...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 14 iunie 2011

IUNIE....PE LITORAL.

Buna ziua, dragii mei !

Scumpii mei, pana in acest an, n-am fost niciodata pe litoral in luna IUNIE. Da, da, da, intotdeauna, daca am ajuns pe la mare, am mers pe la sfarsitul lunii iulie sau inceputul lunii august. In acest an, datorita faptului ca in urmatoarele 2 luni de zile (iulie si august), sub nicio forma nu puteam merge la mare, am hotarat, pentru binele baietelului meu sa merg in luna IUNIE.

A FOST O GRESEALA ABSOLUT CAPITALA !!!!

Desi, n-o regret, pentru ca inainte de orice, ma intereseaza cura de aerosol pe care o face baietelul meu in aceste 2 saptamani petrecute pe litoral, TOTUSI, in viata vietilor mele nu voi mai face aceasta greseala de a merge la mare in luna IUNIE.

VREMEA ESTE DE CACAT....NICI NU PLOUA, DAR NICI NU ESTE SOARE. Nici bine nu se innoreaza si incepe sa "picure" ca....peste 10 minute iese soarele. Apoi, dupa alte 10 minute iar se innoreaza si....tot asa.

Sa-mi bag p--a in ea de vreme, ca deja a inceput sa ma enerveze. Stau la terasa de la piscina si....peste 15 minute trebuie sa ma mut la barul din hotel. Apoi, iar iese soarele si.....iar incepe sa "picure". :):):)

IN PLUS, DE 1 SAPTAMANA BATE UN VANT ATAT DE ENERVANT, INCAT IMI VINE SA-MI DAU PALME.

Am inteles de la personalul hotelului ca in acest an este totusi bine, avand in vedere ca in anii precedenti, in luna IUNIE ploua si era extrem de frig.

Asa ca, scumpii mei, nici prin cap sa nu va treaca vreodata sa mergeti pe litoral in luna IUNIE !!!!

Si....nu este totul. :):):):)

Intamplator, stau intr-un hotel care nu stiu cum naiba a reusit, dar....este peste jumatate "plin", asa ca atat conditiile de cazare si masa sunt destul de bune.

Insa, este un caz fericit, multe alte hoteluri din Mamaia fiind aproape goale, asta ca sa nu mai spun ca unele nici macar nu s-au deschis.

UNA PESTE ALTA, CREDETI-MA PE CUVANT CA CEL PUTIN IN CEEA CE PRIVESTE LUNA IUNIE, LITORALUL ROMANESC ESTE DESTUL DE NEPREGATIT PENTRU TURISTI.

Ma uitam la plaje. Abia acum incep sa monteze sezlonguri, umbrelute si "posturi" de unde iti poti cumpara un suc, o bere, samd. Despre muzica pe plaja....vise tata, vise....cica in vreo saptamana. Cel putin in dreptul hotelului unde sunt eu cazat.

Hai sa va arat cum arata pana azi, plaja din dreptul Hotelului Modern, langa discoteca Office.





Sper ca din pozele postate mai sus, sa se observe destul de bine stratul INGROZITOR de scoici, care pur si simplu fac imposibila deplasarea pe plaja, descult fiind. Daca nu mergi pe plaja in papuci, ai mari probleme cu picioarele, abia poti sa calci. Despre posibilitatea ca.....copilasii (scuzati cacofonia) sa se joace pe plaja desculti, nici nu poate fi vorba.

Din ce am auzit, se pare ca abia AZI, cica....ar fi adus un utilaj care a mai aranjat plaja din dreptul Hotelului Modern si ca s-ar fi rezolvat aceasta neplacuta problema. Vad eu maine, asta daca o fi soare, pentru ca azi, aproape nimeni nu a facut plaja, soarele ivindu-se pe cer si disparand la 10 minute distanta.

Asa ca, iubitii mei, aseara, pe la ora 19, mi-am spus sa incep a da un "tur" pe faleza si am inceput sa merg de la Hotel Modern in directia de super "fitza", undeva in zona Hotelului Vega.

Ce sa spun, desi plajele sunt pustii, totusi, in acea zona de "fitza" sunt conditii destul de bune, insa....si costa. De luni pana vineri, un sezlong obisnuit costa 20 ron, iar in weekend 30 ron.

Hai sa va arat:





Iubitii mei, cei 20 ron in timpul saptamanii si cei 30 in weeckend, sunt valabili pentru sezlongurile prezentate mai sus, pentru ca....mai exista si altele, de SUPER FITZA, unde, chiar nu stiu cat naiba costa.



Buuuuuun, dupa ce m-am lamurit cum sta treaba cu slezlongul si umbreluta, am mers mai departe, ajungand la HOTEL VEGA.

Bai, nene, aici chiar am fost impresionat de ceea ce am vazut si....mai mult, discutand cu o tipa care a fost cazata anul trecut la acest hotel, am inteles ca sunt conditii extrem de bune. Insa si pretul este pe masura. :):):) Anul trecut, din ce imi spunea acea tipa, a platit pentru 7 zile la Hotel Vega (1 camera), circa 1600 euro/persoana cu demipensiune.

Dar, cica a meritat toti banii. :):):)

Am facut si eu niste poze, pentru ca dupa cum va spuneam, chiar mi-a placut. Dar si aici, tot asa, batea "vantul". :):):)







Stati, stati, stati !!! Eram sa uit. :):):) Bai, nene, tot in acea zona de SUPER FITZA, am vazut ceva, ce cred ca n-am sa mai vad toata viata mea, desi....Romania este tara tuturor posibilitatilor. :):)

Mergand pe faleza, am dat cu nasul de o piscina. Aruncand o privire, am ramas "masca" si m-am ciupit de obraz, crezand ca visez.

Piscina (o s-o arat imediat), este in forma de pentagon, daca am retinut exact, si este situata cumva la inaltime. (vreo 2 metri fata de sol). Insa, ceea ce m-a socat, A FOST MODUL CUM ERAU PLASATE SEZLONGURILE !!!



Iubitii mei, va rog sa dati click ca sa mariti poza si sa va uitati cu atentie cum sunt plasate sezlongurile la aceasta piscina !!!

Bai, nene, poate mi-a scapat mie ceva, insa....din cate am vazut, intre "buza" bazinului si unde se termina sezlongul, nu cred ca sunt mai mult de 25 cm. :):):)

In plus, fiind si "sezlong langa sezlong", ma gandesc cum naiba te misti daca vrei sa te ridici si sa circuli un pic. Nu mai spun ca daca nu esti atent sau calci gresit, cazi direct in apa. :):):)

N-AM VAZUT IN VIATA MEA ASA CEVA SI NICI NU CREDEAM SA EXISTE. :):):)

Ca sa pot face poza, a trebuit sa ma cocot pe acel gard care dupa cum spuneam este la vreo 2 metri de sol. Insa, nu puteam rata momentul. :):):)

Azi, am luat-o pe faleza in directia opusa, adica inspre Telegondola si trebuie sa recunosc ca statiunea arata destul de bine. Sunt conditii insa....acolo unde sunt, costa destul de mult. :):):)

Va pupicesc cu drag, scumpii mei. :):):)

2 comentarii:

  1. Multumin ca nu ne lasi sa murim prosti!Scrie despre toate tampeniile, nefericitule!Mananci cacat ca intotdeauna...la ce te-ai fi asteptat, bai taranoi de Bucuresti chinuit de angoase!Slava Domnului ca incepi munca, prea mult spus munca....frecatul mentei...poate nu ne mai intoxici cu ideile tale cretine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai ca, nu-i foarte rau in iunie la mare. Cred ca e destul soare la mare acum. La Bucuresti e cald rau .... !!!!

    RăspundețiȘtergere