...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 15 noiembrie 2010

UN PRET....MULT PREA SCUMP.

Buna dimineata, dragii mei!

Ieri, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro Tv, s-a intamplat un lucru, extrem de interesant si....graitor, vis-a-vis de disperarea la care a ajuns, natiunea romana.

In emisiunea amintita, a fost invitat, ambasadorul Germaniei. Un roman, i-a pus urmatoarea intrebare:

"De ce, nu atacati Romania si s-o cuceriti?".

Ambasadorul Germaniei, deloc surprins, a raspuns, pe masura:

"Este mult prea scump, sa cucerim Romania".

Bineinteles, auzind un roman, cum il intreaba, pe ambasadorul altei tari, de ce nu ataca si nu cucereste Romania, ar trebui sa existe, un sentiment de revolta, urias.

Insa....nu a fost deloc asa, si....azi dimineata, ascultand stirea la radio, precum si, comentariile, facute pe seama acesteia, majoritatea.....parea, mai degraba, deziluzionata de faptul, ca....din pacate, Germania, nu poate sa atace si sa cucereasca Romania.

Va dati seama, la ce nivel de disperare, a ajuns natiunea romana??? Pare incredibil, insa.....foarte multi romani, si-ar dori, ca....o tara, precum Germania, sa atace Romania, s-o ocupe, s-o conduca si s-o DEZVOLTE !!!

Baiiiii fratilor, este tragic.....si.....nici macar, nu-l putem condamna, pe acel roman, care a pus intrebarea, in cadrul emisiunii.

Ma gandeam, azi dimineata, cand conduceam, cum...se razbuna istoria!

Acum, 50 de ani, am facut dovada, inca o data, de cat de perversi si tradatori, suntem ca popor, intorcand armele, impotriva Germaniei, care ne-a fost aliata, si care.....nu ne-a tratat, ca o tara "ocupata", in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

In acea zi, in care, Regele Mihai, l-a arestat pe Maresalul Antonescu, si....a dat ordin, sa se intoarca armele, impotriva Germaniei, ganditi-va ca.....au fost mii de situatii, in care.....un soldat german si unul roman, mancau, la pranz, impreuna, si....la un moment dat, soldatul roman, a scos pistolul, spunandu-i, camaradului de lupta, german...."Esti arestat, am intors armele".

Nu sunt istoric, insa....n-am auzit, in afara de acest RUSINOS GEST, ca in istorie, sa mai existe asa ceva!!!

Dar, pentru poporul roman, nu a fost decat.....ceva obisnuit. A plecat, in razboi, alaturi de Germania, intr-o alianta, cu Italia si Japonia, iar ulterior, vazand ca "aliatii" vor invinge, a intors armele, contra camarazilor de lupta, SPERAND, IN STILUL PUR ROMANESC, CA....SE "SCOT" !!!

Din nefericire, cu toate ca.....dupa intorcerea armelor, am participat, alaturi de trupele "aliate", la eliberarea, Europei, am fost considerata, natiune "invinsa", fiind obligati sa platim si...despagubiri de razboi.

Insa, cel mai crunt lucru, a fost ca....in urmatorii, zeci de ani, pana si in ziua de azi, copiii, au invatat la scoala, de INALTUL GEST DE CURAJ (intoarcerea armelor), care...chipurile, a pus capat, celui de-al doilea razboi mondial.

Nu stiu, cat, ar mai fi durat, razboiul, daca...nu intorceam armele, contra aliatilor germani, insa....stiu un lucru:

A FOST UN IMENS, SCARBOS SI GRETOS.....GEST DE TRADARE !!!

In razboi, nimic, nu este mai jenant, ca armata si ca stat, decat....sa intorci armele, PARSIVESTE, impotriva aliatului!!!

Insa....noi....POPORUL ROMAN, nu numai ca, nu ne-a fost rusine, ci....am facut din acel gest.....O MANDRIE NATIONALA !!!

Daca, vom incerca sa vedem, in spatele cuvintelor diplomatice, este imposibil sa nu ne dam seama ca, daca Doamne Fereste, ar izbucni, cel de-al treilea razboi mondial, nicio tara din lume, nu ar avea incredere, intr-o alianta cu Romania.

Sa fim seriosi, NUMAI IMBECILII NOTORII, pot crede ca....Europa, si...nu numai, a uitat, gestul de inalta tradare, pe care l-am facut, ca natiune, acum 50 de ani.

Insa....azi, Germania, se poate considera, mai mult decat RAZBUNATA !!!

Romanii, au ajuns, sa-si doreasca, sa fie atacati si ocupati de Germania!!!

Politicienii, fatarnici si parsivi, sunt sigur ca, vor sari de fund in sus, condamnand, acest fapt, insa....REALITATEA ESTE CRUDA!

Natiunea romana, a ajuns, la un nivel, atat de mare de disperare, incat.....daca, ne-ar ataca, o tara precum Germania, ar iesi cu steguletele, pe geam.

Romanii, nu mai au absolut nicio speranta in tara lor, nu mai intrevad niciun viitor pentru copii lor, privesc cu jind, la o tara precum Germania, asa cum au facut-o, in ultimii 50 de ani, si.....au ajuns sa-si doreasca, sa fie atacati si ocupati, sparand....intr-un trai mai bun.

DIN NOU....CRUNT....DAR, PERFECT ADEVARAT !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu