...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 18 iunie 2011

SA-I SPUI SAU....NU, CA AI O RELATIE???

Buna seara dragii mei!

Scumpii mei, azi, am avut o dscutie la telefon cu un amic din Bucuresti, a carui subiect m-a aruncat ulterior intr-o meditatie, bineinteles ieftina, in deplina concordanta cu nivelul meu. :):):)

Pe scurt, tipul are o relatie de ceva ani, iar el spune ca RELATIA MERGE BINE. Insa, printre alte multe escapade, recent a mai aparut o oportunitate, pe care bineinteles ca nu vrea s-o rateze.

Spunandu-mi ca a cunoscut o noua tipa, ca au vorbit la telefon, ca au baut o cafea, n-am avut ce face si l-am intrebat daca i-a spus acelei tipe ca EL ARE O RELATIE.

Raspunsul a fost banal de simplu:

"Nuuuuu, cum naiba sa-i spun, ceeeee, esti nebun??? Ma culc cu ea si dupa aceea, vad eu ce fac".

Pe moment, cred ca din instinct, i-am spus ca nu este tocmai corect ceea ce face, pentru ca....acea tipa are dreptul sa stie adevarul si sa actioneze in deplina cunostinta de cauza.

Si....uite asa, a inceput o discutie la finalul careia fiecare si-a mentinut parerea. Insa, dupa ce am incheiat discutia cu el, coborand la piscina hotelului si tolanindu-ma pe un sezlong, am inceput sa meditez pe seama acestui subiect, iar la final, am cam ajuns la concluzia ca tipul are dreptate cand spune ca niciodata in astfel de situatii nu trebuie sa spui ca ai o relatie, iar daca se afla dupa o vreme, vezi tu ce faci.

Personal, dupa cum bine stiti si o pot confirma zeci de femei, NICIODATA N-AM ASCUNS FAPTUL CA AM O RELATIE, in acest fel dand posibilitatea respectivei femei sa actioneze in deplina cunostinta de cauza.

Insa, sincer, dupa o scurta meditatie, am realizat ca exista un maaaaaaaare....."INSA".

La ce ma refer??? Pai, s-o luam punctual.

Din nou....personal, MIE CHIAR NU-MI PLACE SA MINT, nu-mi place sa inventez tot soiul de povestioare, tot soiul de scuze (ca am un serviciu foarte obositor, cu sedinte pana tarziu, ca n-am auzit telefonul, ca eram la baie, etc, etc), asa ca....INTOTDEAUNA, atunci cand am cunoscut o femeie, am preferat sa spun adevarul si sa-mi asum anumite riscuri de a o "pierde".

Insa, gandindu-ma bine si facand o analiza la rece vis-a-vis de "ISTORIC", care este destul de reprezentativ, am ajuns la concluzia ca, aproape de fiecare data cand am spus adevarul, respectiva femeie nu a APRECIAT sinceritatea mea si.....sub nicio forma nu mi-a raspuns cu aceeasi moneda.

Relatia bineinteles ca a "inceput", insa de foarte multe ori m-am trezit ca EU AM SPUS ADEVARUL, AM FOST 100% SINCER, AM RESPECTAT-O SI NU AM INDUS-O IN EROARE, iar respectiva.....m-a mintit de au inghetat apele. :):):)

Mai mult, alegand de fiecare data sa spun ADEVARUL fata de faptul ca am o relatie, am pornit din "start" cu un imens DEZAVANTAJ, pentru ca....desi, imi este imposibil sa inteleg, RESPECTUL fata de mine s-a diminuat, in niciun caz nu a crescut.

Gandirea este foarte simpla: "Da-l naibi, are o relatie, asa ca....o sa ma culc cu el pentru ca imi place insa, in rest, ma doare in cot de el". :):):)

Am sesizat-o de "n" ori si nu mananc "bors" cand spun acest lucru.

Stim cu totii cat de proaste sunt femeile la acest capitol (cei care ma mancati de cur, nu sariti ca AS FI MISOGIN, pentru ca nu sunt), asa ca.....lor trebuie sa le spui ceea ce vor sa auda, chiar daca asta inseamna sa le minti si sa le dai sperante aiurea, iar dupa ce afla adevarul.....te descurci, ca nu este greu.

Foarte putine femei am intalnit care SA APRECIEZE FAPTUL CA NU MI-AM BATUT JOC DE ELE, CA NU LE-AM MINTIT (desi imi era extrem de usor, avand o mare libertate de miscare), CA LE-AM ARATAT RESPECTUL CUVENIT, OFERINDU-LE POSIBILITATEA SA ALEAGA IN DEPLINA CUNOSTINTA DE CAUZA.

Cu maxima sinceritate va spun ca 99% dintre ele, n-au apreciat, iar din acel moment respectul fata de mine se diminua considerabil, chiar daca....normal, ca doar traim in Romania, cuvintele exprimate dadeau senzatie de contrariu. :):):)

Asa-i femeie facuta, s-o minti, sa-i dai sperante ca vei avea o relatie serioasa cu ea, ca vrei sa te insori si sa te asezi la casa ta, etc, etc. :):):)

Credeti-ma si....multi o stiti prea bine, poti sa ai 3 neveste si 10 copii, daca stii sa te "misti" si mai ai si o anumita libertate de "miscare", drumul este lin ca in palma.

Aaaaaa, ca dupa o perioada se afla ca AI MINTIT????

Asta nu inseamna ABSOLUT NIMIC, iar tot ce se intampla din acel moment nu poate fi decat in dezavantajul femeii. Pune capat relatie, ok....foarte bine, oricum te-ai culcat cu ea. Nu pune capat relatie, din nou...foarte bine, te culci in continuare.

Este dur insa cu totii stim ca asa stau lucrurile. :):):)

Paradoxul, daca exista, este ca...azi, dupa o scurta meditatie asupra acestui subiect, desi....INTOTDEAUNA AM SPUS ADEVARUL DESPRE VIATA MEA, am realizat ca, l-am spus degeaba si sub nicio forma nu a fost apreciat acest lucru. Ba, din contra, dupa cum v-am spus.

Nu mai spun cat de penibila era situatia in care dupa ceva vreme imi dadeam seama ca EU AM SPUS ADEVARUL 100% IAR RESPECTIVA M-A MINTIT DE A INGHETAT APELE.

Una peste alta, in seara asta, dupa ce soarele a apus si m-am ridicat de pe sezlong, a trebuit sa recunosc in sinea mea ca, amicul de la Bucuresti, procedeaza foarte bine ca ascunde faptul ca are o relatie si.....nu-l intereseaza absolut deloc ca nu-i da posibilitatea respectivei femei sa aleaga in deplina cunostinta de cauza.

Da, da, da, tocmai pentru ca sunt un om corect si am avut pareri diferite pe acest subiect, dupa ce am meditat ulterior, am ajuns la concluzia ca....DREPTATEA II APARTINE AMICULUI MEU.

Desi, in continuare, n-am sa ascund vreo data ca AM O RELATIE, atunci cand voi fi in situatii similare. Nu-mi place sa mint, nu mi-a placut niciodata sa inventez scuze si povestioare, nu-mi place sa abuzez de increderea cuiva, nu-mi place sa-mi bat joc si sa nu ofer posibilitatea acelei persoane de a actiona in deplina cunostinta de cauza.

Insa, sa fim seriosi, SUNT UN IDEALIST, total "neancorat" in realitatile societatii de azi. Asa sunt eu, mai de moda "veche", cel putin pe acest palier.

Imi place sa privesc respectiva persoana in ochi, sa nu mintim inutil, sa acceptam sau nu realitatea, chiar daca....REALIZEZ CA IN 99% DIN CAZURI, DOAR EU AM PRIVIT CU SINCERITATE IN OCHII ACELEI PERSOANE. :):):)

6 comentarii:

  1. Traducere:Buna, sunt Mircea si lucrez/frec menta la stat, deci sunt stabil financiar.Imi fac concediul pe litoral, ba chiar mananc si la Fabaria.Deci sunt cineva.Locuiesc cu un fel de sotie, soacra si pisica...dar nu ne suportam deloc, am un copil de intretinut...n-am ce face...e mai comod asa.Dar eu vreau sa cunosc iubirea absoluta si pentru asta sunt foarte activ pe neogen...ca nu se stie ce fufa debusolata si imbecila se iveste la orizont.A, nu-mi apreciezi sinceritatea???!!!Pai atunci esti...te citez...o zdreanta penala.Ha, ha,daca asa vezi lucrurile, esti praf, baiete, praf, praf, praf.Ce probleme existentiale serioase pe capul tau, dom'le!Hai, mai incanta-ne cu ideile tale care-ti ies din muschi...ca pentru tine creierul e un muschi...vezi ce-ai scris anterior.In fiecare dimineata la cafea...decat s-ascult un banc bun...te citesc, citesc si altora...si ne prapadim de ras.Iti multumim ca existi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimata 'Anonim' : Daca razi de un om care spune adevarul inseamna ca, pentru dumneata, adevarul nu face prea multe parale.
    Deci preferi 'neadevarurile'.
    Eu si cu Mircea suntem mai comozi si nu ne risipim energia mintind si acoperindu-ne minciunile.
    Este adevarat ca majoritatea romanilor prefera minciuna, s-au adaptat si rad de 'fraierii', de 'naivii' care prefera adevarul.
    Eu prefer alaturi de mine oameni sinceri chiar daca sunt foarte rari pe care ma pot baza decat oameni care rad cand citesc 'naivitatile' lui Mircea.

    RăspundețiȘtergere
  3. In completarea postarii mele de mai sus:
    Daca Mircea este 'praf', cum ar trebui sa fie un barbat care sa nu fie 'praf'?
    Sa minta, sa faca diverse 'combinatii' din care sa scoata bani, sa ...?
    Chiar sunt curios ! Sincer !

    RăspundețiȘtergere
  4. N-ai priceput nimic, Nitzule si e inutil sa intru in polemici cu tine.Totusi, pentru ca esti chiar curios, am sa-ti raspund la intrebare... citeste postarea de vineri a lui Mirciulica.Nu e a unui barbat praf.Iti place, nu?Ma gandeam eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca ceva...dar tu ce dracu cauti p-aici?Vezi ca-i plictis mare.Fa si tu ca Mirciulica...repede...pe neogen.Poate prinzi si tu ceva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru raspunsuri.
    Ai dreptate, nu are rost sa continuam dialogul. Suntem diferiti.
    Esti inteligenta si vie. Insa nu avem nimic in comun cu exceptia faptului ca ne atrage ceva la acest blog .....
    Sa ai o viata buna !

    RăspundețiȘtergere