...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 20 iunie 2010

INDEPARTAREA DE DUMNEZEU SI CREDINTA.

Buna seara, dragii mei!

Azi, poate voi scrie cel mai dur comentariu din cate am scris pana acum. Si....implicit, sunt pregatit sa primesc ironiile de rigoare, chiar daca pana acum nu s-a intamplat, nici macar din partea "cunostintelor" mele vechi, care nu ratau nicio ocazie.

Am multe in cap pe care vreau sa le scriu, incat nici nu stiu cu ce sa incep.

Ok....voi incepe, prin a aduce in discutie "legenda" a 2 cetati celebre, ce au apartinut unor vremuri demult apuse.....Sodoma si Gomora.

Aceste 2 cetati, situate la sud de Marea Moarta, devenisera in acel timp, simbol al "desfraului" si "faradelegilor". In interiorul acestor doua cetati, se petreceau orgii fara seaman, iar departarea de cuvintele Domnului era din ce in ce mai evidenta.

Asta pana intr-o zi cand cetatile Sodoma si Gomora au fost distruse de urgia Domnului.

Da, stiu, fara doar si poate, pentru cei care nu dau crezare celor mentionate mai sus, pot preciza ca......recent, ziarul Times a publicat un articol, in care se preciza faptul ca, dupa 150 de ani de incercari esuate in a descifra "legenda" distrugerii cetatilor Sodoma si Gomora, un grup de cercetatori a ajuns la concluzia ca acestea au fost distruse de caderea unui asteroid.

Insa....sa revenim la prezent. Ce observam azi ?

Desfrau si o imensa decadenta.....din toate punctele de vedere.

Oamenii nu mai sunt impresionabili, oamenii si-au facut o credinta din a parea ceea ce nu sunt, sunt innebuniti sa agoniseasca cu mult peste "necesarul" unui trai decent si indestulator, si-ar umple imediat sufletul de pacat si "faradelege" pentru a intra in "sfera" de putere si acumulare materiala.

Nu mai exista principii, nu mai exista onoare, nu mai exista....CREDINTA IN DUMNEZEU.

Daca privesti la televizor cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, nu poti sa nu observi "marea" de oameni adunata in preajma bisericilor. Milioane de oameni care tin mortis sa participe la Noaptea de Inviere, sau care.....pana atunci, au tinut tot Postul Pastelui.

Insa, imediat dupa Noaptea de Inviere, daca privesti aceiasi oameni care au tinut tot postul si au participat la Sfanta Slujba de Inviere, vei observa ca si-au reluat activitatea plina de pacate grave (ipocrizie, falsitate, lipsa de oanoare, lipsa de cuvant si caracter, etc, etc).

Intotdeauna am spus ca nu exista om fara de pacat, cu totii cel putin pentru o mica sau mai mare perioada de timp, am deraiat de la un comportament apropiat cuvintelor lui Dumnezeu.

Mai mult, sunt absolut convins ca intotdeauna a existat desfraul comportamental si tentatia indepartarii de Dumnezeu, insa.....SA NU UITAM....in niciun caz acest lucru nu era prezentat in "media" (cel mai crunt instrument de manipulare al mintii), ca fiind o normalitate.

Azi, pe toate canalele de televiziune si in toate ziarele, sunt prezentate la loc de cinste, personaje al caror comportament este sinonim cu desfraul si decadenta.

Explicatia oficiala este......RATINGUL SI PUBLICITATEA.

Hai sa ne gandim un pic..

Cine plateste publicitatea, in general vorbind.....la nivel mondial ?

Marile puteri financiare. (firme multinationale, corporatii, banci de renume, etc, etc).

Cine se afla in spatele acestor mari puteri financiare?

Oameni...la fel ca noi.....la prima vedere.

Se pune intrebarea......acesti oameni actioneaza de capul lor ?

Personal, nu ma incumet sa fac vreun comentariu mai profund, insa....sunt 100% convins ca...NU.

Asadar, printr-o simpla logica, putem face o legatura care poate descifra mult din tot ce se intampla in societatea de azi.

Promovezi ce iti spun eu....si....platesc PUBLICITATE..

Nu promovezi....nu platesc PUBLICITATE si....dai faliment ca institutie de "media".

In plus....din pacate, cei care sunt patroni in "media" stiu prea bine ca si daca ar face parte dintre oamenii cu principii, si....ar avea tendinta sa se opuna acestui "santaj"......in final ar da faliment si.....imediat s-ar gasi alte personaje care sa-i inlocuiasca in "piata" si sa se supuna fara comentarii "regulilor jocului".

Multi ar spune, ok....si.....ce vrei sa spui cu acest lucru ?

Va voi explica imediat, punctul meu de vedere.

Azi, este imposibil sa nu se observe faptul ca, omul este inavat din ce in ce mai mult sa traiasca superficial.

Omul este presat prin toate instrumentele "media" sa nu mai gandeasca, sa nu-si mai piarda vremea incercand sa decripteze ce este in spatele unei actiuni in desfasurare, sa aleaga a-si petrece timpul cat mai "incitant", de la a privi niste sani uriasi in ziar si a citi cum nu stiu ce tipa a incercat sa doboare recordul mondial la "sex oral", pana a alege sa mearga la un salon de masaj erotic, sau la un club de fite in care sa se imbete si sa agate o "bunaciune", samd.

In plus....in comunicarea zilnica a intervenit de ceva vreme....MESS-UL.

Azi, daca-i trimiti cuiva un mesaj mai consistent, pe langa faptul ca risti sa-ti spuna ca-l plictisesti si sa-ti sugereze a fi "scurt si la obiect", mai mult.....daca acea persoana, alege sa-l citeasca pana la capat, cu siguranta exista o mare sansa sa nu inteleaga nimic.

De ce ?

Pentru ca in ziua de azi, omul este presat sa nu mai gandeasca, sa nu mai rationeze, sa nu mai despice firul in "4".....ci......sa fie "scurt si la obiect".

Din nou, multi ar spune....foarte bine. Timpul inseamna....bani.

Din punctul meu de vedere, nu este deloc asa, ci....din contra....ESTE O IMENSA TRAGEDIE.

De ce spun acest lucru ? Va explic imediat.

Va aduceti desigur aminte, de marea rapire a celor 3 ziaristi romani, fapt petrecut undeva prin 2005.

Imi amintesc ca, prima data cand am vazut stirea la televizor, era exact in seara zilei cand se presupunea ca acei 3 ziaristi romani au fost rapiti de un grup terorist islamist.

In cadrul stirii, era prezentat un sms, trimis de pe telefonul mobil, de unul dintre ziaristi (o femeie), dupa ce au fost rapiti.

Am privit si eu acel sms care era prezentat la televizor.

In acel sms era scris "Ajutor, am fost rapiti !!!" (ATENTIE MARE LA DETALII)

Din prima secunda in care am vazut sms-ul prezentat la televizor, am realizat ca este o "facatura" toata nebunia cu "rapirea".

De ce? Foarte simplu.

Am acceptat ca "rapitorii" islamisti, au fost atat de prosti, incat, dupa rapirea celor 3 ziaristi, nu au facut percheziatia corporala in mod minutios si.....in cazul ziaristei, nu au descoperit telefonul mobil.

Mai mult, am acceptat si faptul ca rapitorii islamisti au fost atat de superficiali incat.....nu le-au legat mainile celor pe care i-au rapit.

In plus....am acceptat si faptul ca rapitorii islamisti, nu erau numai prosti si superficiali, insa....erau si extrem de neatenti, astfel incat....ziarista, a reusit sa scoata telefonul si sa trimita un sms in tara, la unul dintre colegii sai.

INSA.....CU TOATE ACESTEA....TOT NU SE POTRIVEA CEVA..

Ce anume ?

Mai sus v-am rugat sa fiti atenti la detaliile sms-ului...

O persoana rapita intr-o tara islamica, care stie ca sunt sanse uriase sa fie executata in cateva zile, chiar si daca printr-o minune are ocazia sa trimita un sms in tara si sa semnaleze faptul ca a fost rapita, IN NICIUN CAZ nu poate sa scrie un sms, respectand toate semnele gramaticale corecte.

Adica....sa piarda timpul (chiar si 15 secunde), sa puna la finalul mesajului 3 semne de exclamare (!!!).

Cine a trimis sms-uri, stie prea bine ca pentru a posta in cadrul sms-ului un semn de exclamare, cel putin la telefoanele care erau in 2005, trebuia sa apase in mod regulat "tasta 1" pana cand aparea semnul dorit, sau....sa acceseze un panou cu toate semnele de punctuatie, ceea ce ia ceva timp (chiar si cateva secunde in plus).

Cand esti ingrozit si stii ca poti fi executat in cateva zile de niste teroristi islamisti, cand iti tremura mainile de frica sa nu fi prins, scrii mesajul fara sa mai fi atent la punctuatie.

Asta a fost teoria mea in acea seara, iar a doaua zi la serviciu cand am intrat in birou si am vazut cum 30 de colegi erau ingroziti si ii compatimeau pe cei 3 ziaristi.....le-am spus ca totul este o "facatura".

In mod evident, au sarit la gatul meu, spunandu-mi ca sunt un om fara suflet, ca am innebunit de tot, etc, etc..

Stiti prea bine ca au urmat mitinguri de sustinere la Piata Universitatii, precum si in tara.

Azi....deja, toata lumea stie ca a fost o jalnica "inscenare" de care cel putin unul dintre ziaristii romani rapiti, stia inca de cand a plecat din tara.

Sa va mai dau un exemplu ?

11 septembrie 2001....Turnurile Gemene.

O lume intreaga a innebunit, fara sa se gandeasca ca serviciile secrete americane fusesera avertizate in mod clar de catre omologii lor.....din state chiar islamice, asupra unui atac terorist iminent.

Mai mult.....nu s-au gandit nicio clipa ca FBI si CIA, precum si alete multe servicii secrete americane, in niciun caz, nu puteau fi pacalite de 10 islamisti care sa deturneze niste avioane, inarmati cu niste "catere" de taiat foi de hartie.

In plus....nu o data, chiar in filmele americane de "actiune", era prezentata sintagma "Sacrificam 5 mii de locuitori, insa....salvam alte sute de milioane de oameni".

Azi.....deja este ceva banal si este stiut adevarul despre evenimentele din 11 septembrie 2001.

Sa va dau un alt exemplu....mult mai recent?

GRIPA PORCINA.

Toata "media" era plina de avertismente ca la finalul lunii ianuarie 2010, pandemia o sa atinga "varful" si vor muri milioane de oameni.

In Romania, se faceau apeluri disperate ca oamenii sa mearga sa se vaccineze.

Cu toate acestea.....oamenii erau reticenti si refuzau vaccinarea.

Ce s-a intamplat ?

A fost prezentata pe toate posturile tv si in toate ziarele, moartea lui Toni Tecuceanu.....ca fiind cauzata de GRIPA PORCINA.

Efectul ?

De a doua zi.....zeci de mii de persoane stateau la coada sa se vaccineze.

Televiziunile se intreceau in a prezenta cozile la vaccinare.

In final, dupa vreo 3 saptamani de isterie, s-au vaccinat cateva sute de mii de persoane, ceea ce nu fusese posibil in 6 luni de PROPAGANDA.

La acel moment, cand s-a aflat de moartea lui Toni Tecuceanu.....eram invitat la un restaurant, unde erau vreo 10 persoane la masa.

Le-am spus clar tuturor celor prezenti la acea masa ca....nu am dovezi insa, cred 100% ca Toni Tecuceanu nu a murit de gripa porcina ci....este doar folosit ca sa creeze isterie si sa mearga oamenii la vaccinare.

Toti m-au facut nebun.

Azi...deja este ceva banal si cu totii stim ca Toni Tecuceanu nu a murit de gripa porcina.

In plus, exact la finalul lunii ianuarie 2010, cand trebuia sa fie "varful pandemiei, nu mai exista nicio stire pe posturile tv si in ziare....gata, totul se terminase.

As putea sa mai dau multe exemple, insa as scrie pana maine.

Acum ganditi-va.

Cand omul este impins de cand se trezeste dimineata si citeste ziarul si pana seara cand adoarme, sa priveasca domnite "planturoase" care doboara recorduri la "sex oral", sau....sa vorbeasca pe mess, sa fie "scurt si la obiect", sa zbiere cu gura pana la urechi ca a te regula de 3 ori pe zi este suprema satisfactie, ca a avea o maciuca de "22" este cel mai bun lucru pe care ti-l poti dori, sau....in cazul femeilor niste sani siliconati, sau....sa te delectezi cu emisiuni genul "Nora pentru mama", "Acces direct" sau....acele infecte emisiuni regizate.....sa poti ochelari de soare si atunci cand este umbra, sa-ti cumperi o limuzina de 50.000 de euro chiar daca ulterior nu ai bani nici de benzina, etc, etc....atunci, rezultatul nu poate fi decat unul singur....DEZASTRUL.

Un om dezobisnuit sa gandeasca si sa despice firul in "4", este extrem de usor de condus.

Cu cat te afunzi in desfrau si superficialitate, cu atat mai greu poti sesiza pericolele iminente, pt ca.....nu mai esti obisnuit sa gandesti si sa rationezi.

In acest fel.....oamenii sunt extrem de usor de condus.

Am spus ca nu mai dau niciun exemplu....insa....trebuie s-o fac.

Inceputul anului 2008. Pretul caselor crestea in continuare. Se ajunsese la un nivel incredibil....un aparatament de 2 camere intr-un cartier precum Titanul se vindea cu 100.000 euro.

Intr-o zi incercam sa le explic unor colegi ca totul se va prabusi si cei care cumpara case la aceste preturi vor fi crunt "pacaliti".

Colegii, ca de obicei, m-au facut nebun si erau siguri ca in circa 2 ani, un partament cu 2 camere o sa coste 200.000 euro.

Nicio clipa nu au vrut sa ia in consideratie argumentatia mea, sau....fie si simplul fapt ca era total anormal ca intr-o tara in care salariul mediu era de vreo 300 de euro.....un apartament de 2 camere sa coste atat cat sa nu-l poti plati nici in 2 generatii.

Degeaba am incercat sa le pun logica in functiune.....au crezut in ceea ce se spunea in presa si la televizor.

Azi, deja toata lumea stie ca....multi dintre cei pacaliti sa cumpere case la acele preturi, traiesc o tragedie.


Concluzionez extrem de hotarat ca.....azi, mai mult ca niciodata, se "exercita" o presiune absolut imensa asupra creierelor noastre de a ne impinge spre desfrau si "faradelege", de a ne suprima capacitatea de comprehensivitate, de a ne face niste simpli "robotei" care sa reactionam fara a ne mai pierde timpul sa gandim.

In plus, se fac toate eforturile sa fim indepartati de Dumnezeu, sa devenim niste "fiare" care sa reactionam dupa simturi pur animalice, sa nu mai avem principii, sa nu mai avem onoare, sa nu mai avem caracter si cuvant.

Sa nu ne mai fie rusine de privirea celui inselat, sa putem pune capul linistiti noaptea pe perna, chiar si cand stim ca ne-am umplut sufletul de pacat si "faradelege", ca am cauzat imense nedreptati si dureri unor semeni nevinovati.

Eu, cred in "legende" si....sper ca aceasta societate infecta sa nu simta intr-o zi urgia Domnului, asa cum au simtit-o cei ce-si expuneau desfraul acum mii de ani in cetatile Sodoma si Gomora, pe care desfraul societatii de azi, l-a depasit cu mult.

Multi dintre noi sunt convinsi ca Dumnezeu permite tot ce se intampla azi, insa....putin stiu ca Dumnezeu a iubit atat de mult omul, incat l-a lasat sa traiasca asa cum vrea, insa...

Exista un "insa".....in care foarte multi dintre noi nu mai credem ca este posibil, dar.....macar pentru un minut ar trebui sa ne amintim de ....Sodoma si Gomora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu