...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Undeva-n Balcani....PUYA.

Buna dimineata, dragilor!

Azi, nu voi mai scrie, nici de amante, nici de sotii, nici nu voi mai glumi, pentru ca....sunt rau de tot, cu fundul in sus, si....asta se datoreaza faptului ca, atunci cand m-am trezit, ajuns in bucatarie, am facut greseala, sa iau, ziarul "Libertatea" si sa-l rasfoiesc.

In niciun caz, nu mi-au stricat ziua, "pitipoancele", care, sunt "gazduite" zi de zi, in paginile acestui ziar, ci....o stire, pe care, o stiam oarecum partial, insa, fara amanunte.

Foarte pe scurt: Un tanar de 17 ani, a fost omorat cu 2 lovituri de cutit, aplicate in inima, de un alt tanar, de 19 ani.

O sa spuneti: Si...ce? Pentru asta, merita sa fi cu fundul in sus, toata ziua?

Si....aveti dreptate, este doar o crima, precum, multe altele.

Insa, poate, sunteti curiosi a cunoaste, ce a spus CRIMINALUL, cu o figura, plina de seninatate, in fata procurorilor:

"L-am omorat si gata. Iau 10 ani, pentru un prost". !!!!

Aceasta fraza, m-a infuriat extrem de tare. N-am sa reiterez ca, daca soarta acestui criminal, ar fi in mainile mele, toata viata lui, ar munci intr-o mina de plumb, 16 ore pe zi, cu apa si paine, drept hrana.

Insa, cu aceasta ocazie, mi-am adus aminte, de toate personajele din politic, care se tot perinda prin fata ecranului de 20 de ani, dand vina unii pe altii, si....care, luandu-si o figura si tinuta, gen "Cuza-Voda", cand fac conferinte de presa, ne vorbesc despre tot soiul de progrese, facute in mandatul lor, cand....in tara, cu fiecare zi care s-a scurs, infractionalitatea si mizeria, au crescut exponential.

M-am saturat, pana peste cap, de toti mincinosii si ipocritii, care...doar pentru ca, se numesc SENATORI SI DEPUTATI, PRIM-MINISTRII SI MINISTRII, ies la televizor si....tin lectii de moralitate si "tinuta" politica, cand....CU ACCEPTUL LOR, tara se cufunda, pe zi ce trece, intr-o mocirla, care....nu o sa poata fi asanata, nici de acum, in....50 de ani.

Acel pusti, de 19 ani, care tocmai si-a patat mainile de sangele unui tanar, din aceeasi generatie cu el, ARE PERFECTA DREPTATE !!!

Asa este, mai mult ca sigur....o sa ia 10 ani de puscarie. Si....daca, se va comporta "fara greseala" in puscarie, o sa fie eliberat, dupa, maxim 7 ani.

Cei, probabil, 7 ani de puscarie, pe care, acest tanar o sa-i faca, GANDITI-VA (!!!), reprezinta, nici 50% din....cei 17 ani, in care parintii, baiatului ucis, si-au luat de la gura si....au depus toate eforturile ca sa-l creasca. Iar....ajuns la 17 ani, trebuie sa-l inmormanteze.

Simt o furie de nedescris, cand....imi vine in minte, imaginea presedintilor, a primilor ministrii, a tuturor ministrilor, care s-au perindat in toti acesti 20 de ani prin fata televizorului, "batand campii cu gratie", si....incercand sa ne explice, minunata lor "gandirea economica" si nemasurata dorinta, de a face bine norodului.

Ok, indiferent de culoarea politica, deja....in 20 de ani, stimati deputati, senatori, ministrii si prim-ministrii, ati demonstrat ca, sunteti "ASI" in DEZASTRU ECONOMIC, si...am inteles acest lucru, iar in plus, suntem tentati sa va si iertam.

INSA, CUM SA VA IERTAM, STIMATI DEPUTATI SI SENATORI, CAND....DE CATE ORI MODIFICATI, CODUL PENAL, DE ATATEA ORI....INFRACTORII JUBILEAZA ???

Pentru a modifica CODUL PENAL, si...a stipula foarte clar, ca...pentru orice crima cu premeditare, pedeapsa este: "PE VIATA" sau....chiar "CAPITALA", nu trebuie sa fiti specialisti in economie sau in juridic, ci.....doar, sa aveti vointa.

Nu mai "bateti campii", cu prostii de genul: Statele Unite, au abrogat, pedeapsa cu moartea, in 90% dintre statele componente, pentru ca......in USA, o crima care, in Romania este pedepsita cu 10 ani de puscarie, acolo....pedeapasa este de.....80-100-300-400 de ani (da, da, da, nu radeti, chiar exista astfel de pedepse), fara drept de eliberare conditionata.

Cat timp trebuie sa mai privim, cum....infractorii, umbla cu cutitele la brau, si....in caz ca, Doamne Fereste, ii atingem din greseala, in timp ce mergem pe strada, dupa un schimb scurt de replici, scot cutitul si ni-l implanteaza in inima, bazandu-se ca.....asta este, o sa ia 10 ani de puscarie, si....vor fi eliberati, dupa 7 ani ????.

Poate, sunt eu, un dobitoc notoriu, insa.....subsemnatul, chiar crede in "EL", in care voi, stimati domni politicieni, doar sustineti ca....credeti, facandu-va "cruci" cu 7 maini, atunci cand "obiectivul" camerei foto, este focalizat pe persoanele dvs.

Si...."EL", sa fiti siguri ca, o sa va ierte, aproape pentru tot, chiar si pentru faptul ca, v-ati imbogatit fara justa cauza, insa....NICIODATA, nu o sa va ierte, pentru faptul ca, prin legile pe care le "pastoriti", incurajati, acel comportament, pe care "EL"....de mii de ani, inceraca sa-l stopeze.

Inchei acest comentariu, postand frazele, unei melodii, pe care, de cate ori, sunt in masina si o ascult (acasa, nu ascult muzica), dau volumul aproape de limita in care, risc sa-mi "zboare" geamurile de la masina.

Melodia se intituleaza "UNDEVA-N BALCANI", este cantata de PUYA, iar versurile, sunt absolut dementiale, putand inlocui, oricand, un "Raport de tara", prezentat Parlamentului European, privind.....Romania.

Da, distinsi politicieni, PUYA, acel baiat din Titan, zona Salajan. Nu-l stiti? Nu ati auzit de el? Hai ca....va ajut eu, priviti aceasta poza:



Iar pe voi, distinsi cititori, am sa va rog, indiferent de profesia dvs....economisti, la fel ca subsemnatul, medici, ingineri, juristi, avocati, procurori sau judecatori, bucatari sau soferi la RATB, lucratori la metrou, sau.....gunoieri, CITITI CU ATENTIE, RAND CU RAND, URMATOARELE VERSURI.

Va roaga acest lucru..."motanul232" !!! Nu o sa va ia, mai mult de 3 minute, credeti-ma. Si...nici macar, nu am postat, toate versurile melodiei, ci....doar, o parte din ele, asa ca, nu este mult de citit.

Asadar, sa incepem:

"Iubim personajele negative, infractorii
Ii protejam, ii cinstim mai rau ca dictatorii
Raufacatorii, sunt smecheri, cand au banii
Dar ajung infractori, cand nu au gologanii
........................................
Spirit latin, iubim cu mare foc
Tradati in Dragoste, e regizat cu noi, nu-i loc
De cand cu drogurile tari, e marfa-n club
Fetele ajung, tot mai repede nud
Sexu-i peste tot, in scari de bloc
In sali de clasa sau la Private Spice, non-stop
.......................................
Nu ne pasa de Fasia Gaza sau Irak
Adu' lautarii, ca am un teanc de aruncat
Ca lumea vrea, sa-si auda numele-n, microfon
Si banii curg, de zici ca-i arunca, de la balcon
Orice amarat, are macar un telefon
Macar, o haina de firma, macar sa fie domn
UNII CONDUC MASINI MAI SCUMPE DECAT CASA UNDE STAU
CHELTUIE IN CLUB SI BANII PE CARE, NU-I AU
........................................
Suntem o mare familie, ne-avem ca fratii
Da la probleme, stim bine, fugim unii de altii
Avem multe biserici, ca pacatuim cam des
Pline de femei maritate din interes.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport, tine bine de bani."

Dupa citirea acestor versuri, ABSOLUT DEMENTIALE, care au "fotografiat" perfect societatea romaneasca, pentru orice om inteligent, cu macar, un gram de decenta, in distinsu-i comportament, nu cred ca mai necesita vreun comentariu.

Da, da, da....PUYA, acel, baiat, din Titan, zona Slajan. Cred ca, sunt in asentimentul dvs., daca sustin ca....daca ar avea ocazia, sa cante melodia, in Parlamentul European, nu ar mai fi nevoie, de niciun "Raport de tara, privind Romania", continand sute de pagini.

Pentru "capetele patrate", care, iar....vor invoca, EXCEPTIA, aducandu-mi aminte de un Octavian Paler, le spun doar atat:

Pe vremea cand eu, aveam orgasm mental, dupa 2 ore cand, priveam si ascultam, fara sa clipesc, orice aparitie televizata, a regretatului Octavian Paler, voi...."capete patrate", probabil ca.....contabilizati, pe site, "buzele rosii" si....mesajele de genul, "buna, ai un id?"....ce le primeati, cu sutele.

Sper ca, n-ati uitat, ce v-am spus ieri: Degeaba, unul, din 100.000 de violatori in serie, odata eliberat din puscarie, toata viata, n-o sa mai violeze pe nimeni, cand, ceilalti 99.999....o sa recidiveze. :)

Inca ceva, pentru voi, "capete patrate", care mereu invocati EXCEPTIA, va reamintesc, o veche vorba din batrani:

EXCEPTIA....CONFIRMA REGULA.

BRAVO PUYA !!! Cel putin eu, nici nu trebuie s-o spun, este suficient a-ti privi ochii, esti super smecherit si haladit, insa.....esti unul VERITABIL si....nu o "clona" de 2 lei, asa cum vezi pe toate drumurile. In plus, indiscutabil, esti, infinit mai inteligent decat....multi "maimutoi" scortosi si plini de ei, ce vor ramane in "LEGENDA" acestei tari, la capitolul "CAP PATRAT". :)

DRAGA PUYA, te asigur ca, de fiecare data, cand...in masina fiind, voi auzi melodiile tale la radio, sonorul va fi dat, la limita, de a-mi sparge geamurile, indiferent daca, voi fi imbracat in costum, cravata, camasa cu butoni, si....pantofii lustruiti la maxim. :):)

Cu o singura conditie !!! SA RAMAI, ACELASI BAIAT "DESCHIS", CARE...IN MELODIILE TALE, SPUI LUCRURILOR PE NUME, INDIFERENT, DACA RISTI, SA FII "CENZUARAT" SAU....SA-TI FACI DUSMANI !!

Dar, n-am nicio indoiala, ca....mereu, vei fi asa!

Un comentariu: