...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 31 mai 2011

ELEV LASAT REPETENT....DE CE???

Buna seara dragii mei!

Scumpii mei, este 1 noaptea si nu prea am somn, asa ca....precum in fiecare seara, am comutat televizorul pe OTV.

Daaaaa, daaaaa, daaaaa, ati inteles bine, pe OTV, desi....stiti ca in proportie de 95% din emisiunile difuzate de acest post, invitatii si subiectele sunt derizorii.

Insa, se pare ca, de o vreme, OTV-ul a intors "foaia", pentru ca, serile trecute am urmarit niste episoade despre viata lui Mihai Eminescu, precum si a altor mari scriitori romani.

In seara asta, ajungand pe OTV, dupa ce am vizionat vreo ora de emisiune, am ajuns sa-mi fac cruce cu 7 maini.

Fiti atenti, bai fratilor !!!

In studioul televiziunii era invitat un elev de 18 ani, care isi acuza dirigentele ca l-a lasat repetent (i-a dat nota 4 si 7 la purtare pe cele 2 semestre, iar media generala trebuie sa fie minim 6) si nu isi poate da BAC-ul, fiind clasa a XII, la un liceu catolic. (uite ca nu i-am retinut numele)

Am ascultat cu mare interes pledoaria acelui elev, pe de-o parte din curiozitate, iar pe de alta parte, pentru ca....inca din primele minute, pustiul m-a castigat prin cursivitatea impecabila prin care se exprima.

Asa am aflat ca, este absolut disperat (peste cateva zile incepe BAC-ul), iar el a fost lasat repetent pentru ca.....nu are media generala "6" la purtare.

MOTIVELE???

Credeti-ma, mi-am dat palme !!!

A postat pe Facebook, o poza in care fuma, urmare careia a incasat un "4" la purtare pe primul semestru, iar pe cel de-al doilea, dirigintele i-a dat "7" (exact cat sa nu-i iasa media 6), pentru ca.....ATENTIE, avea 7 absente nemotivate si....DIN NOU, ATENTIE (!!!).....in pauzele dintre ore, se plimba cu mainile in buzunar pe culoarele scolii.

Bai, nene, desi multi nu cred insa au simtit-o de-a lungul vremii pe pielea lor, SUBSEMNATUL este uns cu toate alifiile si l-am "citit" imediat pe pusti ca este un copil cu mult peste media de inteligenta a generatiei sale, iar modul in care se exprima, era absolut impecabil.

Cunosc sute de persoane de varsta mea (dubla fata de acel pusti), care se situeaza la ani distanta "lumina", ca si mod de exprimare fata de acest pusti, mai ales in fata camerelor de televiziune si a sutelor de mii de telespectatori.

Pustiul este absolut disperat si spune ca DIRIGINTELE (un bosorog de 65 de ani), i-a spus de multa vreme ca o sa i-o "coaca", si....s-a tinut de cuvant.

Stiti ce m-a enervat????

Primul care a trimis un mesaj la OTV, a fost un "bulache", coleg cu acest elev (cica seful de clasa), care sustinea ca dirigintele are perfecta dreptate, ca vezi Doamne, cand se plimba pe holurile liceului cu mainile in buzunare, acel elev sfida profesorii, apoi....ca l-a prins nu stiu cine cu telefonul mobil, samd....o sumedenie de cacaturi.

La randul sau, pustiul din studioul de televiziune, se apara spunand ca este un elev care invata bine (si....credeti-ma, se simte din modul cum vorbeste), ca nu a avut acte majore de indisciplina, nu s-a batut cu nimeni, nu a injurat, etc, etc, motive pentru care sa nu aiba macar media generala "6" la purtare.

In plus, pustiul a inceput sa povesteasca de "preotii-profesori" de la acel liceu catolic, care sub anumite pretexte pipaie tinerele eleve, le hartuiesc si le propun lucruri indecente, samd.

Ce ziceti, bai fratilor??? Daca ce povesteste pustiul, este real, atunci....este tragic.

Dupa cateva minute, intra in "direct" seful clasei (coleg cu elevul din studioul televiziunii). Bai, nene, sa fi vazut in ce hal putea sa se exprime, vai de steaua lui, se opintea si abia indruga cateva cuvinte, iar VOCEA....credeti-ma, era 100% de PUPINCURIST.

Cunosc aceasta voce de pupincurist, am cunoscut-o de-a lungul vremii de zeci de ori, sunt expert in depistarea pupincuristilor.

Bai, nene, noroc ca....usor, usor, ceilalti colegi ai pustiului din studioul televiziunii, au prins curaj si au inceput sa trimita mesaje prin care atestau faptul ca pustiul nu minte si este victima unui complot ordinar pus la cale de bosorogul ala de diriginte si....faptul ca acel "bulache" de sef de clasa, este pus chiar de diriginte sa sune la televiziune.

Ce m-am enervat !!!

Auzi, bai, nene, sa nu lasi sa dea BAC-ul un elev cu mult peste media de inteligenta a generatiei sale, cu o exprimare absolut impecabila, pentru ca.....si-a pus pe Facebook, o poza cu tigarea in gura, a mers pe culoarele scolii cu mainile in buzunar si.....a avut 7 absente nemotivate.

Iar in acest timp, un "bulache", cica....sef de clasa, care abia daca este in stare sa indruge cateva cuvinte intr-un stil semidoct, are drept sa participe la "BAC".

Mai povestea pustiul lasat repetent, cum colegele sale din acel liceu catolic (uite ca n-am retinut numele), in timpul orei de sport, sub pretextul ca sunt ajutate de profesor sa faca un exercitiu, sunt pipaite si agresate sexual.

Daca o fi adevarat ce declara pustiul, este grav, extrem de grav.

Pai, parintii acestui elev, sunt mult prea educati, de au ales sa mearga la INSPECTORAT SI LA TELEVIZIUNE, daca fiul meu patea asa ceva, acel diriginte, si-ar fi blestemat zilele mult timp.

Auzi, bai, ce bulangiu, cum sa terorizezi niste copilasi de 17-18 ani, in ce hal sa-i hartuiesti si in ce hal sa-ti bati joc de ei !!!

Tare mi-as dori sa-l iau pe diriginte si sa-l duc un pic pe la mine prin cartier, undeva....prin Salajan si sa-i pun in fata niste pustani de varsta elevului pe care nu-l lasa sa intre in BAC, pentru ca are cateva absente si a postat pe Facebook o poza in care era cu tigarea in gura, si....sa-i arate acei pusti, ce inseamna sa fi cu ADEVARAT GOLAN.

Credeti-ma, nu i-ar mai trebui vreo data, sa-si bata joc de un ELEV LINISTIT SI CU MULT PESTE MEDIA DE INTELIGENTA A GENERATIEI SALE (credeti-ma pe cuvant, l-am citit pe pusti bine de tot, este "brici").

Bai, nene....ce-a ajuns scoala in ziua de azi.

Toti PUPINCURISTII, sunt pusi "sefi de clasa" si oricand este necesar, isi lovesc proprii colegi, asa cum le dicteaza "conducerea" liceului.

Mama, ce-am putut sa ma enervez, auzi, bai, nene, pentru ce motive de cacat sa lasi repetent un tanar inteligent, care invata bine, si care se exprima impecabil.

N-au putut sa-l lase repetent la nicio materie, pentru ca INVATA BINE, si....l-au lasat repetent pentru NOTA LA PURTARE !!!

In loc ca acel tanar in aceste momente, sa invete pentru BAC, pentru ca mai sunt cateva zile, saracul de el, trebuie sa mearga pe la MINISTER, INSPECTORAT SI....TELEVIZIUNI, ca sa-si strige disperarea.

Tare sunt curios ce reactie o sa aiba INSPECTORATUL SI MINISTERUL !!!!

Ma duc sa vad in continuare emisiunea, pentru ca....DESI, ACESTI COPII, COLEGI DE CLASA CU ELEVUL DE CARE V-AM VORBIT, RISCA ABSOLUT ENORM, AVAND IN VEDERE CA PESTE CATEVA ZILE INCEPE BAC-UL, TOTUSI.....SE PARE CA AU PRINS CURAJ SI AU INCEPUT SA INTRE IN "DIRECT" SA CONFIRME TOATE ABUZURILE PROFESORILOR DIN ACEL LICEU (abuzuri, care parte din ele intra sub incidenta penala).

Intre timp, au mai intervenit si cativa parinti, care au confirmat si ei cele povestite in studioul de televiziune de acel pusti, si....sper din tot sufletul ca pana la urma, situatia acelui elev sa se rezolve si sa poata intra in BAC.

In ce hal isi pot bate joc de acesti copii !!!

Mai sunt si preoti !!!

122 de comentarii:

  1. Aseara, pana la 3 si ceva m-am uitat la emisiune pe OTV (ceea ce nu obisnuiesc, OTV-ul nefiind una din televiziunile carora le fac rating), tot din aceleasi ratiuni ca ale lui Banciu: radeam in hohote (majoritatea de disperare) cand intra in direct profa’ de engleza Fekete a elevului eminent, dar si diferiti preoti-profesori de religie catolica pentru a “dezminti” ce spunea baiatul care-fara doar si poate!- avea logica, prea mare bun simt, argumentari sanatoase si o credinta pure. Bineinteles, ca tot ce sustineau acesti “dascali” nu facea nimic altceva decat sa confirme ceea ce ei negau. Si asta era vizibil pentru orice telespectator.

    Popa catolic il supunea penibil pe baiat la un “Test in direct” care avea ca tema recitarea celor 10 porunci, daca elevul gresea, nu intra in bac. Pentru ca a enumerat porunca a 2-a ca fiind a 3-a, cu ranjet batjocoritor, preotul urla :”gata, nu intrii in bac! Haha, te-am prins! O sa iti fac mult rau ca ai zis ca colegul meu are apucaturi de pedofil”, iar profa’ Fekete (cunoscuta ca isterica si lipsa oricarui urme de pedagogie asimilate) il facea nemernic in direct. A fost extrem de savuros, dar agitatia-stresul m-a afectat in somn si azi dimineata. Dirigintele Viorel Ionescu, profesor de sport si recunoscut alcoolic notoriu le scadea nota la purtare pentru cine nu accepta pipaieli si celui care avea cont pe hi5 la suc sau bere, desi pozele sale pe profil il incriminau cu zeci de sticle de alcool in fata.

    Patru ore m-am uitat fara sa clipesc. Nu sunt impresionata usor, am urmarit 4 ore, am analizat pe toate partile, dar adevarul era simplu de observant prin cateva intrebari extreme de elementara logica adresate de elev catre "cadrele didactice".

    Pefdofilii, alcolicii si “sora directoare” care activeaza ca si cadre didactice la Liceul “Greco-Catlolic SWfantul Iosif” si-au inchis telefoanele.
    BAiatul "repetent" pe langa faptul ca avea un discurs impecabil, arata o bunavointa si o disperare ce nu te putea face sa nu il indragesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai uitat de doamna profesoara de engleza care , desi profesoara...a avut o exprimare mult sub cea a elevului..

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru "Rodica si anonim": Prestatia lamentabila a profesoarei de engleza am vazut-o dupa ce terminasem de scris comentariul. Era vai de mama ei, o isterica semidocta. Elevul ii dadea "clasa" la exprimare si cursivitatea exprimarii. :):):) Am stat pana la ora 3 si m-am uitat. La ora 7 cand m-am trezit eram distrus de somn. :):):) Apropos....stiti ca, speriati de amploarea scandalului, se pare ca il lasa pe acel baiat sa isi dea Bac-ul. :):):) Ce jigodii imputite !!! Daca nu ajungea la TV, ramanea repetent, din cauza unor frustrati, distrusi, vai de steaua lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca nu stiti nu vorbiti, acest elev Dinu este un chiulangiu care vine pe la scoala numai in vizite,fumeaza,bea si jigneste profesorii.
    Nu spun ca tot ce a zis a fost o simpla aberatie, a enumerat si cateva adevaruri cu privire la profesorul de sport si regulamentul foarte strict.
    Voi stiti cum si-a procurat acest individ permisul de conducere?Cati bani a platit ca sa il cumpere?Cum s-a laudat la scoala ca si-a luat carnetul de sofer?
    E usor sa privesti din afara dar daca l-ati fi avut langa voi timp de 5 ani nu i-ati mai lua apararea cu atata placere.
    Mai toti profesori sunt bine pregatiti si intelegatori, asa ca nu aveti ce comenta.
    A si de profesoara Fekete, pot pune pariu ca vorbeste engleza muuult mai fluent decat multi dintre voi...
    Nu incerc sa iau apararea nimanui vreau doar sa scot la lumina adevarul!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru "anonim": Nu neg si nici nu resping informatiile aduse de tine. Chiar daca pustiul este un golanas, totusi....trebuie sa recunosti ca este istet foc si are un mod de exprimare foarte cursiv si coerent, CU MULT PESTE JENANTELE POTICNELI ALE PROFESOARILOR SAI. As intreba doar atat: Daca informatiile aduse de tine sunt reale, de ce, niciunul dintre profesorii care au intrat in direct si erau clar "contra" pustiului, nu i-au reprosat ca bea, ca umbla cu fete de clasa a 6-a, ca si-a luat carnetul de conducere prin nu stiu ce metode neortodoxe, samd??? P.S. Profa de engleza, sa fii sigura ca vorbeste engleza mai bine ca mine, pentru ca eu nu stiu....bob de engleza. :):):) Insa, la exprimarea in limba romana, este "varza". :):):) Numai ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua si multumesc pentru sustinere!
    Nu mai permit sa se insire minciuni aberante la adresa mea, sa fi clar ca desi detin permis de conducere nu am platit nici un ban ca sa mi-l procur, si nici nu am zis vreodata ca as fi facut-o.
    Il rog e cel care a dat comentariul anonim sa confirme urmatoarele fapte: Marti dimineata, 4 elevi din liceu, printre care si el, au fost convocati in biroul dnei. director, pt a fi rugati sa ma denigreze daca mai apar la televiziune sau daca se poate si pe internet. Asta in timp ce toti elevii care au dat mesaje de sustinere si si-au lasat numele, iar dnl. DD le-a citit pe post, au fost amenintati cu exmatricularea. Gabriela, cea care a intrat in direct, a insirat aceleasi minciuni care nu o sa le confirme nimeni pentru ca stiti bine si voi ca sunt ABERATII ABSURDE, si ea a sustinut despre diriginte ca ar fi "pedofil", ea are o relatie cu un barbat de 45 de ani, ea a facut un avort la 16 ani, nu am dat aceste informatii pe post pentru ca este usor sa denigrezi cu minciuni asa cum a facut ea din motive pe care nu le inteleg. Din reactii am observat oricum ca cei care au vizionat emisiunea au realizat unde este adevarul, si ultima mentiune: Atat preotul Sascau cat si dirigintele, desi am lasat numerele de telefon ale dansilor, nu au putut fi contactati deoarece atunci cand erau sunati de redactie respingeau apelul. Pt. a nu se mai spune ca mint va anunt ca fetele care sustin acuzatiile de pedofilie e posibil sa vorbeasca dupa Bacalaureat, momentan toti am fost amenintati asa cum ati vazut si dvs.
    Cu sincera consideratie,
    Dinu Popescu

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca ceva, in urma sesizari Comisiei pentru educatie din Parlamenul Romaniei, a carei presedinte este dna. Ecaterina Andronescu, o inspectie a fost trimisa la Colegiul Romano-Catolica "sf. Iosif", iar dnl. Emil Moraru care a intrat in direct sa ma acuze pe mine ca as avea "steaguri in spate" si sa spuna ca "daca e nevoie inchidem liceul" a dovedit cu ce ochi este privita o comisie ce vine in acest liceu. Sper ca telespectatorii au reausit sa discearna de partea cui a fost dreptatea in acest caz.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  8. nu citesti bine oamenii!!iti spun eu ca-l cunosc!elevul asta trebuia dat afara din clasa a5a dar s-a milogit mereu pentru inca o sansa si inca una si inca una si uite asa a ajuns el in clasa a12a!acum am o singura intrebare:de ce nu a plecat??
    apropo de amenintari, pe toti profesorii de care a vorbit la Otv, i-a amenintat la un momentdat pe baza ca are el pile la inspectorat si ca ,daca vrea, poate sa faca orice!:| ca sa vezi!toate scoala stie ce pupincurist e acest 'elev' asa ca numai credeti tot ce vedeti la televizor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragii mei, desi....am recunoscut public ca mi-a placut pustiul din prima clipa in care l-am auzit cu cata usurinta isi exprima ideile in fata sutelor de mii de telespectatori, NICIODATA N-AM SUSTINUT CA ESTE "USA" DE BISERICA. Insa, sa fim seriosi, n-am avut si noi 18 ani? Cumva eram niste sfinti??? Pai, generatia mea, chiulea la "greu" de la ore, nu 7-8-10 absente nemotivate. :):):) Noi, nu fumam in liceu??? Noi, nu eram obraznici si plini de fite??? Daaaaa, desigur....numai eu am fost asa si sunt sigur ca se vor gasi destui care sa-mi spuna "Daca tu ai fost asa, asta nu inseamna ca si noi". :):):) Una peste alta, raman constant ideii ca PUSTIUL are un potential intelectual cu mult peste nivelul generatiei sale, este un excelent orator, chiar in conditii de presiune si.....daca ma apuc si compar prestatia acestuia cu a profesoarei de limba engleza sau a altui profesor care a intervenit in "direct", credeti-ma....N-AM CE SA COMPAR. Personal, mi-as dori ca atunci cand baietelul meu o sa aiba 18 ani, sa vorbeasca avand cursivitatea si claritatea oratorica, pe care am vazut-o la acest pusti. P.S. Daca altii ar prefera sa aiba un baiat care ajuns la varsta majoratului sa se exprime precum acel "Sef de clasa", ok....n-am nimic impotriva, este o chestiune de gusturi. MIE MI-A PLACUT PUSTIUL, INTELIGENTA SA, PUR SI SIMPLU M-A IMPRESIONAT.

