...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 23 septembrie 2010

SARCASTIC, DAR....SINCER.

Buna seara, dragii mei!

Fiti atenti, azi....in periplul meu, printre profilele de pe site, am ajuns la profilul unei doamne, la vreo 31 de ani (sper sa nu ma insel), care....la descriere, avea scrisa o adresa de blog.

Va dati seama, ce ochi am "cascat", si....fara a ma mai uita si la alte poze decat cea pe care o avea la profil (frumusica, este drept)....am "zbughit-o" imediat, spre a tasta pe internet, respectiva adresa de blog.

Eram extrem de entuziasmat si....abia asteptam sa citesc.

Am intrat pe blogul doamnei, si....inceputul era promitator. Ca sa nu deformez, realitatea, am sa redau cu "copy si paste", ceea ce era scris cu litere de-o schioapa:

"Blogul meu incearca sa gaseasca raspunsuri la problemele femeilor. De ce le inseala barbatii, de nu reusesc sa slabeasca, cum fac fata datoriei de mama, a celei de sotie si a unei slujbe cu norma intreaga, ce le place sa faca in putinul timp liber, cum isi educa copiii, cum isi trateaza partenerii. Reusesc ele sa fie mame devotate si sa ramana in acelasi timp iubitele sotilor lor?"

Citind ce a scris distinsa doamna pe blogul sau, mi-am spus ca, am dat "lovitura" si.....am ce sa invat, pentru ca, dupa cum bine stiti, intotdeauna am sustinut ca, daca vrei, sa inveti ceva, din secretele coabitarii cu succes, intre cele doua sexe, in niciun caz, nu vei vorbi cu barbati, pentru ca...sansele sa auzi, eternele subiecte despre "caii putere" si....cat de buna era domnita, care facea un "scurt" fenomenal, exista in proportie de 99%.

Ca orice cititor, care intra prima data pe blogul unei persoane, am inceput si eu sa frunzaresc, comentariile scrise de distinsa doamna.

AICI....A INCEPUT IMENSUL SOC :)

Nu radeti, o sa va lamuresc imediat. :)

Primul comentariu, pe care l-am ales, se intitula "Taximetristi".

Din nou, ca sa nu deformez realitatea, am sa-l redau cu "copy si paste":

"E 7:50. La 8 trebuie sa fiu la munca. Ma urc in masina linistita, ajung in 7 minute. Dar, ghinion, iesirea din parcare e blocata de un taxi. Soferul vorbeste relaxat cu un cetatean. Claxonez usor. Imi face semn ca se rezolva. Astept, astept, astept. Ma uit la ceas, 7:57. Claxonez mai tare de data asta. Se uita la mine si zice: "Dar ce draga, stai in apa?".

Da, da, da....acesta, este intreg comentariul, intitulat, "Taximetristi", la care mai era adaugata o poza, cu un burtos taximetrist :)

Sincer, nu ma asteptam, doar si pentru faptul ca...a-ti deschide un blog, sa scrii 5 randuri, intitulate pompos "Taximetristii", imi pare amuzant pana la lesin, insa....ce sa fac, l-am citit cu atentie.

BAI, FRATILOR !!! Eu, absolut accidental, am ajuns sa scriu pe un blog personal, intr-o zi cand, m-am enervat copios, datorita faptului ca, administratorii site-ului de socializare pe care am cont, din nou, facusera o modificare de format, ocazie cu care imi disparusera comentariile scrise si postate de subsemnatul (au reaparut dupa 2 luni), iar in plus....in noile conditii, nu mai puteam scrie, mai mult de 300 de caractere. Asa ca, l-am intrebat pe domnul Google, cum sa-mi deschid un blog, si....asa s-a nascut, "Doar o parere" :)

Insa...!!! Cu toate ca, n-am absolut nicio treaba, cu scrisul de calitate, ci....ma consider, un umil amator, TOTUSI (!!!)....de la primul comentariu, pe care l-am scris pe blog, am fost constient de un lucru:

SA SCRIU ADEVARAT, FARA MINCIUNI SI FARA INVENTII, IN ACEST MOD, SA-MI ARAT RESPECTUL FATA DE INTELIGENTA CELOR CARE VOR CITI CE SCRIU. (initial, nu credeam ca vor fi multi, insa....au fost cu mult, peste asteptarile mele).

Acum, am sa va rog, sa mai cititi o data (hai, ca, nu este greu...sunt doar 5 randuri), comentariul pe care l-am redat mai sus, cu "copy si paste", intitulat "Taximetristi", scris de acea doamna, pe blogul sau.

Hai, sa-l comentam impreuna. :)

Spune doamna ca, la ora 7,50, s-a urcat in masina si....cand sa plece, a observat ca iesirea din parcare, era blocata de un taxi, iar soferul acestuia, vorbea linistit cu un cetatean. Apoi, spune doamna ca, a claxonat usor, iar taximetristul, i-a facut semn ca se rezolva. Apoi, a asteptat, si....ATENTIE MARE (!!!), la ora 7,57, a mai claxonat, inca o data, de data asta, mai tare. Moment in care, taximetristul, i-a replicat: "Dar, ce draga, stai in apa?".

Baiiii, sa inventezi aberatii, nu-i lucru corect, insa....sa le mai si postezi pe un blog, avand pretentia, sa le citeasca femeile, sub promisiunea ca o sa le explici de ce sunt inselate de barbati, asta este, O CRUNTA LIPSA DE RESPECT.

Da, da, da....daca n-ati observat, va lamuresc imediat. :)

Asadar, primul claxon (usor), spune doamna, ca...l-a dat, la ora 7,50, iar apoi...a asteptat cumintica in masina, pana la ora 7,57, privind cum taximetristul isi continua conversatia, dupa care....a claxonat a doua oara (mai tare).

Pana unde, poate sa mearga, lipsa de respect, atat pentru SINE, cat si pentru acele femei, ce urmeaza sa-ti citeasca comentariile?

Cum sa sustii ca, fiind blocata de un taximetrist, care statea de vorba cu un cetatean, ai asteptat TIMP DE 7 MINUTE (!!!), intre primul si al doilea claxon????

Cat de oligofrene, iti poti crede cititoarele, care intra pe blogul tau, citind "eticheta" pompoasa, care le asigura ca....vor sti, de ce le inseala barbatii??? :)

Dar, dupa ce am citit primul comentariu (adica cele 5 randuri), mi-am spus ca poate...in acea zi, distinsa doamna, a avut o "ratacire" in penibil, si....am dat clik pe un alt comentariu.

Am ales sa citesc...."Traieste capra vecinului?".

Din nou, ca nu cumva, sa deformez realitatea, am sa redau cu "copy si paste", intreg comentariul.

"Azi dimineata, in lift m-am intalnit cu o vecina. Ai vazut, imi zice ea, ca vecinul de la 2 si-a luat canapea. Nu, nu vazusem. Da, confirma si cealalta doamna din lift, acum doua saptamani si-a pus si aer conditionat. Pai, si ce? Pai cum si ce, ma repede prima doamna, pe criza asta ei isi cumpara atatea? Sigur fac ceva ilegal, ca nici macar studii n-au, ea n-a terminat nici liceul. Eu cred ca umbla cu droguri, completeaza cealalta. Foarte multe informatii pentru mine care nu cunosteam nici macar persoana in cauza. Poate muncesc, indraznesc eu sa comentez. Cum draga sa munceasca, pai ce , eu nu munces? Eu muncesc de-o viata si abia mi-am luat o masina. Astia sigur umbla cu droguri sau fura de pe undeva, ca nu reusesti sa-ti cumperi atatea cu munca cinstita. Si nici macar n-au studii, repeta cu obida cealalta vecina".

Dupa cum vedeti, de data asta, numarul de randuri, in care au fost descrise inventii absolut penibile, s-a dublat. Nu mai sunt 5 randuri, ci....10. :) Sa le mai comentez, nu ar mai avea niciun sens, altul decat a....cadea in ridicol. :)

Acum, va intrebati, poate....de ce naiba, am pus pe "tapet" acest blog, mai cu seama ca....nici macar, nu i-am facut publica denumirea?

N-am sa-i fac publica denumirea, pentru ca....acest comentariu, nu s-a vrut, sub nicio forma, a fi, un atac la persoana. Insa, motivul, care m-a facut sa comentez, a fost ca, acel bloc, ESTE PLIN DE RECLAME, de pe urma carora distinsa doamna, cred ca castiga niste bani.

Cum, castiga? Din "TRAFIC". Si....cum isi asigura, un nivel de "trafic", satisfacator?

Punand blogului, o eticheta pompoasa, in care asigura femeile, ca....o sa incerce sa le explice, de ce, sunt inselate de barbati, sau....daca pot fi si mame devotate si in acelasi timp, sa ramana si iubitele, barbatilor lor. :)

Da, da, da....am citit si un comentariu, care, dorea sa explice, de ce sunt inselate femeile. :) Daca nu stiati, va spune doamna pe blog:

- pt. ca, amanata are timp sa asculte problemele sotului vostru;

- pt. ca, amanta, are chef tot timpul de sex;

- pt ca, amanta, este tot timpul aranjata si parfumata;

- pt. ca, sexul cu amanta dureaza cu orele, nu 3 minute ca atunci cand este facut cu sotia;

Daaaaa, toate aceste IMENSE ABERATII, le puteti citi pe acel blog. Si...nu uitati, fiecare "clik", ii aduce distinsei doamne, inca un banut in pusculita, de pe urma reclamelor, postate pe blog.

Bai, fratilor, oricum stiti...ca-mi sunteti dragi, si....este drept, in comentariile mele, sunt extrem de dur, uneori, sau....usturator de sarcastic, alteori.

Insa....NICIODATA NU V-AM MINTIT, NU AM INVENTAT SI NU V-AM SFIDAT INTELIGENTA.

Intr-o zi, o doamna imi spunea pe site ca, n-o sa intre pe blogul meu, pentru a-mi face "trafic". :)

"Trafic", la ce ? Distinsa doamna, avea o mare "lipsa" de informatie. Pe blogul meu, nu exista RECLAMA, si....nici nu urmaresc acest lucru. Asa ca, "traficul", nu are absolut niciun fel de importanta, pe blogul meu. :)

EU, SCRIU DIN PLACERE, si...este drept, cand vad ca, in fiecare zi, sunt tot mai multe accesari, ma bucur, insa....nu pentru ca, pusculita incepe sa se umple (dupa cum spuneam, nu am reclama pe blog, asa ca....nu poate fi vorba de bani), ci....pentru ca, usor, dar sigur, ceea ce parea imposibil, pentru multi, pe un site de "facking", plin de cocalari si pitipoance, incepe sa prinda un tot mai pronuntat contur.

EXISTA SI MULTI OAMENI DE CALITATE, ADICA....VOI, TOTI.

Da, de multe ori, voi mai fi sarcastic sau extrem de dur in exprimare, insa....niciodata, n-am sa va sfidez inteligenta, cu "povestioare" de 2 bani, inventate in timp ce fumez o tigare, povestindu-va, cum...am asteptat 7 minute, intre primul claxon si cel de-al doilea, in timp ce, priveam un taximetrist care imi blocase iesirea din parcare, cum vorbea linistit, cu un cetatean. :):)

Sa astepte o femeie, timp de 7 minute intre...doua claxonari??? :)

Sa te fereasca Dumnezeu, sa te claxoneze o femeie, o stiti si voi....RAMAI FARA TIMPAN, iar succesiunea claxoanelor, este la 3 secunde :):)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu