...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 31 ianuarie 2011

O SIMPLA FETITA....EVA MARIA.

Buna dimineata, dragii mei!

In dimineata asta, nu sunt foarte bine dispus, pentru ca, aseara, baietelul meu si-a spart capul jucandu-se prin casa, iar am ajuns la Grigore Alexandrescu, ca sa-i faca radiografie, sa-i dezinfecteze rana, samd.

Insa, mi-a adus aminte ca, vineri noaptea, neavand somn, m-am tot uitat pe la televizor, pana spre dimineata si....butonand telecomanda, la un moment dat, am dat cu ochii de postul "Acasa" TV.

Personal, acest post imi displace profund, datorita emisiunilor chipurile "mondene", in care sunt prezentate toate pitipoancele semidocte, ca zambete de cretine, ce se lauda cu silicoanele si buzele injectate, INSA....CULMEA, CU TOTUL INTAMPLATOR, am nimerit sa "butonez" pe acel post, exact in momentul in care era prezentat un caz foarte grav, al unei fetite de doar 4 anisori, diagnosticata recent cu leucemie.....EVA MARIA.

Hai s-o vedem:



Acum, dupa ce am cautat pe "youtube", sperand ca poate am noroc si voi gasi filmuletul cu drama pe care o traieste aceasta fetita care abia a implinit 4 anisori si a fost diagnosticata cu LEUCEMIE, vi-l pot prezenta mai jos.

Filmuletul dureaza doar 7 minute si VA SOLICIT IMPERIOS sa-l vizionati (dati click):



Practic, despre acest caz cutremurator (din multe, multe, altele), nu trebuie sa mai adaug absolut niciun cuvant, insa in randurile ce urmeaza, va voi spune cateva cuvinte, voua, sutelor de persoane care cititi ce scriu:

a) Credeti ca acum 2 saptamani, cand fetita se juca linistita acasa, parintii sai, s-ar fi asteptat sau le-ar fi trecut macar O SECUNDA prin minte ca vor ajunge sa traiasca o astfel de tragedie???

RASPUNS: 100%....NU.

In viata mea, am trait multe si am vazut si mai multe, si...bineinteles, am avut parte si de persoane ABSOLUT INCONSTIENTE, care atunci cand le spuneam de un caz social, "filozofau" cufundandu-se intr-o imbecilitate crunta, de genul:

"Eu nu ajut astfel de cazuri, pentru ca, oricum nu-i poti ajuta pe toti".

Iar cand le aduceam ca argument, bineinteles cu un "Doamne Fereste" in prealabil, situatia in care, chiar ei, pot sa fie loviti de o tragedie, imi raspundeau:

"Mie nu are cum sa mi se intample o asemenea tragedie, pentru ca GANDESC POZITIV SI NICIODATA NU MA GANDESC LA ASA CEVA. Iar daca gandesti pozitiv, nu are cum sa ti se intample asa ceva".

Tot ce-am putut sa fac in acele momente cand priveam acel gen de persoana si auzeam ce imbecilitati crunte poate debita, era...SA-MI FIE MILA, pentru ca....desi, nu-si dadea seama, existenta sa, nu mai era in mainile Lui Dumnezeu ci...ale "Necuratului".

b) Cati bani ii trebuiesc acestei fetite, EVA MARIA ???

- initial, daca se rezolva fara operatie....60.000 euro;

- daca este necesara operatia.....150.000 euro;

Daca luam costul cel mai scump, adica 150.000 euro, sunt necesare 75.000 de persoane care sa doneze cate 2 euro.

c) Cat inseamna "2 euro"???

Pai, in cazul meu, nu-mi ajunge sa-mi cumpar nici macar unul, din cele 2 pachete de tigari pe care le fumez zi de zi.

Sau...in cazul altora, o cafea in plus, bauta intr-un bar, o sticla de 2 litri de cola si o napolitana, etc, etc.

PENTRU MULTI DINTRE NOI, ACEASTA SUMA INSEAMNA INFIM (!!!)...INSA, DACA NE UNIM MACAR 75.000 DE PERSOANE DIN ACEASTA TARA, INTR-O SINGURA ZI, PUTEM SA ADUNAM SUMA NECESARA SI SA-I SALVAM VIATA MICUTEI EVA MARIA.

d) Nu sunt naiv, din contra, sunt realist si din pacate, asa este...chiar parintii acestei micute EVA MARIA, daca ar fi citit acest comentariu, acum vreo 2 luni, dar care sa fie scris pentru un alt copil, ar fi fost sanse foarte mari, sa gaseasca "n" scuze, de ce, n-au cum sa doneze acei 2 euro, insa....VIATA (!!!), DIN PACATE, NE POATE REZERVA MULTE SURPRIZE....NU UITATI ACEST LUCRU !!!

Azi, treci nepasator peste un astfel de comentariu, sustinand elucubratii de genul ca, esti prea ocupat sa donezi 2 euro, ca ai uitat, ca te-ai luat cu altceva, etc, etc, insa....maine, Doamne Fereste, poti fi in situatia in care sa plagi si sa-ti smulgi parul din cap, in timp ce privesti cu disperare catre....BUNAVOINTA CELORLALTI.

e) Pentru orice om cu macar un gram de creier in cap, nu mai este o noutate ca in proportie de minim 70%, suntem un popor de "cacat", plin de pitipoanece, ciumpalaci, hoti, ipocriti, care au un singur scop in viata "PARVENIREA" insa....SA NU UITAM CA, cealalta parte de 30%, inca traim, inca il avem pe Dumnezeu in sange, inca mai speram ca nu vom fi calcati in picioare de grotescul celor 70%.

NU AVEM VOIE SA STAM CU MAINILE IN SAN !!!!!

OK, IN MOD CLAR, NU-I PUTEM AJUTA PE TOTI, INSA....MACAR O DATA PE LUNA, PUTEM SA DONAM 2-4 EURO, PENTRU A INCERCA SA SALVAM VIATA UNUI COPILAS.

f) Stiti de cate ori, am bagat la "pacanele" sau "pariuri", una dupa alta, bacnote de 100 ron (adica 25 de euro)???

De multe ori, insa....in nemernicia mea, atunci cand am avut ocazia, n-am stat niciun moment pe ganduri si am donat prin telefon, cand era vorba de un caz social.

Vorbeam de pitipoance. Ce le-ar opri, ca printre alte multe cereri adresate "cimpalacului- sponsor", sa-si ia acea fata de pisicuta si....sa rosteasca:

"Iubiiii, stiu ca tocmai ce mi-ai luat o geanta si o pereche de pantofi, ma mai duci si in club diseara, insa....haaaaiiii, te rog eu, doneaza si tu din partea noastra, 5 euro, pentru aceasta fetita EVA MARIA, imi este mila de ea".

Bineinteles, nu le opreste nimeni si nimic, cu exceptia unui singur lucru: INDEPARTAREA DE DUMNEZEU PRIN NEPASARE SI....APROPIEREA DE DIAVOL.

As mai putea scrie pana maine astfel de exemple, care sa demonstreze crunta nepasare in fata tragediilor traite de semenii nostri, care culmea, ORICAND (!!!), ne pot lovi si pe noi, insa am sa ma opresc aici, concluzionand:

NU TREBUIE SA AJUTI PE TOATA LUMEA SAU...SA DONEZI 100 DE EURO, CI....ESTE SUFICIENT S-O FACI DE CATE ORI ITI PERMITI SI SA INTELEGI CA SECRETUL "REUSITEI" IL REPREZINTA: O SUMA MICA DREPT DONATIE INSA.....UN NUMAR CAT MAI MARE DE DONATORI.

In final, atat va mai spun:

NU VA ROG, CI....VA CER IMPERIOS (!!!), SA AJUTATI PE ACEASTA FETITA, DONAND MACAR 2 EURO, PRIN UNA DINTRE MODALITATILE DE MAI JOS:

Numere apelabile in reteaua Romtelecom:

0900.900.082 - 2 euro
0900.900.086 -6 euro
0900.900.084 -8 euro

(!!!) Sa nu invocati scuza ca nu aveti telefon "romtelecom", pentru ca, daca vreti cu adevarat s-o ajutati, apelati la un cunoscut care are sau...la o ruda, la parinti, etc, carora le puteti deconta ulterior cei 2 euro.

IN PLUS, MAI EXISTA NISTE CONTURI:

TITULAR CONT: CEZAR GRIGORESCU
BANCA: BRD
SUCURSALA: Calea Mosilor 225

Cont in lei BRD - RO12BRDE426SV42546784260
Cont in euro BRD - RO04BRDE426SV42546944260

Chiar acum, dupa ce voi incheia acest comentariu, voi pune mana pe telefon si voi dona acestei fetite 4 euro (doua apeluri de cate 2 euro), sperand ca si voi, in numar cat mai mare, veti duce mai departe mesajul meu si....veti dona macar cate 2 euro.

P.S. Stateam si ma gandeam ca, numai ieri, dupa ce am iesit din casa pe la pranz impreuna cu Jungle Man si pana seara, am cheltuit 300 ron, fara sa-mi cumpar absolut nimic de imbracat, ci....numai pe mancarea de la restaurant, frappeul din bar, biletele de la loto si pariuri.

Cred ca pot, in fiecare saptamana, sa donez macar 2 euro, pentru a incerca sa salvez viata unui copilas. Iar ca mine, sunt absolut convins ca....SUNTETI MULTI, TOTUL ESTE SA VA INVINGETI COMODITATEA SI NEPASAREA !!!

18 comentarii:

  1. buna! ..citez "SUNTETI MULTI, TOTUL ESTE SA VA INVINGETI COMODITATEA SI NEPASAREA !!!" ... se intampla, se doneaza ... donam, exista un mail de prezentare al cazului (ce tragic, o fetita frumoasa devine "un caz"), se numeste "rugaminte pentru EVA"! asa ca ... bine ai venit in club!!! :)
    off topic: cautare ceva ... search pe google, nimerit pe blog, citit "parereri", amuzat, aprobat, oripilat, dezaprobat, empatizat... citit in continuare ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "Tonia": Buna seara. Tonia, daca tu asa crezi, ca se "doneaza" la greu, eu n-am sa te contrazic, insa...am rezerve mari. Hai, te rog eu, priveste un pic numai comentariile de la ceea ce am scris azi. Cate sunt??? Aaaaa....DOAR TU !!! Cine ma cunoaste, stie ca indiferent de situatie, intotdeauna spun ce am de spus. Deja, cunosti blogul, asa ca....ai observat polemicile postate la ultimele comentarii. Din pacate....AZI...chiar ma asteptam sa fie postate comentarii, de incurajare reciproca, de indemn pentru "donat", etc, etc. Cati cititori vor fi pana diseara? Nu stiu, insa..."statistica" blogului imi arata ca pana la ora asta, sunt deja foarte multi. De ce, macar un comentariu nu s-a postat??? Esti prima si....sincer....ma doare sa vad indiferenta!!!!!!!!!!!!!!! Crede-ma, desi....nu te contrazic, am mari rezerve vis-a-vis de "rozul" pe care-l vezi in situatia "donatiilor".

    RăspundețiȘtergere
  3. Mircea....nu e importat sa postam comentarii(eu una sunt terminata dupa maratonul de ieri).....ci sa luam initiativa...pupoace.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru "Mari": Artisto, imi vine sa rad. :):) Stii de ce? Am fost 100% convins ca, prima persona care o sa scrie, o sa aduca in discutie sintagma "nu este important sa scriem comentarii ci sa facem ceva". :):):) Ok...accept, ramanand doar cu intrebarea, de ce, la celelalte comentarii, a fost necesar sa se scrie atat, sa fie atatea contradictii si pareri, samd (uite, exemplu....relatia ta) :):):) Atunci a fost necesar sa se scrie, azi, cand am scris de acea fetita crunt lovita de soarta, nu mai sunt necesare comentariile :):) pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. pai decat sa comentam pagini intregi consider ca e mai bine sa facem ceva...cu ce ar ajuta daca noi am dezbate aici problema si am plange familia si situatia in care sa afla ??? am ajuta cu ceva ? nu cred ;) parerea mea care estem :D.
    Nu avem ce sa dezbatem, doar sa luam initiativa...problema exista si nu putem prin vorbe sa realizam ceva

    RăspundețiȘtergere
  6. Subiectele dezbatute inainte...permiteau dezbateri, idei, sfaturi, unghiuri diferite , experiente personale oferite ca exemplu etc. Iar subiectul de azi...doar actiune. De obicei faptele de buna credinta si dragoste, autentice, se fac de anonimi, de oameni de rand, de oameni de la care nu te-ai fi asteptat in ruptul capului sa-ti intinda o mana de ajutor.....si, pe care, mai ales, nu-i intereseaza sa-si trambite gestul in cele 4 zari. O fac si gata.
    Daca vin si spun ca uite, Mircea, am donat 2 euro, ce zici de asta? - uite ce exemplu bun sunt! Asa nu.
    Cel putin, nu eu. Daca vin si-ti insir alte nshpe exemple de asemenea gesturi, cresc in ochii tai?devin sablon? primesc ceva?
    Sunt sanatoasa, ai mei sunt bine, am un acoperis deasupra capului, mancare in frigider si apa calda pe teava. Si sunt constienta ca de multe ori in viata mea am fost/sunt nesimtita, ignoranta, dura, rece etc...dar am si eu lectiile mele ...si un Dumnezeu care a avut grija sa-mi dea niste suturi in fund zdravene si sa-mi arate unde gresesc....iar printre lucrurile pe care le-am inteles de la El se numara si asta: fa bine...in liniste, in tacere... doar sufletul tau trebuie stie de ce si pentru ce....altfel, totul devine spectacol.
    Nu 'arunca cu pietre'...pentru ca se face bine pe lumea asta, crede-ma....si...faptul ca suntem doar o mana de oameni, imprastiati in toata lumea asta....chiar nu conteaza. Nu asta conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  7. PENTRU "CATALINA SI MARI": Alooooooo, artistelor, stiti prea bine ca va pretuiesc mai ales inteligenta, insa.....nu uitati ca vorbiti cu motanul232, nu cu un cimpalac care gandeste cu ce are in pantaloni!!!! Ce sunt cu vrajelile astea cu "actiune"....cu....."Mircea, vezi ca am donat 2 euro".....samd??? :):):) Cine a spus sa va "trambitati" o eventuala donatie pe blog???? Cum adica, nu ai ce sa scrii???? Pai...da, pana la urma aveti dreptate, te apuci si scrii daca simti ca trebuie sa scrii, voi....ati simtit sa scrieti "romane" la subiecte care chiar nu aveau vreo rezolvare (exemplu relatia lui Mari), iar aici....puteati simti sa scrieti, spre exemplu: "Am citit comentariul, este foarte bine ca incerci sa-l faci public atat cat poti, ca ai scris de el, si noi, la randul nostru, o sa facem ce putem". Dar, v-am spus, ca sa te apuci sa scrii, trebuie sa si simti!!! Aaaa, inca ceva: Nu mai stiu exact care dintre voi a rostit "perla" cu.....ceva de genul "prin a scrie, nu rezolvi nimic". Poate pe acest palier, sunteti mai superficiale, insa...TOCMAI (!!!)....FAPTUL CA SCRII, ORIUNDE AR FI (pe blog, la un profil pe un site de socializare, pur si simplu trimitand mailuri cu linkul la prieteni sau cunoscuti), sporeste sansa ca ACEA FETITA SA FIE SALVATA. Daca nu scriau unii pe "google" de cazul sau, daca nu faceau cei de la tv o emisiune....in fine, hai ca, ducem discutia in derizoriu si....EU, spre deosebire de voi, NU VA SFIDEZ INTELIGENTA. Daca, ma chinuiesc uneori a explica unora mai slabi utilati la mansarda, in cazul vostru....n-am de ce, stiindu-va cat de bine utilate sunteti. Insa, desi....stiti ca imi sunteti foarte simpatice, am sa va scriu negru pe alb: IN SEARA ASTA, ATI DAT DOVADA DE IPOCRIZIE ! Apropos, ca tot veni vorba, ati donat cei 2 euro??? Hai, trambitati, urmand ca eu sa suport penibilul....sunt de acord.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. N-are rost. Imi pare rau. N-ai inteles ce am vrut sa spun.

    RăspundețiȘtergere
  10. apelul dvs a fost inregistrat, va multumim pt donatie....asa in ipocrizia mea ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. d: … bravo mari … asta-i spiritu’ … a fost greu?
    situatiile tensionate nu fac bine nimanui … mai ales unui blog!!
    … ieri la birou, cu toata lumea si cu sefu’:
    - sefu’ stii cat imi place mie sa salvez balenele, animalele mici si fara frontiere … bla bla
    - dap B. zi mai repede ce vrei ca nu-ti fluturi tu genele de pomana pe aici
    - sefu’ e o situatie cu o fetita mica mica … frumusica ….
    - asa …
    - am nevoie de 2 euro …
    - pen’ ce ?
    - sa- i donez … si n-am romtelecom acasa si tre sa-ti folosesc telefonu’ … si am inceput povestea … ca are leucemie, ca merita sa traiasca, ca se poate intampla oricui … ca trebuie mediatizat … (sefu stie ca sunt comoda si fan campanie “mereu aproape” ca au sms cu 2 euro in reteaua Vodafone si argumentez o fapta buna costa mai putin decat un pachet de tigari sau meniu fast food !!!
    ok … bine ca era in grup si nu putea sa se eschiveze …
    - ok … donati … cati vreti ? …
    - pai, toti sefu’ ca daca plateste firma (ranjete) …
    mai tarziu l-am auzit povestind la telefon cum si ce … ce caz disperat … spirit civic, determinare … bla bla … iti dai seama ca déjà era un om mai bun … déjà avea un loc asigurat in calendarul crestin-ortodox, déjà facea la randul lui campanie pentru EVA!
    de asta v-am scris ieri … sa va spun ca putem si ca Mircea nu este singur!!!
    nu sunt ipocrita … dar imi dau seama ca expemplul personal influenteaza … asa cum functioneaza spiritul de turma de mall, dorinta de a crapa capra vecinului si tot asa!
    oamenii au nevoie de luminile rampei, de aplauze … numai sfintii fac bine anonim!
    daca cu o mana trebuie sa tin un reflector iar cu cealalta sa-l aplaud pe sefu’ pentru ca pustoaica sa traiasca … asta fac! D
    daca site-urile de socializare imi ofera posibilitatea sa postez link-ul , il postez … daca oameni rezoneaza si la altceva in afara de poze cu pisi, buze horror care-ti dau senzatia ca-ti lasa bale pe monitor sau la versuri gen “esti o floare, esti un crin …!” atunci EVA va fi sanatoasa !!!
    si in in fond si la urma urmei de ce nu putem sa ne laudam ca suntem OAMENI!!!
    si dupa ce am batut campii cu gratie … ma intorc la rapoartele mele si va doresc o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru "Tonia": Neata. Uite ca ma pregatesc sa merg in Auchan, alaturi de Jungle Man (personajul din comentariile mele) si....am vrut neaparat sa-ti spun ca, desi nu te cunosc.....TE IUBESC !!!! Da, da, da....in sfarsit, ai pus punctul pe "i", cu "efectul de turma" care ne caracterizeaza pe toti, exact asta am vrut sa spun si eu. Daca oamenii vad exemple, daca vad ca se doneaza, o fac si ei...daca nu, n-o fac. Este simplu. OK, OK, OK....DACA ASTA SE NUMESTE BRAVADA, FOARTE BINE.....FAC BRAVADA: Am donat personal 4 euro, l-am convins si pe Jungle Man sa doneze 4 euro, am convins-o si pe sora mea sa doneze 4 euro si......pacat ca in prezent, persoanele foarte apropiate mie, nu sunt foarte multe, pentru ca....DE LA OBRAZ, FACAND BRAVADA CA EU AM DONAT 4 EURO, LE-AS FI CERUT-O SI LOR !!! DAAAAA, DAAAAA, DAAAA, pentru ca aceasta fetita sa aiba o sansa sa traiasca, FAC BRAVADA, DACA ASA ESTE IN ACCEPTIUNEA UNORA. Nu vrea nimeni sa ma urmeze??? Hai, hai, hai....sa facem cu totii bravada ca donam bani pentru aceasta fetita!!! Uite ca, fac si eu bravada cu ce pot! N-am BmwX5, nici ceas D&G, nici vreo vila intr-un cartier rezidential, de vacante....nu le fac afara, asa ca nu pot vorbi de Paris, Londra, Viena sau....insulele Capri, asa ca.....fac si eu bravada ca am donat 4 euro si am mai convins alte 2 persoane sa doneze si ele. Te poti "caca" in dorinta omului de a face bravada??? Ceeee, numai cei cu Bmw-uri X5 si ceasuri D&G, pot face bravada??? Uite ca fac si eu...BRAVADA!! Hai, nu v-ati plictisit sa copiati numai un "stil" de bravada??? Copiati si STILUL MEU, asa ca....hai cu totii sa facem bravada ca donam bani pentru micuta EVA MARIA!!

    RăspundețiȘtergere
  13. tonia_b.....donatia era de ieri, in fine....si eu si Catalina stiati perfect la ce ne refeream....nu necesita comentari....

    RăspundețiȘtergere
  14. DOAR O PARERE !!!
    dragutelor ... (asa alint eu :d), n-am nici o treaba cu orgoliile voastre ... sau cu "relatia voastra speciala" cu mircea!
    mari ... am crezut ca ai inceput sa rezonezi la indemnul cu exemplul personal ... si de-asta te-am felicitat!!!
    imi pare rau ca n-ai inteles ... e o chestie cu leadership-ul, cu puterea exeplului personal ... altii platesc bani grei la cursuri sa afle :d
    nu va cunosc, nu va comentez reactiile sau frustarile (il las pe mircea; se pare ca el se pricepe cel mai bine ... e blogul lui si face ce vrea)!
    eu stiam povestea evei si am fost surprinsa sa gasesc pe blogu’ omului (pe care nu-l aprob intodeauna ... sper sa nu ma spuneti... dar , repet ... e spatiul lui si face ce vrea, iar eu sunt fan " take it or leave it") dorinta de a impartasi si am simtit ca are nevoie de feed back!
    in ceea ce ma priveste ... “daca vreau sa fluier ... fluier”!
    hi ... si ma bucur ca nu sunt singura!!!
    http://www.info-delta.ro/blog/la-multi-ani-micuta-eva/

    RăspundețiȘtergere
  15. sunt mai blonda....imi faci o traducere please:))

    RăspundețiȘtergere
  16. Att. Mari
    Draguta mea, traducerea o fac cu cea mai mare placere numai ca te rog sa specifici limba in care vrei sa lecturezi … sau astepti o traducere din romana in romana :d?!
    Mda, na’ … m-am bagat si eu in seama … ce sa-i faci … fata din popor, cu principii :d!!!
    “Parerea mea” … daca “blondul” iti mai creeaza probleme … eu te sfatuiesc sa schimbi nuanta vopselei si hairstylist- ul!
    Si … ca sa scapam de tensiunea care s-a creeat … iti dedic o melodie happy!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=1s95kupOuFE
    ps ... daca mai ai of-uri iti stau la dispozitie ... o seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  17. SOL DE PACE!

    Oameni buni, ce faceti aici? Lasati inversunarea deoparte si folositi-va energia constructiv! Sunt socata de ce vad aici. Va stiu altfel si va plac altfel. Sunteti cu totii niste oameni minunati!
    Va atacati si va jigniti total gratuit.

    Motane drag, ARTISTULE, sa stii ca din exterior se vad usor altfel comentariile Catalinei si ale lui Mari. La cum te cunosc, ai vazut rosu in fata ochilor crezand ca lumea nu empatizeaza cu tine ... si din acel moment totul a luat o alta turnura. Ai fost mult prea aspru cu fetele...asa vad eu, de aici, din varful muntilor. Cred totusi ca aceasta mica rascoala ce s-a produs va avea un efect pozitiv asupra scopului initial.

    @tonia_b: cu tot respectul, ai fost putin cam aroganta cu Mari, cred ca nu e cazul ca blogul unui om cu bune intentii sa fie transformat in spatiu de desfasurare al luptelor "care - pe care".

    Si daca imi este permis, as da un sfat celor care chiar vor sa ajute. Societatea noastra este invadata de cazuri umanitare pe toate canalele de comunicare (tv, radio, mail, messenger, facebook, etc), multi dintre oameni au ajuns sa fie imuni la astfel de cazuri. Drept pentru care, nu reactioneaza. Recunoasteti raspicat: putini sunt ca Mircea!
    Degeaba postati pe facebook, trimiteti mailuri sau mass pe messenger, foarte putini sunt cei care macar citesc in intregime despre cazul respectiv, daramite sa mai si ajute.

    Ce se poate face? Cea mai buna cale e... din om, in om, din gura, in gura, de la suflet la suflet. Povestiti la serviciu cu colegii, vorbiti cu familia, cu prietenii si aveti salvate mereu in telefon sau scrise pe o hartiuta numerele unde se pot face donatiile.

    Si-a permis sa-si dea cu pararea un om care a pierdut doi oameni extrem de dragi din cauza acestei boli (o prietena si un unchi care mi-a fost ca un al doilea tata)...

    Acum permiteti-mi sa-mi sterg lacrimile de pe obraji si sa ma duc la somn. Va imbratisez si stiu ca vom reusi.
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru "Alina": Seara buna, artisto! OK, FARA DOAR SI POATE, SUBSCRIU TOTAL INITIATIVEI TALE SI CRED CA TREBUIE SA NE OPRIM CU TOTII DIN ACEST "DUEL" LA DISTANTA SI SA NE CALMAM. Pana la urma, fiecare isi poate mentine parerea, pentru ca, asa este normal si firesc. Indiferent cum o "dam", tot eternul "TIMP" o sa decida. :):) In final, mai subliniez ca rezonez total cu parerea ta, ca.....omului trebuie sa-i vorbesti din suflet, sa-i arati filmuletul cu micuta Eva Maria, s-o vada cum plange cand intra asistenta si ii face injectie dupa injectie, sa-i vezi ochisorii puri si senini, care sunt speriati si tristi, fara sa inteleaga ca sufera de o BOALA CRUNTA, iar daca nu se reuseste strangerea sumei necesare, este condamnata la moarte. Din pacate, sunt mii si mii de astfel de cazuri. Si mie imi dau lacrimile de ciuda cand ma gandesc la toti trogloditii de pe glob, care-si expun "desfraul" scaldat cu cheltuieli de milioane de euro, in timp ce, pentru acesti copilasi, n-ar da un ban. MI-E SILA CA TRAIESC IN ACESTA PERIOADA A EXISTENTEI UMANE !!! IMI ESTE DIN CE IN CE MAI SILA !!! Una peste alta, hai sa facem "PACE", pentru ca, avem lucruri mult mai importante de facut pentru aceasta fetita, fiecare....atat cat poate.

    RăspundețiȘtergere