...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 1 iunie 2011

INVITATIE !!!

Revin, cu o mica precizare.

SCURT, FOARTE PE SCURT !!!

Draga mea ANONIMA (de fapt, stiu 100% cine esti), ti-am spus mereu, pe vremea cand vorbeam cu tine ca....ESTI EXTREM DE PREVIZIBILA.

Acum 2 zile, dupa cateva luni de cand m-ai atacat murdar si abject pe blog, deghizata in anonima, am permis din nou postarea de comentarii de catre orice...ANONIM.

Exact cum banuiam, n-au trecut 48 de ore si....azi, ai revenit cu abjectii si mizerii la adresa mea, pe care....dupa cum ai observat, le-am sters.

ITI FAC O PROPUNERE !!!

Chiar acum (ora 14:37) am ajuns la restaurantul Trattoria Antico Dollo de pe B-dul Decebal. Sunt cu Jungle Man (prietenul meu) si vrem sa mancam niste paste.

DE CE, SA MA INJURI SI JIGNESTI PE BLOG, DEGHIZATA IN ANONIMA ????

VINO ACUM LA RESTAURANT, ITI FAC CINSTE CU NISTE PASTE SI O PORTIE DE TORT DE CIOCOLATA SI.....MA POTI JIGNI, PRIVINDU-MA IN OCHI !!!

Hai, te astept!!!

INVITATIA ESTE CAT SE POATE DE SERIOASA !!!

Inca vreo 2 ore, stau pe aici.

2 comentarii:

  1. Nu accept pomeni.Deci esti cu Jungle Man...cata coloana vertebrala si la asta...dupa ce il spurci periodic, pentru ca nu e tot timpul la cheremul tau...o masa free si ti se trec cu vederea toate mizeriile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Auzi, mi-a venit o idee...fac eu cinste cu o branzoaica de la patiseria de la Minis...accepti sau nu?Repede pana nu ma razgandesc...

    RăspundețiȘtergere