    RăspundețiȘtergere
  10. hey . .am invatat in acel liceu .. si am lasat si eu un comentariu pe "Wall-ul" (evit peretele si folosesc termenul in engleza pt a evita o greseala fonetica) termenul PUPINCURISTI este ideal si cel mai folosit in acel liceu .. O sa incerc sa intru in direct cu prima ocazie povestind fel de fel de intamplari penibile cu acel profesor de sport.. nu s-a pus accent referiotr la prezenta si activitatea elevilor la orele de sport si credeti`ma ca pot dovedi ca dirigintele lui, profesorul de sport isi facea orele cu maxim 3 copii .. intrebarea este DE CE? pentru ca avea niste bareme extrem de complicate si ca un om normal nu vreun sportiv de performanta nu reuseai sa te ridici la acele standarde .!!!! .. am avut coleg cu media 2 la sport ?? DE CE? Pentru atitudine si fel de fel de alte penibie motive asa ca majoritatea elevilor,prefera sa se scuteasca de frica corijentei ori media la sport le afecteaza media generala !!! .. Intr un timp se pusese problema la una din sedinte sa se amplaseze camere de luat vederi pt a se vedea cum decurge o ora de sport.. si apropo ca sa inchei mi-am rupt mana la o proba de sport desi o refuzasem ca nu o puteam executa domn profesor era ocupat p laptop-ul personal ca sa ma supravegheze in timpul executarii (sariutl caprei la o inaltime destul de ridicata pt inaltimea mea , am cazut , amuzant dar dureros faptul ca mi am rupt si mana cazand capra peste mine ? a cui e vina? Dupa spusele profesorului a mea ca nu am executat bine saritura nu a lui ca nu m a supravegheat!! Deci inchei spunand ca sunt patita in acel liceu si sper sa reusesc sa vorbesc despre asta in direct !!! Nu acuz fara dovezi

    RăspundețiȘtergere
  11. hey . .am invatat in acel liceu .. si am lasat si eu un comentariu pe "Wall-ul" (evit peretele si folosesc termenul in engleza pt a evita o greseala fonetica) termenul PUPINCURISTI este ideal si cel mai folosit in acel liceu .. O sa incerc sa intru in direct cu prima ocazie povestind fel de fel de intamplari penibile cu acel profesor de sport.. nu s-a pus accent referiotr la prezenta si activitatea elevilor la orele de sport si credeti`ma ca pot dovedi ca dirigintele lui, profesorul de sport isi facea orele cu maxim 3 copii .. intrebarea este DE CE? pentru ca avea niste bareme extrem de complicate si ca un om normal nu vreun sportiv de performanta nu reuseai sa te ridici la acele standarde .!!!! .. am avut coleg cu media 2 la sport ?? DE CE? Pentru atitudine si fel de fel de alte penibie motive asa ca majoritatea elevilor,prefera sa se scuteasca de frica corijentei ori media la sport le afecteaza media generala !!! .. Intr un timp se pusese problema la una din sedinte sa se amplaseze camere de luat vederi pt a se vedea cum decurge o ora de sport.. si apropo ca sa inchei mi-am rupt mana la o proba de sport desi o refuzasem ca nu o puteam executa domn profesor era ocupat p laptop-ul personal ca sa ma supravegheze in timpul executarii (sariutl caprei la o inaltime destul de ridicata pt inaltimea mea , am cazut , amuzant dar dureros faptul ca mi am rupt si mana cazand capra peste mine ? a cui e vina? Dupa spusele profesorului a mea ca nu am executat bine saritura nu a lui ca nu m a supravegheat!! Deci inchei spunand ca sunt patita in acel liceu si sper sa reusesc sa vorbesc despre asta in direct !!! Nu acuz fara dovezi

    RăspundețiȘtergere
  12. Sincer, toate invinuirile aduse lui Ionescu sunt adevarate pt ca mi s-a intamplat si mie asa, ne arata serva la volei, ne arata pozitiile iar in acest timp ne pipaia pe fund sau pe sani.La o alta ora de soprt l-am rugat sa ma lase sa plec mai devreme de la ora pt ca avem cursuri de dans, nu m-am mai imbracat in echipament de sport ci in haine de strada, avand niste pantaloni taiati acesta si-a bagat mainile prin acele taieturi si a inceput sa ma pipaie. Cand i-am dat una peste mana s-a rastit la mine ca de ce sunt agresiva, iar din ziua aia aproape mereu aveam certuri cu el. Mi-e mila de cine o sa intre acolo, mai ales ca mai e un pic si se termina cu examenele si inscrierea la liceu..deci bafta;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Silviu (chinezu)2 iunie 2011 la 20:18

    Impresionant!! Sunt atat de multi idioti care au o frica exagerata de niste preoti sau profesori... cum ar fi o frica copilareasca, prosteasca de politie... Consider ca Dinu a facut un pas foarte important! Si-a aratat adevarata valoare! Sa speram ca viitoarea generatie sa aiba o conducere mult mai buna! Sincer eu as fi mers pe burta si ii prosteam ca pe copii! In ce priveste Directorii: Sunt niste persoane frustrate! Cu siguranta au patit ceva negativ in viata de au devenit ce sunt! si asta sa stiti de la mine, cine devine preot, are o problema cu viata si cu el insuti ;) preotii ortodoxi, sunt pt bani... la fel ca lautarii! daca te tine buzunarul, aduci la o mormantare 10 preoti sa-ti cante. Ce tine de viata privata a lui DInu, e strict treaba lui!! Dinule trebuie sa te doara in P...!! Daca nu aveti ce manca, curul lui Dinu e mare si puteti apela si la mine daca nu va satura el!!! Toata lumea din liceu ma cunoaste ;) Si unul singur nu avea tupeu sa-mi zica cv. Dar cum am plecat din scl, au inceput vorbele rele :)) Imi dau singur explicatia: Majoritatea elevilor, majoritatea profesorilor, o adunatura de idioti si lasi! Scoala fara putina golaneala, vei deveni cu siguranta labagiu! Vba aia, sunt atatea exemple in scl aia, de la mic la mare!! P.s. am uitat sa va spun :P sunt un fost elev!

    Va pupa chinezu!

    RăspundețiȘtergere
  14. ma bucur pt aia care au scapat:)) pe mine ma intraba profii daca ma intorc acolo la liceu..doamne fereste!!

    RăspundețiȘtergere
  15. am si eu o intrebare asa luando logic dupa ce ar spune elevul sunt deacord cu el l-a lasat repetent din motive chiar tampite, dar exista cineva care chiar poate dovedi ca acestea sunt motivele reale adica nici profesorii nu ii pot sustine desi nu sunt din liceul respecti dar nici un elev, pt e adevarat are o dictie excelenta dar sincer, am 18 ani si pt binele meu as minti ca sa imi fac bine stiind ca nu exista o cale de a dovedi argumentele aduse impotriva mea. as vrea si eu sa il vad si pe el dovedind cele sustinute dar si pe dirigintelui acestuia....el realizeaza ca face un scandal la tv in loc sa rezolve problemele direct la ministerul invatamantului, venind la o emisiune bolsevica ca otv-ul nu face decat sa fie sustinut de oameni cu un IQ mai mic decat al unei muste probabil

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga domnule Mirciulica sper ca adminitrator al acestui blog sa nu imi stergeti postare asa cum patesc de 2 zile pe facebook, sunt mama a 2 elevi ai acestui colegiu si nu sunt catolica Da-mi voie sa iti explic cum este cu acest tamtam provocat de elevul de cl a 12a care nu are curajul sa isi dea numele cand posteaza comentarii (nu stiu de ce ) si se trece drept anonim in cateva postari pe acest blog.
    Nu contest si chiar l-am admirat pt cat de bun orator este si cat de cursiv vorbeste bravo lui mai rar asa chiar si la case mai mari insa de acest de acest talent au profitat cei de la inspectorat care incearca de mai mult timp sa se debaraseze de Colegiul romano catolic, Liceul greco catolic si alte institutii de acest gen in speranta ca vor fi finantate de catre biserici,iar ei sa nu mai aloce bani pt salarii, facturi,etc. Partea proasta este ca in cazul in care se va ajunge la inchiderea scolii toti ceilalti elevi vor fi nevoiti sa isi caute sa se mute la alte scoli.
    Problema lui Dinu este ca desi a semnat (daca nu el atunci parintii lui sigur) un acord cu scoala in care este deacord sa respecte uniforma,profesorii, colegii ,sa nu se vina la scoala cu parul vopsit sau fardate, telefoanele sa fie inchise sau pe silentios,etc el nu a respectat aceste lucruri prin urmare nota la purtare a fost scazuta ...logic , nu?
    Eu personal am dorit sa urmeze copii mei aceasta scoala tocmai pt disciplina si seriozitate
    Cu profesorul de sport fata mea nu a avut probleme la ore si nu e vre-o urata dar, probabil ca nu s-a intins la glume
    Acuzatiile de pedofilie insa sunt mult exagerate. Parintele Ciprian fiind mai apropiat de varsta elevilor probabil ca discuta mai lejer cu ei si e mai apropiat de elevi , nici vorba de pedofilie.
    Despre spaga nici nu se pune problema sub nici o forma. Nu sunt acceptate nici macar flori la sedintele cu parintii (chiar eu am patit-o).
    Fondul scolii nu este obligatoriu doar cine doreste sa il dea ,iar acesta este folosit pt curatenie sau zugraveala in fiecare vacanta de vara.
    Sora directoare este calugarita de aceea nu ai cum sa ii spui doamna directoare.
    Despre pustiul de a 12a ce sa zic, e destept smecheras, bun vorbitor cu stapanire de sine care insa nu a reusit sa se adapteze la cerinte. Pacat ca pt o chestie pe care o patesc destui ca el (de a nu putea sa intre in bac pt indisciplina) a recurs la massmedia aruncand cu noroi chiar cand nu mi era nevoie pt ca luni inainte sa apara prima data la OTV
    problema lui se rezolvase, participarea lui la bac nu mai era o problema.
    Daca mai aveti nelamuriri va astept intrebarile.
    In concluzie cine doreste sa aibe copii disciplinati, fara probleme gen "de cartier" si buni la invatatura ca ai mei ...se poate...noi suntem foarte multumiti.
    Cu speranta ca nu imi stergeti postarea va doresc o seara buna in continuare...si astept comentarii

    RăspundețiȘtergere
  17. Dinu Popescu are de ieri o pagina noua pe FB (persoana publica ). Are pana la aceasta ora 31 de aprecieri.
    Intrebare : unde sunt cei peste 800 de utilizatori cu care se lauda ca i-au trimis mesaje de apreciere si incurajare????????
    Raspuns : "nu stim noi deastea"...;)))

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi cer mii si mii de scuze pt faptul ca am postat de 2 ori acelasi comentariu ...lung.
    Am crezut ca am fost iar sabotata si ai sters cometariul iar eu ambitioasa l-am mai postat odata.
    Am gresit

    RăspundețiȘtergere
  19. Pentru "Doamna Alina": Scumpa doamna, am citit cu interes ceea ce ati postat si....nu va contrazic. Foarte posibil sa aveti dreptate !! Insa, exista un...."INSA" !!! Sunteti parinte, asa cum sunt si eu (in fine, doar de 2 ani), si....cred ca niciunuia dintre noi nu i-ar conveni ca copilul sa fie lasat REPETENT pentru niste fapte de-o banalitate extrema raportate la societatea mizera in care traim. Ok, accept ca pustiul este arogant, usor obraznic, poate si pentru faptul ca este dragutel si istet, stiindu-se in centru altentiei, insa....SA-L LASI REPETENT ESTE O ABERATIE !!! Asta in timp ce, acel "Sef de clasa", tipul baiatului perfect, ascultator si educat, abia daca poate articula cateva cuvinte, balbaindu-se si scaldandu-se intr-un penibil absolut. In acelasi timp va inteleg total cand spuneti ca ati dorit sa va dati copiii la acest colegiu, tocmai pentru rigurozitate si disciplina. Asa este, aveti dreptate, in multe licee este un haos total, insa...acum, sa nu fim exagerati!!! Poate sunt eu idiot, insa....credeti-ma ca am trecut prin multe in viata si sunt uns cu toate alifiile: Cel putin DIRIGINTELE si profa de engleza, au ceva personal cu acel pusti. Pacat ca n-ati auzit-o pe acea doamna profesoara cu cata manie proletara il infiera pe pusti, cata ura avea in glas si....daca nu era in "direct", cred ca-l facea cu ou si cu otet. :):):) SA NU UITAM CA SUNT DOAR NISTE COPII, IAR DIN PACATE....EXEMPLUL DAT DE SOCIETATE, ESTE EXTREM DE NOCIV. Unii sunt debusolati, desi....nu sunt copii rai, insa NU ARE CINE SA DISCUTE CU EI !!! Nu pot tine seama de cuvintele unei isterice, ca profa de engleza, vadit frustrata si...spun eu, nefericita. :):):) Copiii din ziua de azi, te respecta si tin cont de ceea ce le spui (in fine, atat cat pot), daca simt ca esti "haladit", smecherit, ca ai trecut candva pe unde trec ei in acest moment. Trebuie sa stii sa vorbesti cu ei, si....sa le lasi timp sa discearna. Raman la parerea ca pustiul in cauza, nu este nici pe departe un DERBEDEU, ci....poate ceva mai obraznic si infumurat decat ceilalti copii din liceu. Insa, sa frangi "aripile" unui pusti, dotat cu inteligenta si cu o exprimare impecabila, pentru niste "prostioare", asta in timp ce tara "geme" de dobitoci care nu stiu sa indruge 3 cuvinte, imi pare o imensa nedreptate. Insa, ESTE DOAR O PARERE. Cu respect, scumpa doamna.

    RăspundețiȘtergere
  20. Salut. Afirmatiile lui Dinu ar putea fi dovedite daca ar putea intra elevi sa confirme si sa povesteasca tirania din liceu dar uite de exemlu unul dintre noi a dat un mesaj spunand cam asa "te sustinem dinule!" si a fost asaltat a doua zi cu amenintari care mai de care. Sunt elev si pot confirma cele spuse si multe altele, cum ar fi comunismul din acel liceu si citez Sora DOMNISOARA director:"In acest liceu toti suntem egali!de ce vrei tu sa fi diferit?" cand un elev a venit cu o bluza neagra in loc de sacou.Oricine are o parere in acest liceu sau incearca sa se separe de gloata de prosti este persecutat si gonit de catre directiune iar Dinu este un elev care a avut curajul sa scoata toate acestea la iveala si il felicit pentru asta!

    RăspundețiȘtergere
  21. Am uitat sa spun defapt cel mai important lucru.
    Inspectoratul nu se bazeaza pe faptul ca in urma inspectiei care a aparut fix marti brusc si imediat dupa prima aparitie a lui la OTV (????) vor gasi nereguli.
    Ei se bazeaza pe proasta publicitate care s-a facut acum in imediata apropiere a examenelor de intrare in a9a .
    Explicatia e simpla : nu se vor mai inscrie elevi la nu liceu cu profi pedofili asa cum a zis la OTV, nu se mai indeplineste numarul minim de elevi in scoala si uite cum i se ia dreptul colegiului de a mai functiona.PUNCT

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ziua, sunt un tip care a primit un pont si a urmarit ambele episoade din 'odiseea' lui Dinu. Si eu trebuie sa recunosc, Dinu si-a facut lectiile, nimic de zis, stie sa vorbeasca, chiar daca unele scapari (utlizeaza verbul 'a abera', care nu exista, face cacofonii si foloseste 'ca si' atunci cand nu e nevoie, de ex 'ca si elev' etc).

    Dar totusi, trebuie puse in balanta lucrurile, nu poti lua drept bun tot ce spune. Face acuzatii foarte grave, nu stiu daca ar fi in stare sa se apare intr-un proces de calomnie initiat de Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti pentru acuzatiile de pedofilie etc.

    In al doilea rand, toata lumea se leaga de 'seful clasei', ca fiind incoerent, dar nimeni nu ia in considerare faptul k poate chiar are drepate... unu lucru este sigur adevarat din cele spuse de el, IQ-ul majoritatii celor care se uita la OTV este scazut, a recunoscut si DD-ul asta cu ceva timp in urma cu alta ocazie, daca nu ma insel intr-o emisiune la care nu se uita chiar toata pulimea.

    Desi modul in care s-a exprimat Fekete (sau Fechete, nu stiu) lasa intrebari privind modul de a se exprima in general , daca esti atent nu e 'beata' dupa cum s-a zis pe acest blog, si o pufneste plansul, sau chiar boceste in timp ce vorbeste. Nu cred ca te apuca plansul cand vrei sa distrugi pe cineva.

    Si nu in ultimul rand, am fost si eu sa vad liceul acesta, unde este, cum arata... si interesant, la intrare sunt afisate mediile tuturor elevilor de cls a 12. Dinu sustinea in emisiune k are note mult mai mari ca Gabi, dar pe acea foaie scrie altceva :Dinu Popescu 6, 44, si Gabriela Olteanu 8, 34 (scuze daca gresesc cifrele de dupa virgula, nu mai tin minte bine, in orice caz, discrepanata este perfect vizibila). Acest fapt cred k a mai fost tratat de un alt utilizator mai devreme.

    Ca o concluzie, totusi il felicit pe Dinu pentru ideea de a apela la televiziune pentru a-si sustine cazul, dar deja nu mai are niciun farmec sa continue... a intrat in bac, si-a atins scopul, singurul care mai are de castigat e DD, si poate liceul daca mai reuseste cumva.

    Semnat, un tip caruia ii place sa fie Giga-contra

    RăspundețiȘtergere
  23. Acum am citit raspunsul la comentariul meu si va multumesc.
    Sunt deacord cu ce ati spus insa va rog sa intelegeti ca 90 % din ce a spus la OTV este exagerat iar motivul l-am explicat mai sus.
    Stiu de la fata mea ca nu e genul de elev care sa citeasca drepturile omului sau sa stie legea invatamantului. A fost instruit.A fost pleasca pt inspectorat va dati seama cand s-a dus sa depuna reclamatia si l-au auzit ca vorbeste mai bine ca ei , au zis ca le-a pus dzeu mana in cap...
    Si mai e o chestie , cand clase intregi vorbesc intre ei si nu sunt deacord cu el si sunt doar putini in avoarea lui iar aceea sunt tot cei care sunt indisciplinati cum o fi?
    Proportia sa zicem ca e cam 800 contra si 100 pro Dinu...cu aproximatie.
    Corect ,nici mie nu mi-a placut prestatia profei de engleza si doar 50 % prestatia parintelui Emil...oameni care nu sunt obisnuiti cu telefoanele......care mai erau si socati de cele ce auzeau....
    Asta e ...speram sa se termine totul bine pt copii nostrii...eu am fata la liceu si baiatul clasa a 2a.
    Seara buna ...mai vorbim...

    RăspundețiȘtergere
  24. Insist ca comntariile calomnioase sa fie sterse.
    In primul rand m-am semnat in fiecare mesaj, mesajul cu multe subpuncte si micniuni aberante este al colegului Aaron Mihai, care marti a stat o ora in biroul dnei. director unde s-a vorbit despre emisiune. Imi pare rau ca nu se semneza pentru ca minte cu nerusinare, tot ce spui despre permis, mediile mele si abateri de la regulament este fals si o sti si tu, mai ales aia cu permisul e chiar amuzanta. Vedeti si voi ca toti cei care sustin se semneza, cei care nu sunt "anonimi", iar daca acest liceu se va inchide inseamna ca neregulile gasite acolo sunt foarte grave. Repet, tot ce s-a spus pe post la adresa profesorilor se poate proba, vedeti ca sunt si elevi si parinti care sustin asta pe langa alte probe care vor aprea, nimic nu a fost exagerat cum au sustinut unii si nimic fals. Este regretabil ca incercati sa ma atacti "pe lanaga subiect si in mod abject cu minciuni revoltatoare, cu inventii si aberatii. Aaron sti foarte bine ca inainte sa suni ai vorbit la telefon cu dirigintele iar Gabriela este o fata cu un prieten de 45 de ani care la 16 ani a facut un avort...daca vroiam sa o descreditez spuneam asta pe post, eu nu am mintit cu nimic si inca imi pastrez bunul simt, tot ce s-a spus despre medii, permis si restul aspectelor sunt minciuni si asta se poate dovedi. Implor stergerea mesajelor calomnioase anonime, insist ca acesti oameni care afirma niste utopii sa isi dea numele, vreau sa ii dau in judecata pentru ca sunt acuzat pe nedrept de 2 persoane care spun doar absurditati.
    Multumesc frumos pt sustinerea dvs!
    Dinu POpescu

    RăspundețiȘtergere
  25. Insist pentru ca toate comentariile calomnioase sa fie sterse.
    In primul rand m-am semnat in fiecare mesaj, mesajul cu multe subpuncte si micniuni aberante este al colegului Aaron Mihai, care marti a stat o ora in biroul dnei. director unde s-a vorbit despre emisiune. Imi pare rau ca nu se semneza pentru ca minte cu nerusinare, tot ce spui despre permis, mediile mele si abateri de la regulament este fals si o sti si tu, mai ales aia cu permisul e chiar amuzanta. Vedeti si voi ca toti cei care sustin se semneza, cei care nu sunt "anonimi", iar daca acest liceu se va inchide inseamna ca neregulile gasite acolo sunt foarte grave. Repet, tot ce s-a spus pe post la adresa profesorilor se poate proba, vedeti ca sunt si elevi si parinti care sustin asta pe langa alte probe care vor aprea, nimic nu a fost exagerat cum au sustinut unii si nimic fals. Este regretabil ca incercati sa ma atacti "pe lanaga subiect si in mod abject cu minciuni revoltatoare, cu inventii si aberatii. Aaron sti foarte bine ca inainte sa suni ai vorbit la telefon cu dirigintele iar Gabriela este o fata cu un prieten de 45 de ani care la 16 ani a facut un avort...daca vroiam sa o descreditez spuneam asta pe post, eu nu am mintit cu nimic si inca imi pastrez bunul simt, tot ce s-a spus despre medii, permis si restul aspectelor sunt minciuni si asta se poate dovedi. Implor stergerea mesajelor calomnioase anonime, insist ca acesti oameni care afirma niste utopii sa isi dea numele, vreau sa ii dau in judecata pentru ca sunt acuzat pe nedrept de 2 persoane care spun doar absurditati.
    Multumesc frumos pt sustinerea dvs!
    Dinu Popescu

    RăspundețiȘtergere
  26. Va rog mult pastrati decenta in comentarii, Dinu Popescu

    RăspundețiȘtergere
  27. In privinta mediilor la purtare si restul, am avut intotdeauna numai 9 si 10 iar cataloagele o pot dovedi. Va desfiintati singuri ;) Dinu P.

    RăspundețiȘtergere
  28. Informatia cu media generala e falsa, am fost si eu la liceu NU E IN NICUN CAZ 6. Rusine pt aberatiile voastre

    RăspundețiȘtergere
  29. Aaronae, sau mai bn zis bulache, iar dai mesaje cu minciuni, sunt colegul de clasa al lui Dinu, mi-a trimis Aaron link cu acest blog si am vazut mesajul care l-a postat "anonim" cu alea 9 puncte. Aaroane tu sti bine ca nu esti un model, esti un pupincurist si ce a zis dinu mai sus cu orele din birou la directa e adevarat te`am vazut si eu, si referitor la "prost sa fi noroc sa ai" tu daca erai in alt liceu erai repetent acum la cata carte sti, esti prost de bubui si noroc ai ca esti un slugoi. Ai grija de tine ca daca nu o sa aiba altii si termina cu dinu ca are dreptate. Ciprian Sascau chiar are relatii intime cu fetele iar de Ionescu si tu ai zis cu gura ta ca a venit beat la scoala, vezi ca-ti creste nasu` si mai mare, bafta

    RăspundețiȘtergere
  30. Silviu (chinezu)3 iunie 2011 la 01:42

    Seara buna!
    Tipul care a incercat sa ma catalogheze, am sa-i spun cateva cuvinte: Pana acum s-a platit fondul scolii, si eu l-am platit. Sa zicem ca tu ai dreptate, daca nu platesti nu patesti nimic. Dar oamenii lui D-zeu, incearca sa mearga la intimidare si sa ceara bani? Aceste persoane, incearca sa o dea pe prosteala? Cine plateste e fraier?? Cam asa suna... Dece am avut nota scazuta la purtare ca am fost vazut la 2 km de scoala si asta in timpul meu liber, ca fumam?? Am inteles ca este profil teologic, dar hai sa fim seriosi... Sincer sa fiu, oricum scoala a trecut pe langa mine, pt ca am stiut sa ma descurc ;) Tipule X, u crezi ca ai facut un lucru maret, incercand sa aperi curul anumitor pers care sunt patati si incearca sa faca o prosteala cu numele lui D-zeu! Ai mare grija spre ce directie mergi!! In legatura cu prost sa fi noroc sa ai :)) Inseamna ca esti un om norocos :D Fiecare cu ce are de la D-zeu, dar nu il considera un dar;) Bafta multa Tipule X de la Dl. Aron

    RăspundețiȘtergere
  31. Doamna Alina Costin, mama a doi elevi, mesajul in care ati scris ce ati scris de inspectorat il voi trimite maine dimineata doamnei Ecaterina Andronescu. Daca acel liceu se va inchide inseamna ca au si de ce sa il inchida. Dupa cum vedeti ma semnez, nu cum ati spus dvs. Dinu Popescu

    RăspundețiȘtergere
  32. Si inca ceva, sunteti absurda in afirmatii, sustineti niste utopii, nu am fost pus de inspectorat sa fac nimic, nu am fost instruit de nimeni, iar fata dvs habar nu are nici macar cum arat, dar sa stie cum vorbesc. Insist sa nu mai mintiti cu atata tupeu, sunt socat sa vad cum incercati sa discreditati fara motiv cu minciuni absurde, aberante, utopice. Voi avea grija ca parerea dvs sa fie facut publica pe post. Ne vedem maine seara la OTV, o noua emisiune la ora 11:00. Noapte buna!
    Dinu Popescu

    RăspundețiȘtergere
  33. icefrom80s: ce faci ma tu? pe cine bati ma tu?
    icefrom80s: maine la 4 sa fii in militari
    icefrom80s: ca dau cu tine de pamant
    dinu_rmx: tu esti ma dobitocule
    dinu_rmx: bagamias pula in mata
    icefrom80s: hai ba
    icefrom80s: hai
    icefrom80s: vino ma
    dinu_rmx: unde in militari
    dinu_rmx: vin
    dinu_rmx: zi unde
    icefrom80s: tu n-ai auzit
    icefrom80s: de fratii norris
    icefrom80s: ;)
    dinu_rmx: ma pish pe tine
    dinu_rmx: si pe ei
    icefrom80s: o sa auzi, labagiule
    icefrom80s: pisa-te
    dinu_rmx: zi.le la toti asta
    icefrom80s: hai
    dinu_rmx: curv.o
    icefrom80s: =))
    icefrom80s: se scrie "curvo"
    dinu_rmx: dute si sugei pula lu tactu
    icefrom80s: boule
    icefrom80s: incultule
    icefrom80s: curvO
    dinu_rmx: si fute.o pe curva de mata
    icefrom80s: curvO
    icefrom80s: curvO
    icefrom80s: curvO
    icefrom80s: curvO
    dinu_rmx: care te-a fatat pe cur
    dinu_rmx: pe tine si pe frati tai
    dinu_rmx: labagiule
    icefrom80s: hai ma
    icefrom80s: hai
    icefrom80s: hai
    icefrom80s: hai
    dinu_rmx: zi unde in militari
    icefrom80s: hai
    dinu_rmx: sa vin sa ma cac pe tine
    icefrom80s: apusului
    icefrom80s: unde e
    icefrom80s: capatu
    icefrom80s: lu 336
    icefrom80s: acolo sa fii
    icefrom80s: in fata la mega image
    icefrom80s: maine
    icefrom80s: la 4
    icefrom80s: sa fii acolo
    dinu_rmx: ok, da` sa fi acolo ca daca vin degeaba aflu unde stai si te evacuez din casa
    icefrom80s: pe cine ameninti tu ma ?
    dinu_rmx: si nu veni singur
    dinu_rmx: adunati gasca
    dinu_rmx: ca mi.e mila
    dinu_rmx: sa iti iei bataie singur
    dinu_rmx: cheama fetitile tale
    dinu_rmx: si intrati toti in spital
    icefrom80s: hai
    icefrom80s: hai
    dinu_rmx: dupa merg s.o fut putin si pe mata
    dinu_rmx: ca poate e buna
    icefrom80s: hai
    dinu_rmx: desi daca a fatat unu ca tine
    icefrom80s: hai
    dinu_rmx: nu prea cred
    dinu_rmx: tu cu fratii tai =)))
    icefrom80s: ba, tu te uiti la tine ma ?
    icefrom80s: n-ai facut sport in viata ta
    icefrom80s: am tras de fiare de mi-a sarit dopu
    icefrom80s: toti am facut sport de ne-a iesit pe nas
    dinu_rmx: ma pish pe voi ma retardatilor ba cacatule cu 2 picioare ma pish pe fiarele tale habar nu ai pe cine am in spate
    dinu_rmx: mi-e mila de tine
    dinu_rmx: ne vd maine
    icefrom80s: :))
    icefrom80s: d'abia astept
    icefrom80s: sa te vad
    icefrom80s: cretinule
    dinu_rmx: sa nu dea dracu sa nu vi ca te evacuez din casa boule
    icefrom80s: matur cu tine toata statia de la apusului
    dinu_rmx: sa o sugi fara s.o uzi
    dinu_rmx: ca si mata
    icefrom80s: tu vorbesti ma
    icefrom80s: esti si virgin in pula mea
    dinu_rmx: eu =)))
    icefrom80s: umbli cu fetite care nici n-au floci la pizda
    dinu_rmx: baaa cat de prost esti
    dinu_rmx: fugi s.o dai pe laba
    dinu_rmx: ma pish pe fata ta de muist ma
    icefrom80s: ce texte ai in tine ba
    dinu_rmx: si pe fratii tai
    dinu_rmx: si pe sora-ta o fut in cur
    icefrom80s: :))
    dinu_rmx: mata e virigina
    dinu_rmx: te-a fatat pe cur
    icefrom80s: ce texte ba
    icefrom80s: =))
    icefrom80s: sa moara gibilan
    dinu_rmx: si bunica-ta a fafat-o pe ea tot pe acolo
    dinu_rmx: hai fugi lasupt
    dinu_rmx: ca te cheama tati
    icefrom80s: tu astea le scoti din putul gandirii ?
    dinu_rmx: ne vedem maine
    dinu_rmx: sa iti sparg fata
    icefrom80s: ai retinut unde?
    icefrom80s: repeta
    icefrom80s: ca tu esti prea prost
    icefrom80s: ca sa retii
    icefrom80s: hai, zi
    dinu_rmx: esti prea cretin =)))
    icefrom80s: o sa fii maine o pula acolo
    icefrom80s: parca vad
    icefrom80s: ca te astept degeaba
    dinu_rmx: capatul lu 336
    dinu_rmx: la 4
    dinu_rmx: ne vedem acolo
    dinu_rmx: si sa vi ba dobi
    dinu_rmx: ca daca ma pui sa vin degeaba
    dinu_rmx: draci te gasesc
    icefrom80s: :))
    icefrom80s: nu ma gasesc
    icefrom80s: stai tu linistit
    dinu_rmx: ia-ti si fratii cu tine ca suntem multi care vrem sa ne pisam pe voi
    icefrom80s: NORRIS

    in acest fel vorbeste elevul cu o exprimare inpecabila numit Dinu Popescu. Frumos, n-am ce zice :)

    RăspundețiȘtergere
  34. 7. " Auzi, bai, ce bulangiu, cum sa terorizezi niste copilasi de 17-18 ani, in ce hal sa-i hartuiesti si in ce hal sa-ti bati joc de ei !!!"

    Ba ce texte ai... tu chiar ai citit inainte sa postezi ? "terorizezi", "sa-ti bati joc", "sa hartuiesti", Doamne fereste si pazeste... tu-ti dai seama ca faci niste acuzatii fara sa ai vreo dovada ? Adica totusi constientizeaza ca scrii pe un blog, nu te injuri cu Dinu pe mess.

    8. "In loc ca acel tanar in aceste momente, sa invete pentru BAC, pentru ca mai sunt cateva zile, saracul de el, trebuie sa mearga pe la MINISTER, INSPECTORAT SI....TELEVIZIUNI, ca sa-si strige disperarea."

    Sa invete pentru BAC ? Omul lui Dumnezeu, Dinu habar nu are nici cine e Stefan Gheroghidiu, sau sa puna cratimele corect. Il victimizezi de parca ai avea ceva de castigat de pe urma lui.

    9. Nu am inteles care e chestia cu "risca enorm pentru ca incepe bacul". Fratele meu alb, Bacalauraetul nici macar nu se da la Sf. Iosif, iar supraveghetorii si seful de comisie sunt oameni care n-au nicio treaba directa cu colegiul Sf. Iosif.

    10. " venind la o emisiune bolsevica ca otv-ul nu face decat sa fie sustinut de oameni cu un IQ mai mic decat al unei muste probabil"

    Tin sa te anunt ca bolsevismul s-a nascut ca o factiune a Partidului Muncitoresc Rus si ca a fost o miscare antagonica cu mensevismul, o alta factiune. Bolsevicii (condusi de Lenin) le-au luat-o inainte mensevicilor provocand revolutia din octombrie si asa s-a raspandit in jumate de europa. Cunoaste ce inseamna termenul inainte sa-l folosesti.

    11. "cred ca niciunuia dintre noi nu i-ar conveni ca copilul sa fie lasat REPETENT pentru niste fapte de-o banalitate extrema raportate la societatea mizera in care traim."

    Nu stiam ca biserca catolica (mai ales partea de invatamant a acesteia) trebuie sa se raporteze la mizeria din societate. Aflam lucruri noi, in curand o sa vedem scandal si la liceul militar ca de ce sunt exploatati saracii elevi care au ales acel liceu. Tu draga domnule, nu stii ce inseamna sa muncesti in viata ta, ce inseamna sa alergi 100 m sau sa te dedici unui scop.

    12. "Poate sunt eu idiot, insa....credeti-ma ca am trecut prin multe in viata si sunt uns cu toate alifiile: Cel putin DIRIGINTELE si profa de engleza, au ceva personal cu acel pusti."

    Aaualeo, iar ? Te rog eu, nu vreau sa te desconsider, dar crede-ma ca nu faci altceva decat sa te adancesti in penibil ridicandu-te singur in slavi atata.

    RăspundețiȘtergere
  35. 13. "pacat ca n-ati auzit-o pe acea doamna profesoara cu cata manie proletara il infiera pe pusti, cata ura avea in glas si"

    Altul care nu stie ce inseamna un termen. Nu stau sa-ti tin teorii legate de "dusmanul de clasa" legate de proletari si burghezi. Cauta in DEX.

    14. "Sunt elev si pot confirma cele spuse si multe altele, cum ar fi comunismul din acel liceu si citez Sora DOMNISOARA director:"In acest liceu toti suntem egali!de ce vrei tu sa fi diferit?"

    Asta este de departe cel mai tare comment, rupe absolut orice norma. Este un comment STAHANOVIST (asta ca sa-i provoc la un efort intelectual pe cei care folosesc cuvinte din vocabularul comunist).
    Deci sa o luam pe rand: Dinu sustine ca in acest liceu se fac discriminari in functie de religie si de "pupincurism" si ca nu sunt tratati la fel elevii, pe cand aceasta persoana pe care am citat-o mai sus sustine ca tocmai asta e buba, ca elevii sunt prea egali =))=))=)) deci cum asa ceva ? =))

    In comment-ul cu discutia am gresit, acum am vazut, vroiam sa scriu "impecabila".

    Ca sa inchei, foarte foarte penibili multi dintre latraii pro si contra lui Dinu. Singura persoana obiectiva a fost acea mamica ALINA COSTIN care este de departe cea mai in masura sa comenteze. Eu sunt impotriva lui Dinu din cauza stilului FALS pe care-l adopta, nu sunt strain de situatia lui scolara si este cunoscut faptul in tot liceul ca a plecat cu cantec in a 8-a si s-a milogit maica-sa de directoare sa-l primeasca in a 9-a inapoi in liceu. Este cunoscut desigur faptul ca Dinu nu are medie peste 7, deci nu este deloc bun la invatatura.

    PS: concuzie personala: am avut o revelatie in aceasta noapte, voi intra in politica. Sunt prea multi prosti de prostit, oportunitatile sunt mari, prea mari ca sa nu profit.

    ROMANIA, TREZESTE-TE !

    RăspundețiȘtergere
  36. O precizare pentru toti cei ce posteaza comentarii: Daca vedeti ca dupa postare, nu a fost afisat comentariul, nu mai repetati operatiunea de "n" ori, pentru ca....blogul are activat un sistem anti-spam, care in dese randuri (criteriile de selectie nu le cunosc), pastreaza comentariile pana le dau eu acceptul. Cand verific sectiunea "spam", daca respectivele comentarii nu contin injuraturi, accept imediat sa fie postate. Asta ca sa stiti, de ce, de multe ori nu va apare imediat comentariul pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  37. pt acel anonim care zicea ca dinu e pedofil si ca umbla cu fete de 14-15 ani..inclusiv prietena lui, eu zik sa nu te mai bagi ca nu ai habar despre ce vorbesti;) dk ai mai cunoaste situatia as mai vorbi da' asa la revedere!
    Sti cum e aia: te bagi si tu ca musca in curu' calului.

    RăspundețiȘtergere
  38. hai ca am vazut cne esti..aron a? si in plus ce naiba sti tu despre asta cand nu ai avut o prietena in viata ta:)) a..da stai, acum inteleg, se pare ca esti cam gelos=))
    Get a life!

    RăspundețiȘtergere
  39. foarte tare.. deci pur si simplu comentarile m au lasat fara masca .. deci cunosc situatia din acel liceu mai bine ca oricine pt ca am fost pusa in situatii asemanatoare dar in comentariul anterior am uitat sa specific un lucru .. In privinta invataturii chiar eram buna lucruri dovedite prin medii finale si o mentiune .. dar exista o regula .. daca ai nota scazuta la purtare poti fi p podium .. daca ai un singur punct scazut si prima medie in clasa iti poti lua adio de la premiu dar faptul care ma deraneaza pe mine e altul .. Daca nu iti convine ceva si iti spui punctul de vedere in mod civilizat iti folosesti dreptul de a gandi si vb liber esti catalogat impertinent .. DE CE? Pentru ca ei vor mereu sa aiba dreptate si sa te citez " PREGATEASCA SA PASESTI INTR-O SOCIETATE DEMOCRATA" .. Dar unde este democratia cand iti sustii ideea cu argumente si ti se refuza dreptul la parere pt motive penibile (impertinenta , lipsa de respect pt ca poti sustine si contrazice o alta parere a unei persoane , ce e drept , mai sus ca tine ) .. Stiti care e adevarata mentalitate cu care iesi din acel liceu ? Nu stii in cine sa ai incredere , care in fata iti e coleg adevarat si la o ora distanta afli ca tot ce i ai zis persoanei respective se afla la conducere si esti mustrat :) ... sau .. DEVIZIA PRINCIPALA ->> JOci teatru maxim cand esti la scoala pt impresionarea profesorilor .. ii perii putin pt a avea de castigat dar in timpul liber iti arati adevarata personalitate (un mic exemplu : am avut colega care la liceu era ingeras cuminte si asa mai departe si cand ieseam in timpul liber bea pe rupte .. fuma si etc.. ) Va intreb? Asta este societatea? Un teatru continuu ? Astea sunt principiile crestine ? PUPINCURISMUL? Asa va arata generatia care va iesi din liceu ? TURNATORI , SIFONARI pt a si vedea interesul propriu fara a le pasa de consecinte ? Tot ce am zis se poate proba si ma cunosc multi in acel liceu si sunt constienti ca mereu am avut ceva de zis si nu am acceptat sa practic un teatru ieftin pt a mi apara interesul personal .. Raul e usor de facut! Dinu te sustin maxim si esti consitent ca pot scaote adevaruri la iveala si ca nu mi - e frica sa vorbesc ! Va :* Claudia ( pyssicel)

    RăspundețiȘtergere
  40. Acum se trucheaza conversatiile =)))) Anonimul a invatat sa foloseasca word.ul, va rog frumos filtrati putin comentariile, de ce lasati sa fie publicate aberatiile astea, si pe deasupra in mod Anonim. Dinu Popescu

    RăspundețiȘtergere
  41. Aaron e gelos ca Dinu umbla cu fete, el e cam gay :)

    RăspundețiȘtergere
  42. Dinule, vrei sa fac print screen la conversatie si sa-l postez aici ? aia nu mai poti truca >:D< hai, fugi si plangi la OTV.

    RăspundețiȘtergere
  43. PENTRU TOTI TINERII CE AU POSTAT COMENTARII: Cand timpul mi-a permis, am citit cu interes toate comentariile postate. Ca si concluzie, foarte mare parte dintre voi, va exprimati coerent si cu bun simt, chiar daca....va mai si "impungeti". VA FAC O PROPUNERE, DE CARE, POATE CA VETI TINE SEAMA SAU NU, ALEGEREA VA APARTINE. Sa jignesti, sa injuri, sa te certi, sa fi ipocrit si mincinos, asta poate face oricine. Mult mai greu este sa faci "bine", indiferent cat de minuscula este participarea la acel "bine". Sunt convins ca, fiind niste tineri comprehensivi, nu trebuie sa va explic prea mult ca, O MANA INTINSA CU PRIETENIE SI O RECUNOASTERE RECIPROCA A GRESELILOR, ESTE UN GEST DE BARBATIE SI POATE REZOLVA CONFLICTUL IN CATEVA MINUTE. Personal, acest lucru l-as propune sa-l faceti, insa.....daca veti tine cont de sfatul meu, este doar alegerea voastra. Este pacat sa va certati, cand si asa, va asteapta o viata destul de complicata si plina de "obstacole" care va vor consuma energia si nervii. SA TINETI MINTE DE LA MINE: Orice disputa, cat de grava ar fi si....oricat de mult ar degenera, poate fi rezolvata daca exista acel moment de BARBATIE, in care sa va priviti in ochi, sa va recunoasteti reciproc greselile si....SA VA CERETI SCUZE RECIPROC. Nu este tarziu nici acum, si cred ca sunteti in stare sa faceti acest banal lucru. A fi BARBAT ADEVARAT, nu inseamna sa dai cu "pumnul", sa fi smardoi cu diploma, sa fi smecher de smecher, ci.....sa ai intelepciunea de a accepta PUTEREA ARGUMENTELOR, si, implicit, puterea de a spune "IMI PARE RAU, AM GRESIT". Dupa cum am spus, ESTE DOAR O PARERE, alegerea, bineinteles....va apartine. :):):)

    RăspundețiȘtergere
  44. A fi BARBAT ADEVARAT, nu inseamna sa dai cu "pumnul", sa fi smardoi cu diploma, sa fi smecher de smecher, ci.....sa ai intelepciunea de a accepta PUTEREA ARGUMENTELOR, si, implicit, puterea de a spune "IMI PARE RAU, AM GRESIT".

    Deoarece nu este barbat adevarat, Dinu nu a acceptat argumentul ca media lui este cu mult sub a lui Gabi, nu a acceptat nici argumentul care i-a fost adus de altcineva cum ca si Liceul Romano Catolic si Liceul Militar sunt DE STAT (cum zicea el la OTV) dar, sunt licee cu profil vocational si se supun ALTOR REGULI: Biserica Catolica, respectiv Ministerul Apararii Nationale. Acest domn, Dinu Popescu, nu este altceva decat un demagog care-si sustine numai punctul sau de vedere sau pe cel al celora care-l sustin. Exprimarea si gramatica sustinatorilor lui, dar si gramatica lui lasa mult de dorit. Tin sa precizez ca si eu am 19 ani ca si el si majoritatea sustinatorilor lui.

    Eu recunosc ca am gresit, am vorbit si eu urat in acea conversatie, insa nu cred ca incape comparatie. Ma bucur ca totusi nu te mai numeri printre aplaudacii acestui personaj nou-intrat in media romaneasca si ca ti-ai dat seama defapt de situatia reala.

    Ma retrag, am grijile mele. O zi buna si o viata plina de "succesuri".

    RăspundețiȘtergere
  45. Pentru "anonimul" care a lasat comentariul precedent: Scumpul meu, daca tot vorbim de cat de "negru" este acel pusti, care nu respecta regulile de "strictete" comportamentala ale liceului vostru, trebuie sa-ti aduc aminte ca....O VECHE REGULA SPUNE CA, ATUNCI CAND AI 19 ANI SI TE ADRESEZI UNEI PERSOANE CARE ARE VARSTA "DUBLA" FATA DE TINE SI USOR ITI POATE FI CHIAR PARINTE, este elegant sa folosesti PERSOANA A 2-a. (respectiv, dvs.) Asta, daca tot vorbim de regulile de strictete comportamentala pe care acel pusti nu stie sa le respecte. Te rog sa verifici toate comentariile pe care acesta le-a postat pe acest blog si sa observi ca, INTOTDEAUNA, atunci ca mi s-a adresat, a folosit persoana a 2-a (dvs.). O fi el un derbedeu, insa....STIE SA RESPECTE REGULILE ELEMENTARE INTR-UN DIALOG CU O PERSOANA CU 20 DE ANI MAI IN VARSTA. P.S. Bineinteles ca poti sa-mi spui "tu", insa....daca tot il acuzam pe acel pusti ca nu respecta regulile liceului, care sunt mai stricte decat cele din societatea de azi, pai atunci....:):):)

    RăspundețiȘtergere
  46. Daniela Popescu

    Pentru a se cunoaste REALITATEA in legatura cu:
    ,,este cunoscut faptul in tot liceul ca a plecat cu cantec in a 8-a si s-a milogit maica-sa de directoare sa-l primeasca in a 9-a inapoi in liceu."
    - Dinu NU a plecat ,,cu cantec in clasa a 8-a";situatia a fost urmatoarea:elevii care promovau examenul de capacitate se puteau inscrie- fara a mai trece prin repartizarea computerizata- la clasa cu profil teologic ,cu conditia ca media la purtare in clasele V-VIII sa fie cel putin 9,pe fiecare trimestru/semestru- deci, daca un copil ar fi avut numai medii de 10 si o singura medie de 8- nu ar fi indeplinit conditiile de a incepe clasa a IX-a la profilul teologic(Dinu a avut o singura medie de 8-care i s-a pus pentru in jur de 11-12 absente nemotivate,pentru ca la 10 absente nemotivate se scade un punct; din pacate, la momentul respectiv- nici nu am stiut ca se va ajunge la scaderea cu doua puncte a notei la purtare, fapt pe care l-am aflat ulterior)- dar, conform regulamentului- un elev se poate transfera la acest profil, daca indeplineste urmatoarele conditii:media generala peste 7 si media 10 la purtare.
    In urma repartizarii computerizate, Dinu a frecventat primul semestru din clasa a IX-a la Grupul scolar Dimitrie Gusti.
    PE TOT PARCURSUL PRIMULUI SEMESTRU AL CLASEI A IX-A,atat Dinu , cat si noi- parintii- am tinut legatura cu scoala, am discutat cu Conducerea si ABSOLUT NIMENI NU S-A ARATAT A FI IMPOTRIVA TRANSFERULUI LUI DINU , INCEPAND CU SEMESTRUL AL II-LEA, precizandu-ni-se DOAR faptul ca trebuie sa ne prezentam dupa incheierea primului semestru, cu carnetul de elev, din care sa reiasa ca are media generala peste 7 si media 10 la purtare.
    In acelasi timp, intrucat Dinu trecea saptamanal pe la fostul lui liceu si discuta ci colegii si cu profesorii- era cunoscuta dorinta lui(precizez: dorinta LUI si in nici un caz a parintilor- asta pentru ca am fost ,,invinovatiti" ca nu am stiut sa-l ,,indrumam" catre un alt liceu)de a reveni in scoala in care a fost elev inca din clasa a patra.
    Daniela Popescu

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna ziua domnule Mircea, buna ziua dragi cititori pro sau contra Dinu si buna ziua Dinule.
    Ma bucur pt faptul ca mi-ai comentat postarile si mersi ca nu m-ai injurat asa cum ai facut cu colegele tale pe FB. Am citit cu stupefactie ;)cele 167 de comentarii (la o poza a unei colege cu parintele Ciprian) din care peste 50 ale tale pline de cuvinte obscene si amenintari le-ai sters asa cum obisnuiesti cand se scrie ceva ce nu iti convine. Ghinionul tau este ca cineva mai rapid decat tine a copiat tot si nu e vorba de postarea de mai sus...ups
    Am cateva intrebari pt tine si sper sa imi raspunzi
    Unde sunt cele peste 800 de mesaje de sustinere si incurajare de pe FB (asa ai spus la OTV )? Ca o completare pt cititori el are pe pagina personala 365 de prieteni iar pe cea nou deschisa ca "persoana publica" doar 34 de aprecieri...
    Ce medie generala ziceai ca ai ? In niciun caz 6 ? Scrie tu cu manuta ta cat ai? Tine cont de faptul ca azi am fost la scoala doar pt a vedea cu ochii mei si iti mai dau un indiciu ca sa fi sigur ca nu mint iti spun asa: mediile sunt trecute pe doua foi a12a A si a12aB la clasa ta ai o colega Gabriela cu media 8,44 iar la clasa cealalta este un elev repetent scris cu rosu. Nu scriu eu media ta, te las pe tine.
    De ce ai mintit ca ai o poza pe FB cu o tigara stinsa in mana doar asa ca pt pozat cand tu ai mai multe cu tigara in mana si cu fumul in gura ? De ce nu ai recunoscut asa cum au facut si altii si au fost iertati (exemplu fata mea in cl a8a a fost vazuta pe strada de catre un prof am fost anuntata, am luat masuri si totul s-a terminat bine) Acum ca sa nu te mai chinui sa le stergi iti spun ca le-am copiat
    In legatura cu faptul ca ai aratat dimineata mesajele mele (sper ca nu le-ai trunchiat)doamnei Andronescu si inspectoratului foarte bine , ai facut un lucru foarte bun asa afla si dansii o alta parere iar in urma inspectiei vor constata ca tot ce am spus despre colegiu este real
    Ideea ca vrei sa faci comentariile mele publice nu face decat sa ma bucure si chiar te rog sa o faci.
    Daca nu ai fi blocat pagina "Pro sau contra Dinu" deschisa de colegii tai si nu mi-ai fi sters sistematic cele 2 postari scurte (nu ca aici) nu imi mai bateam capul cu tine si te lasam in plata domnului dar, m-ai calcat pe nervi ...acum suporta...
    Nu mai fi asa socat cum ai zis mai sus , relaxeazate si treci repejor sa iti faci lectiile pt diseara doar ai zis ca ai "emisiune" la ora 23

    RăspundețiȘtergere
  48. Bai ala cu "dute si plangi la otv care te dai destept" mai uite-te la emisiuni ca dinu nu s-a plans cu nimic, si vezi ca esti asa de lasi ca ne dai nr unei fete, pentru necunoscatori tipul care a postat si conversatia este catolic si a folst MLESTAT sexual cand era mic de parintele Ciprian Sascau.
    Mihai

    RăspundețiȘtergere
  49. Il cunosc si eu pe insu care se da destept si a trucat conversatia aia, am vazut conversatia, mi-a trimis`o dinu, ce a postat el sunt numai minciuni, e o fetita care e invidios, si un catolic care a fost molestat sexual ca bine zice mihai, rusine si noi cei care il sustinem pe dinu nu suntem "aplaudaci" noi stim ca si voi ca are dreptate, felicitari pentru curaj, speram sa te mai vdedem.
    BISERICA CATOLICA = PREOTI PEDOFILI

    RăspundețiȘtergere
  50. Auzi, s-a dus... s-a dus artistii astia... i-a dus ala... Ion Antonescu (MARSHALL !) De ce-i zicea Marshall ? ca-l chema Ion Antonescu. Eu am facut si o scoala de ghizi. Profesooooooooor de GHIZI ! Eu n-am stat, la 50 de ani eram in puterea forteeei asaaa. SI-am facut o scoala de GHIZI la ONT... AAAUALEO cate cursuri am facut dupaia: cursuri de limba germana, de auto-perfectionare. Numa asa am acasa DIPLOMELE.

    RăspundețiȘtergere
  51. Daniela Popescu

    Cu privire la parerea d-nei Costin -cum ca
    ,,au profitat cei de la inspectorat care incearca de mai mult timp sa se debaraseze de Colegiul romano catolic".
    Stimata doamna, am facut cate trei sesizari catre I.S.M.B. si catre M.E.C.T.S. - depuse in datele de 25,26 si 27mai,am expus personal cazul la I.S.M.B. ,iar Dinu si tatal lui au fost in audienta la dl. Inspector general- si nu s-a luat nici o masura- pentru ca toate sesizarile au termen de solutionare de 30 de zile;daca I.S.M.B.-ul ar fi dorit ,,sa se debaraseze mai repede de Colegiul Romano- Catolic" - nu ar fi fost nevoie sa astepte emisiunea de la OTV- cu atat mai mult cu cat se stie ca exista multe sesizari si reclamatii depuse de parinti...si totusi- lucrurile au mers inainte...de-aceea s-a si ajuns ca acest liceu sa aiba ,,faima" ca este ,,stat in stat"
    Daniela Popescu

    RăspundețiȘtergere
  52. Doamna Alina COstin, sa stiti ca parerea dvs ma lase rece, tot ce am zis despre liceu e adevarat, sper din suflet ca acel colegiu cu profesori care abuzeaza pshic elevii va fi desfiintat, e adevarat ca am facut greseala sa raspund la provocari pentru ca am fost atacat cu nerusinare dar nu o voi mai face, iar cand voi mai aparea la otv va rog SA SCHIMBATI POSTUL, ca sa nu va mai enervati degeaba. Pe fata dv o stiu si v-as sfatui sa va documentati mai bine despre ce face si pe unde umbla, pt k in opinia mea nu sunteti un parinte model, iar atacurile dv ma scarbesc si repet ma lasa rece. Comisia care a venit de la inspectorat a constatat ca tot ce s-a spus a fost adevarat, si eu si parintii mei vom face tot ce putem ca profesorii si concudecerea sa plateasca pentru raul pe care il fac sistemului educational din Romania.
    O zi frumoasa! (PS. aveti grija de fata dv)
    Dinu Popescu

    RăspundețiȘtergere
  53. Si va anunt ca sunt 8 parinti care spre desosebire de dvs sunt mai bine informati si vor intra in direct in urmatoarea emisiune, ca sa isi spuna si ei parerea. NU MAI MINTITI. Iar in privinta atacurilor, recunosc, am reactionat la o provocare dar nu o voi mai face, imi cer scuze pentru ca fata dvs a fost pusa sa ma provoace si sa ma denigreze (interesati-va).
    Zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  54. eu zic sa isi faca alina asta lectiile ca parinte mai bine.
    o colega de clasa a alienei

    RăspundețiȘtergere
  55. l-au trecut pe Dinu!nimeni nu a spus asta!e trecut , poate intra la BAC!l-au trecut doar ca sa scape de el!
    1.tot el a cazut de prost!:)
    2.cateva dintre afirmatiile lui sunt adevarate,gen cea cu profesorul de sport!are inclinatii de pedofil, dar nu pipaie pe nimeni pe sani si fund!
    3.Sascau,de religie, e cel mai tare!se cam baga el in treburile altora , dar e super de treaba!
    4.Dinule,frate,sper ca rezultatele de la BAC sa arate ca nu ai avut mereu numai 9-10!succes la romana luni ;)

    RăspundețiȘtergere
  56. Of mai draga doamna Daniela Popescu probabil ca trecand 4 ani de cand a dat Dinu capacitatea ati uitat faptul ca admiterea in clasa de teologie se facea astfel : se adunau notele de la tezele nationale (sau cum le zicea) cu media generala din cl 5-8 (aceea trebuia sa fie peste 7)si cu notele de la examenul scris si oral la religie dupa care daca nu era admis atunci elevul participa la la a2a sesiune a examenului de capacitate. Daca gresesc sa ma corecteze cineva poate ca si eu am uitat...
    Despre transfer nu cunosc amanunte...
    Nici fata mea nu a fost eminenta sau foarte cuminte dar odata cu trecerea in a9a a realizat ca e spre bine le ei sa lase figurile ...
    As fi vrut sa va intreb de ce nu ati participat si dvs la emisiunule de la OTV sa va sustineti baiatul dar, nu vreau sa va mai supar si eu

    RăspundețiȘtergere
  57. Hai sa ne intelegen odate pt totdeauna
    Dinule tu ai fost admis sa dai Bacul inainte de prima ta aparitie la OTV. Dar nu asta e important pt noi ci faptul ca reclama proasta pe care o faci colegiului(pedofili, stat in stat,etc) nu fce decat sa duca la inchiderea colegiului. Am mai scris mai sus. Daca nu se inscriu suficienti elevi la cl a9a scade nr de elevi si dupa cum am mai spus daca o institutie de invatmant nu mai are nr mimim de elevi pt a functiona atunci se ridica acest drept. A nu se intelege ca acest colegiu nu este cautat dar ei nu vor sa aibe mai mult de 2 clase pe promotie cu maxim 20-25 de elevi fiecare asta pt buna desfasurare a lectiilor....
    Concluzie :nr mic de elevi duce la inchuderea colegiului adica incepand cu cl 1a terminand cu cl a12a (nu stiu cum e cu gradinita)
    Acum s-a inteles
    In ceeace priveste faptul ca o cunosti pe fata mea, las-o jos ca macane ca sa zic mai pe limba ta. Il sti probabil si pe baiatul meu din a2a nu? :))))
    Lasa vrajeala cum ca nu raspunzi la provocari. Care provocari? Erau niste simple intrebari cu raspunsuri si mai simple ...sau iti e rusine sa scri care e media ta generala....
    Sunt in weekend deci am timp suficient sa astept raspunsul...
    Si vezi diseara la "emisiune" sa nu uiti sa mentionezi si mesajele mele ,toate, asta ca sa umpli timpul de emisie mai constructiv ...Hai ca ti-am facut eu temele pt diseara...vezi ca te inregistrez

    RăspundețiȘtergere
  58. Daniela Popescu

    Stimata Doamna Alina Costin,

    1. Promotia lui Dinu a dat examenul de capacitate;

    2. NU am sunat la OTV din proprie initiativa TOCMAI pentru a nu fi acuzati ca suntem subiectivi- in calitate de parinti,DAR daca va fi nevoie sa facem anumite precizari si sa ne expunem punctul de vedere- va asigur ca nu vom ezita.

    3. Sunteti si dvs. mama -dar, din pacate- pareti incapabila sa realizati disperarea care l-a facut pe Dinu sa actioneze in felul acesta(si- totusi!- are doar 18 ani!)

    4.DACA respectivul Consiliu care a hotarat ca Dinu sa promoveze clasa a XII-a si sa intre in Bacalaureat a avut loc in data de 30 mai- nu credeti ca ar fi fost normal sa se se fi aflat lucrul acesta? Cum se face ca DUPA ce a inceput emisiunea,DUPA mai mult de o ora de discutii- dna profesoara Fekete pomeneste- IN TREACAT- ,,Ne vedem la Bacalaureat!"DE CE nu a precizat- inca de la inceputul interventiei sale- ca toate discutiile sunt inutile, pentru ca situatia lui Dinu s-a rezolvat?...Asa ar fi fost normal si firesc.
    Va multumesc pentru intelegere.
    Daniela Popescu

    RăspundețiȘtergere
  59. ...oare ce educatie le da copiilor sai genul de persoana care foloseste expresii ca ,,LASA VRAJEALA!"?...
    ...Penibil...
    ...a se observa si modul de exprimare al celorlalte persoane care il critica pe Dinu, in schimb nu au nici cele mai elementare cunostinte de gramatica; avand aceste ,,exemple" putem parafraza ,,Somnul ratiunii zamisleste monstri" prin:,,Inteligenta limitata/lipsa inteligentei/ zamisleste caractere monstruoase"...

    RăspundețiȘtergere
  60. ...a se observa si modul ,,golanesc" de exprimare al doamnei Costin: ,,Las-o jos ca macane"; ,,Lasa vrajeala", etc. precum si gravele lacune in ceea ce priveste gramatica limbii romane.
    ...Deficientele de educatie si cultura nasc mari frustrari- dupa cum bine se poate observa...

    RăspundețiȘtergere
  61. Doamna Alina mediile mele din toti anii sde liceu sunt peste 8, cataloagele o pot confirma, iar eu chiar sper sa se inchida liceul, pentru ca tot ce am zis e adevrat, se comit abuzuri grave si motive sunt suficitente pentru a nu fidesfiintat.

    RăspundețiȘtergere
  62. pentru a fi desfiintat*, scuze am scris in graba ;)

    RăspundețiȘtergere
  63. Stimata doamna daniela Popescu

    1. Recunosc ca nu sunt foarte bine informata de modul in care s-a dat capacitatea in 2007 si imi cer scuze pt asta, eu stiu cum s-a dat acum 2 ani, anul trecut...

    2. Noi speram sa va vedem diseara alaturi de fiul dvs.

    3. Incapacitatea mea de a intelege disperarea lui Dinu se datoreaza faptului ca din fericire copii mei nu ca ar fi inpecabili dar nu sunt indisciplinati si isi vad de treaba lor. Trebuia insa sa va ganditi de 2 ori inainte ca copilul dva sa faca o reclama atat de proasta si falsa despre colegiu. Trebuia sa va ganditi ca ceilalti 800 elevi ar putea sa fie pusi in situatia de a cauta sa se mute la alte scoli sau licee in cazul in care se inchide colegiul si asta nu din cauza neregulilor pe care le invoca Dinu si alti cativa elevi sau parinti care nu au reusit sa se adapteze stilului de educatie mai severa. Problema lui Dinu s-a rezolvat, a intrat in bac, cu noi restul cum ramane...Ati mers pe principiul "dupa noi potopul"...

    4. Consiliul a avut loc luni 30 mai ora 16:00


    Pt "anonimul de la ora 19:17"
    Ai uitat sa ma critici pt expresia "las-o jos ca macane" :))))

    RăspundețiȘtergere
  64. Acum ti-am vazut postarea in legatura cu expresiile golanesti

    Gravele greseli gramaticale sunt probabil pt ca sunt batrana si uituca :))))

    Despre gravele deficiente de educatie nu cred ca ca esti tu in masura sa comentezi

    Da, ai scris in graba cu care ai plecat la emisiune

    Hai ca vad ca ai intrat in emisie, poate ne spui totusi care e media ta generala

    RăspundețiȘtergere
  65. Vreau sa ii multumesc domnului Mircea pt ingaduinta cu care ne gazduieste comentariile pe blogul dansului.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  66. Sa inteleg ca mai intai te vizionam in reluare sa ne improspatezi memoria si apoi intri in direct...

    RăspundețiȘtergere
  67. Aha, acum m-am lamurit. Dupa cum ne-ai anuntat pe pagina de FB, in direct intri saptamana viitoare. OK

    Weekend placut tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  68. baiatul este extraordinar. felicitari pentru curajul sau.

    RăspundețiȘtergere
  69. in fiecare institutie de ivatamant sunt profesori tembeli la cap care nu au ce cauta acolo,dar liceul asta e grav...copii sunt maltratati psihic
    de comunisty aia

    RăspundețiȘtergere
  70. (continuare)

    Acum nu mai are scuza. Dinu Popescu, in absolut toate contactele mele cu el mi-a dat senzatia de un om ... as vrea sa zic doar egoist dar parca nu are profunzimea necesara. Este un om rau. Pana in miezul si inima sa. Vrea ce vrea si nu ii stai in cale, calca peste orice prieteniie doar ca sa fie ca el, si ar zice orice ca sa fie privit nevinovat. Multe din aberatiile superficiale care le-a zis la TV sunt exemple de asta. Idiotenii care suna impersionat dar isi pierd orice subtanta si tarie daca analizate. Un exemplu este cu pedofilia profesorului de sport.

    Orice incident are doi protagonisti. In cazul asta Proful de sport si fata X. Fata X este o eleva intr-un liceu mediocru. Fata X bazandu-ma pe statistici - 55% din elevi nu au trecut anul trecut bacul; intrii intr-ul liceu 90% din fete sunt parca in drum spre centura; de cand e pamantul rotund pitipoancele nu sunt cele mai performante la sport - pot sa interb... oare profesorul de sport e pedofil sau o fata care nu poate sa se rostogoleasca si a fost nevoita sa primeasca sustinere sau a luat o nota mica se razuna pe un profesor cu barfe? Trebuie luat in cosiderare mentalitatea elevului si ce ar face el intr-o anumita situatie. Luand in cosiderare calitatea liceului, calitatea generala a elevilor... cred ca mult mai degraba colegele de o inteligenta mediocra si un sutien peste mediu, sunt ofticate ca nu se pot scuti cu una cu doua de ora de sport. Si eu am fost pipait pe fund cand eram in liceu. La statul in cap. Dar pot face diferenta dintre un contact fizic si o agresiune sexuala.


    Ambele pot fi adevarate. Si sincer cred ca asta e problema cu intreaga poveste difuzata de OTV. Cunoscand mai in detaliu adevarata "odisee" a elevului Dinu pot spune clar ca el nu are ce cauta in BAC. Si sincer in momentul in care o sa dea rateu sau o sa treaca cu 5 pe linie, credeti ca OTV va difuza "triumful" sau? Dar faptul ca Dinu este cum este, nu inseamna ca nu exista profesori nebuni. Dar cand public este acceptat un golan - sincer Salajanul e cumintel sau macar la acelasi nivel cu el - si profesorii sunt jigniti in asemenea hal. Cum putem sa ne asteptam ca alti elevi la fel ca el sa respecte institutia scolara? Sau daca demascam frauda acestui eveniment cum sa mai luam in serios alte acuze care pot fi reale?

    Acum vine intrebarea de ce Dinu intra in bac? Daca are atatea absente si greseli, de ce profesorii il vor baga in BAC? Simplu. Sictir. Un profesor are de aface cu sute de copii pe an, mii pe parcursul carierei. Unii rai, altii buni. Apa trece. Iar cu dinu ei sunt constienti ca si-ar risca sanatatea fizica, daca s-ar impotrivii. Asa ca solutia evidenta este sa il lase sa dea bacul si sa se descurce.

    Acum daca am trai intr-o lume perfecta, Dinu ar pica, ar ajunge pe strazi si s-ar minuna "Dar cu ce am gresit" si ideea de "sa se descurce" ar avea sens. Problema e ca va copia la bac sau il va cumpara si nu va invata nimic. Va ajunge pe caile sale intr-un om de succes (doar financiar nu moral, dar el nu are moralitate sau constiinta). Daca la un moment dat karma il va prinde din urma, bine. Dar cati oameni vor suferi pe urma sa? Profesorii denigrati? Fete abuzate? Oameni care chiar au probleme si nu vor fi crezuti pentru ca nu se vor cobori la nivelul de a ajunge la OTV intre Oana si Pepe?

    Ceea ce a facut el este o palma la adresa intelectualitatii adevarate, o manipulare a celor in necunostiinta de cauza si nimic mai mult decat o golanie.

    Dar traim in Romania. El nu urmareste decat exemplul conducatorilor nostrii. Vinovati sunt cei care il cred. Nu zic asta in nume de rau, dar as vrea sa sugerez ca orice dar orice poveste trebuie studiata inainte ca o opinie sa fie formata. Altfel aceasta opinie va fi lipsita de obiectivism si nu va face decat sa dauneze propriei dezvoltari intelectuale.

    RăspundețiȘtergere
  71. Part 1

    Buna ziua stimate domn.

    Ma numesc Anonim si inainte sa intru in painea acestui e-mail as vrea sa imi cer scuze pentru ca trimit e-mailul sub postura de anonim; dar o fac pentru bun motiv. O fac pentru ca nu stiu exact cine sau ce sunteti sau care este legatura reala intre tinerelul domnisor Popescu si dumneavoastra.

    Daca este adevarat ca nu aveti nici o legatura cu el si doar a-ti descoperit "odiseea" lui, imi cer scuze, dar cunoscandu-l personal nu pot sa ma risc. Sper ca imi intelegeti retinerea imi a-mi dezvalui identitatea.

    Bun. Haideti sa intram in subiect si in blog.
    Tot 1 noaptea era cand am dat si eu pe OTV. Eram in trecere si mereu ma amuza subiectele de prostie prezente sub sigla OTV. Exemlu ieri Oana Zavoranu isi acuza mama de vraji. Clar emisiuni intelectuale. Bun. Putem cadea de acord ca asta este standardul OTV. Pot oare sa nimereasca ceva bun? Sunt sigur ca da. Si un ceas stricat arata ora bine de 2 ori pe zi.

    Dar eu am ramas pe post nu pentru a ma amuza ci pentru ca am recunoscut o figura. Dinu. Ia-uite-l si pe paparuda asta mic la OTV. (E clar unde merg de aici incolo nu? Evident dar sper sa aveti rabdare sa cititi pana la capat). Am stat si am ascultat si radeam in mintea mea ce prostii puteau sa iasa pe gura lui, cunoscandu-i situatia mult mai bine decat a avut el taria de a o prezenta.

    In primul rand ati spus ca el este "brici". Este. Este siret al dracului. Evident din a cunoaste Dinu persoana si a vedea emisiunea respectiva. Dar este cu nimic mai presus decat politicienii nostrii (fac aceasta comparatie ca a spus cineva ca il credea un tanar politician). Tactul, diplomatia sunt superficiale si doar cat timp camera e pe el. Cine nu are cunostiinta de cauza... risca sa cada in plasa.

    RăspundețiȘtergere
  72. Part 2

    Situatia lui scolara este urmatoarea: Peste 100 de absente. Conform regurilor oricarui liceu 10 absente inseamna un punct la purtare. Daca matematica mea e buna, el e negativ. A fost prins in repetate randuri fumand in incinta scolii. Odata se intampla, de 5 ori esti taran. Limbaj inadecvat fata de profesori. Etc. etc. Si aici discutant doar partea scolara. Indiferent de liceul sau - fie unul catolic, unul de la dalga sau Sfantul Sava - ar trebui sa fie deja exmatriculat. Iar elev bun? Referindu-ma doar la notele sale... este sub jalnic. Sfantul 5 la materiile la care mai apari din cand in cand...

    Au fost prezentate asemenea argumente la TV? Nu. Acum sa lasam un pic problemele lui scolastice si sa discutam despre fibra morala a acestui om. Imaginati-va sa stati la o masa cu el si sa auziti pe cel mai laudaros ton, parca cel care l-am avut eu la 13 ani cand am terminat Mario - mama si am tras pe nas vara asta. Bine... e tanar si doar se lauda...(dar cine se lauda cu asa ceva nu il vad eu ca fiind modelul elev descriis inblogul dumneavoastra. In fine). Dar atunci cand il vezi cu pachetul in mana sa il duca sa il vanda, e cu totul alta mancare de peste.

    RăspundețiȘtergere
  73. Part 3

    O alta problema este micul sau cazier. Din cate stiu inca nu a fost prins cu faina, dar a fost prins pentru ca si-a luat carnetul auto pe bani. Eu l-am luat pe bune. Si am fost martor in ziua respectiva la o fata care a luat carnetul murindu-i motorul in intersectie si dand cu spatele intr-o curba si intrand pe banda doi. Nu ii cunosc calitatile de sofer, dar si-a luat carnetul incorect, ilegal si culmea ar putea fi un risc pentru oricine pe strada - la fel ca fata la care am fost nevoit sa tac. Evident nu puteam sa zic nimic ca altfel eram si eu picat.

    Ah sa mai mentionez ca drept rasplata ca si-a luat carnetul a dat bere la toata lumea - el sa delectat cu ceva mai tare - si apoi a condus acasa?

    Deci evident pentru el nu conteaza cum ia un examen ci doar ce scrie la final. Admis. Cat timp a trecut de o problema, problema nu exista. A avut o situatie foarte similara cu BAC-ul la capacitate. Abesente etc. Dar atunci era copil. Inca nu stia de el. A fost iertat.

    RăspundețiȘtergere
  74. Part 5

    Ambele pot fi adevarate. Si sincer cred ca asta e problema cu intreaga poveste difuzata de OTV. Cunoscand mai in detaliu adevarata "odisee" a elevului Dinu pot spune clar ca el nu are ce cauta in BAC. Si sincer in momentul in care o sa dea rateu sau o sa treaca cu 5 pe linie, credeti ca OTV va difuza "triumful" sau? Dar faptul ca Dinu este cum este, nu inseamna ca nu exista profesori nebuni. Dar cand public este acceptat un golan - sincer Salajanul e cumintel sau macar la acelasi nivel cu el - si profesorii sunt jigniti in asemenea hal. Cum putem sa ne asteptam ca alti elevi la fel ca el sa respecte institutia scolara? Sau daca demascam frauda acestui eveniment cum sa mai luam in serios alte acuze care pot fi reale?

    Acum vine intrebarea de ce Dinu intra in bac? Daca are atatea absente si greseli, de ce profesorii il vor baga in BAC? Simplu. Sictir. Un profesor are de aface cu sute de copii pe an, mii pe parcursul carierei. Unii rai, altii buni. Apa trece. Iar cu dinu ei sunt constienti ca si-ar risca sanatatea fizica, daca s-ar impotrivii. Asa ca solutia evidenta este sa il lase sa dea bacul si sa se descurce.

    Acum daca am trai intr-o lume perfecta, Dinu ar pica, ar ajunge pe strazi si s-ar minuna "Dar cu ce am gresit" si ideea de "sa se descurce" ar avea sens. Problema e ca va copia la bac sau il va cumpara si nu va invata nimic. Va ajunge pe caile sale intr-un om de succes (doar financiar nu moral, dar el nu are moralitate sau constiinta). Daca la un moment dat karma il va prinde din urma, bine. Dar cati oameni vor suferi pe urma sa? Profesorii denigrati? Fete abuzate? Oameni care chiar au probleme si nu vor fi crezuti pentru ca nu se vor cobori la nivelul de a ajunge la OTV intre Oana si Pepe?

    RăspundețiȘtergere
  75. Pentru cele 3 comentarii anonime, prietena mea nu are 14 ani, carnetul nu l-am luat pe bani, si as vrea daca chiar ma cunosti sa iti dai si numele, pentru ca daca m-ai cunoaste nu ai minti atat. Te rog sa nu te mai legi de viata mea personala, in privinta relatiei mele dintre mine si dl care detine acest blog raspunsul este ca nu ne cunoastem, si pe dvs va rog insistent sa nu mai postati comentarii in care sunt jignit in mod "anonim". Acesti oameni sa isi dea numele, pt ca mint si vreau sa raspunda pentru asta. Multumesc. Nu ma intereseaza parerea voastra si refuza sa raspund la provocari "de doi bani", dar nu mintiti si nu va bagati in viata mea personala pentru ca sunteti penibili. Ai spus 3 minciuni care se pot dovedi, rog pe dl care a scris articolul de mai sus sa ma contacte-ze ca sa demonstrez ca cel care a postat cele 3 comentarii a mintit, si ca atare ele ar trebui sterse! Multumesc
    Dinu Popescu

    RăspundețiȘtergere
  76. Part 6

    Ceea ce a facut el este o palma la adresa intelectualitatii adevarate, o manipulare a celor in necunostiinta de cauza si nimic mai mult decat o golanie.

    Dar traim in Romania. El nu urmareste decat exemplul conducatorilor nostrii. Vinovati sunt cei care il cred. Nu zic asta in nume de rau, dar as vrea sa sugerez ca orice dar orice poveste trebuie studiata inainte ca o opinie sa fie formata. Altfel aceasta opinie va fi lipsita de obiectivism si nu va face decat sa dauneze propriei dezvoltari intelectuale.

    Mi-a placut ca de multe ori in blog a-ti zis "parerea mea" si "daca e asa" incercand sa evitati o parere categorica. Dar asta nu inseamna ca trebuie publicata. Nu o zic in nume de rau, dar cand o ... jigodie de om, incearca sa para un ingeras trebuie gandita si analizata situatia. Pana atunci "nu stiu"-ul este sfant.

    RăspundețiȘtergere
  77. Cele 3 mailuri anonime au fost trimise de CIPRIAN SASCAU. Informatia se poate confirma. Dl prof, nu ati avut curaj sa intrati in direct si acum ma denigrati pe internet? Rusine!

    RăspundețiȘtergere
  78. Acum citiind comentariile de la blog, vazut-am ca insasi domnisorul minune comenteaza pe el ceea ce ma face sa ma indoiesc de spusele ca nu il cunoasteti. Poate doar s-a simtit bine sa dea google pe numele lui, poate nu. Dar daca il cunoasteti, atunci revin la aceea idee cu moralitatea si lipsa ei. Sper sa nu fie asa. As vrea sa zic "nevinovat pana la contrariu" dar culmea am scris un e-mail despre exceptia de la aceasta regula

    O zi buna.
    Anonim

    RăspundețiȘtergere
  79. Part 7

    Acum citiind comentariile de la blog, vazut-am ca insasi domnisorul minune comenteaza pe el ceea ce ma face sa ma indoiesc de spusele ca nu il cunoasteti. Poate doar s-a simtit bine sa dea google pe numele lui, poate nu. Dar daca il cunoasteti, atunci revin la aceea idee cu moralitatea si lipsa ei. Sper sa nu fie asa. As vrea sa zic "nevinovat pana la contrariu" dar culmea am scris un e-mail despre exceptia de la aceasta regula

    O zi buna.
    Anonim

    RăspundețiȘtergere
  80. Cine e ma jigodia de om care trimite mesaje anonime in 6 parti? Bai japita tru vorbesti? vezi ca te cunosc, prietena ta e ultima parasuta, maica`ta e la produs in Italia si tu o arzi intelectual pe net. Dute sa-ti mananci lapticul sti tu unde! Japitelor

    RăspundețiȘtergere
  81. Dinu nu te lasa, sa praf liceul ala si pe pedofilii de preoti din romania. Jos comunismul!

    RăspundețiȘtergere
  82. Cineva mi-a zis "Cine e ma jigodia de om care trimite mesaje anonime in 6 parti? Bai japita tru vorbesti? vezi ca te cunosc, prietena ta e ultima parasuta, maica`ta e la produs in Italia si tu o arzi intelectual pe net. Dute sa-ti mananci lapticul sti tu unde! Japitelor"

    Evident o parere informata, binedefinita si direct la subiect. Ma plec in fata unui intelect superior. Ah, inainte sa plec... da google la sarcasm. Doar in caz ca nu te prinzi.

    Penibil.

    RăspundețiȘtergere
  83. ba anonnim vezi ca e seara buna nu zi, esti prea prost =))) Fortza DINU, pana la capat !!! PE EI!!

    RăspundețiȘtergere
  84. ba nebunule, vezi ca o arzi prin militari vrei sa iti zic adresa aici? lasa ce ne vedem noi maine, intelectualule, caut-o pe mama ta pe google vezi pe site-urile de escorte

    RăspundețiȘtergere
  85. Dinu are dreptate iar voi mintiti cu nerusinare, au sarit catolicii sa isi apere pedofilii :)) iar liceul ala e de ultima speta.
    Dinu esti cel mai tare frate, respect sincer si nu te lasa!

    RăspundețiȘtergere
  86. Alt inteligent "ba anonnim vezi ca e seara buna nu zi, esti prea prost =))) Fortza DINU, pana la capat !!! PE EI!!"

    Am scris mesajul pe zi.. l-am postat pe noapte. Imi pare rau pentru schimarea pozitiei pamantului fata de soare si ca am uitat sa fac modificarea. Mea culpa.

    ----
    "ba nebunule, vezi ca o arzi prin militari vrei sa iti zic adresa aici? lasa ce ne vedem noi maine, intelectualule, caut-o pe mama ta pe google vezi pe site-urile de escorte"

    Evident evident. Cintinua cu opinia ta solida plina de argumente logice. Te rog. Impersionezi prin prestanta ta in limbaj si capacitatea de a injura de dupa un monitor.

    -------

    "Dinu are dreptate iar voi mintiti cu nerusinare, au sarit catolicii sa isi apere pedofilii :)) iar liceul ala e de ultima speta."

    Cred ca asta a fost cel mai amuzant. Sunt ateu. Ma amuza ca da am ajuns sa apar oameni religiosi, dar na. Asta e situatia. NU CRED IN DUMNEZEU! Poate aceasta replica e destula dovada ca nu sunt catolic poate nu. Sincer e tot ce pot face via internet.

    RăspundețiȘtergere
  87. Injur dupa monitor? Nu vrei sa ne vd sa te inh=jur si fata in fata? Ai grija smechere cum vb ;) si nu mai ataca aiurea ca fac pariu ca esti un frustrat labagiu

    RăspundețiȘtergere
  88. "Anonim spunea...
    Injur dupa monitor? Nu vrei sa ne vd sa te inh=jur si fata in fata? Ai grija smechere cum vb ;) si nu mai ataca aiurea ca fac pariu ca esti un frustrat labagiu"

    Imi place cum te enervezi desi eu nu am zis absolut nimic, doar ca nu sunt de acord cu tine. Eu nu te-am injurat... eu am zis ca injuri din spatele unui monitor. Ceea ce si faci. Ah ca poti sa ma injuri si in fata? Sunt sigur ca o poti face. Chair folosind injuraturic are ar face profesori de anatomie sa zica "asta nu se poate". Dar cu ce contribui la o discutie civilizata daca o faci?

    Nu este nimic impresionant in a ma injura. Pe net sau in fata.

    RăspundețiȘtergere
  89. Terminati ma :))
    Dinu e chiar tare si e de admirat ca a avut curajul sa iasa in fata vorbeste in numele multora, daca vezi felicitari nu,i mai baga in seama pe prosti si tu tine,o tot asa, esti the best! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  90. De mult nu am mai urmarit o emisiune la OTV.
    Butonam si treceam mai departe.
    Baiatul asta mi-a trezit interesul si mai ales speranta ca generatia urmatoare stie ce vrea.
    M-a surprins cat de coerent si clar se exprima in contradictie cu interlocutorii sai o profesoara de engleza si un preot profesor lamentabili.
    E surprinzator cum pote sa iasa dintr-o scoala cu asa profesori un copil bine educat dar probabil ca sunt si profesori buni pe care decenta nu i-a lasat sa intervina dar daca nu vor lua atitudine la timp li se va pata si lor eticheta.

    Tinere sunt mandru de tine!

    Si daca nu esti singur tara asta mai are o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  91. Multumesc frumos pt. mesaj!

    RăspundețiȘtergere
  92. Am urmarit si io, din afara tari via OTV, cazul acesta, am cautat pe net special a mai culege ceva impresi, deoarece mi s-a partu ciudat cazul, parca turnat dupa alte calpoade. Mai ciudat mi se par cele douo interventi de la Colegiu si faptului ca un elev da lecti profesorilor care asa cum sublinia si alti interlocutori au fost lamentabili, dar;

    Adevarul se afla pe undeva la mijloc, eu am tras urmatoarea concluzie; dl Popescu (Dinu), a avut probleme de disciplina, incalcarea regulamentului de ordine interioara, care dat fiind profilul institutiei sunt mai rigide.

    Profesori nu pot fi invinuiti din aceasta pricina, insa, greseala se afla tot inograda lor deoarece nu trebuia acepta din inceput nu doar pe dl Dinu ci si multi alti elevi care am vazut posta comentari pe blog, daca au aceptat astfel de copii, programa scoalara mai lejera, atunci sa renunte la regulamentul interior in totala contradictie cu principile ce le clameaza cu atâta mândrie, sa devina un colegiu privat in care sa se acepte doar copii ce indeplinesc criterile, respecta regulamentu care se pironeste in cui print-run contract cu parinti, de la care Nu se face nici un rabat. Ori unde colegiu asta-i si de stat... pai in acest caz.. sa termine cu asemena pretenti. Si-ua facut-o cu mâna lor bravi catolici , in goana dupa lovea si faima, au bagat orce la oala, a iesit un ghivechi de nu-l mai haleste nici câinii maidanezi, Dinu Popescu este rezultatul ghivechiului catolic, asa ca trebuie sa inghita in sec , sa-l lase in pace iar dupa dusuletu asta sa schimbe macahzul, sa nu mai acepte pe orcine in orce conditi.

    In privinta acelei profe de engleza care a intervenit, pe undeva se simte ca-i isterica, dar si emotiva, labila as zice, pe de-o parte se pricepea ca parea socata de ce auzea, indurerata de tupeul lui Dinu, dar pe alta parte, nu-a reusit fi coerenta, nu am înteles ptr ce a intervenit,c a sa se faca de cacao.., s-a facut ca si bietul preot, Emil, care facea mai bine sa soieleasca la ora aceaia, Dinu a iesit net superior, fata de acesti doii profesori, preot, calugari ce vor fi ei. Este o mare rusine ptr acel Colegiu, chair daca are dreptate conducerea sa, in disputa cu Dinu, care poate nu are deloc dreptate, colegiu a iesit de rahat cu toata dreptatea ce o poate avea.

    Subliniez faptul ca eu mi-asi da copilul intr-un astfel de sistem rigid, as permite profesorilor fi duri, impreuna am supraveghea, nici o urechiala sa nu fi fost facuta fara ca profesorul sa mi-o aduca la cunostinta, discutam cauza. Copilul nu trebuia sti întelegerea dintre mine si profesor, a carui autoritate nu trebuie stirbi io (parintele).

    O.M.

    Germania

    RăspundețiȘtergere
  93. In privinta acuzelor de pedofilie... este posibil sa existe tendinte, incercari, insa nu cred ca situatia a luat proproti asa cum s-a întâmplat in west. Dinu a avut câteva parole- insitari ciudate pe aceasta tema, care ma face fi foarte retinut, al banui pe Dinu de facatura oculta, dusmane colegiului.

    O.M.
    Germania

    RăspundețiȘtergere
  94. Acum am sa le dau un sfat celor din Colgeiu, sefilor, profesorilor, cu riscul atrage bombele eleveilor pe capul meu,

    preasfintilor, preamorlailor, va-si felicita cu draga inima daca ati fi si asa, iar daca sunteti un asemnea grup, mereti mai departe asa si, impuneti reguli si mai stricte in incinta scoli dar si afara ei, eleveul care nu se poate incadra regulilor sa fie transferat la o scola laica adecvata lui. Nu otii au genetic in ei sfintenia, mult mai multi in frunte cu clerul au pacatosenia, asa ca cautati dvs numa pe cei ce au in gena lor pe cea spre sfintenie. Ce vreau spune;

    Societatea de azi este una foarte complicata, este una rebela fata de orce norma, paradigmele vechi cad una dupa alta asemeni unuor piese de domino, Dumnezeu este mort in sufletele preotilor daramite in-ale bietilor profani, cautati reprezenta pe Dumnezeu Viu, nu mort, iar atunci din cel mai mare ticalos veti face un inger. Disciplina , rigorile ei, sunt un instrument,o nuielusa de care vorbeste si Înteleptul, aplicata doar in cazuri speciale, buna cuvinta trebuie sa fie de la sine înteleasa de elev, nu impusa prin regulamente rigide, masuri disciplinare ce mai mult rau produc decât bine, cazul Dinu Popescu, fie el si un schmecher de mare clasa, dovedeste ca baiatul asta are in el potential foarte mare in care merita investit, in viitor tara poate avea un imens profit de pe ruma lui daca in acest moment lânga el se afla cu adevarat un slujitor a lui Dumnezeu, Nu destept ci întelept. ma asteptam de la proetul Emil sa dea dovada de întelepciune duhovniceasca, dar el saracu nu avu nici desteptaciunea lui Dinu,ptr ca Dinu este foarte destept, dar nu si întelept, ori unde acest baiat, trebuie prinde acest pestiosor de aur.

    Cine-i întelept va pricepe cine nu... fie santos.

    tot io,,adica O.M din Germania

    RăspundețiȘtergere
  95. DINU esti un penibil erai un retardat in clasele mici stateai retras intr-un colt ca nu te baga nimeni inseama cu media 6.49 te astept sa intri la o facultate de stat :) nu privata sa ne arati din ce esti tu facut 'esti un kkt cu ochi" cu stima (ALex fosta 8b acum 5 ani)

    RăspundețiȘtergere
  96. D-ta prea il subestimezi, ba as zice ca il ponegresti inutil,ma refer la postul ultim al dl Alex. Cât timp a bagat sub masa o profa de ditamai 33 ani si un teolog-preot-prof de peste 50 ani... io cred ca baietasul asta nu-i de subestimat. Daca totul a fost regizat,iar el si-a interpretat rolul (Dinu), atunci este de pe acum un mare actor. Un singur pericol il paste, iar aci dau dreptate preotului E.M, este posibil sa o ia razna, la vârsta asta iti joaca feste diavolul... poate, ca pr Emil ia profetit bine cu întârzierea anului, tind crede ca aici a avut dreptate pr Emil, taman in acest an poate fi distrus fff usor, deacia ziceam ca -i trebuie cienva care sa-i paseze pestisorul de aur... astea-s rafinamente pe care omul recent nu le dibuie...

    RăspundețiȘtergere
  97. Alex ciocu` mic si joc de glezne ca draci te gasesc, e usor sa ataci din spatele monitorului baii smechere? kkt cu ochi esti tu si mamitica ta, dinule nu,i mai asculta frate pe ratatii astia, esti tare si tine,o tot asa. RESPECT!

    RăspundețiȘtergere
  98. se baga si ratatu de alex in seamaa, vezi ca si eu am fost in sf iosif, daca vb de retardati tu esti cel mai mare cu fata aia ai f***t numai picioare,n gard =)) esti cel mai mare penibil alexe, inca simti nevoia de atentie si pe langa asta mai esti si GAY =))
    Dinuuuuu esti BAZA :x jos comunisti din sf iosif

    RăspundețiȘtergere
  99. Am o nedumerire privitor la Dinu, un tip atât de versat, destept bag seama ca nu pricepe pericolul care il paste, ce va face a-se implini profetia pr Emil cu anul amânat. In emisiune a insitat pe anumite aspecte la care ar fi trebuit renunta din start. Neregulile ce se vor gasi la Colegiu, nu-l vor ajuta cu nimic pe Dinu,dimpotriva in cazul care nu are spatele betonat, pile puternice la împaratie, cea ce pare avea din belsug, ca altfel nu-l dadea astia pe post, in situati mult mai grele, nedrepte, distrusi sunt miii de copii, chiar in caracalul lu DD, dar de care DD nici sa-l pici nu va scoate o vorba. Dar aceste pile sunt locale... sunt neoase românesti, mult prea mici într-o lume asa de mare, devenit sat global, unde români sunt si ei acolo un mic cartier de sarmani. In Ro, poate ca va face ceva cariera datorita pilelor, specificului românesc, mai ales ca-i si bun trombonist, in schimb de vrea face cariera si externa... ma tem ca Dinu si-a taiat craca de sub picioare, cât de bun ar fi el. Asa ca Pr Emil a stiut bine ce a spus... in cazul sau, trebuia astepta inca un an, chiar daca a fost crunt nedreptatit, nu trebuia pune rau taman cu cine nu trebuie.

    O.M.

    Germania, o psecific ptr a nu se crede ca sunt din mafia clerico-profesorala

    RăspundețiȘtergere
  100. aha.de acord cu tine.e bine ca ti-ai crescut copilul asa.sper sa apuci ziua cand vei beneficia de pe urma "educatiei"pe care i-ai dat-o.chiar asa,mari prost au fost aia care au facut regulamentele scolare.sa se desfiinteze odata nota la purtare.sa ramana numai notele la invatatura.daca elevul sclipeste,sa-i dam dreptul sa ne sfideze.daca ma bate in strada un smardoi din asta,"un biet copilas de 17-18 ani",fara forta fizica,mergem la politie si daca are note mari si se exprima impecabil,sa intram noi la puscarie in locul lui.nu? bravo,domnule.zici ca esti de doua aori mai batran ca el?
    ai,deci vreo 35-36 de ani.nascut prin anii 70.generatia tupeului,generatia care ar ucide batranii,ca nu mai trebuie,generatia care azi da pe ministrii de teapa lui igas,udrea,boc,funeriu,etc.care nu dau doi bani pe viata unui om,cu atat mai putin pe viata unui batran.asadar,felicitari,domnule,invata-ti copilul tot ce stii si sa te vad peste ani cand vei fi batran si te va da afara din casa.asta iti doresc.nu ai invatat nimic din trecerea ta prin viata asta.imi pare rau sa ti-o spun.

    RăspundețiȘtergere
  101. Ma voi referi strict la prof. diriginte, pentru ca-l cunosc de 58 de ani (el nu e "bosorog" de 65 de ani, ci doar de 60 de ani).Este o persoana de o moralitate ireprosabila, cu merite sportive in perioada tineretii (fost campion national de patinaj viteza), cu o familie reusita si copii licentiati, un OM caruia nu-i plac mizeriile semenilor si de aceea nu se amesteca decat cand si unde este cazul.
    As vrea sa stiti ca nota la purtare a elevilor se stabileste in consiliul profesoral si nu de catre diriginte(a), pe baza activitatii si comportamentului elevului descrise de colegiul profesoral care preda la clasa respectiva, iar statutul de elev trebuie respectat de catre acesta si in interiorul scolii, dar si in afara ei.Veti intelege cand veti fi parinte de elev.
    Il cunoasteti pe elevul "victima" ? Daca da, atunci nu i-ati mai lua atata apararea, iar daca nu ar trebui sa nu acuzati inainte de a sti realitatea.
    Pe acest OM(dirigintele) nu l-am vazut niciodata beat, cu atat mai mult sa se creada ca s-ar fi dus in aceasta stare la scoala(mai ales ca foloseste ca mijloc de transport bicicleta), ca poate pipai fetele, ca este bolnav psihic, asa cum s-a incercat sa fie denigrat.
    N-ar trebui sa va spun toate acestea mai ales dupa ce am vazut limbajul, uneori nepotrivit (mai ales ca sunteti parinte, deci faceti educatie) si sugestia de a-l duce pe diriginte in Salajan.E cumva o amenintare, o propunere?
    In fine, acest copil care v-a castigat simpatia de ce nu spune cati prof. din 17 l-au sanctionat pentru "buna lui purtare" (scor zdrobitor pro sanctiune), cat si-a hartuit nocturn telefonic dirigintele, incat acesta a fost nevoit sa-l inchida, in ciuda faptului ca are parinti octogenari, carora li se poate intampla oricand ceva rau si trebuie sa fie instiintat, etc.Asta tine tot de comportamentul ireprosabil al junelui.
    Imi cer scuze ca v-am rapit timp pentru a citi aceste randuri si ca v-am ocupat spatiul cu ele, dar simteam nevoia ca macar o parte din fanii elevului sa cerceteze inainte de a da o sentinta.Ar fi mai multe de spus, dar numai dl. profesor decide, iar eu nici macar n-am avut permisiunea lui de a scrie aceste randuri, asa cum nici OTVul n-ar fi trebuit sa expuna imagini fara permisiunea celor in cauza.
    Va doresc sa fiti mai profund, caci la maturitate intelegem ca " nu tot ce zboara se mananca." Buna ziua, o mama

    RăspundețiȘtergere
  102. Si eu sunt eleva in Sf Iosif si a trebui sa suport atat invitatiile la cafea ale preotului Sascau cat si atingerile libidinoase la orele de sport ale profeorului Ionescu Viorel.
    Acolo daca nu esti umil nu ai nici o sansa, Dinu e o persoana extraordinara, e un om puternic, si chiar daca nu e usa de biserica, toti avem defectele noastre, important e ca tot ce a zis e adevarat si oricine care a invatat acolo stie asta. Viata se traieste pe picioare, nu in genunchi, nu va lasati umiliti si Dinule meriti tot respectul si aprecierea noastra pentru ca ai dat cartile pe fata. Si spune,i lu aaaron ala` sefu de clasa ca e un pupicurist si un papagal habar n,are sa vorbeasca corect in romana =))) Bravo Dinu, nu uita ca te sustinem!
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  103. Sa intelegem ca domana care a scris mai sus il cunoaste pe ionescu de la 2 ani ?=))) cica nu e un bosorog de 65 de ani, e de 60 =))))) hai ca esti tare

    RăspundețiȘtergere
  104. Sunt multe licee in Romania unde se comit abuzuri, ce e important e ca exista oameni cu tupeu care au curajul sa vorbeasca. In acest caz tupeul nu e un defect, ci chiar o calitate de admirat. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  105. De ce nu este dat dreptul la aparare acestui colegiu ? Am ascultat cu totii pledoaria d-lui Dinu. Este un principiu juridic acela in care se da dreptul celui acuzat sa se apere inainte de a fi condamnat. Ceea ce s-a intamplat la OTV este asemanator cu acele procese comuniste din anii ’’40 in care personalitati politice, academice, etc, erau acuzate fara dreptul de a se apara. Ar fi etic sa se de-a dreptul la o replica televizata si domnilor de la acest colegiu. Afirmatiile acestui tanar domn trebuiesc dovedite inainte de a fi pronuntate pe un post public prin care sunt defaimati niste oameni. Un principiu al dreptului penal este ca in momentul in care condamni pe cineva trebuie sa ai puterea sa probezi faptic ce afirmi. Tot ceea ce se afirma in instanta, pana la proba contrarie, nu sunt decat niste simple ipoteze. Vorbele, afirmatiile nu reprezinta niste probe. Ce este extraordinar la acest tanar, este capacitatea de a se face credibil in fata instantei publice fara a putea dovedi public ca ceea ce spune este real. A fost comparat cu un politician. Bun ! Dar sa nu uitam ca politicienii stapanesc la perfectie arta manipularii maselor prin discursuri elocvente, abile si argumentate, dar in esenta false. Popescu Dinu a fost crezut pe cuvant doar pentru ca vorbeste coerent si prin urmare convingator, dar vorbele nu constituie niste probe. Adevarul este ca romanii intodeauna au fost impresionati de oameni care vorbesc convingator dar care in scurt timp si-au dat arama pe fata. De ce iubesc romanii atat de mult actorii de teatru ? Tocmai de asta, pentru ca le plac actorii care joaca teatru. Ce sunt actorii ? Sunt artisti ai comunicarii verbale, ai dialogului, ai monologului, care printr-o mimica faciala elaborata si prin abilitatea de a-si schimba timbrul vocii pot induce ascultatorilor sentimentul ca ceea ce spun este veridic. Sa ne uitam spre ex. la marii nostri actori, dar sa nu uitam ca ceea ce spun ei pe scena sunt roluri memorate din niste scrieri de multe ori cu subiecte inventate ! Acelasi lucru s-a intamplat si la OTV : acest tanar domn, care si-a insusit un vocabular considerabil in decursul anilor de studiu la acest colegiu ( semn ca a si lecturat carti importante ca elev ), are o putere incredibila de-a se face credibil doar pe baza unor simple afirmatii. Ceea ce nu inteleg este de ce atatia oameni maturi, cu destula experienta de viata, se pot lasa convinsi de un simplu discurs.

    RăspundețiȘtergere
  106. Stimate anonim(a), daca ai avea un pic de judecata, te-ai gandi la toate variantele care dau posibilitatea ca un om sa cunoasca alt om de la 2 ani, cand celalat are 4 ani;
    referitor la expresia bosorog, iar nu i-ai sesizat nota sarcastica, poate iti vei aduce si tu aminte la 60 sau 65 de ani ce minunat este sa te apeleze un tanar cu "bosorogule" sau "bosoroago".Sa vezi ce placere iti va face, dar pana atunci viseaza ca tineretea este vesnica. Aceeasi mama de mai sus

    RăspundețiȘtergere
  107. Dreptul la aparare al colegiului a fost dat, ati auzit pe post cand a zis DD si Dinu deasemena ca i,a tot sunat pe dirgintele in caauza si preotul respectiv si acestia refuzau sa raspunda, au intrat si profesorii in direct, iar ce a zis dinu au confirmat si parintii elevilor din liceu. deasemenea am vazut undeva ca inspectoratul sau nush ce institutie a facut o ancheta acolo si s,a dovedit ca tot ce s,a zis a fost adevarat asa ca vorbeste dupa ce te interesezi putin mai bine

    RăspundețiȘtergere
  108. Pt doamna ALINA COSTIN si eu m-am uitat la OTV in ziua respectiva, iar eu cred ca Dinu are dreptate,iar daca nu avea dreptate nu cred ca s-ar fi dus la inspectorat si chear la televiziune..si daca nu ar fi fost adevarat ce a spus Dinu de ce dirigintele lui nu raspundea la telefon cand era sunat? Si cica ma sunt si preoti...poate ca Dinu nu e un elev model, dar totusi nu cred ca il interesa pe dirigintele lui ca fumeaza sau bea..oricum dupa cate am vazut Dinu este un baiat destept.Ceea ce a spus Dinu la Otv a fost confirmat de multi elevi si parinti:)..
    Multa sanatate.
    Cu drag Teona.

    RăspundețiȘtergere
  109. A si apropo pt cei care zic ca Dinu e "pedofil" pt ca a fost cu una de a 5-a cand eraa a 7-a:))[cica:-j] nu este pedofil daca ai o prietena cu 2-3 ani mai mica ca tine;).

    RăspundețiȘtergere
  110. Niste interventii telefonice nu reprezinta un recurs serios dupa acele declaratii defaimatoare. Asa cum Dinu a avut un spatiu de timp de vreo 4 ore sa vorbeasca, asa sa vorbeasca si domnii de acolo 4 ore. Acesta este dreptul la aparare. Iar inspectoratul nu a facut niste declaratii concrete si clare referitoare la ancheta facuta la acel colegiu. A-ti auzit vreo declaratie oficiala a inspectoratului pe acesta tema ? Eu nu am vazut nimic pe TV, pe internet si nici pe site-ul lor. Asa ca afirmatia ca inspectoratul a fost acolo si a vazut nereguli nu poate fi dovedita. Asta spun unii... Iar cand va adresati unei persoane pe care nu o cunoasteti se vorbeste cu D-voastra, nu la per tu.

    RăspundețiȘtergere
  111. un elev care a plecat in a8a din clasa lui dinu5 iunie 2011 la 16:20

    sunteti toti o adunatura de inapti. iar tu mirciulica crezi ca esti in stare sa citesti un om asa din flori. orice om care vorbeste corect si are o oarecare dictie cred ca ar fi bun de presedinte in conceptia ta inapoiata. dinu este un cacanar, din a5a de cand am fost in liceul ala si pana in a8a cand am plecat, baiatul asta nu a fost decat un nesimtit cu pretentii. daca nu stiti despre el nimic, nu mai vorbiti. toti inapoiatii mental si toti inaptii care si-au ratat viata scolara o sa-i ia apararea...ma rog.

    RăspundețiȘtergere
  112. Auzi ma nu mai tot comenta atata k nici tu nu cred k esti intreg la mintee;).Si eu cred ca Dinu e detreaba si asta e parerea mea;)

    RăspundețiȘtergere
  113. In opinia mea ca si telespectator dar si in calitate de parinte. Dinu? un baiat educat, inteligent si satul de sistemul de invatamint. Curajos si cu dreptatea in mina isi apara cauza. Cind am auzit comentariile acelui preot care intrase in direct la OTV, un inchizitor si nu un reprezentant al bisericii care trebuie sa fie slujitorul lui Dumnezeu si care in loc sa ierte, condamna, acea profesoara frustrata de neimplinirile ei in viata, o nebuna care nu gasea argumente pt.situatia in care se afla acest adolescent "condamnat" de niste inchizitori la un an pe tusa, in care sa mediteze dupa cum spunea acel preot. O sleahta de incompetenti, lipsiti total de metode pedagocice, cu alte cuvinte niste timpiti care nenorocesc copiii. Dar si mai surprinzator este faptul ca unii dintre colegii acestui baiat nici macar nu stau sa analizeze situatia dar sunt de partea acelor asa-zise cadre didactice. In ce tara traim? Acum si popii fac legea? Acea profa Fekete, o isterica care in disperarea ei ca nu e respectata de elevi a profitat de momentul acesta ca sa se razbune pe Dinu. O tembela care, daca s-ar duce ea sa dea vreun interviu, pt. angajare, nu cred ca ar avea vreo sansa sa-l si ia pentru ca e scoasa din tipar si nu stie sa se comporte in atare situatie. Mi-e sila de sistem si de aceste ciudate cadre din invatamint. Au ajuns copiii nostri sa le fie stirbita personalitatea din cauza acestor lingai, niste marionete lipsite de orice srupul care au un singur scop, BANU' obtinut prin orice mijloace inclusiv acela de a inocula tinerilor convingerile lor neortodoxe. Sa fim alaturi de acest adolescent si sa-l incurajam cu totii. Sunt convinsa ca drumul lui in viata va fi bine ales. Il felicit pentru curajul sau si parintii lui sper sa se mindreasca in continuare cu el pentru ca merita. Succes la bac, Dinule !!!

    RăspundețiȘtergere
  114. Respect Dinu!!:*in Romania exista atatia ca prostii astea de preoti...pai ce draqu' ii invata pe copii cum sa fie golani? si mai au pretentia sa fie respectati:))...si mi se pare ca scoala aia e pusa degeaba acolo;)..Numai bine Dinu!Si bafta in continuare:).

    RăspundețiȘtergere
  115. pt ala de mai sus care vb de cacanari, cacanara e maica,ta ca te,a nascut pe tine nu te mai lua de dinu ca e de o mie de ori mai destept si mai smecher ca tine si ca alti ratati dastia smecheri pe net, virgini care comenteaza aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  116. Elevul Dinu... Un bun orator si atat! Privesc la tot acest scandal si nu-mi vine sa cred unde s-a ajuns. Este adevarat, regulile in Liceul Catolic sunt foarte stricte, pot sa para chiar aberante uneori. Pot sa-i dau dreptate pentru faptul ca nu a fost bagat in Bac din cauza unui motiv stupid, dar restul acuzatilor sunt total nefondate. A dus prea departe acest scandal de dragul publicitatii, desi nu are nicio proba clara. Rusine lui si rusine voua tuturor celor care va lasati pacaliti de aparente!

    RăspundețiȘtergere
  117. Fiecare cu parerea lui da si din cate vad sunt multi mai multi care sunt pt Dinu nu contra..asa ca aia care sunt contra baga la minciuni numa ca sa se afle si ei in treaba..si "anonim" daca tu numa sa injuri sti..si numa asa poti sa ti o conversatie:-j..si dak si in scoala fiicei mele isi permit unii profesori sa dea in elevi..:-t..nu ma mai mira nimic ..ca au ajuns si protii sa fie de rasu' lumii..Succes Dinu la Bac!!

    RăspundețiȘtergere
  118. Domnule Mirciulica ,ai cazut intr-o capcana !In aparenta comentariile tale par a fi obiective dar contin mult subiectivsm imbracat intr-o haina pravoslavnica ! Ai grait spunand ca nu ai de-a face cu OTV-ul! se vede ca ai spiritul OTV-ist in tine! O simpla emisiune cu un pusti razvratit si prost educat te-au facut sa arunci cu laturi in profesori si in Biserica catolica!Vorbind despre noua generatie nivelul cultural, disciplina,educatia,bunul simt au scazut in mod alarmant ! A elogia "golanismele"noii generatii si a unui pusti lisit de bun simt contrbui prin aceasta le intarirea subculturii care ies in evidenta prin tot ceace gusta din pacate majoritatea conationalii nostrii manelele,emisiunile de "nisa"ale televiziunilor,impreuna cu "vedetele" aparute din toata mizeria morala si sociala in care traim! Hai sa "dam in cap"catolicilor care pana la aparitia comunistilor au detinut cele mai bune scoli,colegii de baieti si de fete;care au dat tarii cei mai educati oameni si catolici si ortodocsi si evrei si care au infundat puscariile ca detinuti politici intr-o societate totalitara a blamarii nonproletarilor! Nu te intrebi de ce vor sa fuga toti din tara! Si unde vor sa fuga? in occidentul catolic! Si din pacate multi din cei plecati sunt tributari educatiei noastre de pe plaiul nostru mioritic incat au speriat lumea civilizata ! Sa sti ca " virgula " Colegiul catolic Sf. Iosif este printre cele mai bune scoli din tara! o spun eu care nu fac parte din sistem si nu am absolvit o astfel de scoala ! Sper cand te mai apuca spiritul tau justitiar sa mai "rumegi"putin tot ceeace vrei sa dai den gura sau....tastatura ! Cu bine: Ioan

    RăspundețiȘtergere
  119. Pentru "Ioan": Domnule Ioan, o simpla precizare. Nu mi-am dorit si nici nu-mi doresc sa arunc cu pietre in "catolicism", Doamne Dumnezeule, nici vorba. Cand am scris prezentul comentariu, NICI MACAR NU STIAM DESPRE CE LICEU ESTE VOBA, insa....auzisem in emisiune ca este un liceu catolic. N-ar fi rau sa ai in vedere, faptul ca, in acea seara, cei doi profesori care au intrat in direct, au adus argumente extrem de subtiri, vis-a-vis de masura REPETENTIEI respectivului elev. (ca a intrat cu ceaiul la ora, ca intarzia 15 minute, ca mergea cu mainile in buzunar prin liceu, samd), motive care cel putin din umilul meu punct de vedere, NU POT CONSTITUI OBIECTUL UNEI ASTFEL DE MASURI EXTREME....REPETENTIA. Din acest motiv am fost in acea seara revoltat. Nu este vina mea ca prestatia profesorilor care au intrat in "direct" a fost net inferioara cu a pustiului care era in emisiune, iar asta a sesizat-o o tara intreaga. INCA CEVA: DESI SUNT ORTODOX SI NIMENI SI NIMIC NU M-AR CONVINGE SA MA LEPAD DE ACEASTA CREDINTA, TOTUSI....RECUNOSC SUPREMATIA CATOLICISMULUI IN CEEA CE PRIVESTE CIVILIZATIA SI...NU NUMAI. Cu asta, cred ca am spus....totul. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  120. Domnule Mirciulica, moralitatea nu depinde de apartenenta la catolicism sau ortodoxie ; nu stiu daca ai observat televiziunile ,mass media si dintre acestia OTV-ul in mod special au un rol foarte mare de a manipula .Am urmarit emisiunea in reluare ; ceeace am vazut mi-a indus "o greata" cunoscand dinainte o parte dintre profesorii si elevii din Colegiul Sf. Iosif pe care-i consider pregatiti din punct de vedere profesional si de o moralitate sanatoasa . Pr. Emil Moraru a facut specializarea la Paris in Teologia Morala are si doctoratul, Pr. Ciprian Sascau studiile le-a facut la Roma si nu i se poate imputa nimic lor din punct de vedere moral! Am vorbit si cu multi elevi si catolici si ortodocsi care au fost indignati de acuzatiile aduse de acest tanar indiscipliat ! Un moderator de emisiune cum a fost Dan Diaconescu a dovedit subiectivism si lipsa de orice deontologie profesionala ce se cere de la un ziarist! A sugerat in toata emisiunea atacurile la adresa Colegiului, cand profilul emisiunilor de acest gen cere ca daca nu e nimeni prezent din partea adversa automat moderatorul trebuie sa se constitue automat "avocatul"partii atacate! Au fost multi care au voit sa intre direct in emisiune dar au fost selectati la sugestia acestui tanar revoltat Dinu prezent in emisie! Nu toti au talent oratoric si multi au o emotivitate accentuata si nu reusesc sa tina "piept" diferitelor atacuri mai ales cand aceste acuzatii lezeaza profund persoana in cauza! Toate aceste slabiciuni de comunicare mai ales in polemica ,nu are de a face cu pregatirea profesionala! Eu cred ca sunt multe argumente ca sa se sesizeze CNA-ul si sa se adreseze justitiei pentru a se repara moral in masura in care se poare tot ceace a "murdarit" aceasta emisiune! In fotografia de pe blog te vad cu nu copil, cred ca e baiatul tau , nu cred ca ai dori ca viitorul copilului tau sa fie marcat de aceasta societate a minciunii, a coruptiei, a falsitatii a pregatirii precare din punct de vedere profesional ,a incapacitatii acelora care ne conduc, in care multi sunt nevoiti sa fuga afara din tara ca aici viitorul nu ne ofera nimic! Nu cred ca solutia optima de rezolvare a problumelor e sa atacam invatamantul si asa foarte sarac nesprjinit de nici un guvern si mai ales cu profesorii si invatatorii de sacrificiu cu salarii de mizerie in care multi traiesc sub limita saraciei! Trebuie sa schimbam mentalitatea in care traim! Dar nu trebuie sa inversam valorile! Schimbarea in bine se face prin educatie! Nu cred ca ti-ar convenii ca fiul tau sa fie pazit de agentii de paza din scoala de copii razvratiti! Trebuie sa ne asumam greselile si sa le corectam dar nu cred ca in procesul educational profesorii trebuie sa fie atacati de un elev nedisciplinat,dovedit si sa caute acesta din urma"dreptatea" la o televiziune care face vedete din "scursurile"societatii si care promoveaza "o dictatura a scopului care scuza mijloacele" si ceeace conteaza e imbogatirea patronului pe seama naivitatii si a prostiei altora!Mirciulica ai grija cum discerni situatiile vietii ca totul se poare intoarce impotriva ta mai tarziu sau poti afecta viitorul educational al copilului tau! Din partea mea iti doresc tie si tuturor numai bine si sa se instaureze dictatura bunului simt!

    RăspundețiȘtergere
  121. Buna ziua. Desi nu il cunosc personal pe Dinu si nici nu invat in respectivul colegiu m-am informat cat de cat. Ma intreb,in primul rand,daca totul merge asa bine acolo de ce foarte multi elevi aleg sa plece dupa ce termina gimnaziul? Sunt toti golani? Intr-adevar,acesta poate fi si "meritul" parintilor care aleg sa-si trimita copiii la o scoala cu un regulament strict in speranta ca acolo isi vor forma o educatie solida. Totusi aceastei educatii i se pun bazele inainte prin asa-zisii "7 ani de acasa".De invatat,se poate invata oriunde iar inteligenta nu se dovedeste neaaparat prin medii de 10. Am colegi premianti,cu medii peste 9 care nu sunt capabili sa gaseasca Romania pe o harta a Europei sau sa se exprime corect in limba romana. Revenind totusi la subiect,acest scandal este inutil,poate Dinu zice adevarul sau poate nu, asta numai cei de acolo o stiu. In orice caz,si la Sf. Iosif ca si in orice alt liceu exista aceleasi nereguli care depind atat de elevi cat si de profesori. Sunt doar mai voalate,ascunse dupa profilul teologic al liceului si un regulament care tinde sa ingradeasca libertatea de exprimare a elevilor.

    RăspundețiȘtergere
  122. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere