...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

CONSOARTA MEA.

Buna seara, dragii mei!

In seara asta, voi scrie despre "CONSOARTA MEA". Cum am ajuns la acest subiect, o sa intelegeti imediat. :):)

AVERTISMENT: In randurile ce urmeaza, voi fi destul de sarcastic, poate chiar....foarte sarcastic, asa ca, cei care, nu doresc sa ma urmareasca in astfel de ipostaze, le sugerez a se opri din citit si....a se reorienta catre, spre exemplu, comentariul scris ieri, despre regretatul Cristian Paturca.

In plus, pentru cititorii fideli ai blogului, care continua sa citeasca, imi cer scuze anticipat, daca vor considera ca am fost prea sarcastic, socandu-i...din nou. (stiti ca, daca nu sunt provocat, sunt un "dulce", cum multi ati recunoscut acest lucru, la telefon).

Pentru cititorii, care au intrat prima data pe acest blog si....continua sa citeasca, deasemenea imi cer scuze anticipat, pentru faptul ca....isi fac "botezul" tocmai cu un comentariu atat de sarcastic.

Pe buna dreptate, poate ca multi dintre voi, va intrebati, cum de am ajuns la acest subiect...CONSOARTA MEA??? :):)

Va explic pe scurt. Azi, m-a mancat in cur si....la rugamintea unei doamne de pe site, am comutat discutia pe mess (pe care-l detest). Am spus bine....m-a mancat in cur. Tipa, 35 de ani, casatorita, avand pe site un profil fara poza reala. Ajunsi pe mess, mi-a trimis 3 poze, cu rugamintea de a nu le salva, desi...oricum, foarte rar salvez, iar cand o fac, cer permisiunea inainte. Apoi, a continuat discutia (in fine, surogatul, pentru ca pe mess, nu se poate purta o discutie consitenta), dar care....din pacate, pe final, a degenerat intr-un potop de acuze si invective la adresa motanelului.

Dupa ce, distinsa doamna a fost foarte mirata ca nu-i cer telefonul (uite ca ei, nu i l-am cerut), mi-a aruncat-o in gluma (asa am crezut), dupa cum urmeaza:

"Motanele daca vreo data o sa am chef de tine o sa ne giugiulim un pic. Fii pe faza".

Cand am citit, am ras cu gura pana la urechi de siguranta cu care mi-a scris acele cuvinte distinsa doamna, care, precum multe altele, cand interactioneza cu un barbat pe site, ajungand cu dicutia la posibilitatea unei apropieri intime, iau in calcul doar varianta "Daca...VREA EA", nu si cealalta varianta "Daca...VREI SI TU, CA BARBAT", asa ca i-am trimis o serie de emoticoane cu rasul acela pana la urechi.

Parca, am fript-o cu fierul "rosu". Din acel moment, a inceput "tirada" asupra-mi, prin a-mi spune ca a "frunzarit" blogul meu, ca fac pe desteptul, crezand ca le stiu pe toate (evident, n-a citit si titulatura blogului meu), si....cel mai important (!!!), ca sunt un porc mincinos, care....nicaieri pe site sau blog, nu mentionez faptul ca sunt casatorit.

Initial, din nou, am ras, raspunzandu-i distisei doamne ca, NU SUNT CASATORIT, insa....am o relatie de 19 ani, pe care niciodata nu am ascuns-o, din contra, am specificat acest lucru si pe blog, in comentariile mele. Spunandu-i aceste lucruri, firesc, am crezut ca "neclaritatea" s-a rezolvat.

Insa, n-a fost deloc asa. A continuat "tirada" de invective la adresa mea, facandu-ma un porc mincinos, care vreau sa profit de proastele care pun botul si-mi citesc blogul, ca asa suntem toti barbatii, niste imputiti, cu ochii dupa toate taraturile, etc, etc, etc.

Acum, am sa va rog, a-mi permite sa-i raspund distinsei doamne:

"Draguto" (cititorii fideli ai blogului, stiu cum se citeste acest termen), pentru tine si....altele ca tine (din pacate, nu esti singura), fac urmatoarele precizari, INCA O DATA, in mod public, dupa cum urmeaza:

a) Daca am o relatie?

Raspuns: Da, am o relatie de 19 ani. ("Draguto", am spus ca am o relatie de 19 ani, nu....ca am o relatie cu o tipa de 19 ani. Vezi, sa nu intelegi gresit!!!).

b) Cine este doamna, cu care am o relatie?

Raspuns: Tipa bruneta din poza de mai jos.



c) Daca, consoarta mea, stie ca am cont pe site si blog?

Raspuns: Da, stie.

d) Daca-mi citeste blogul?

Raspuns: Nu, nu-mi citeste blogul, deoarece, nivelul ei intelectual, este cu mult peste modestu-mi, asa ca, nu se incurca cu "firimituri".

e) Daca ne iubim?

Raspuns: Ne respectam. (in fine, asa-mi place sa cred)

f) Daca comunicam?

Raspuns: Destul de rar si foarte succint, pentru ca exista unele "neajunsuri" de ambele parti, dupa cum urmeaza:

- eu, nu suport, repetativitatea cuvantului "deci" si....a sintagmei "ma laaaasi?". In plus, am si imense carente, prin care-i produc dezamagiri crunte consoartei mele, de genul, ca.....nu stiu cine-i Evelin Badea (nici acum n-am retinut, desi....am scris un comentariu pe blog, avand-o ca subiect);

- consoarta mea, nu suporta in discutiile cu mine, utilizarea unor cuvinte de genul: ireductibil, irefutabil (termen, pe care-l considera ca "suna" foarte urat), mirobolant (cica...ma dau mare, cand il uzitez), trepanatie (mi-a spus ca n-o sa stea acum cu Dex-ul in mana, cand vorbeste cu mine), samd.

Si....ca sa nu ne "calcam" pe coada, fiecare comunica in felul sau....dar, in directii opuse :):) ATENTIE: Stiu, "draguto", aici am fost prea subtil pentru bucatica de creieras ce ti-a mai ramas dupa trepanatie, asa ca....roaga si tu pe cineva sa-ti "traduca". :):)

g) Daca ne certam?

Raspuns: In prezent, "NU", pentru ca....nu vreau sa mor (am probleme mari cu tensiunea).

"Draguto", dupa toate aceste precizari, crezi ca este suficient???? Sau....macar, de data asta, destul de clar??? :):)

3 comentarii:

  1. buna ....ma numesc gaby si am remarcat profilul tau ,,,,ff interesant dupa mine.....si m a atras sincer si comentariile la adresa acelei d ne....esti un scump si sper sa discutam vreodata,daca vei dori .....scz daca am deranj

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "anonim": Multumesc pentru aprecieri. Niciodata n-o sa ma deranjeze orice parere exprimata pe acest blog, atata timp cat interlocutorii, vor respecta normele de bun simt si vor utiliza un limbaj elegant, fara invective si jigniri nesustinute de argumente. In rest...orice este permis. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)
    Fara comentarii ..sunt in asentimentul tau ,,si ar fi meritat sa ii spui mai multe vorbe " pe intelesul ei "..doamnei X..:)
    sunt femeie si poate ar fi trebuit sa ma alaturi sexului frumos ..insa sunt ff multi dobitoci ..la plural ..adica si femei si barbati ..am intalnit si eu , daca le spui oamenilor ca nu sunt ceea ce iti doresti ..(cu un limbaj nu jignitor..sa zicem) gata..explozie la cote maxime .

    Motanel ca sa ti zic , atunci cand nu ai cu cine sta de vb e mai bine sa iti vezi de drum..astia `s oamenii..
    Mariana

    RăspundețiȘtergere