...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 18 ianuarie 2011

SANII....ETERNA PROBLEMA A FEMEILOR.

Buna seara dragilor :)

Azi, voi scrie despre "SANII...ETERNA PROBLEMA A FEMEILOR".

Gata, sa-i dam "bice", dragii mei :)

Stati, stati, stati.....sa va arat mai intai o poza cu baietelul meu care, spre deosebire de taticul sau, are o slabiciune pentru aspirator :)



Sa vedem daca, i-o mai placea aspiratorul si peste 10 ani :):):)

Bai fratilor, nici nu aveti idee de cat timp aveam in cap sa scriu despre "SANI....ETERNA PROBLEMA A FEMEILOR", si....nu stiu cum naiba faceam, ca mereu intervenea in mintea mea un alt subiect si mereu amanam. :)

In urma unei scurte discutii pe care am purtat-o cu o doamna, spun eu, posesoarea unor sani de "revista", desi....oricine ma cunoaste, stie prea bine ca, fata de majoritatea coplesitoare a barbatilor, pe mine ma fascineaza o mana fina si o manichiura impecabila sau....impletirea armonioasa intre un pantof elegant si o glezna frumoasa, mi-am adus aminte de acest subiect :):)

Azi, impulsionat de "harnicia" baietelului meu, ma pun pe "treaba"....bineinteles, aici, pe blog :):)

Dar, am o rugaminte la voi. Cititi comentariul pana la sfarsit, cuvant cu cuvant, inainte de a incepe cu "presupunerile", pentru ca....numai asa veti intelege ce vreau sa transmit. Promiteti, da? :):)

Bai fratilor, deja, nu mai este un secret ca, "baietii destepti", care acum cine stie cati ani de zile, au implementat "implantul" de silicon in sani, in foarte scurt timp, s-au imbogatit.

ATENTIE, imi spun si eu doar o parere, atata, nimic mai mult. :):)

Frecvent, am tot auzit din gura femeilor, grija fata de sanatate, grija fata de pericolele nevazute si nestiute, bla, bla, bla.

Insa, FOARTE RAR, ca sa nu spun ca niciodata, n-am auzit vreo femeie, daca nu infricosata fiind, macar "cazuta" pe ganduri, vis-a-vis de tot ce nu se stie despre implantul mamar si....totusi, in timp, se poate intampla. (evident, ce nu se stie de catre public)

Acum, asa idiot cum sunt, daca ar fi sa ma intrebe cineva, care este cea mai "sensibila" zona a unei femei, as raspunde fara echivoc ca....SANII :)

Si....tocmai aceasta zona extrem de sensibila si de multe ori, punctul "zero", de unde se poate naste un cancer necrutator, este extrem de neglijata de femei, majoritatea acceptand fara nicio frica, implantul mamar.

Acum, sunt si eu barbat, am avut si eu ocazia sa cunosc un oarecare numar de femei, si.....daca as fi intrebat (bine ca nu ma intreaba nimeni), as raspunde fara echivoc ca, cel putin incepand cu generatia mea de femei, Romania nu exceleaza deloc la femei cu SANI OPULENTI.

Stati, stati, stati, ca nu stiti unde vreau sa ajung. Insa, cu toate ca, romancele n-au excelat niciodata vis-a-vis de SANII OPULENTI, intotdeauna (!!!!), au fost in topul mondial al celor mai frumoase femei.

Din punctul meu de vedere, si....in contradictie totala cu parerea barbatilor, frumusetea femeilor romance, nu poate fi detronata de frumusetea vestita a femeilor din Venezuela sau Brazilia. (DOAR O PARERE).

Recunosc ca, romancele pot fi detronate la frumusete, doar de femeile din Rusia si fostele republici sovietice, iar "cunoscatorii" sigur nu ma vor contrazice.

Asadar, dragii mei, de zeci si zeci de ani, femeile romance, au fost in topul mondial al frumusetii, fara sa fi fost ajutate de implanturile de silicon.

ATENTIE: A NU SE INTELEGE CA AM CEVA IMPOTRIVA IMPLANTURILOR CU SILICON.....nici pomeneala, de asa ceva.

Ce s-a intamplat in ultimii 10-12 ani in Romania?

Tara a fost invadata de gandirea imbecila a penibililor barbati americani (in special), care.....pe langa alte "lipsuri" (la ei, creierele sunt spalate de multi ani si sunt invatati sa nu mai gandeasca), mai au unul extrem de important: SA FIE SANII MAAAAAAARI, MAAAAAAARI, MAAAAAARI.

Daca intrebi un penibil de barbat american, ce vrea de la o femeie, in 90% din cazuri iti raspunde ca....SANI MAAAAAAAARI.

Daca faci imprudenta sa-l intrebi in continuare de: senzualitate, feminitate, stil, nu mai spun de manichiura si pedichiura.....isi ia o figura de tampit, incepe sa rada ca un ghertoi si.....da din umeri, aratandu-ti ca el vrea SANI MAAAAAARI.

Cu complicitatea "media", care de dimineata si pana seara, ani si ani la rand, au promovat SANII OPULENTI, s-a reusit impregnarea in mentalul colectiv al femeilor romance ca, daca vrei cu adevarat sa fii o femeie superba si adulata de barbati, trebuie sa ai neaparat SANII OPULENTI. :):)

Au urmat sute de mii de interventii chirurgicale pentru implant mamar si, cred ca 70% dintre implanturile mamare, arata absolut oribil. :)

Stati ca ma explic imediat. De-a lungul exietntei mele, am avut ocazia sa "ating" toate felurile de implanturi.

Am pus mana pe sani, care jur ca iti creau impresia ca pui mana pe o bila (o senzatie foarte naspa, pentru ca sanul este tare ca o bila de biliard).....sunt cazurile in care initial, sanii acelei femei au fost foarte mici si dorindu-se volum, a iesit un "biloi".

Deasemenea, am pus mana si pe sani, ai caror marime initiala era "medie", iar implantul de silicon, nu s-a facut sub forma de "bila" (pentru volum), ci.....la, naiba ca nu stiu cum sa explic.....sub forma de felie rotunda de portocala (imaginati-va ca luati o portocala, si taiati din ea doar o felie.

Acei sani, desi au silicon, sunt placuti la atingere, pentru ca....sub piele, NU VINE IMEDIAT "BILA" DE SILICON, ci....sanul natural, iar sub sanul natural, vine acea "felie" de portocala din silicon. Practic, cand pui mana pe acei sani, ii simti cat se poate de naturali la mana, si....doar daca femeia sta culcata pe spate si pui mana pe sanii ei, in partea exterioara, se simte "felia" de portocala. (acesta este un implant pentru sustinere si foarte putin pentru volum).

Imi vin in minte acum, exemple oribile de sani, ajunsi uriasi, in urma interventiilor chirurgicale, doar pentru nebunia de a fi o femeie superba.

Mai mult, imi vin in minte "n" pitipoance absolut penibile, vazute la televizor, spunand ca sunt foarte mandre ca se uita barbatii pe strada, le claxoneza, cu privirea tintita pe SANII LOR OPULENTI.

Bai, fratilor, de-a lungul existentei mele, am cunoscut multe femei frumoase, si....majoritatea dintre ele, aveau sanii micuti (uite ca, consoarta mea, are un bust generos), insa.....multe dintre ele, explodau de senzualitate si feminitate.

De ce, azi, ca sa fi o femeie superba, trebuie musai sa ai SANII OPULENTI????

Ok, ok, ok, daca te-a inzestrat natura cu niste sani opulenti, frumosi si atragatori, asta-i foarte bine, dar numai daca....ai grija si de manichiura, pedichiura, gestica, stil, eleganta, rafinament, senzulitate, feminitate.

Am vazut mii si mii de penibile pe strada, cu sanii siliconati si scosi in evidenta, insa....la nivel de senzulitate si feminitate....ERAU "ZERO" ABSOLUT.

In final, atat mai spun, ca sa nu credeti ca am vorbit intr-o singura directie.

Nu stiu daca ati observat, insa....aceeasi tehnica cu SANII OPULENTI, s-a incercat in Romania si cu "maciucile" barbatilor, orice vedeta, instant este catalogata ca are o "maciuca" de "22". Dar, de ce, mereu aceasi marime de "22".....ramane un mister. :):)

Unui foarte cunoscut fotbalist englez, ani de zile i s-a dus vestea ca, o are "imensa", iar in toate reclamele de chiloti barbatesti, aparea cu o zdravana "umflatura", pana cand.....intr-o zi, o ziarista cu tupeu, a mimat ca ii ia un interviu, si....brusc, l-a apucat de "maciuca", dupa care a inceput sa strige "Minte, minte, o are mica".

Spre ghinionul "baietilor" destepti care au facut averi din chirurgia plastica, barbatii romani, nu s-au inghesuit sa-si mareasca penisurile, cu toate ca.....pe toate canalele de "media", era acreditata ideea ca, nu poti fi un barbat adevarat ca "x" sau "y", daca nu ai un madular pe masura.

Dragii mei, eu sunt criminal de sincer ca intotdeauna, poate chiar socant. :):)

Inaltime, am 1,87....iar "maciuca", pe care mi-am masurat-o prin facultate, o am de "15".

Sigur, altul, are o inaltime de 1,72 si....maciuca de "19". Foarte bine, "presteaza" mai usor si mai bine.

INSA, CREDETI VOI CA, VREO DATA, MACAR IN GLUMA, MI-A TRECUT PRIN CAP SA-MI FAC O OPERATIE DE MARIRE DE PENIS, DOAR CA SA AJUNG LA "18"...19"...20"???

Nuuuuu, dragii mei, nici daca mi-ar da ei bani sa fac operatia si....in niciun caz n-as face asa ceva.

Asa m-a lasat Dumnezeu, asa voi muri. Desi, suntem cu totii oameni, sub nicio forma nu suntem la fel. Unii mai inalti, altii mai scunzi, unii mai grasi, altii mai slabi, unii mai iuti la minte, altii mai lenesi, unii mai frumosi, altii mai putin frumosi, samd.

Sa ajungi a crede, ca numai daca......ai o anumita dimensiune la sani sau penis, esti un "exemplar" adevarat....IMI PARE CEA MAI MARE STUPIZENIE.

Am pus mana in viata mea, pe sani minusculi, insa senzatia pe care o aveam cand ii sarutam si ii atingeam, ma facea sa plutesc de placere, si....am pus si mana pe sani opulenti, pe "bile" din silicon, si.....n-am simtit nimic, ba chiar un disconfort :):)

NU SUNT IMPOTRIVA IMPLANTURILOR CU SILICON, INSA....ATAT SA VA GANDITI: UNII BAIETI DESTEPTI, MAXIMIZAND O SLABICIUNE, AU FACUT MILIOANE SI MILIOANE DE EURO :):)

Iar riscurile, chiar daca exista, sa nu credeti ca vor fi facute vreo data publice :):)

Dar, ESTE DOAR O PARERE :):)

7 comentarii:

  1. Da Mircea, ai perfecta dreptate in ceea ce priveste industria asta, a sanilor din ce in ce mai mari, a penisurilor uriase! Eu una nu inteleg nevoia unor femei de a-si risca sanatatea punandu-si implanturile alea penibile! De curiozitate am atins si eu o pereche de sani siliconati...groaznic mi s-a parut! Inteleg necesitatea unui implant in momentul in care persoana in cauza a suferit o extirpare a sanului, altfel mi se pare moft! Un moft facut pe banii si pe sanatatea lor de altfel! Laura

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana la urma sunt fata desteapta si am reusit sa imi fac si eu cont..sa pot comenta la postarile de pe blog!Trebuie neparat sa vorbim in legatura cu "problema mea".Rad de o jumatate de ora, fara sa ma pot opri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara Laura. Spui tu, sa vorbim despre "problema mea"? :):) Sa inteleg ca....tot despre acel distins domn este vorba??? Vorbim, artisto, vorbim cu cea mai mare placere. P.S. Asa este, in cazul in care, din nefericire, o femeie si-a pierdut un san, dupa o operatie de extirpare, un implant este binevenit. Acolo, nu mai tine de "moft" ci.....de cu totul si cu totul altceva. Azi, o necunoscuta mi-a trimis un sms, in care imi spunea ca....a citit intr-una dintre postarile mele de pe blog ca....mi-am facut doua implanturi de dinti (adica 2 masele) si ma intreba, de ce, am ales implantu si....nu am lasat sa fiu, asa cum a dorit Dumnezeu. :):) M-a amuzat mesajul, insa....din nefericire, acum 2 ani, am pierdut 2 masele de pe partea stanga, si....erau si ultimele, ca plasament. Din aceasta cauza, nu mai puteam sa mananc pe partea stanga, pentru ca o eventuala lucrare dentara, nu avea de ce sa fie "prinsa" in spate (adica sa se faca punte), asa ca....am fost nevoit sa fac doua implanturi de care sunt foarte multumit. Zici ca-s maselele mele. Am platit 80 de milioane pentru 2 masele (implant plus "camasutele" de portelan) si....pot si eu sa mananc normal pe partea stanga. Desi....ambele operatiuni se numesc "implant", situatia unei tipe care vrea sa aiba sanii cat mai mari, cu a mea, care nu mai aveam cum sa mananc pe partea stanga, NU SE POATE COMPARA. Insa...este doar o parere. :):) In final, bine ai venit pe blogul meu (ca si cont deschis), pentu ca de citit, stiu ca-l citesti demult. Vorbim, Laura, cum sa nu. Uite, poate chiar maine. Te sun eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Evident ca nu se poate compara implantul mamar, cu o lucrare dentara...distinsa d-ra/d-na ar fi trebuit sa stie inainte sa trimita mesajul ala, faptul ca, lipsa unui dinte, a unei masele, creaza nu doar probleme estetice, cu si probleme de sanatate, mai exact digestive!!Apropo de asta...vreau relatii referitoare la medicul care ti-a facut implanturile! Referitor la distinsul domn, se pare ca nu-i asa distins cum il credeam eu cel putin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Apropo..cred ca maine ar trebui sa postezi ceva despre o categorie de barbati! Mai exact, acel barbat realizat profesional, material, frumusel, serios si responsabil. Dar care barbat, dupa ce incheie o relatie de lunga durata, nu mai e capabil sa "agatze" o femeie decat postand mesaje de genul "tanar dragut ofer companie intima d-nelor si d-relor interesate", "ofer masaj d-nelor si d-relor dornice de relaxare", "va astept pe webcam, pentru clipe de neuitat". In mare cam asta e motivul pentru care rad de o ora, si pt care nu-l mai consider deloc distins! Tare as vrea sa iti citesc opinia referitoare la categoria asta de barbati! Se inscrie la categoria "ciumpalaci":))?Sau la categoria "scapat din lant"?PS Mai sunt tare multe de spus!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara.....mai...serios acum si tu...chiar ca esti motan carcotas. pai daca nu erau silicoanele mai aveam noi "piti from the mall"? :))
    chiar ma gandeam cu ce ne mai delectezi ochii si descretesti mintile...ma asteptam sa ne chemi la sanatate cu sticle cu apa...chiftelute si alte cele si tu ne zici de silicoane? =)) ai reusit sa ma faci sa rad ca nebuna dupa o zi super stresanta la birou.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara Mary. Ma bucur ca te-am facut sa razi, multe persoane mi-au spus azi ca le-a facut sa rada comentariul cu "sanii". Buuuu. Acum, pentru Laura: Mai, artisto, ti-am cautat numarul in agenda si...nu l-am gasit....DA-MI TE ROG UN SMS sa-l bag din nou in agenda. In 30 minute am sa scriu pe blog despre INCREDERE si....voi atinge si "subiectul" tau.

    RăspundețiȘtergere