...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 6 decembrie 2010

SUNTEM UN POPOR MINUNAT !

Buna ziua, dragii mei!

Personal, am subliniat de "n" ori faptul ca, din punctul meu de vedere, suntem cel mai rusinos popor din Europa (cel putin), celebru in lasitate, ipocrizie si marsavie.

Poate, de-a lungul timpului, multi m-au injurat, spunand ca exagerez, samd. Acum 2 minute, am deschis televizorul, vroiam sa aleg un program de sport, insa...."butonand", am vazut ca aproape pe toate programele de stiri, se discuta despre INDEMNIZATIA PENTRU MAME.

Bai fratilor, va vine sa credeti acest lucru???

Zi de zi, in ultimele saptamani, s-a discutat NON-STOP, despre aceasta blestemata de indemnizatie pentru cresterea copilasilor!!!

In seara asta, cica.....se hotaraste soarta mamelor, in sedinta de guvern.

Nu mai comentez, cat reprezinta aceasta suma in buget, pentru ca este absolut ridicol.....0,1%.

Hai sa ne gandim, ce se intampla, NUMAI AZI, in timp ce guvernul discuta despre aceasta rusinoasa problema a mamicilor si a copiilor:

a) Cata marfa fara acte intra in tara, pe la punctele de vama?

b) Cata evaziune fiscala se produce in economie?

c) Cat trafic de carne vie si droguri se face?

Cat? Ati incercat macar sa va ganditi? Cat? NUMAI AZI....in timp ce guvernul discuta despre indemnizatia mamelor.

Bai fratilor, nu am dovezi, insa.....nu stiu, de ce, cred ca....numai evaziunea ficala si traficul de tigari dintr-o singura zi, reprezinta o buna parte din suma totala alocata mamelor, pentru cresterea copilului.

Cat putem sa fim de penibili ca popor???? Pe toate posturile de televiziune, nu vezi decat discutii si interviuri ale primului ministru, precum si a altor ministri, despre aceasta amarata de indemnizatie pentru mame.

Aseara, a fost lansata stirea ca....dupa o sedinta a coalitiei de guvernamant, perioada o sa ramana de 2 ani, azi dimineata, a fost difuzata pe toate posturile tv, insa....SURPRIZA!!!

Presedintele tarii, dimineata, s-a dus val vartej la Guvern, sustinand ca.....bugetul, nu poate sustine un concediu de 2 ani, iar acum.....bineinteles, ce aseara....era sigur, acum....nu mai este.

Discutii, sedinte, iar discutii.....iar sedinte. Presedintele tarii, primul ministru, ministri, politicieni, samd....cu totii, discuta de aceasta amarata de indemnizatie.

PUTETI CREDE ASA CEVA???? SI...TOATE ACESTEA, PENTRU O SUMA, CARE REPREZINTA.....ATENTIE (!!!!)...........0,1% DIN BUGET !!!!

Cat de penibili, putem fi ca popor ????

Contrabandistii, isi fac treaba linistiti, evazionistii, la fel.....iar noi....discutam de o amarata de indemnizatie de crestere a unor prunci.

Hai sa facem un pariu!

Parerea mea: In luna mai, cuantumul indemnizatiei a fost redus, de la 85% din venituri, la 70%, iar acest lucru, conform Ordonantei Guvernului, este valabil pana la 31 decembrie.

Guvernantii, au inceput sa faca "fite", sa spuna ca o sa reduca concediul maternal la doar 1 an de zile, ca.....o sa taie si din indemnizatie, iar IN FINAL (adica diseara), cand toate mamele si viitoarele mamici, vor sta cu sufletul la gura, domnul prim-minstru, o sa iasa la televizor si o sa anunte ca.....a ramas neschimbata perioada de 2 ani, insa....s-a redus cuantumul cu un anumit procent.

Ce o sa se intample?

Toate mamicile, vor rasufla usurate ca.....macar a ramas 2 ani de zile.

Vedeti, voi.....asta a vrut si Guvernul. Daca, nu facea acest "circ" cu mamele si copii, incepand de la 1 ianuarie 2011, ar fi trebuit sa se revina la cuantumul de 85% din venituri, asa cum era inainte de "taierile" din luna mai.

Asa ca, au inceput sa faca "circ", sa spuna ca se va reduce concediul la doar 1 an, ca in final, dupa saptamani de stres, mamele sa fie fericite ca macar....concediul a ramas 2 ani.

Si....nimeni nu se va mai gandi ca....inmdemnizatia, in loc sa revina la normal (incepand de la 1 anuarie)....din contra, a mai fost scazuta inca un pic.


BRAVOOOOO DOMNILOR.....PSIHOLOGIA INVERSA, CU SIGURANTA, A FOST O CARTE CASTIGATOARE....!!!

BRAVOO.....ATI CASTIGAT IN FATA UNOR PRUNCI SI A UNOR MAMICI !!!!

SUNTETI BARBATI ADEVARATI!!!

Dar....cu totii stim acest lucru !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu