...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 15 octombrie 2010

OCHELARII DE SOARE.

Buna dimineata, dragilor!

Ieri, am primit o propunere prin sms, de la o doamna, cu care, am mai interactionat, atat pe site cat si la telefon.

Va prezint propunerea, cu "copy si paste":

"Iti propun o tema de blog: infidelitatea femeii casatorite, echilibrata, inteligenta, prin ochii unui barbat. Ma intereseaza personal!"

Trebuie sa recunoasteti, este o tema, extrem de interesanta si tentanta, a fi despicata in "4" :)

Si....da, pentru cei care, nu au scris la profilul de pe site, ceva savant, de genul....CARPE DIEM, iar poza, nu-i infatiseaza in pozitii caraghiose, din care sa se vada, catarama de la cureaua de firma, sau....tatuajul de pe biceps, ca sa nu mai spun de ochelarii de soare, purtati la birou, aceasta tema....este extrem de interesanta, si....."despicarea" in 4, trebuie facuta cu maxima atentie si ratiune.

Tocmai de aceea, pentru ca, azi....mi-e o lene sa gandesc, de nedescris (uite ca, mi se mai intampla si mie), cu scuzele de rigoare si....mizand, pe intelegerea dvs., am sa va rog s-o lasam, cel mai sigur, pe luni, avand in vedere ca, vine weekendul, si....cum, campionatele se reiau, sunt aproape sigur, ca, voi sta "calare" pe pariuri :)

Dar, azi, am sa va povestesc ceva :)

Hai sa incepem, prin a analiza, termenul....OCHELARI.

Si...ca sa nu comit vreo eroare, am sa dau click pe "Dex-online", de unde voi reda, definitia exacta:

"OCHELARI - Dispozitiv optic medical sau de protecție format din două lentile (fixate într-o ramă), care se pune la ochi (sprijinit pe rădăcina nasului) CU SCOPUL DE A CORECTA UN DEFECT DE VEDERE, DE A APARA OCHII DE PRAF, DE O LUMINA PREA PUTERNICA, etc." (sublinierea mea).

Asadar, in "ingusta-mi" viziune, de individ frustrat, fara niciun reper in viata, o inutila prelungire a penisului, ochelarii, pot fi:

- ochelari de vedere (cu dioptri);

- ochelari de protectie (sudura, soare, calculator, pentru inot, samd);

Si....axiomatic, daca nu esti retardat, banuiesc ca, n-o sa porti ochelari de vedere (cu dioptri), daca....ai o vedere perfecta, n-o sa porti ochelari de protectie, daca....stai in fund si bei o bere, sau....n-o sa porti, ochelari pentru inot, daca....vinzi bilete la "Super Bingo".

Hai sa ma "plang" voua, pentru ca....eu, nu prea inteleg (bine, nici nu-i de mirare, la cat de frustrat si retardat, sunt).

Ieri, pe la ora 14, imi bate la usa "Jungle Man" (cine nu cunoaste personajul, trebuie sa citeasca comentariul care are acelasi titlu) si....asa cum, numai el stie sa zambeasca, ma roaga sa-l insotesc, pana la Gara de Nord, de unde trebuie sa ia ceva.

Puteam sa-l refuz? Cand, imi zambea, atat de frumos??? :)

Evident ca, nu. Asa ca, tinand cont, de faptul ca, se grabeste, nu mi-am mai facut dus, nu mai m-am barbierit, nu mai m-am schimbat, ci....asa, in trening cum eram imbracat, mi-am tras o geaca pe mine, mi-am luat cheiele de la masina si....am pornit voios spre Gara de Nord.

Nu mai descriu traseul, oricum destul de aglomerat, insa....infinit mai putin, decat....era acum vreo 2 ani, pana sa vina criza, cand, orice individ, in momentul in care se angaja la o firma, primea spre trebuinta, o masina si un telefon mobil.

Ufffff, bine ca a venit criza si....au disparut "smecherii" care mergeau zilnic cu masina, pe banii "patronului". Acum, normal, nu scot ei din buzunar, 600 ron/luna, pentru benzina, plus "asigurari", plus...revizii, si....le-a cam trecut, si "smecheria" :)

Insa, la intoarcere, pentru ca, deja ma plictisisem, sa-l terorizez pe "Jungle Man", punandu-i mana pe picior, si....spunandu-i ca-l "doresc", in timp ce, radeam cu lacrimi, vazandu-l cum isi face "7 cruci" si....imi spune ca coboara din masina, m-a "pocnit" dorinta, de a arunca un "ochi", in trafic (oricum, stateam "bara la bara").

Prima data, mi-a cazut privirea pe un Audi TT. Nu vedeam cine este la volan, pentru ca eram, inca....in spatele lui, insa, i-am spus lui "Jungle Man":

"Jungle Man, vezi ca afara sunt nori si sta sa ploua, insa....punem pariu ca, soferul acelui Audi TT, poarta ochelari de soare?"

N-am mai avut timp sa punem pariul, pt ca....subsemnatul, cu o miscare "dibace", insa, recunosc, putin tupeista (dar, jur ca am facut semn cu avariile), am trecut pe cealalta banda si....am ajuns, in dreptul acelui Audi TT.

Evident, distinsul domn, la vreo 38-40 de ani, purta....ati ghicit...OCHELARI DE SOARE.

Ajunsi la Universitate, exact in "rond", imi cad ochii pe un alt bolid, a carui culoare, am si retinut-o....bleu.

Cum, sunt mai handicapat de fel, si....cum, pana acum vreo 4 ani, am condus o Dacia Nova, iar acum, un banal, Opel, a trebuit, din nou, sa apelez la cunostintele domnului "Jungle Man", in materie de masini.

Dupa ce, m-am lamurit ca era vorba de un Porche, i-am spus din nou, lui "Jungle Man":

"Facem, pariu, ca....si soferul acestui bolid, poarta ochelari de soare, desi....sunt nori pe cer si sta sa ploua?"

Jungle Man, a inceput sa rada, si....exact, in acel moment, am ajuns intr-o pozitie, din care....puteam vedea soferul Porche-ului. Era o EA....si...evident, ati ghicit, purta OCHELARI DE SOARE.

Baiii, acum, neuitand nicio clipa ca, sunt...doar o inutila prelungire a penisului, mi-am spus ca, inainte de a comite, inca o grava eroare de gandire, sa ma mai asigur, inca o data. Asa ca, destul de crispat, mi-am intors privirea, catre Jungle Man, si...l-am intrebat:

"Jungle Man, rogu-te frumos, avand in vedere simturile pe care ti le-ai "ascutit" in junglele lumii, confirma-mi daca, pe cer, vezi macar, o urma vaga de raza de soare? Stii ca eu sunt miop, si...poate, cine stie, nu disting."

Jungle Man, pentru siguranta, a deschis geamul, a privit cerul, si....a rostit:

"Nu disting, nici cea mai mica urma de raza de soare, din contra....cerul este inchis si plin de nori"

Dar, stiindu-ma handicapat si frustrat, cu toate ca Jungle Man, mi-a confirmat ceea ce vedeam si eu, tot nu puteam sa cred ca, nu exista nicio lumina, atat de puternica, incat....soferii, celor 2 bolizi, sa fi fost nevoiti, sa poarte OCHELARI DE SOARE.

Asa ca, pana sa ajung la shaormeria de la Foisorul de Foc, m-am pus pe despicat firul in 4. :)

Exact, cand am coborat din masina si....pana sa-mi sune telefonul (daaa, mi-a sunat telefonul), mi-a cazut si "fisa".

Baiiii, stiti de ce, ieri, desi....cerul era plini de nori si statea sa ploua, totusi, acei soferi ai celor doi bolizi, purtau ochelari de soare???

In ultimii ani, toate masinile de peste 50.000 de euro, dar....in special bolizii, au fost utilate din fabricatie, cu un "soare" artificial, postat in tavanul masinii, astfel incat, distinsii soferi, sa aiba mereu impresia ca, sunt pe plaja de la Malibu.

Vezi, baiiiii, ce inseamna sa copilaresti in Militari si....sa-ti cresti copilul, printre blocuri, in Titan ????

De unde naiba sa stiu, ultimele INOVATII in domeniu????

Si....daca, nu as fi avut, bunul obicei, de a despica firul in 4, ma apucam si scriam acest comentariu, sustinand ca, respectivii, sunt "asa si..asa", cand....chiar eu, prin nesimtita-mi nestiinta, fac umbra pamantului, degeaba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu