...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 17 iulie 2011

AM RAS CU LACRIMI !!!

Buna seara, dragii mei !


Uffffff, nu credeam c-o sa mai vina !!! La ploaie ma refer, evident. :):):)

Scumpii mei, in seara asta am ras de doua ori cu lacrimi. Nu stiu, de ce, am fost atat de norocos, insa....m-am simtit foarte bine. :):)

Bai, nene, cel putin din punctul meu de vedere, in seara asta, uitandu-ma la emisiunea "VAPORUL IUBIRII", de altfel, o emisiune chiar reusita, cred ca am apucat sa vad "FAZA ANULUI". :):):)

Pe la finalul episodului de azi, una dintre concurente, Daniela Crudu, din cate stiu, mare "vedeta" pe la noi, este intrebata de reporterii care participa la respectiva emisiune, cum a fost relatia pe care o avut-o cu unul dintre baieteii de pe vaporul iubirii, care.....din pacate, in urma "votului" fusese eliminat. (in fine, exista o finala si pana acolo, evident....eliminati).

In acel moment, domnisoara Daniela Crudu, devine brusc destul de serioasa si....privind asa in zare, cu melancolie, rosteste:

"Mmmmmm, mai, sa stii ca a fost foaaaaarte frumos cu X. Am stat mult impreuna, am discutat ore in sir despre multe, multe, multe. A fost super."

La care, pe reporter il mamanca in cur si-o intreaba brusc:

"Daniela, despre ce ati discutat?"

In acel moment, scumpica Daniela, dupa 2 secunde de crispare, raspunde:

"EEEEE, NU MAI STIU".

Bai, nene, am crezut ca ma cac pe mine de ras, insa.....desi, am facut efortul sa redau cat mai corect "faza", totusi....fara sa aveti pe "retina" figura savanta si melancolica pe care o avusese Danieluta cand....cu ochii in zare, plina de melancolie, spunea ca a fost atat de frumos cu acel baiat, pentru ca au dicutat muuuuuuulte, muuuuulte, muuuuulte, iar apoi, la cateva secunde, s-o fi vazut ce mirata spunea "Eeeee, nu mai stiu", impactul nu este acelasi.

Bai, nene, am ras ca prostul cred ca pe putin 30 de minute. :):):):)

NU POT SA CRED ASA CEVA !!!! :):):)

Buuuun, hai ca, daca v-am povestit de "vedeta" noastra Danieluta, acum, trebuie sa va povestesc si a doua "faza", uramare careia, la fel, am ras singur de ma tineam cu mana de burta.

Cei care citesc cu regularitate blogul, cu siguranta isi aduc aminte ca acum vreo 3 saptamani am povestit despre o cunostinta pe care am imprumutat-o acum vreo 2 luni de zile cu 150 ron, si....desi, promisese ca o sa mi-i restituie in 3 zile, nu numai ca nu mi-i i-a dat, insa.....de cate ori dadeam cu ochii de el, nu stia cum s-o zbugheasca mai repede, cu promisiunea ferma ca...."Maine pe la ora 14 rezolvam problema". :):):)

Ultima data cand am dat "nas in nas" cu el, a fost pe la sfarsitul lunii iunie, ocazie cu care, CUM ALTFEL, am auzit sintagma:

"Mircea, maine iti dau banii. Uite, pe la ora 14." :):):)

Atunci i-am spus individului sa ia legatura cu un prieten comun si sa-i lase lui banii. Bineinteles ca a fost deacord, subliniindu-i ca "maine se rezolva". :):):)

De atunci, scumpii mei, au mai trecut vreo 3 saptamani, fara sa ma caute pe mine sau pe acel prieten pentru a-si achita datoria (si asa, redusa de la 150 ron la 100, ca deh....sunt baiat bun), INSA AZI....SURPRIZA. :):):)

Pe la ora 19, mi-am adus aminte ca am un bilet de pariuri "casticator", in valoare de vreo 100 de ron, bilet pe care, daca nu-l incasez in urmatoarele zile, am sa-l pierd, pentru ca.....l-am jucat acum aproape 1 luna de zile iar "plata" castigurilor se face in maxim 30 de zile.

