...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 30 martie 2011

DIN CONTRA...SUNT 100% CORECT.

Buna ziua dragii mei!

Scumpilor, dupa aproape 9 luni de pauza (desi...nu am fost gravid), azi dimineata m-am intors la "sala". Daaaaa, stiti de cand imi tot spuneam ca ma voi intoarce la "sala"??? De prin luna septembrie a anului trecut si....de ficare data avea castig de cauza sintagma "Lasa, incep de saptamana viitoare". :):):)

Ieri dimineata, insa....dupa ce mi-am dus consoarta la serviciu, in timp ce ma intorceam in Titan, mi s-a pus "pata" si m-am indreptat catre "sala", sa vad cine mai este pe acolo. M-am reintalnit cu aproape mai toti pe care-i cunoscusem acum 1 an de zile, realizand ca doar eu.....un putoros nemernic, am renuntat la "sala". :):)

Asa ca, instant am scos din buzunar 120 ron si mi-am platit abonamentul pentru 1 luna de zile, sa fiu sigur ca incep de azi. Si....am inceput, iar acum astept sa vad cat de insemnate vor fi durerile....nu de "nastere" ci de febra musculara. :):):)

Buuuuun. In alta ordine de idei, trebuie sa precizez celor care mi-au trimis cateva mesaje in care imi spuneau ca sunt prea dur cu Jungle Man (vis-a-vis de ce am scris in comentariul de ieri), faptul ca....NU SUNT DELOC DUR CI....DOAR, FOARTE SINCER.

Nu stiu cat am sa reusesc, insa ma voi stradui in randurile ce urmeaza sa aduc o serie de argumente, doar pentru faptul ca, la modul general....consider ca situatia dintre mine si Jungle Man este perfect pliabila in multe alte cazuri.

De ce, spun ca, NU AM FOST DELOC DUR CU JUNGLE MAN???

Pai, in primul rand, atunci cand dupa o discutie sincera si directa avuta intre "patru" ochi, la vreo jumatate de an de cand se terminase relatia noastra de prietenie, i-am spus extrem de direct lui Jungle Man ca, sunt dispus sa accept a mai salva ceea ce se mai poate salva dupa crunta ruptura dintre noi, insa....niciodata n-o sa mai fie ce-a fost candva. IAR EL....A ACCEPTAT.

In plus, daca ar avea curajul, Jungle Man ar trebui sa recunoasca faptul ca, in cei 5 ani de prietenie pana la momentul ruperii relatiei noastre, SUBSEMNATUL a facut eforturi infinit mai mari decat a facut el, pentru "sudarea" relatiei, pentru constructia unui fundament care sa dureze o viata.

Cei care in aceste clipe zambesc si isi spun in barba "Daaa, bineinteles, iar motanul este victima", trebuie sa le stric cheful, aducandu-le la cunostinta faptul ca, INCLUSIV JUNGLE MAN, dupa 5 ani in care n-am stiu ce sa mai fac pentru strangerea relatiei, cu ochi senini si ironici mi-a dat o replica de mi-a cazut parul din nas:

"Auzi, Mircea, te-ai gandit vreo data ca, poate vrei sa oferi cuiva mai mult decat are nevoie?"

L-am privit uluit si....in acel moment am inteles ca numai in mintea mea idioata, in acei 5 ani de zile, se cuibarise ideea ca, Jungle Man chiar are nevoie de prietenia mea, de "strangerea" relatiei, de petrecerea a cat mai mult timp impreuna (peste tot il luam cu mine), samd.

Asta o stie si el, asta o stiu si eu, fiind doar o chestiune de curaj si constiinta in a o recunoaste.

Intamplator, cand Jungle Man mi-a spus ceea ce am precizat mai sus, ma aflam la cateva luni dupa ce primisem o lovitura absolut naucitoare de la o femeie pe care stiti ca am iubit-o ca pe ochii din cap cu toata fiinta mea, in urma caruia ma taram ca un caine, asa ca....fara sa vreau, am ajuns la o singura concluzie. :):):)

Si Jungle Man cat si acea femeie (v-am spus ca nu se suportau deloc), desi....fiecare in parte afirmau zilnic cat de mult au nevoie de mine, cat de mult insemn pentru ei, cat de mult le-a schimbat viata in bine, faptul ca m-au cunoscut....IN REALITATE, DACA NU VREAU SA MA MINT SINGUR, lucrurile stateau la ani lumina distanta de declaratii.

Acum, fiecare este liber sa procedeze cum doreste, sau...ca sa va dau un exemplu punctual, asa cum a procedat Oana si Pepe, care pana acum 1 luna de zile sustineau ca se iubesc cu disperare, iar azi....ziarele si micul ecran, sunt pline de injurii, jigniri, acuze si....mai nou, Oana ne spune ca se "babardeste" cu alt barbat de vreo 3 luni de zile. :):):)

Personal, atunci cand in viata mi-am luat-o la "bot", am incercat pe cat posibil sa trag niste invataminte care sa-mi fie de folos pe viitor, iar acest lucru nu-l poti face decat daca acepti ADEVARUL PUR, care de multe ori poate fi extrem de dureros.

Acest lucru l-am facut si acum. Cu Jungle Man, am acceptat sa ne mai dam o sansa, sa incercam sa salvam ceea ce se mai poate din relatia de prietenie care am avut-o zi de zi timp de 5 ani de zile, insa....NU IN ORICE CONDITII, CI...NUMAI CU LUAREA IN CALCUL A REALITATII.

Vedeti voi, cei care poate sunteti atat de caposi si chiar nu vreti sa intelegeti, hai sa facem un exercitiu de imaginatie.

Stiti ca acum vreo luna de zile, poate 1 luna jumatate, femeia pe care am iubit-o cu disperare, intr-o interventie pe calea sms-ului si a mailului, mi-a spus ca....a suferit urias dupa despartirea de mine, a trait momente de groaza, a cunoscut durerea la cote inimaginabile, samd.

Hai sa sfidam absurdul si sa ne imaginam ca, ajungeam sa petrec o noapte in bratele acelei femei, dupa ce din nou sfidand absurdul, sa presupunem ca ne-am fi impacat.

Ce credeti ca mi-ar fi spus in timp ce era cuibarita in bratele mele???

Eeeee, bineinteles ca, nici nu stiu cat de dor i-a fost de mine, cat i-am lipsit, bla, bla, bla.....asta in timp ce, REALITATEA ESTE CRUNTA:

Dupa despartire, in timp ce eu slabeam 10 kg, aratam ca un cadavru viu, ma taram ca un caine, ma trezeam noaptea si vomitam, EA....arata fresh ca un bobocel, era zambitoare si ironica si....bineinteles, savura linistita orgasmele provocate de un alt barbat.

In plus, ca o ironie a sortii, cand eu ajungeam in spital cu salvarea, avand tensiunea 22 cu 120, iar ulterior la psihiatru, distinsa doamna.....deja era intr-o relatie cat se poate de serioasa cu un alt barbat, relatie care a durat, ATENTIE....1 an si 3 luni, mai mult decat a durat relatia cu mine, marea ei dragoste. :):):)

Scumpii mei, iubitii mei, INCA O DATA: Fiecare are dreptul a alege ce vrea sa creada. Cuvinte goale, venite dintr-un reflex de moment sau....REALITATEA, CHIAR DACA CUMPLIT DE DURA SI DUREROASA :):):)

Eu, nu spun ca am dreptate, insa....de un lucru sunt sigur. Dupa ce mi-am luat-o la "MUIE" mai rau decat acele fetite care incearca sa introduca tot "instrumentul" pe esofag, si daca as vrea, nu am cum sa nu tin seama de ceea ce am invatat in acele momente de "asfixiere" cand credeam ca nu voi mai avea vreo data puterea sa ma ridic.

Asa ca, scumpii mei, exact acelasi lucru este si cu Jungle Man. Desi...NU PARE, NU NUMAI CA NU SUNT DUR CU EL, INSA....SUNT 100% CORECT.

Cand am avut acea discutie "ochi in ochi" cu Jungle Man, la 6 luni dupa ce se terminase relatia de prietenie dintre noi, am analizat instant si mi-am dat seama ca pot sa mai acord o sansa acestei relatii (v-am spus ca mereu acord o a doaua sansa), insa....in acelasi timp, n-am vrut sa mint pe nimeni si nici sa rostesc cuvinte mari fara niciun pic de valoare, asa ca....i-am precizat lui Jungle Man ca, NICIODATA, N-O SA MAI FIE CEEA CE A FOST CANDVA.

Pentru ca, asta simteam si....am trecut prin prea multe lovituri care m-au schimbat total ca si individ. Socurile traite pe banda rulanta, m-au naucit pur si simplu, iar acest lucru daca nu m-a marcat pe viata, macar pe niste ani buni de acum incolo, cu siguranta.

Iar, daca vreo data Jungle Man ar accepta sa fie corect cu el insasi (si...stiu ca poate pentru ca ii functioneaza constiinta), ar recunoaste ca in prezent, reactionez si ma comport exact asa cum trebuie, cu maxima corectitudine.

Pe vremea cand, ani la rand, il consideram ca fratele meu (si...nu glumesc), cautandu-i compania oriunde ma duceam, durandu-ma sufletul cand facea pe prostul si nu recunostea evidente absolute, iar eu ma enervam si tipam la el, sau....cand incercam atat cat puteam sa-i arat anumite lucruri de care putea pur si simplu sa ma doara in cur pentru ca nu ma afectau pe mine, Jungle Man, ma sfida si.....in final, dupa ce mi-am mancat ficatii 5 ani de zile, zambitor si ironic, mi-a spus ca....poate eu vreau sa ofer mai mult decat au unii oameni nevoie.

Acum, ii ofer atat cat are nevoie, nimic mai mult, chiar daca in dese randuri este tentat sa-mi faca reprosuri, sa bata apropouri, sa fie bosumflat, samd.

Si....in niciun caz n-o fac din orgoliu (stiti ca detest sa actionez pe orgoliu), ci.....pentru ca stiu si simt 100% ca asta este REALITATEA SI NU CEA PE CARE MI-O IMAGINAM EU, ANI DE ZILE LA RAND.

Din nou, desi....nu pare, credeti-ma pe cuvant ca, in momentul de fata, asa cum a fost si in ceilalti 5 ani de prietenie cu Jungle Man, pana in momentul ruperii relatiei, nu are nevoie de mai mult decat ii ofer acum.

Reprosurile sale si "bosumflarile" vin numai din orgoliu, din fite, samd. O stie prea bine ca, doar 3 persoane au fost si sunt cu adevarat importante pentru el in viata:

- tatal, care a decedat in 2009 (Dumnezeu sa-l odihneasca in pace);

- mama si sora sa, carora le doresc tot binele din lume si multa sanatate.

ATAT SI....NIMIC MAI MULT!

Si acum....cat si in cei 5 ani cat numai in mintea mea cretina si idioata, se cuibarise gandul ca suntem ca "fratii" si dependenti de a ne petrece cat mai mult timp impreuna, Jungle Man, nu avea nevoie de "atentia" si devotamentul pe care i-l ofeream zi de zi.

O stie si el, o stiu si eu. :):)

Acum, avem cea mai corecta relatie cu putinta, cea pe care trebuia s-o avem inca de la inceput, daca nu eram atat de idiot incat sa cred ca isi doreste cu disperare "strangerea" relatiei si a ne avea ca fratii. :):):)

In plus, cei care inca "belesc" ochii mari si sunt tentati sa rosteasca nu stiu ce sintagme, credeti-ma pe cuvant ca Jungle Man imi citeste zilnic blogul si....nu este suparat atunci cand imi exprim un punct de vedere, despre relatia dintre noi.

O fac, pentru ca....de cele mai multe ori, consider ca, la modul general, multe dintre situatiile dintre noi, sunt perfect pliabile multor altor oameni.

Dar, fiecare are dreptul sa actioneze cum doreste, insa....personal, niciodata n-am sa ma mai mint singur, asa cum am facut-o de prea multe ori, jucandu-ma la un moment dat, cu cariera, sanatatea si....desi pare melodramatic, chiar cu viata.

Va pupic dulce, scumpii mei :):):)

Un comentariu:

  1. Absolut. 100% sincer,
    trebuie sa recunosc, cu totii avem greseli, deeeeeeeeee "si ne-iarta noua Doamne gresalele noastre", niciodata nu suntem capabili sa apreciem un lucru la valoarea lui adevarata, insa atunci cand nu-l mai avem, abia atunci il apreciem la valoarea lui adevarata.

    RăspundețiȘtergere