...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

ATENTIE MARE (!!!)....cu cine faceti copii.

Buna ziua, dragilor!

Uffff, m-am trezit pe la ora 13, cu o durere de cap ingrozitoare, ce vad ca nu-mi da pace. Sper sa-mi treaca pana mai tarziu pentru ca am de gand sa-mi iau cumnatelul de maneca si sa mergem sa mancam niste "paste". Insa pana voi ajunge sa ma delectez cu o specialitate italiana, in randurile ce urmeaza, voi scrie acest comentariu, intitulat "ATENTIE MARE (!!!)....CU CINE FACETI COPII", tema care mi-a incoltit in minte, pornind tocmai de la un italian.

Buuuun. Sa incepem :)

Dragii mei, cu durere in suflet si cu revolta uriasa, va aduc la cunostinta o stire, de care aflasem inca de ieri, despre un barbat italian in varsta de 58 de ani, care, dupa o cearta cu sotia sa, o romanca de 34 de ani, si-a luat in brate copilasul de nici 2 ani de zile si a sarit in "gol" de la etajul al 9-lea al unui bloc.

Italianul a murit pe loc, iar copilul cateva ore mai tarziu la spital. Mai precizez doar faptul ca, inainte sa sara in "gol" cu copilul in brate, barbatul a pus mana pe cutit si si-a injunghiat sotia (din fericire, doar in coapsa). Nu mai dau alte amanunte despre caz, deoarece, atat ziarele cat si net-ul sunt pline cu informatii.

Insa, ca de fiecare data, imi permit a-mi spune DOAR O PARERE, cu dedicatie pentru toate femeile, dar (!!!)....mai cu seama pentru "disperatele", fara pic de experienta de viata, care din punctul meu de vedere, ar trebui sa caste ochii bine de tot la ce am sa spun !!!

Asadar, dragele mele, imi permit a va sugera cu maxima prietenie, sa AVETI MARE GRIJA CU CINE FACETI COPII !!!! Indiferent ca ati ajuns la 33-34-35-36 de ani, indiferent ca va este frica ca nu mai aveti timp, samd.

Un copil, din pacate, pentru majoritatea barbatilor, cat si pentru buna parte dintre femei, nu inseamna decat in "instrument" prin care "gura" parintilor este inchisa, prin care "societatea" nu mai spune ca deh....traiesti degeaba pe acest pamant, samd.

INSA, UN COPIL, INSEAMNA O IMENSA RESPONSABILITATE !!!!

Indiferent ce se va intampla in continuare cu viata ta sau...a partenerului, COPILUL, sub nicio forma nu are vreo vina si implicit, NU TREBUIE SA SUFERE !!!

Cazul prezentat mai sus, din pacate, nu este singular, si....instant, imi vine in minte un alt caz recent, al unui barbat care a facut un copil cu o femeie, iar ulterior, intr-un moment de dementa si gelozie, s-a aruncat in fata trenului, ramanand fara picioare, iar dupa ce a ajuns in caruciorul cu rotile, si-a ademenit fosta iubita impreuna cu copilul, sa vina la el, dupa care a injunghiat-o cu 12 lovituri de cutit. Acum, femeia este in coma de 3 luni, el este in caruciorul cu rotile, iar copilasul, vai de capul sau.

DRAGELE MELE, IN GENERAL, INSA....MAI CU SEAMA CELE CE VA STITI "DISPERATE", AVETI MARE GRIJA CU CINE FACETI COPII !!!

Majoritatea dintre voi, habar nu aveti sa "cititi" privirea unui barbat, sa cunoasteti ce este dupa "perdeaua" de fum, ce este dupa complimentele si florile pe care vi le aduce la primele intalniri, samd.

N-ar fi rau sa tastati pe "google" sau sa priviti in ziare poza acelui barbat italian. Nu-ti trebuie mai mult decat o "scanare", ca sa-ti dai seama privindu-i ochii si privirea, ca omul are reale "dezechilibre". Cel putin, subsemnatul, cand i-a privit poza, n-a avut niciun dubiu.

Dragele mele, daca nu veti avea mare grija cu cine faceti copii, puteti trai astfel de momente ucigatoare pentru existenta voastra, sau....in cel mai fericit caz, veti constata ca, barbatul care va este tatal copilului, o sa va terorizeze toata viata, indiferent ca mai este langa voi sau....langa alta femeie.

Din pacate, stiti prea bine sau.....ar trebui sa stiti ca, 90% dintre barbati, atunci cand femeile cu care au facut un copil, nu mai vor sa stea cu ei, introducand "divortul", incep cu represaliile, iar instrumentul nr.1, este copilul.

Incep santajele, cu luatul copilului, incep scandalurile atunci cand in viata acelor femei intra un alt barbat, cu amenintari de dare in judecata si cererea custodiei copilului sau....neplata pensiei alimentare, samd.

90% dintre femeile care divorteaza de un barbat, avand un copil, le este aproape imposibil sa-si refaca viata, altfel decat regulandu-se cu cate un ciumpalac pentru o scurta perioada de timp, deoarece...."fostul" sot, sta la panda si cum observa ca acea femeie si-a gasit un partener "periculos" pentru el, incepe cu represaliile, cu scandalurile, cu amenintarile, evident.....utilizand ca "instrument" copilul.

Acel copil, care pana in acel moment, nu a avut vreo importanta majora, insa....devine brusc foarte important, atunci cand "fostul" sot, simte pericolul.

Si....dupa cum spuneam, acestea sunt doar cazurile fericite, pentru ca, din pacate, multe dintre "relatiile serioase" (in vine sa rad cand scriu), se termina foarte tragic, asa cum s-au terminat cele 2 cazuri prezentate mai sus.

In final, imi mai vine in minte, cazul unei crainice de la o televiziune, ce tocmai a nascut acum cateva luni, iar acum....in ziare, isi acuza sotul ca in timp ce ea nastea, respectivul a mers sa faca nu stiu ce "scufundari", pe unele meleaguri. :):)

Tineti minte de la motanul232:

ORICE BARBAT SE VA UITA DUPA PICIORUSELE VOASTRE, SANII VOSTRI, FUNDULETUL VOSTRU, O SA VA SPUNA CUVINTE FRUMOASE, O SA VA CURTEZE ASIDUU, INSA....NU ORICE BARBAT, O SA CONSTIENTIZEZE CA UN EVENTUAL COPIL FACUT CU VOI, ESTE O IMENSA RESPONSABILITATE !!!

Asadar, stiti care este fraza de final, mai cu seama cele care imi citesc zilnic blogul:

CINE NU BELESTE OCHII, INTR-O ZI....O SA BELEASCA "ALTCEVA" :):)

PRIN URMARE, ATENTIE MARE...CU CINE FACETI COPII !!!

P.S Evident ca tot ce am scris, este valabil si pentru barbati, deoarece....sunt si femei nebune, destule. :):)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu