...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 22 noiembrie 2010

CATRE CE, NE INDREPTAM ???

Buna dimineata, dragii mei!

Fratilor, nu mai aveam demult, vreun dubiu, ca....tarisoara noastra, a ajuns rusinea Europei, cu mult, chiar...sub, Albania sau Bulgaria.

Insa, saptamana trecuta, a intrecut orice inchipuire, avand neplacuta ocazie sa vizionez, dupa cum urmeaza:

a) Un sef de politie judeteana, care a facut o conferinta de presa, iar...prestatia sa, lasand impresia ca, ori este sub influenta plantelor halucinogene, ori este prost ca noaptea, ori....este un veritabil client, al spitalelor de nebuni.

b) Un prim ministru, cu aceeasi imagine de Cuza Voda, cum....in loc sa se rusineze, de faptul ca, in ciuda "taierilor" din primavara, situatia financiara a Romaniei, este in acelasi dezastru, revine la OBSESIA CU INDEMNIZATIA PENTRU CRESTEREA COPILULUI, dorind s-o micsoreze din nou, si.....s-o injumatateasca, ca si timp de acordare. Pentru cei care nu stiu, fondurile alocate acestor indemnizatii, reprezinta "imensul" procent de 0,1% din PIB.

c) Fiul, celui mai puternic om din ministerul de interne (dupa ministru), caruia....ii sunt acordate dedicatii, intr-un bar rau famat din Pitesti, personajul fiind pus in versuri de manele.

d) Presedintele statului, care.....spune public ca, ministerul de interne, a ajuns sa apere interlopii, in loc sa apere populatia, insa.....din pacate, chiar fratele sau, a acceptat sa fie nas, pentru un personaj, foarte controversat, exact din acea "lume", de care vorbeste.

e) O vestita doamna ministru, proaspat aleasa in functia de presedinte a Organizatiei Bucuresti, a unui partid politic, si....care, spunea, plina de entuziasm, ca....anul viitor, cand vor fi alegeri, o sa castige "batalia" alaturi de bucuresteni, pentru binele carora, lupta in fiecare zi (!!!).

f) Un lider liberal, fost profesor de istorie, cum....deja se pregateste sa devina noul presedinte al tarii, constient fiind ca, in afara de calitatea oratorica foarte buna, nu cred ca mai are alte calitati, care sa-l recomande, pentru, cea mai inalta functie in stat.

g) Un presedinte al Operei Romane, cum....CU LACRIMI IN OCHI, intr-o demonstratie de maxima ipocrizie, deplangea sinuciderea unei exceptionale soprane, cand.....tocmai el, o distrusese profesional.

h) Colegi, ai acelei soprane, care.....dupa ce au aflat ca aceasta s-a sinucis, se ingramadeau cu totii (ca si in cazul Madalinei Manole), sa apara la televizor, sa-i vada lumea cu lacrimi in ochi, cand....mai mult ca sigur ca, atunci cand, presedintele Operei, a concediat-o, pe sinugigasa, s-au bucurat, pentru ca....au scapat de concurenta.

Am vazut multe, extrem de multe, a fost o saptamana foarte greu de suportat. A fost o saptamana in care, am ajuns, sa le reprosez, parintilor mei, ca....m-au educat sa fiu CINSTIT SI CORECT, SA NU FUR, SA NU FIU IPOCRIT SI PREFACUT, SA AM CARACTER SI VERTICALITATE.

Apoi, am inceput sa ma injur pe mine, ca....in ciuda faptului ca, realizez perfect ca, trebuie sa ma schimb, sa devin, exact cum este majoritatea, totusi....NU POT.

Da, da, da....ma urasc, pur si simplu, ca....NU POT FI HOT, NU POT SA FUR, NU POT SA CALC PE CADAVRE, NU POT SA FIU IPOCRIT SI PREFACUT, samd.

Din pacate, orice om, care....are macar un gram de inteligenta si ratiune, isi da seama, extrem de clar, ca.....in aceasta tara, daca nu esti hot, daca nu sti sa furi, daca nu ai relatii cu lumea interlopa, daca.....nu "puti" de ipocrizie, daca nu calci pe cadavre, NU MAI AI ABSOLUT NICIUN VIITOR.

Semnificativ, a fost exemplul, acelui tanar de 27 de ani, cred ca din Buzau, care.....dupa ce a spulberat, pe trecerea de pietoni, o mamica impreuna cu fetita sa de 9 ani, UCIGANDU-LE pe amandoua, nici macar nu a oprit, iar.....cand a fost prins de politie, a declarat nonsalant ca.....nu a vazut ca le-a lovit.

Va dati seama, ce DEMON, este acel tanar??? Va dati seama ca, sufletul sau, este acaparat 100% de DIAVOL, ca nu are absolut niciun pic de constiinta???

Din pacate, tot mai multi tineri, nu mai au pic de constiinta, nu mai au onoare, demnitate, si....credinta in Dumnezeu.

Dar....nu este de mirare! Acesti tineri, au avut si.. au, "profesori", foarte buni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu