unul mai direct si mai prietenos...
    ...iar- faptul ca revin cu un comentariu nu are legatura- neaparat- cu ,,complimentele" la adresa persoanei mele( desi respectivele cuvinte de apreciere m-au impresionat si m-au emotionat...ba chiar am citit fraza cu voce tare(!)ca sa ma ,,conving" ca ...asa ,,zice acolo"(!))...
    ...Ceea ce as vrea sa-ti spun - este ca - intotdeauna- as fi citit blogul tau cu acelasi interes si-acelasi entuziasm- chiar daca nu ar fi fost ,,la mijloc" intamplarea cu Dinu...
    ...este un blog ADEVARAT(asa cum am mai spus)- si- chiar am si eu o oarecare ,,experienta" in ceea ce priveste blogurile- in lumea carora am intrat acum vreo 2 ani si jumatate...
    ...sincer- nu exista prea multe bloguri interesante...in general se ,,bat campii" - pur si simplu- dar, tu ai un fel de-a scrie sincer si ,,necontrafacut" si ADEVARAT-pentru care chiar vreau sa te felicit!
    ...Imi pare rau pentru persoanele care incearca sa te ,,atace" prin niste comentarii absurde(bineinteles ca respectivele comentarii nu fac altceva decat sa le oglindeasca nivelul precar/inexistent/ al educatiei, precum si caracterul josnic...)si- cu siguranta- nu merita sa-ti faci probleme din cauza lor!
    ...Ma bucur(asa cum am mai spus) ca exista persoane ca tine, care GANDESC si incearca sa INTELEAGA ceva din viata aceasta... persoane care nu traiesc ,,la voia-ntamplarii" si - datorita carora- lumea aceasta pare, cu-adevarat- un loc mai bun!
    Salutari si prietenului tau, Jungle Man- care este (asa cum il ,,infatisezi" tu) un ,,personaj" cu-adevarat simpatic si interesant!
    Pe curand,
    Dana Popescu

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara, Dana: Acum am ajuns acasa (ora 2 noaptea) si tocmai ce ti-am vazut comentariul. La randu-mi iti multumesc pentru cuvintele frumoase si te asigur ca atat cat voi scrie pe acest blog, nu voi inventa nimic, voi fi sincer, nu-mi voi nega trecutul si nu voi scrie doar de dragul de a face un "scor" bun blogului. Dupa cum am spus, nu m-am considerat niciodata a fi un blogger, nici in prezent nu ma consider si nici in viitor n-o voi face. Sunt doar un simplu om care scriu atunci cand am chef, fara sa urmaresc vreun interes financiar sau de alta natura. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc ,din nou!
    ...Si- pentru ca -intr-adevar, atitudinea ta fata de ,,cazul" lui Dinu a fost mai mult decat sufletista- pot sa-ti spun ca-iata- realitatea poate demonstra ca Dinu chiar nu era genul de elev care sa fie ,,desfiintat" si denigrat- in ,,stilul" in care au dorit sa o faca acele persoane coplesite de propriile frustrari(dirigintele, parintele Ciprian,etc.)- pentru ca media la Bac este 8,58 (9,30 la romana, 8,85 la geografie, 7,60 la istorie).
    Am inteles ca seful clasei, Mihai Aaron- care era considerat ,,elev de nota 10" are media 7,91...dar- desigur- asta nu mai conteaza- pentru ca, in viata, dincolo de note- ceea ce ne reprezinta este caracterul si capacitatea noastra de a infrunta si depasi situatiile dificile, de a le fi de ajutor celor pentru care am putea sa facem ceva si de a nu fi niste persoane ,,toxice" pentru cei din jur...
    ...Sper din toata inima ca pana va creste baietelul tau, lucrurile sa se poata schimba in bine in tara aceasta si in socitatea noastra atat de ,,suferinda" si generatiile viitoare sa traiasca mai bine , mai frumos si intr-o atmosfera mai civilizata.
    O duminica placuta si relaxanta- iti doresc ,
    si- totodata- o saptamana in care sa va mearga bine!
    Pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dana, nici nu stii cat ma bucur ca baiatul tau a promovat BAC-ul. Chiar acum, pe un post de televiziune este o emisiune unde se discuta faptul ca in acest an, rezultatul promovarii la BAC, a fost extrem de slab. Normal ca mi-a fugit mintea la fiul tau si ma intrebam, OARE CE-O FI FACUT LA BAC? Ma bucur foarte tare ca a promovat cu o nota mare si....le-a dat peste nas tuturor detractorilor sai. Eu, am pariat pe el si....ti-am spus ca foarte rar ma inseala FLERUL. Pupici si....felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. ...sa stii ca Dinu m-a sunat ca sa-mi spuna- SPECIAL - sa-ti scriu un mesaj pe blog , sa te anunt si sa-ti multumim- dar eu o facusem deja!!!
    ...am trimis un e-mail si la OTV si suntem recunoscatori tuturor celor care au fost alaturi de noi si au incercat sa judece in mod obiectiv o situatie nedreapta si absurda- pentru ca, in astfel de imprejurari, nu toata lumea incearca sa gandeasca si sa INTELEAGA ceva- majoritatea repezindu-se sa ,,arunce cu noroi" , sa spuna neadevaruri ,sa-si exprime ura, invidia ,rautatea si expresia frustrarilor specifice persoanelor cu un nivel intelectual limitat...pe cand oamenii cu-adevarat inteligenti pot da dovada de empatie si sunt capabili sa priveasca orice situatie in complexitatea ei...
    Pe curand si... s-auzim de bine!
    P.S. Uitasem sa spun- dar, zau, nu vreau sa para ca ,,lauda"- ca Dinu are cea mai mare medie din clasa lui- situatie in care- nu-mi dau seama cum ar putea sa mai ,,justifice" acei profesori care-de fapt- nu merita aceasta titulatura- ca ar fi trebuit sa ramana repetent...
    ...dar- cum se spune- ,,Nebanuite sunt Caile Domnului!"...

    RăspundețiȘtergere
  7. Dana, chiar acum cateva minute am postat pe blog, ultimul comentariu care are ca tema....bineinteles, rezultatul la BAC obtinut de fiul tau. Nici nu stii cat ma bucur ca le-a dat peste nas TUTUROR DETRACTORILOR SAI. Ii urez din toata inima mult succes la facultate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc- din nou!!!- am citit acum cea mai recenta postare de pe blogul tau si- chiar ma surprinde faptul ca reusesti sa fii mereu(nu numai in ,,contextul" cazului lui Dinu!) inspirat, prompt si foarte elocvent- dar, probabil ca aceste calitati reprezinta- pur si simplu- TALENT la scris si/sau/in modul de exprimare.Felicitari!
    (P.S. Stiu- adica - ,,realizez" ca ar s-putea sa para ca ne ,,complimentam" reciproc(!)- si ar putea sa sune un pic ,,hilar" tot schimbul asta de replici...dar - pur si simplu- cam asa stau lucrurile!
    ...oricum- sper sa mai avem diverse schimburi de pareri in legatura cu subiecte si stari de fapt cat mai interesante- fie si numai pentru a ne ,,antrena" gandirea si a nu ne blaza sa ramanem nepasatori la ceea ce se mai intampla prin lume...
    ...Si- cred ca daca fiecare dintre noi ar incerca sa reflecteze la anumite lucruri, sa gandeasca mai mult si sa incerce- fie si ocazional- sa-si exprime ,,doar o parere"- poate ca societatea ar reusi sa mai progreseze un pic si vietile noastre sa fie un pic ,,altfel"...
    ...S-auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere