...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 13 februarie 2011

NU VA MINTITI SINGURI !!!

Buna seara, dragii mei!

Ufffffff. In seara asta, imi este extrem de greu sa scriu. Este pentru prima data de cand scriu pe acest blog si cand....efectiv, imi tremura mainile pe tastatura de la laptop si.....nici nu stiu daca am sa am puterea sa merg pana la capat cu ceea ce am de scris.

Insa, atunci cand, acum 8 luni de zile, mi-am asumat decizia de a deschide un blog, prin intermediul caruia, in dese randuri, am fost EXTREM DE DUR cand m-am referiti "punctual" la adresa unor persoane aflate in ACEEASI SITUATIE in care sunt eu in aceste zile, neavand la acel moment, nici cea mai mica "indurare" in exprimare.....daca vreau sa fiu sincer cu mine, trebuie sa fiu la fel de necrutator si cand este vorba de persoana mea. Altfel, la noapte, tarziu, cand voi incerca sa pun capul pe perna si sa dorm cateva ore, cu siguranta nu voi reusi.

Singura rugaminte pe care o adresez celor care imi citesc blogul, este ca in seara asta, sa fie "indulgenti" cu posibilele sincope de exprimare care pot exista in acest comentariu, deoarece.....tot ce voi scrie in aceasta seara, are la baza o durere fara margini si....imi va fi foarte greu.

Fac acest lucru, din 2 motive: primul, a fost mai sus mentionat, iar al doilea, este pentru ca stiu 100%, ca....exact in aceste momente cand scriu acest comentariul, sunt mii si mii de alte "cazuri" absolut identice, cu cel de care voi scrie in aceasta seara si....poate, unora dintre voi, le va folosi ce vor citi in randurile ce urmeaza.

Iar in plus, cei care vor ajunge cu cititul la sfarsitul comentariului postat, vor realiza fara echivoc, MESAJUL pe care vreau sa-l transmit catre voi toti si care....este extrem de important !!!

NOTA: Inainte de a incepe, precizez ca este ULTIMA DATA, cand pe acest blog, voi mai discuta acest subiect!

Asadar, aproape toti care imi cititi blogul, stiti ca acum aproape 2 ani de zile, m-am despratit de o persoana, iar....dupa despartirea de acesta, am trait momente absolut cumplite ca si suferinta, asupra carora nu mai revin ca si narare (Cititi comentariul "RASPUNS CATRE O...DOAMNA").

Spre deosebire de 99,9999% dintre barbati, desi....luni de zile, m-am tarat cum nu se poate exprima in cuvinte, si....desi, stiam ca in acele momente absolut cumplite pentru existenta mea, femeia pe care o IDOLATRIZASEM, PRIN CARE TRAISEM SI RESPIRASEM, incepuse o noua relatie cu un alt barbat, n-am reprosat nimic, n-am dat sms-uri (cu o singura exceptie, o sa va explic imediat), n-am sunat sa fac scandal, ci....mi-am dus cu demnitate suferinta, rugandu-ma la Dumnezeu sa ma ridice, desi eram convins ca nu ma voi mai ridica niciodata.

Poate va intrebati, de unde, am aflat ca acea femeie isi facuse o noua relatie cu un alt barbat, si...in acest sens, pentru detalii, am sa va rog a citi comentariul "RASPUNS CATRE O...DOAMNA", unde va veti lamuri ca, absolut intamplator, mi-a iesit in fata ochilor, dovada "vie" (desi...n-am avut puterea sa vad cu ochii mei), ca femeia de care ma despartisem, incepuse o relatie cu un alt barbat.

Tot ce am incercat sa fac in acest timp, din prima zi dupa despartire, in care m-am prabusit total si...continuand, cu ziua in care desi....NU AVEAM VREO DOVADA CLARA (pentru ca nu mi-a permis inima sa vad cu ochii mei) stiam 100% ca femeia de care va spun, avea deja o relatie cu alt barbat, a fost sa incerc sa ACCEPT ADEVARUL !!!

Cititorii fideli ai blogului, stiu in ce situatie ma aflam atunci, si.....era cumplit de greu ca accepti ca in timp ce tu te tarai ca un caine de luni de zile, slabisesi 10 kg, aratai ca o stafie, la serviciu iti venise "nota de plata" pentru multe lucruri petrecute in perioada cand aveai o relatie cu acea femeie, te lua salvarea si te ducea cu branula in vena la Spitalul Coltea, iar ulterior ajungeai la usa psihiatrului, EA....femeia pe care ai IDOLATRIZAT-O si care in dese randuri atunci cand erati impreuna, urla din toti rarunchii ca esti MAREA EI DRAGOSTE, ca daca ar fi sa se desparta de tine, pentru ea viata nu ar mai exista, iar ani de zile daca nu toata viata, NU O SA MAI POATA FI CU NICIUN BARBAT, chiar ea....era absolut "ok" si incepuse o relatie cu alt barbat.

ATENTIE !!!! Multi dintre voi, ati auzit si auziti in continuare, astfel de cuvinte in relatiile pe care le-ati avut sau pe care le aveti, asa ca....CIULITI BINE URECHILE !!

In ciuda cuvintelor rostite de acea femeie in timp ce era cu mine, VIATA I-A DEMONSTRAT ca....dupa nici cateva luni, deja isi facuse o relatie cu alt barbat, iar EU....cel care in timpul relatiei cu ea, eram infierat si aratat cu "degetul"....TOCMAI EU....traiam la cote infinit mai mari si mai crunte, tot ce spunea ea ca o sa traiasca daca ne vom desparti.

Buuuuun. Pana azi dimineata, aceste lucruri le stiam 100% insa....nu aveam absolut nicio dovada.

Dupa ce acum cateva zile am primit cateva sms-uri de la femeia cu care am avut o relatie si in care imi spunea ca o DOARE sa vada parerea mea pe blog despre tot ce am trait, azi dimineata, a tinut cont de rugamintea mea si....A RECUNOSCUT PRINTR-UN MAIL, CEEA CE EU STIAM DEMULT SI CEEA CE IN PRIMELE 2 ZILE DE DISCUTII PRIN SMS, OMITEA CU BUNA STIINTA SA RECUNOASCA.

Iar pentru acest lucru, din tot sufletul, O FELICIT...pentru curajul, macar acum, foarte tarziu, sa recunoasca adevarul.

De aici, incepe partea cea mai importanta a comentariului si....VOI, CU TOTII, DACA VETI FI ATENTI, AVETI CE SA INVATATI.

Ceea ce s-a intamplat in ultimele 3 zile, dar mai ales azi, au fost niste "momente", de care eram 100% convins ca vor exista candva, mai devreme sau mai tarziu.

ERA LOGIC SA EXISTE, singura "necunoscuta" avand legatura cu....ziua cand se vor petrece aceste "momente".

Sincer si din toata inima, recunosc ca, mi-a fost cumplit de teama de aceste zile, care nu stiam cand vor veni, insa....eram 100% sigur ca....vor veni.

Iar de aici, lucrurile devin extrem de seriose si dureroase!!!

Este momentul in care ALEGI SAU NU, SA TE MINTI SINGUR !!

In cazul meu, acum, dupa ce doamna in cauza a terminat relatia de 1 an si 3 luni, avuta cu acel barbat, de care stiam fara a avea dovezi palpabile, a facut urmatoarele afirmatii vis-avis de relatia cu mine:

a) CA M-A IUBIT ENORM;

b) CA A SUFERIT URIAS DUPA MINE;

c) CA O DOARE TERIBIL CAND OBSERVA CA NU CRED ACEST LUCRU;

d) CA II PARE RAU PENTRU TOT CE S-A INTAMPLAT;

Si...lista poate continua.

Dragii mei, nu va doresc vreo data sau...nu doresc nici celor mai aprigi dusmani ai mei, sa ajunga a trai ziua in care, tarandu-se si trecand prin tot ce am specificat mai sus, sa realizeze ca, femeia iubita este "ok" si deja a inceput o relatie cu alt barbat. NU POATE FI DESCRIS IN CUVINTELE EXISTENTE IN "DEX" CEEA CE POTI SA TRAIESTI SI SA SIMTI IN ACELE MOMENTE.

Desi, am trecut prin atata suferinta, PERSONAL, am ales in aceste zile, sa ii arat acelei doamne, de ce, tot ce spune, nu este adevarat:

A.) cand, dupa ce spui ca ai TRAIT O IMENSA IUBIRE, care s-a destramat, iar suferinta a fost uriasa (asa cum sustine si azi)....niciodata (!!!!), dar absolut niciodata, nu ai cum sa incepi o alta relatie cu un alt barbat, dupa doar cateva luni de zile.

Cunosc perfect comportamentul feminin, pentru ca am vorbit la viata mea cu sute de femei, si....cred ca, orice femeie corecta, care nu vrea sa faca "front comun" cu doamna, i-ar spune fara echivoc ca asa ceva, nici daca vrei, nu se poate intampla.

In plus, macar cele 3-4 femei de pe site, care stiu ca au vorbit cu mine si....plangeau desfigurate fiind si dupa 2-3 ani de zile de la despartirea de barbatul IUBIT, n-au reusit sa merga in acest timp cu alt barbat, cu atat mai putin sa inceapa si o relatie (!!!), pot confirma ca, este o crunta eroare si....asa ceva nu poate sa existe.

B.) doamna a specificat ca, in acest an si 3 luni, pentru ca a fost sincera de la inceput cu acel barbat, a avut parte de scandaluri inimaginabile cu acesta, traind un COSMAR, iar eu i-am atras atentia ca.....orice femeie de pe acest pamant, cand sufera dupa "fostul" pe care spune ca l-a iubit cu disperare, chiar daca....prin absurdul absurdului, ar incepe dupa cateva luni o relatie cu un alt barbat, inca de la primele certuri....nu sa traiasca un COSMAR timp de 1 an si 3 luni, i-ar fi dat "papucii" acelui barbat, pentru ca....oricum, ea suferea dupa "fosta" iubire. Cum sa mai suporte si o relatie de COSMAR???

Din nou, orice femeie corecta de pe acest pamant, i-ar putea spune acestei doamne ca asa ceva nu poate exista.

C.) Pentru cei care ati citit comentariul "RASPUNS CATRE O....DOAMNA", stiti deja ca in primele 5 luni ale relatiei cu mine, a existat un italian cu care aceasta avusese o relatie cu putin timp inainte s-o cunosc eu, iar acest italian, o bombarda cu sms-uri si telefoane, la care ATENTIE (!!!)...EA....RASPUNDEA, IN CIUDA PROTESTELOR VEHEMENTE ALE MELE, GASIND DE FIECARE DATA TOT SOIUL DE SCUZE.

Fiti atenti aici! Desi...dintr-o pura intamplare, la 6 luni de cand ne despartisem, am avut dovada clara (desi...n-am stat sa vad cu ochii mei) ca femeia pe care o iubisem cu disperare, avea deja o alta relatie cu un barbat, i-am lasat un bilet in parbriz (Cititi comentariul "RASPUNS CATRE O....DOAMNA si o sa intelegeti circumstantele), iar ulterior, la 15 minute dupa ce am plecat de langa masina ei, nefiind un nesimtit, am realizat ca n-a fost corect ceea ce am facut, si....printr-un sms (va aduceti aminte, spuneam de un unic sms), am atentionat-o ca i-am lasat un bilet in parbriz, pentru ca stiam 100% ca este in casa la un barbat si nu vroiam s-o pun nici pe ea si nici pe el, intr-o situatie de cacat, cand ar fi coborat impreuna la masina.

Acum, am sa va rog a va aduce aminte, ceea ce scriam mai sus, anume ca....atunci cand o cunoscusem, timp de 5 luni, fara pic de jena fata de mine si de protestele mele, ii raspundea nonsalant atat la sms-uri cat si la telefoane acelui italian de care se despartise, gasind tot soiul de explicatii.

LA UNICUL MEU SMS, DESI....VENEA DIN PARTEA BARBATULUI DE CARE SPUNEA CA A FOST "MAREA EI IUBIRE"....NU A RASPUNS, CI....L-A IGNORAT TOTAL!!!

Din nou, orice femeie corecta de pe pamant, i-ar spune imediat ca.....atunci cand eu i-am dat un singur sms (unic), a stiut sa nu raspunda si sa-l ignore total, astfel....ARATANDU-SI RESPECTUL FATA DE ACEL BARBAT CU CARE AVEA ATUNCI O RELATIE SI...IMPLICIT, SI-A PROTEJAT RELATIA CU ACEL BARBAT, fata de situatia cand era cu mine si....DE FIECARE DATA, GASEA TOT FELUL DE EXPLICATII, DE CE, I-A RASPUNS LA SMS SAU LA TELEFOANE ACELUI ITALIAN, practic, aratandu-si lipsa crunta de respect fata de mine si de relatia avuta cu mine.

NOTA: Nu sunt nesimtit, si...a fost un singur sms pe care i l-am trimis, datorita faptului ca dintr-un impuls pe care nu l-am putut stapani datorita durerii cumplite si a starii groaznice in care ma aflam, atunci cand am dat cu ochii de masina ei si am realizat clar ca este in casa unui alt barbat, n-am reusit sa ma abtin si sa nu-i scriu un bilet, pe care i l-am pus la parbrizul masinii, regretand dupa 15 minute gestul facut. ASA AM AJUNS SA TRIMIT ACEL UNIC (!!!) SMS.

In aceste 3 zile, i-am spus mai multe insa....in acest comentariu, am punctat doar 3 lucruri esentiale, care dovedesc 100% ca, tot cea am scris ca si PARERE pe blog, despre niste evenimente extrem de tragice pentru existenta mea, sunt sustinute de adevar si....nu au fost bazaconii.

Este drept, daca azi, fata de ieri, v-am putut confirma ca CEEA CE SIMTEAM 100%, FARA A AVEA DOVEZI, a fost cat se poate de real, asta se datoreaza curajului doamnei de a recunoaste, chiar daca timp de 2 zile a evitat acest lucru, ca....tot ce am simtit a fost corect si adevarat si....exact in perioada pe care o banuiam, a avut o relatie cu acel barbat.

PENTRU ACEST CURAJ....CHIAR O FELICIT, DIN TOATA INIMA SI DIN TOT SUFLETUL !!!

Stiti ca mereu am militat pe acest blog pentru SINCERITATE, iar eu....dupa cata suferinta am suportat, dupa cate luni m-am tarat ca un caine, meritam SA MI SE CONFIRME ADEVARUL, PE CARE DEALTFEL.....IL STIAM.

Au fost 3 elemente care...desi banale, pentru cineva atent la "detalii", m-au facut sa stiu cu EXACTITATE, pana si perioada in care a avut acea relatie cu acel barbat, chiar daca....abia azi am primit confirmarea (octombrie 2009- decembrie 2010):

- in luna octombrie 2009, a disparut de pe siteul de socializare;

- la sfarsitul acelei luni octombrie, nu mi-a raspuns la sms-ul prin care o anuntam ca i-am lasat un bilet in parbriz, iar daca atunci nu era la un barbat, asa cum o stiu, nu rata sa raspunda si sa ma mai faca inca o data nebun;

- pe 2 ianuarie 2011, mi-a dat un sms in care mi-a spus ca mi-a descoperit blogul si imi ureaza un nou an plin de fericire (era clar ca s-a terminat relatia)....fiind primul sms, dupa 1 an si jumatate.

Asadar, inca inainte sa recunoasca azi, prin intermediul unui mail, stiam cu EXACTITATE, ca a avut o relatie cu un barbat in perioada octombrie 2009- decembrie 2010.

DIN NOU...EXTREM DE IMPORTANT !!! CASCATI BINE OCHII !!!

In aceste zile, 99% dintre persoanele aflate in situatia mea, desi....stiau poate adevarul, ar fi fost tentate SA DEA CREZARE faptului ca acea femeie sau barbat (valabil si viceversa)....a suferit enorm dupa despartire.....ca l-a iubit enorm sau....a iubit-o enorm, desi.....1 an si 3 luni, a avut o relatie cu alta persoana, inceputa la cateva luni dupa "despratire", in timp ce fostul partener, se tara ca un caine de durere si...ajungea desfigurat fizic.

STITI, DE CE, CEI CARE ATI FOST IN ASTFEL DE SITUATII, SUNTETI TENTATI SA DATI CREZARE UNOR ASTFEL DE CUVINTE, DESI....STITI PREA BINE ADEVARUL???

Pentru ca, este extrem de greu sa accepti (!!!)...TOCMAI ADEVARUL. Anume ca, pentru acea persoana, desi iti spunea cand era cu tine ca ESTI MAREA EI IUBIRE, ca daca v-ati desparti, viata ei n-ar mai conta si ani la rand daca nu toata viata, n-ar mai putea sa fie cu "cineva", dupa despartire, la doar cateva luni, in timp ce tu erai distrus si te tarai ca un caine, fiind desfigurat de durere, TOCMAI ACEA PERSOANA, era absolut "ok" si incepea o relatie cu "altcineva", fara sa aiba vreo problema.

Deasemenea, ITI ESTE IMPOSIBIL SA ACCEPTI ca, in timp ce tu nu dormeai nopti la rand, fumand tigara de la tigara, iar durerea distrugandu-te cu fiecare zi care trecea, ACEA PERSOANA....isi petrecea noptile facand dragoste cu "altcineva", dupa ce fusesera intr-un restaurant, club, samd....unde au ras si glumit.

PENTRU ORICINE AFLAT INTR-O SITUATIE SIMILARA MIE IN ACESTE ZILE, DESI....STIE PERFECT ADEVARUL, ESTE EXTREM DE GREU (!!!)....SA ACCEPTE TOCMAI ADEVARUL !!!

Personal, am acceptat adevarul demult, iar in aceste zile, desi....M-A DURUT ABSOLUT ENORM CHIAR SI LA APROAPE 2 ANI DISTANTA, am avut puterea sa-i raspund acelei doamne si nu s-o ignor asa cum cum m-a ignorat ea candva, cand ma taram iar ea, era in bratele altui barbat, EXPLICANDU-I CU MAXIM DE DETALII, ASA CUM O FAC SI PE BLOG, CU ORICE OM CARE MA ABORDEAZA, de ce, chiar daca mi-ar placea sa cred tot ce mi-a spus.....n-am cum sa ma mint singur.

Va asigur ca, NU V-ATI DORI VREO DATA, sa traiti ce am trait eu, si....sa ajungi a accepta ca, femeia pe care ai IDOLATRIZAT-O, pe care o iubeai cu toata inima si toata fiinta ta, pe care o iubeai mai mult decat iti iubeai parintii (credeti-ma...NU EXAGEREZ), la cateva luni dupa despartire, in timp ce tu traiai IADUL, iar durerea te desfigurase si ajunsesesi in spital iar ulterior la psihiatru, isi petrecea linistita noptile cu alt barbat cu care avea deja o relatie.

Sau...sa accepti ca, relatia cu acel barbat...CHIAR IN CONDITII DE COSMAR (dupa cum spunea ea), a durat 1 an si 3 luni, cu mult mai mult decat a durat relatia cu TINE, de care spunea ca esti MAREA EI IUBIRE.

Va asigur ca sunt ADEVARURI, pe care, atunci cand le accepti, nealegand sa te minti singur, dand crezare unor cuvinte ca "Te-am iubit enorm, nu stii cat am suferit dupa tine, ma doare sa vad ce parere ai despre ceea ce am trait impreuna".....ITI MUTILEAZA SUFLETUL SI INIMA PE VIATA !!!

Va spun cu mana pe crucea pe care o am la gat, iar cine ma cunoste stie ca niciodata in ultimii 4 ani, n-am dat-o jos o secunda.....chiar si azi, dupa aproape 2 ani de zile, cand mi s-a confirmat prin bunavointa acelei femei ca....tot ce stiam deja, fiind 100% sigur, A FOST CAT SE POATE DE REAL.....mi-a fost imposibil sa nu plang, sa nu simt o durere ce nu poate fi descrisa in cuvinte (iar cei care au trait asa ceva, stiu prea bine), insa....SA TE MINTI SINGUR, ESTE INFINIT MAI DUREROS !!!

Dragii mei, atat cei care ati trait asa ceva si stiti ce simt, cat si cei care n-ati trait asa ceva si....nu va doresc a sti vreo data ce simt, chiar si in aceste momente cand scriu acest comentariu, desi...acceptasem demult "adevarul", VA SPUN CU TOATA DRAGOSTEA SI DIN TOATA IMIMA, chiar daca ma credeti sau nu:

In aceste ultime 3 zile, desi tot ce am aflat, stiam demult si..."acceptasem", totusi...m-au facut sa slabesc 2-3 kg (m-am cantarit) si....ar mai fi ceva:

IN ACESTE 3 ZILE, AM REALIZAT, CA SI DUPA APROAPE 2 ANI DE ZILE, RANILE DIN INIMA, SUFLET SI FIINTA, SUNT LA VEL DE "VII" SI SANGERANDE, IAR DUREREA SIMTITA ESTE LA FEL DE MARE.

Nu cred ca se vor vindeca vreo data, insa....chiar si daca vor dura o viata, am sa aleg sa-mi port durerea si suferinta cu demnitate si...NU SA MA MINT SINGUR !!!

Offffff, uite ca am reusit sa termin comentariul, desi....tot timpul cat am scris, mi-au tremurat mainile pe tastatura si....in dese randuri, ochii mi-au lacrimat.

Asta-i viata, insa...nu uitati !!!

ACCEPTATI ADEVARUL, PURTATI-VA SUFERINTA SI DUREREA CU DEMNITATE SI....NU ALEGETI NICIODATA A VA MINTI SINGURI !!!

2 comentarii:

  1. Ultimele doua articole sunt asa de intime si personale, poarta o incarcatura emotionala asa de puternica, incat cuvintele noastre, ale cititorilor, sunt de prisos.

    Dar, totusi, cateva lucruri frumoase si simple ar trebui spuse...reamintite. Si, imi place sa cred ca vorbesc in asentimentul cititorilor acestui blog.

    Esti 'oglinda' multora dintre noi, (fie ca recunoastem asta sau nu) in momentul in care 'pasim' pe acest blog. Articolele sunt transante, dure si sincere pana la sange. Iar cine are puterea si curajul sa citeasca pana la capat un comentariu, se va intoarce pentru urmatorul .... dupa aceea deja e clar.. iti dai seama ca iti recunosti 'propria voce', 'propriul suflet' printre randurile scrise aici. Iar, in final, dupa ce ai terminat de citit...realizezi, fie cu tristete, fie cu furie, fie impacat....ca cel care asterne asemenea ganduri si pareri pe blog, (desi,instinctiv, datorita metodei 'directe si la obiect' de exprimare , iti vine sa-l strangi de gat) CHIAR ARE DREPTATE. Apoi mai ramane un singur filtru de trecut: propria constiinta.

    Iti multumesc pentru blog, pentru sinceritatea, emotia si sufletul cu care investesti toate comentariile, pentru sfaturi, pentru discutiile la telefon....Ajuti mai mult decat iti poti imagina, motane :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei , Man , cazul tau se numeste posesivitate . Stiu ca e greu , am trecut prin asta , dar faptul ca inca mai ai sentimente pentru ea la 2 ani dupa ce si-a refacut viata , inseamna ca ai o sensibilitate iesita din comun . Nu zic ca nu-mi amintesc relatiile trecute dar am avut puterea sa trec si sa-mi refac viata . Nimic nu merita mai mult decat TU . Sant atatea femei care asteapta sa fie iubite , incat nu realizezi . Sper sa ti se ia valul de pe fata si sa ai puterea de a merge inainte , fara sa te mai uiti inapoi . Da o sa sansa unei femei si atunci ai sa vezi cu alti ochi viata . Si , in uematoarea relatie , nu mai pune atat suflet , pentru ca relatiile sant ca fructele ....is verzi , se coc , dau in parg si se vestejesc . Pana la urma , ne nastem singuri si murim singuri , depinde doar de noi cat am evoluat in acest timp . Fiecare isi doreste binele lui , ceilalti fiind doar accesorii care sa ne confirme acest bine . Daca nu a fost bine , atunci nu merita , alta , pana vei gasi una cu care sa fii cvu adevarat implinit .Bafta!

    RăspundețiȘtergere