Asa ca, gasindu-l prin portofel, m-am uitat repede pe meciurile de azi, mi-am facut un bilet si am plecat in pas grabit spre acea agentie unde jucasem biletul, sa-mi iau castigul si sa-l pariez pe alt bilet.

Insa, acea agentie de pariruri, nu este agentia in care l-am cunoscut pe acel tip caruia i-am imprumutat bani ci....una destul de departata de acea zona. (deh, acolo apucasem sa joc biletul si de acolo trebuia sa-mi ridic banii).

Dupa ce am intrat in agentie si m-am asezat la coada sa-mi pun biletul, aud o voce: "Salut, Mircea", iar cand intorc capul, vad doi ochisori stresati, care injurau in gand de mama focului ca Dumnezeu a vrut sa dam din nou "nas in nas", destul de departe de "teritoriul" comun. :):):)

Cine ma saluta? Bineinteles, respectiva persoana careia ii imprumutasem banii. :):):)

Acum, desi....imi venea sa rad, m-am abtinut si am asteptat sa intre in functiune "placa", compusa din urmatorii pasi:

a) Mircea, vino putin pana afara;

b) Gasirea unui pretext, de ce, nu mi-a dat banii;

c) Sintagma "Maine pe la ora 14 rezolvam problema"

Ies afara din agentie si.....ascult. Cu un tupeu iesit din comun, respectiva persoana imi face tot mie repros ca, acum 3 saptamani, cand stabilisem de comun acord, sa-i dea banii a doua zi, acelui prieten comun, cica.....a asteptat ca prostul sa-l sune cineva !!!!!

CAT TUPEU, BAI FRATILOR !!!! :):):)

Mda, se pare ca nu ne mai stia numerele noastre de telefon. :):):)

Apoi, instant, cu o voce grava imi spune:

"Hai, mergi cu mine acum, sa rezolvam problema?"

Dupa ce ma lamureste ca trebuie sa mergem la cealalta agentie de pariuri (teritoriu comun), se arunca in masina mea si pornim la drum.

Dupa 5 minute, intram in cealalta agentie, si....il intreb:

"Ai bani de ridicat de aici?", gandindu-ma ca poate a castigat, isi ridica banii si imi plateste datoria. :):):)

Imi raspunde senin ca "NU", dar ca.....trebuie sa se intalneasca cu un prieten sa-i aduca niste bani. :):):)

Ma uitam la el cat de prostanac poate sa fie, ce aberatii putea sa inventeze, asa ca....daca pana acum in aceste 2 luni m-am abtinut, de data asta n-am mai facut-o, batandu-i obrazul si subliniindu-i ca n-o sa ma cert cu el pentru 100 de ron, insa.....macar, atunci cand dam nas in nas, sa se limiteze a ma saluta fara sa mai deschida discutia cu "Maine iti dau banii". :):):)

Urmeaza o dicutie de 5 minute, in care ORICINE era vinovat de faptul ca de 2 luni de zile nu mi-a inapoiat banii (eu, prieteni comuni, soarta, etc)....NUMAI EL, NU. :):):)

In final, in timp ce ma conducea "spasit" la masina, imi spune:

"Hai, ca....maine o rezolvam". :):):)

Din nou nu rezist si ii spun "Pai, nu spuneai ca trebuie sa vina prietenul tau intr-o ora?", dupa care, din nou, ii bat obrazul si il rog sa inceteze cu minciunile si scenariile astea, iar daca nu vrea sa-mi mai dea banii inapoi, poate sa-i pastreze linistit. :):):)

Cand sa inchid usa la masina, ma opreste spunandu-mi:

"Mircea, pai, spune, atunci cum facem sa-ti dau banii?"

Bai, fratilor, am pufnit intr-un ras de ma tineam cu mana de burta !!!

Auzi ce ma intreaba, PE MINE !!!! :):):)

Sa-i spun eu cum ramane cu restituirea banilor, cand si cum. :):):)

Am inchis portiera, plecand spre casa, insa....minute bune am ras cu lacrimi de se uitau oamenii la mine, cand eram la semafor.

NU SE POATE ASA CEVA !!!

:):):):)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu