.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

luni, 21 martie 2011

INCONSTIENTA CRIMINALA???

Buna dimineata, dragii mei!

Bai, fratilor, aseara, in cadrul unei emisiuni tv, am vazut dezbatandu-se o informatie, care.....daca este adevarata, inseamna ca in Romania nivelul inconstientei deja a atins cote CRIMINALE.

Dupa cum stiti, la Cernavoda exista o Centrala Nucleara. Nu mai precizez care sunt riscurile folosirii energiei nucleare altfel decat in conditii de stricta siguranta, insa....se pare ca noi, romanii, smecherii mapamondului, cei mai frumosi si cei mai destepti, nu vrem sa tinem cont de acest aspect.

Mai precis, aseara, in urma emisiunii Tv, am aflat cu stupoare ca in anul 2009, in urma unei licitatii, a fost inlaturata CEA MAI TITRATA FIRMA DIN LUME (o firma germana) si inlocuita cu o firma romaneasca, care are sarcina sa produca AMORTIZOARELE pentru protejarea echipamentului nuclear in caz de cutremur.

Ca sa intelegeti mai bine, in caz de cutremur, in timp ce tot pamantul se misca, aceste amortizoare au calitatea de a proteja ruperea sau distrugerea echipamentului nuclear, functionand exact cum fuctioneaza amortizorul de la masina atunci cand roata trece peste o denivelare.

Insa, noi, frumosi si destepti cum suntem, am considerat ca.....ce p--a mea avem nevoie de serviciile si produsele firmei germane NUMARUL 1 IN LUME, ceeeeee.....noi nu putem sa facem acele amortizoare pentru protectia echipamentului nuclear???

Asa ca, cel putin din ce am inteles in emisiunea de aseara, licitatia a fost in asa fel "coafata" incat, firma germana sa nu aiba absolut nicio sansa de a o castiga. Bineinteles, licitatia a fost castigata de o firma romaneasca, care...ATENTIE (!!!), la acea vreme nici macar nu fabrica AMORTIZOARE PENTRU PROTECTIA ECHIPAMENTULUI NUCLEAR.

Bai, nene, daca informatiile sunt corecte, asta inseamna pur si simplu O CRIMA NU NUMAI LA ADRESA ROMANIEI CI...A INTREGULUI CONTINENT EUROPEAN !!!!

Daaaaa, stiuuuu, stiuuuu, stiuuuu, multi dintre romani sunt tentati sa spuna "Hai, domule, iti bati capul cu asa ceva!" in timp ce mai dau o limbuta in pasarica sau.....mai produc o felatie, insa.....ATENTIE MARE....in caz ca vreun cutremur produce un accident la Centrala Nucleara de la Cernavoda, vor fi condamnati la cancere, malformatii si leucemii, generatii intregi de copii nenascuti inca, nu mai spun de populatia prezenta.

Pot intelege multe, inclusiv zecile de licitatii "coafate" in diverse domenii, in asa fel incat sa castige ciumpalacii care "trebuie", pornind de la astfaltarea strazilor, amenajarea parcurilor, procurarea de echipament IT, etc, etc, etc.....dar, sa te "joci" cu ceva cu care nici cele mai mari forte nucleare din lume n-au curaj s-o faca, asta mi se pare CRIMA CURATA.

Saracii japonezi, un popor absolut senzational, greu incercat de-a lungul istoriei, au dat importanta maxima riscurilor provocate de un eventual cutremur devastator si cu toate acestea, din pacate....cu toate echipamentele de MAXIMA CALITATE, n-au reusit sa impiedice un accident nuclear. Saracii japonezi, numai acum jumatate de secol, au mai avut de-a face cu dezastrul nuclear.

Iar noi, un popor de prapaditi, betivi, hoti si curve in marea majoritate, facem pe smecherii, bazandu-ne pe ce????

Pe nimic evident, sau....in cel mai fericit caz pe ....HAZARD, asa cum am facut-o in aproape intreaga noastra existenta!

Cum gandim noi???

In tiparul mioritic: "Lasaaaa, bai....ce ale noastre echipamente nu E BUNE?. Ceeee, numai nemtii STIE sa faca amortizoare pentru echipament nuclear? Oricum, la noi nu VINE cutremure d-alea MARILE ca in Japonia".

Iar in caz de vreun dezastru nuclear, nu numai ca nu stim ce sa facem, insa....noi, romanii, desteptii si frumosii mapamondului, ne transformam in animale, calcandu-ne pe picioare si fiind in stare sa ne omoram pentru o felie de paine sau o cana cu apa.

Ma uitam la poporul japonez, chiar in acele zile de DEZASTRU TOTAL, cat de civilizati erau, cat de bine stiau sa actioneze, desi...."MOARTEA" pandea la orice colt de strada.

Apoi, imi inchipuiam cum ar fi Doamne Fereste sa ne "pocneasca" pe noi, romanii, un asemenea cutremur si cum am actiona???? :):)

Dragii mei, inca o data, daca informatiile dezbatute in emisiunea de aseara sunt veridice, nu pot sa mai spun decat atat, asa cum am facut-o in nenumarate randuri:

MI-E SILA CA SUNT ROMAN !!! SI...DIN PACATE, SUNT ROMAN 100%.

Atata inconstienta cata poti vedea in tara asta, nu cred ca poti vedea nicaieri in lume, nici la cele mai subdezvoltate popoare !!!

Cum sa te "joci" cu ENERGIA NUCLEARA?????

Cum sa iei in "ras" si sa "coafezi" o licitatie in asa fel incat sa elimini o firma germana, NUMARUL 1 IN LUME in producerea de amortizoare pentru protectia echipamentului nuclear si....sa-i asiguri victoria unei firme romanesti care la acel moment NICI MACAR NU PRODUCEA UN ASTFEL DE ECHIPAMENT?????

Deci, experienta "zero" in domeniu, asta ca sa nu mai spun de calitate si siguranta a echipamentelor !!!

Cummmm, bai, fratilor ??????

NUMAI NOI ROMANII, PUTEM FI ATAT DE CRETINI SI IMBECILI !!!

Culmea este ca, in caz de accident nuclear la Centrala de la Cernavoda, nu numai poporul roman ar fi crunt afectat pe zeci de ani daca nu chiar sute de acum incolo, ci....intreaga Europa, care nu are absolut nicio vina!!!!

Dar, ca de obicei, sa ne facem o "cruce" si sa speram ca Dumnezeu nu s-o infuria intr-o zi pe acest popor de rahat care suntem si sa ne arate unde poate duce indiferenta dublata de o crunta idiotenie!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu